2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

aynen canım bnde hatrlıorum covıdle ilgili orayı baya elştrmştin.

Kizlar üst bacaklarimin ic kismi agriyor (yani basenlerimin iç kismi ) birkaç gündür böyle ama bugün uyutmadı bunu yaşayan var mı neyin nesi bu belirti..
Kasıklarda bir ağrı mı? Çatı ağrısı olabilir canım. 2 haftadır bende de var yürürken, yatakta dönerken ağrıyor. bebek büyüdükçe aşağı baskı artmış olmalı

Bilen biliyordur, ben temmuz doğumluyum. Bu sebeple bu başlık benim için çok özel bir başlıktı.

Sayın dacmin, özel günü de bağışlayın da bari o gün doguran şanslı kişiyi kutsayalim pro üyelik verebiliriz mesela Doğum ayinizi şimdiden kutlarım içimdeki çekirge de sanırım tepikleriyle selam ediyor

aynen canım bnde hatrlıorum covıdle ilgili orayı baya elştrmştin.
Buraya maske geleli 2hafta oldu dusun artik neyse cok yanlis anlasiliyorum bu konuda
Birde gecenlerde birsey yazdim arkadasin biri saglik ocagina git diye yazmisti bende burada saglik ocagi yok diyince cok sasirmisti koylerde bile saglik ocaklari var senin orda nasil olmaz diye yorum yapmisti, bende turkiyede olmadigimi yazmistim oyuzden bazen yurtdisinda yasadigimi belirtiyorum konu uzamasin diye
Okuyan kisi turkiyenin herhangi bir ilinde yasadigimi dusunebilir diye.
Zira her yil geldigimizde illa bi doktora gideriz danismak icin bile olsa, cunku kesin cozum sunuyolar direk
Burada hasta olursan Allaha emanet
Sadece sezeryan konusununda farkli dusunuyorum bu.

cümlemde ti li geçmiş zaman kullandım. Bu da yeni bir zaman durumu :)))

aslında dili geçmiş zaman ve artık benim için özel değil zira ESKİ konu sahibi daha popüler diye bir çok üyeyi başka yerlere taşımış. Mayıs ayında burayla irtibatları kesilmiş. Benim doğduğum gün doğum yapanı pro yapalım diyeceğimde eski konu sahibi o gün doğuracak bırakın pro üyeliği üyeliğini kapamadığıma dua etsin ...

bı sıkıntı olmaz inşallah canım.benımkıde harektlide birazdaha azaldı gbı yada ben çevremde hareketı azaldı klmesnı çok duydgm için pskolojik.
Dun geceden beri karnimda bir sertlik var
Ve genelde sabah namazina kalktigimda kipir kipir oynardi uyutmazdi bugun cok az oynadi bir iki hareket yapti
Endiselenmelimiyim acaba

Dun geceden beri karnimda bir sertlik var
Ve genelde sabah namazina kalktigimda kipir kipir oynardi uyutmazdi bugun cok az oynadi bir iki hareket yapti
Endiselenmelimiyim acaba
Endiselenme bence cnm bazen değişiyor hareketlilik zamanları bekle bklm biraz daha dün benidme sertlik vardı bugün rahatım biraz o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…