2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

MaşAllah sağlıkla gelsin insAllah onemli bişey değildir insAllah geçmiş olsun
Doğumhaneye vereceğimiz seti komple mi vereceğiz siz nasıl koydunuz 10 lu setteki 5 li setteki seyler gereksiz önlük mesela ya da patikli tulumsa çorap gibi.Bir de battaniye mutlaka vermeli miyiz?
komple vermeye gerek yok bence cnm bı tane zıbın bı patikli alt bı üst bı şapka bı de kundak yeterli olur
Suyun falan değildir herhalde
ne suyu kız
Benim hep oluyor artık alıştım takmıyorum bile bence normal
Benim ani hareket yaptığımda falan oluyordu da sürdüğüm yerde ilk defa oldu git gide yeri daralinca hareketi azalması gerekirken oğlum git gide hareketleniyor çok garip dara gelemiyor herhalde

E bebekte var e bebekten aldım devamı da ordan alırım sanırım fiyat olarak sleepyden biraz daha pahalıya geliyor ama çok pahalı değil

Benim de ara ara üstüme akmış oluyor. Yatarken baskı uyguluyoruz galiba farkında olmadan....göğüs pedi aldım geceleri kullanmak icin...

Alerji olabilir dedi kan verdim sonuç bekliyoruz bakalım bisey cikmaz umarım. Ya bizim tosuncuk 400 grama yakın almış ben yarım kilo vermişim ona gulduk baya doktorla :)

Benim de ara ara üstüme akmış oluyor. Yatarken baskı uyguluyoruz galiba farkında olmadan....göğüs pedi aldım geceleri kullanmak icin...
sanırım aynen yan yatıyorum mecbur biraz dönüşüm üzerine göğsümun snrm o da akmış göğüs pedi de durmazki ya sıcakta hemde atletle yatıyorum sadece kayar
Alerji olabilir dedi kan verdim sonuç bekliyoruz bakalım bisey cikmaz umarım. Ya bizim tosuncuk 400 grama yakın almış ben yarım kilo vermişim ona gulduk baya doktorla :)
hadi hyrlisi bklm . Yaaa ne güzel MaşAllah senden almış

5 haftayı aktarmamak için 32 hafta ile sınırladılar kurumlar hamilelerin tercihine bıraktı çalışmak isteyen çalışabilir getriip devam edebiliyor bizde veya direk çalışmaz raporu ile ayrılabiliyor

Ayaklarımdaki gibi göze batan bi şişlik yok şu an. İnşallah olmaz.

Yeterince kilo aldım zaten biraz da benden almış olsun tombis :)

Islaklık deyince ne biliyim aynen yer daraldıkça bende çok hissediyorum yapıcak bişey yok

Bilmiyorumki canım benim 3ten fazla oluyor ama düzensiz olması önemli ard arda sürerse sıkıntı
Doktoruna soyledinmi peki? Cunku bu erken doğum belirtisi olabiliyormuş. Ona göre erkenden nts ye bağlayıp görüyorlar erken gelecek gibiyse 2 hafta daha iğne ve serumlarla içerde tutuyorlarmış çocuğu

Doktoruna soyledinmi peki? Cunku bu erken doğum belirtisi olabiliyormuş. Ona göre erkenden nts ye bağlayıp görüyorlar erken gelecek gibiyse 2 hafta daha iğne ve serumlarla içerde tutuyorlarmış çocuğu
Kasık ağrıları gayet normal dedi bana doktorum bebek büyüdükçe daha çok hissediceksin dedi. Haftaya gittiğimde tekrar sorarım mutlaka.

Bide bende hep oluyordu bu yapısal bence haftalardır var yani riskli bir durumda hiç çıkmadı ultrasonda

Kızlar benim bebek geçen hafta 2.250 gr dı 33+4 ben normal istiyorum ya bu ay kilo alır diyolat doktor da 3 kilo olsun yeter fazla kilo alma dedi . E bebek alirsa kilo . ben zaten asırı yemiyorum ama anlamadim ya 3 kiloyu gecinde zormu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…