korona testini ücretsiz yapmıyorlar mı zaten alla alla ne kadar dedi ?Dr süreç devam ederse test isteyeceğim dedi bana. Ücretini de söyledi.
çatsam da devm ediyorumdireniyorum çatlak yağı sürmeye devam eden kaç kişi kaldik
Ben de ben de:)sen ne kullaniyodunçatsam da devm ediyorum
Çok geçmiş olsun cnm korona testi fln da yaptılar mıKızlar bu ara çok fenayım geçen hafta 3 gün hastanede yattıktan sonra tansiyon takibini evde yapıyorduk iki gün önce ateşlendim Nabzımda 147-140larda ateşim 38.5lardaydı doktora gittik üst solunum yolu enfeksyonu olmuşum kanda da çıktı antibiyotik verdi hiç kullanmak istemezdim ama daha kötü olursun dedi.. hastanede bi serum yiyince gözüm açıldı resmen
34+4teyim ama bu hastalık durumları resmen yatağa bağlı yaptı beni. Halsizim başın tuhaf böyle keyifsizim sanki tüm kemiklerim ağrıyor.. benim gibi olan var mı hiç:/
Lıercak çatlak kremi tavsiye etmişti doktorm onu ara da nemledirici krem bebe yağıBen de ben de:)sen ne kullaniyodun
Ben biraktim artik ya of skldim bunaldimdireniyorum çatlak yağı sürmeye devam eden kaç kişi kaldik
Bende lierac kullanıyorum ama göbeğimde çatlaklar var yinede umarım geçer . Geçiyor mu acaba ?Ben de ben de:)sen ne kullaniyodun
Genel olarak bende öyle hissediyorum karnımı yaKlozette bende çok baskı hissediyorum bugün karnım artık gerilmekten patlayacak gibi geliyor yan taraflarim
Bebek bezi sayisi az geldi bana cunku 2 gun kalma ihtimaline karsi 10 tane koymalisinEvet kızlar hastane çantamı hazırladım çok ekstralara çıkmadım ama unuttuğum var mı çok gerekli olan bilmiorum
ÇANTAYA KOYULACAKLAR
1 tane hastane çıkışı ✓
Patikli alt✓
Yenidoğan tulum✓
Zıbın 2 ✓
Çorap✓
Kundak ✓
Müslin örtü✓
Bebek bezi (5)✓
Islak mendil✓
Ağız mendili ✓
Puset
Hasta bezi 2✓
Gece pedi 1 paket ✓
Pijama✓
İç çamaşırı✓
Eşarp✓
Çorap✓
Terlik✓
Göğüs pedi✓
Powerbank+kablo
Peçete✓
Uzun Yelek ✓
İşaretli olanların hepsini koydum çantaya puset ve powerbank gibi o anlık alınacak ya da arkadan gelecek kaldı
Nasipse normal olursa bı gece kalırım bez sayısı bence yeterli en azından kızımdaki tecrübeme göreBebek bezi sayisi az geldi bana cunku 2 gun kalma ihtimaline karsi 10 tane koymalisin
Birde hasta bezi sayisi insan rahatsiz oluyor surekli degistirmek istiyor bilgin olsun ben hasta bezi yerine mesane pedi L beden aldim daha rahatmis
Pijama 2 adet leke olma durumuna karsi
Hastaneden cikarken ya yedek kiyafet yada ferace
Dis fircasi macun
Emzirme sutyeni
2 adet atlet
Havlu
Ben bebek icin anne yanida koydum ilk cocugumda da oyle yaptim yanimdaydi hep
Biberon
Emzik
Kirli camasir torbasi
Birde kupa bardak
Aklima gelenler bunlar ☺
Dogumdan sonra dus almak cok iyi geliyor onun icin yedek pijama ve kiyafetNasipse normal olursa bı gece kalırım bez sayısı bence yeterli en azından kızımdaki tecrübeme göre☺
ya mesane pedini gördüm ama emin olamadım kullanım amacına bende pek rahat edebileceğimi sanmıyorum hasta beziyle arabanın arkasında paketi koyarım her ihtimale karşı hepsini taşımak istemedim atlet falan koydum ama zor ya zaten sancı falan derken insan kan ter içinde kalıyor bı kere mecburen değiştiririm ama ikinciye kirli kirli kıyafet değiştirmeyi hiç sevmiyorum yine aynı oluyor bence bı farkı olmuyor ondan yedek almadım fazla kıyafeti de biberon almadım açıkçası gerek olursa alırım kirli çamaşır torbası unutmuşum onu bak ☺teşekkür ederim yorumun için
Merhaba, ben de 2 gün cok fena ishal ve soddetli kusma yasadim 2 günde 4 kilo verdim, dr gıda zehirlenmesi olabilir dedi ama bizde neyden oldugunu bulamadik belki et flndir dediler, ama cook coook kötüydüm bugün tam normale döndüm dedim göbek fıtığı cikti birden şiş ve coook ağrıyor, dr.u aradım yarin gel bakalim dedi ama isyan etmiyorum hayirlisiyla kucagima alim bisey istemem de coook zor gectiMerhaba kızlar, bugün 37 hafta olduk ve sabah tan beri karnı ağrısı var ishal oldum ve midem de bulanıyor. Eşim le aynı yemek yedik ama o iyi ben böyleyim. Doğum yaklaşıyor mi acaba?
ay rahatlatmaz mi tabiki süper oluyoDogumdan sonra dus almak cok iyi geliyor onun icin yedek pijama ve kiyafet
Benimkiler bu sekilde her ihtimale karsi koydum kucuk bavuluma sigdirdim
benimde şişiyor ellerim de çok değil ama özellikle sabahları ve gece tuvalete galan giderken ayak tabanlarım açıyor sislikten sanki soğuk su biraz rahatlatıyor ama balık gibi suda duramayiz ki sürekliKızlar benimde sanki ayaklarım şişmeye başladı sizde de oluyordu galiba napıyorsunuz rahatlamak için sanki ayaklarımın altı yanıyortansiyonumda normal
Evet ya minikler hep aceleciTarihleri gordukce bu topikte kimse temmuz annesi olamayacak gibiAllah kavustursun hepimizi yavrularimiza
Aynen ya çok can yakıyor napıcaz bilmiyorumay rahatlatmaz mi tabiki süper oluyoama devlette yapmayı düşünüyorum ben doğumu öyle bı imkanım olacağını sanmıyorum eve gelince yaparm..
benimde şişiyor ellerim de çok değil ama özellikle sabahları ve gece tuvalete galan giderken ayak tabanlarım açıyor sislikten sanki soğuk su biraz rahatlatıyor ama balık gibi suda duramayiz ki sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?