2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

çalişabiliri 32+1 de mi almiştin peki yine? Yani çalişabiliri hangi gün aldiysak çalişamazi da o gün mü almalıyız?
Çalışabiliri tam 32+0'da aldım 1 günü sorun etmiyorlar öyle. Cuma aldım ki bunu da ek dersim bütün hafta kesilmesin dedim perşembeden alsam kesilirdi çünkü biliyorsun. Sen istediğin gibi al 1 gün geç de olsa bi şey olmaz açıklama yapma verirken

Hadi ya .. Bunu bilmiyordum Peki sizin tansiyon değerleriniz nasıl seyrediyor Hani bi düşük bi yüksek gibi mi? Kaç saatte bir olcuyorsunuz

Cok sukur hersey normale dondu, beyin kalp degeri ile kalp atisi ayni degildi oyuzden nstden bakildi, kan verdim ultrasondan bakildi normale dondu
3 hafta sonra rdvum vardi bu durumdan dolayi haftaya yine gidicem
Telasdan yanlis yazmisim 2760kilosu
Toplu ve sacli olacak dedi bakalim evdeyim simdi
İnşallah her şey yolundadır
Simdilik hersey normale dondu canim haftaya tekrar gidicem insallah
inşallah öenmli bıse yoktur canım. haber ver bıze de
Iyiyiz canim Allah razi olsun
Aa inşallah iyidir bebişin cnm güzel haberini alırsın inşallah
Iyiyiz cnm cok sukur sagolun

Cok sukur hersey normale dondu, beyin kalp degeri ile kalp atisi ayni degildi oyuzden nstden bakildi, kan verdim ultrasondan bakildi normale dondu
3 hafta sonra rdvum vardi bu durumdan dolayi haftaya yine gidicem
çok sevindim canım herşeyin normal olmasına gözün aydın
Kizlar az once hamile birinin storysinde gördüm hastane onlem amacli virus testi yapmis
Benimde gittigim hastane üstelik
Siz duydunuz mu boyle bisey
Ben hiç duymadım canım

Kizlar az once hamile birinin storysinde gördüm hastane onlem amacli virus testi yapmis
Bana da söylediler Yapildigini , Her operasyon gecirecek kişiye yapiliyordurr.. Başka test yöntemlerinde varmış hamilelik testi gibi olandan.. Ben doğumu atlatayim sağlıkla da gerisini düşünmüyorum artık

sandriyon geçmiş olsun Kardeş , herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim

geçmiş olsun canım çok şükür

Bu arada kilosu 2840 olmus
Toplu bebek olacak dedi doktor
34+3oldum bugun

birkartanesiii haber et demistin canim
Gunumuz ayni ya
2760 kilosu burada yanilmisim
Haftaya tekrar rdvum var bu arada canim

birkartanesiii

ben de acıbadem’de yapıcam doğumu kısmetse, bana da yapacaklarmış doğuma gittiğimde, doktorum söyledi.

tuvalete otrunca (klozet ) sanki çıkacak gbi oluo ya çok baskı oluo ve buyudukce cok zorlanıorum ya nasıl zaman gececek ?

birkartanesiii haber et demistin canim
Gunumuz ayni ya
2760 kilosu burada yanilmisim
Haftaya tekrar rdvum var bu arada canim

Canım çok geçmiş olsun . Neden öyle oldu ki bebeğine üzüldüm ya okudum şimdi yazdığını Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Demek nst ye aldılar seni bir anda nasıl herşeyine iyice baktılar mı . Bende ayın 22 sinde gidecem. Nst alırmı bilmiyorum .

Kız maaşallah minnoşa yaaa ben benim ki tombik mi nasıl doğurcam diyorken senin ki tombişmiş yaa yerim ya çok tatlı hepimizin bebekleri saçıda gözükmüş ya ben hiç saç göremedim şu sıralarda iştahım pek yok gibi

Cok sagol canim valla herhangi bir aciklama yapamadilar, beyinde al yuvarlarmi fazla gorunmus bebisin kani banami karismis ne aralarinda biseler konustular ben soruncada sadece suphe emin olmadan bise demeyelim dediler nstye aldilar orda cikar hersey diye, ki normalde nst burada son haftada oluyomus ama benimki supheli durum diye nstye aldilar. Kan verdim, nst degerleri normal cikti 1er saat arayla ultrason yaptilar, detayli. Ordada hersey normale dondu, nedeni bilemediler belki kordona baski olmustur belki yorgundur yani belli bi sebep yok onemli olan normale donmus olmasi dediler ayin 19unda tekrar gidicem.
Insallah seninkinde hersey yolunda cikar, hareketlerini iyi kontrol et. Bana sordular ben soyledimde oyle ortaya cikti.
Valla tombis olacak dedi doktor saclari bende anlayamadim bakinca ama cok sacli dedi hatta turkmusunuz diye sordu nasil bagladi bebisin saciyla turk olmami onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…