- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
MaşAllah sağlıkla gelsin insAllah onemli bişey değildir insAllah geçmiş olsunBiz şimdi doktordan ciktik 34+0dan selamlar :) 2.5 kilo olmuş bizim tosuncuk doktor dedi zaten henuz iri bebek diyemem ama tombul olacak gibi biraz diye. Beni sordu ne kadar dogmussunuz diye 4.100 gr diyince evet zaten anne de iri dogduysa bebekte de o yatkınlık olabiliyor dedi 2 hafta önde görünüyor gelişimi simdilik. Bu arada 1 haftadir ellerimde döküntüler çıkmaya başlamıştı dayanılmaz kaşıntı ataklariyla birlikte. Onlari mutlaka dermatoloji görsün dedi gebelikte önemli olabilir böyle ani kaşıntı döküntüler diye simdi onu göstermek için doktor bekliyorum umarım ciddi bisey cikmaz
komple vermeye gerek yok bence cnm bı tane zıbın bı patikli alt bı üst bı şapka bı de kundak yeterli olurDoğumhaneye vereceğimiz seti komple mi vereceğiz siz nasıl koydunuz 10 lu setteki 5 li setteki seyler gereksiz önlük mesela ya da patikli tulumsa çorap gibi.Bir de battaniye mutlaka vermeli miyiz?
ne suyu kızSuyun falan değildir herhalde
Benim ani hareket yaptığımda falan oluyordu da sürdüğüm yerde ilk defa olduBenim hep oluyor artık alıştım takmıyorum bile bence normal
E bebekte var e bebekten aldım devamı da ordan alırım sanırım fiyat olarak sleepyden biraz daha pahalıya geliyor ama çok pahalı değilHangi siteden almayı düşünüyorsunuz goon u, sanırım yeni çıktı bu marka
Ben daha önce kullanmıştım çok çok etkili bir krem yine aynı şeyleri yasarsam diye aldm çünkü yara ve kanama cook kötü oluyor zeytinyağı yeterli gelmemisti
Lansinoh bende çok işe yaramıştı heme iyilestrmisti yine aldm bu yüzden ben de o kapakların ise yarayıp yaramayacgi konusunda tereddutluym
benımde 33+3de 2500 a yakın demişti 35+4 de tekrae gdecegım bakalım kaç olacak benımkıde iriye dogru gıdıyor sonlarda 4 ü gecmesede bari sezeryan olmasamBenim de 2506 idi 34+4 de bakalim 36 da ne oalcak haftaya:)
Bende yeni başladı. Doktorumu aradım günde üç kereden kafla olursa gel dediBende hep var bir geliyor bir gidiyor ama ultrasonda hiçbir problem çıkmıyor bünyeyle alakalı bence büyüdükçe ağrıyor
Benim de ara ara üstüme akmış oluyor. Yatarken baskı uyguluyoruz galiba farkında olmadan....göğüs pedi aldım geceleri kullanmak icin...Günaydın kızlar❤
Yaaa bugün uyandığımda atletim ve çarşaf ıslaktı dedim acaba ter falan ki hayır sağ göğsümden süt gelmiş çok sasirdmbı o kadar da nedense sevindim ilk defa oluyor bu sıktırdgmda az az geliyordu ama böyle kendiliğinden hiç gelmiyordu
Alerji olabilir dedi kan verdim sonuç bekliyoruz bakalım bisey cikmaz umarım. Ya bizim tosuncuk 400 grama yakın almış ben yarım kilo vermişim ona gulduk baya doktorla :)MaşAllah sağlıkla gelsin insAllah onemli bişey değildir insAllah geçmiş olsun
komple vermeye gerek yok bence cnm bı tane zıbın bı patikli alt bı üst bı şapka bı de kundak yeterli olur
ne suyu kız
Benim ani hareket yaptığımda falan oluyordu da sürdüğüm yerde ilk defa oldugit gide yeri daralinca hareketi azalması gerekirken oğlum git gide hareketleniyor çok garip dara gelemiyor herhalde
sanırım aynen yan yatıyorum mecbur biraz dönüşüm üzerine göğsümun snrm o da akmışBenim de ara ara üstüme akmış oluyor. Yatarken baskı uyguluyoruz galiba farkında olmadan....göğüs pedi aldım geceleri kullanmak icin...
