2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok geçmiş olsun cnm korona testi fln da yaptılar mı

iyi aksamlar kizlar pek giremiyorum siteye arada bakip okuyorum.aramizda dogum yapan kac arkadas var.en son 1 kisiyi biliyorum sonrasinda doguran oldumu acaba

Bebek bezi sayisi az geldi bana cunku 2 gun kalma ihtimaline karsi 10 tane koymalisin
Birde hasta bezi sayisi insan rahatsiz oluyor surekli degistirmek istiyor bilgin olsun ben hasta bezi yerine mesane pedi L beden aldim daha rahatmis
Pijama 2 adet leke olma durumuna karsi
Hastaneden cikarken ya yedek kiyafet yada ferace
Dis fircasi macun
Emzirme sutyeni
2 adet atlet
Havlu
Ben bebek icin anne yanida koydum ilk cocugumda da oyle yaptim yanimdaydi hep
Biberon
Emzik
Kirli camasir torbasi
Birde kupa bardak
Aklima gelenler bunlar

Nasipse normal olursa bı gece kalırım bez sayısı bence yeterli en azından kızımdaki tecrübeme göre
ya mesane pedini gördüm ama emin olamadım kullanım amacına bende pek rahat edebileceğimi sanmıyorum hasta beziyle arabanın arkasında paketi koyarım her ihtimale karşı hepsini taşımak istemedim atlet falan koydum ama zor ya zaten sancı falan derken insan kan ter içinde kalıyor bı kere mecburen değiştiririm ama ikinciye kirli kirli kıyafet değiştirmeyi hiç sevmiyorum yine aynı oluyor bence bı farkı olmuyor ondan yedek almadım fazla kıyafeti de biberon almadım açıkçası gerek olursa alırım kirli çamaşır torbası unutmuşum onu bak teşekkür ederim yorumun için

Dogumdan sonra dus almak cok iyi geliyor onun icin yedek pijama ve kiyafet
Benimkiler bu sekilde her ihtimale karsi koydum kucuk bavuluma sigdirdim

Merhaba kızlar, bugün 37 hafta olduk ve sabah tan beri karnı ağrısı var ishal oldum ve midem de bulanıyor. Eşim le aynı yemek yedik ama o iyi ben böyleyim. Doğum yaklaşıyor mi acaba?
Merhaba, ben de 2 gün cok fena ishal ve soddetli kusma yasadim 2 günde 4 kilo verdim, dr gıda zehirlenmesi olabilir dedi ama bizde neyden oldugunu bulamadik belki et flndir dediler, ama cook coook kötüydüm bugün tam normale döndüm dedim göbek fıtığı cikti birden şiş ve coook ağrıyor, dr.u aradım yarin gel bakalim dedi ama isyan etmiyorum hayirlisiyla kucagima alim bisey istemem de coook zor gecti

Kızlar benimde sanki ayaklarım şişmeye başladı sizde de oluyordu galiba napıyorsunuz rahatlamak için sanki ayaklarımın altı yanıyor tansiyonumda normal

Dogumdan sonra dus almak cok iyi geliyor onun icin yedek pijama ve kiyafet
Benimkiler bu sekilde her ihtimale karsi koydum kucuk bavuluma sigdirdim
ay rahatlatmaz mi tabiki süper oluyo ama devlette yapmayı düşünüyorum ben doğumu öyle bı imkanım olacağını sanmıyorum eve gelince yaparm..
Kızlar benimde sanki ayaklarım şişmeye başladı sizde de oluyordu galiba napıyorsunuz rahatlamak için sanki ayaklarımın altı yanıyor tansiyonumda normal
benimde şişiyor ellerim de çok değil ama özellikle sabahları ve gece tuvalete galan giderken ayak tabanlarım açıyor sislikten sanki soğuk su biraz rahatlatıyor ama balık gibi suda duramayiz ki sürekli

Aynen ya çok can yakıyor napıcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…