2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar benimde sanki ayaklarım şişmeye başladı sizde de oluyordu galiba napıyorsunuz rahatlamak için sanki ayaklarımın altı yanıyor tansiyonumda normal
Benim aşırı şiş tansiyonum da yüksek aslında 15 9 cikiyo ama şişlik acitmays başladı ayaklarımı bide tüm vücudum yanıyo kıyafetlerim su içinde İstanbul'dayım bide sıcak bir memlekette değil evimizde bol bol rüzgar alır ama fayda etmiyo ve de çare bulamadım bunlara

Çok geçmiş olsun canım umarım şuan iyisin. Bende işte sabah yaşadım ve biraz uyudun sonra geçti ama aksama doğru bi sanci girip çıktı yani arada artık oluyor adet sancisi gibi acaba kasılma mi bilemiyorum zaten devamlı olmadı için çok önemsiyorum.

ay rahatlatmaz mi tabiki süper oluyo ama devlette yapmayı düşünüyorum ben doğumu öyle bı imkanım olacağını sanmıyorum eve gelince yaparm..
Tabi su evrede devlette nasil olur bilmiyorum. Bende ilk kizimi devlette yaptim ustelik ayni oda da 2 kisi kalinan lohusa odasiydi. Annem bana dus aldirmisti kayinvalidem bebege bakmisti. İnsallah imkanlar sizin icin en iyisi olur. Cunku su evrede kimseyi almiyorlarmis hatta hastane cikisini kendi yapan anneler varmis bu dedigim ankara icin gecerli

Kalkınca da devam etti
Hemen gideceğim zaten bi kac saat gecsin
Korkmayin saate aldirmayin su gelince hemen gelmiyo bebekler takip edin sancilariniz ne durumda? Suyun rengi yesil veya sari ise acil gidin bebek kaka yapmis demek oluyormus.
İlk bebekte su fos diye bosalmaz sancilarinizin sıklasmasini bekleyin derim ben tabi dra haber verin o sizi daha iyi yonlendirir.
Hadi hayirlisi cok heyecanli yaa

Kizlar online olan varsa acil yaZsin nolur
Az once uykumdan uyandim pijamam sırılsıklam oldu Su gelmis olabilirmi ya napcam simdi saatte kötü
İnternette bulduğum bilgiler şu yönde Kopyala yapıştır yapıyorum

Sular geldikten sonra yapmanız ve dikkat etmeniz gerekenler

- Suyunuz geldikten sonra doktorunuza haber verin.

- Gelen suyun yeşilimsi olup olmadığına dikkat edin. Yeşil tonlarında bir su geliyorsa bebek ilk kakasını (mekonyum) suyuna yapmış olabilir. Böyle bir durum fark ederseniz doktorunuzla paylaşın. Gelen suyun görüntüsü; berrak, su gibi akıcı, akıntı gibi bir katılığı yoktur ve en fazla ıhlamur çayı renginde olmalıdır.

- Sular geldikten sonra vajinal bölgeyi temiz tutun.

- Temiz iç çamaşırı giyin.

- Cinsel ilişkide bulunmayın.

- Vajinadan içeri birşey sokmayın.

- Temizliği önden arkaya doğru yapın.

- Göbek kordonunu vajinada fark ederseniz acil olarak hastaneye gidin.

- Hastaneye yatışınız yapıldıktan sonra da enfeksiyon riskine karşı antibiyotik tedavisine başlanabilir.

- Suyunuz geldikten sonra duşa girmenizde bir sakınca yoktur.

Kizlar online olan varsa acil yaZsin nolur
Az once uykumdan uyandim pijamam sırılsıklam oldu Su gelmis olabilirmi ya napcam simdi saatte kötü
ay naptın canım yeni gördüm mesajını çok merak ettim şu gelince hemen doğum olmuyormus zaten korkulacak durum yok insAllah herşey yolundadır çok heyecanlı ya
Aynen canım ya bilmiyorum bklm süreç nasıl olacak nasip geçen komşum doğum yaptı annesi yanında kaldı bı kişi alıyorlarmış herhalde çok ters zamana geldi şu virüs herşeyi muallak yapıyor

Benim son kontrolumde tansiyonum 13/9 çıktı Takip verdi doktor , bidaha aynı değerleri görürsem gideceğim Hatta şu an takipteyim.. ama senin 15/9 a yukselmis doktorunun bilgisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…