hadi hyrlisi bklm . Yaaa ne güzel MaşAllah senden almışAlerji olabilir dedi kan verdim sonuç bekliyoruz bakalım bisey cikmaz umarım. Ya bizim tosuncuk 400 grama yakın almış ben yarım kilo vermişim ona gulduk baya doktorla :)
Bende yeni başladı. Doktorumu aradım günde üç kereden kafla olursa gel dedi
5 haftayı aktarmamak için 32 hafta ile sınırladılar kurumlar hamilelerin tercihine bıraktı çalışmak isteyen çalışabilir getriip devam edebiliyor bizde veya direk çalışmaz raporu ile ayrılabiliyorAslında hamileler için bir şey denmedi daha doğrusu 32den sonrası için açıklama yapilmadi kurumlar kendilerince yorum yapıyorlar biz sadece 24_32arasi idari izinli 32den sonrasına da çalışmaz ver diye anladık diyorlar keşke açıklama yaparken 24ten sonraki tüm hamileler idari izinli deseydi hepimiz aktarabilmis olacaktık beş haftayı yani
Ayaklarımdaki gibi göze batan bi şişlik yok şu an. İnşallah olmaz.Benimde bugün ayaklarım davul gibi sanırım şu sıra çoğumuz öyle sıcaklardan ve son haftalar normal. ben bide dün akşam yemekte tuzu kaçırdım bi daha tövbecanım yüz ve elde şişme çok yoksa sıkıntı değil el ve yüz şişmesi Allah korusun gebelik zehirlenmesine işaretmiş.
Yeterince kilo aldım zaten biraz da benden almış olsun tombis :)sanırım aynen yan yatıyorum mecbur biraz dönüşüm üzerine göğsümun snrm o da akmışgöğüs pedi de durmazki ya sıcakta hemde atletle yatıyorum sadece kayar
hadi hyrlisi bklm . Yaaa ne güzel MaşAllah senden almış
Islaklık deyince ne biliyimMaşAllah sağlıkla gelsin insAllah onemli bişey değildir insAllah geçmiş olsun
komple vermeye gerek yok bence cnm bı tane zıbın bı patikli alt bı üst bı şapka bı de kundak yeterli olur
ne suyu kız
Benim ani hareket yaptığımda falan oluyordu da sürdüğüm yerde ilk defa oldugit gide yeri daralinca hareketi azalması gerekirken oğlum git gide hareketleniyor çok garip dara gelemiyor herhalde
Bilmiyorumki canım benim 3ten fazla oluyor ama düzensiz olması önemli ard arda sürerse sıkıntıBende yeni başladı. Doktorumu aradım günde üç kereden kafla olursa gel dedi
Doktoruna soyledinmi peki? Cunku bu erken doğum belirtisi olabiliyormuş. Ona göre erkenden nts ye bağlayıp görüyorlar erken gelecek gibiyse 2 hafta daha iğne ve serumlarla içerde tutuyorlarmış çocuğuBilmiyorumki canım benim 3ten fazla oluyor ama düzensiz olması önemli ard arda sürerse sıkıntı
Pardon yanlış yazmışımKafka nedir günde 3 kere ne oluyoru ? çok merak ettim
niye ki cnm aldığın kıyafetler pamuklu değil miydiKızlar ben bebeğin kiyafetlerini yıkadım valize koyacaklarimi sertleşmiş gibi geldi bana ya
Yeterince kilo aldım zaten biraz da benden almış olsun tombis :)
Islaklık deyince ne biliyimaynen yer daraldıkça bende çok hissediyorum yapıcak bişey yok
Kasık ağrıları gayet normal dedi bana doktorum bebek büyüdükçe daha çok hissediceksin dedi. Haftaya gittiğimde tekrar sorarım mutlaka.Doktoruna soyledinmi peki? Cunku bu erken doğum belirtisi olabiliyormuş. Ona göre erkenden nts ye bağlayıp görüyorlar erken gelecek gibiyse 2 hafta daha iğne ve serumlarla içerde tutuyorlarmış çocuğu
Bide bende hep oluyordu bu yapısal bence haftalardır var yani riskli bir durumda hiç çıkmadı ultrasondaDoktoruna soyledinmi peki? Cunku bu erken doğum belirtisi olabiliyormuş. Ona göre erkenden nts ye bağlayıp görüyorlar erken gelecek gibiyse 2 hafta daha iğne ve serumlarla içerde tutuyorlarmış çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?