- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Sıkalim dişimizi az kaldı insAllah valla şaka gibi ama sona yaklaştıkAynen ya çok can yakıyor napıcaz bilmiyorum
Ben karısık.palmers kakao yağı hindistan cevizi yağıLıercak çatlak kremi tavsiye etmişti doktorm onu ara da nemledirici krem bebe yağısen ne kullanıyosun
Ufak kırmızı morluklar mi uzun çizgiler seklinde miBende lierac kullanıyorum ama göbeğimde çatlaklar var yinede umarım geçer . Geçiyor mu acaba ?
Benim aşırı şiş tansiyonum da yüksek aslında 15 9 cikiyo ama şişlik acitmays başladı ayaklarımı bide tüm vücudum yanıyo kıyafetlerim su içinde İstanbul'dayım bide sıcak bir memlekette değil evimizde bol bol rüzgar alır ama fayda etmiyo ve de çare bulamadım bunlaraKızlar benimde sanki ayaklarım şişmeye başladı sizde de oluyordu galiba napıyorsunuz rahatlamak için sanki ayaklarımın altı yanıyortansiyonumda normal
Çok geçmiş olsun canım umarım şuan iyisin. Bende işte sabah yaşadım ve biraz uyudun sonra geçti ama aksama doğru bi sanci girip çıktı yani arada artık oluyor adet sancisi gibi acaba kasılma mi bilemiyorum zaten devamlı olmadı için çok önemsiyorum.Merhaba, ben de 2 gün cok fena ishal ve soddetli kusma yasadim 2 günde 4 kilo verdim, dr gıda zehirlenmesi olabilir dedi ama bizde neyden oldugunu bulamadik belki et flndir dediler, ama cook coook kötüydüm bugün tam normale döndüm dedim göbek fıtığı cikti birden şiş ve coook ağrıyor, dr.u aradım yarin gel bakalim dedi ama isyan etmiyorum hayirlisiyla kucagima alim bisey istemem de coook zor gecti
Aa peki uyandıktan sonra yine gelmeye başladı mi? Ağrın var mi? Bir muayene olun bence takipte alsın sizeKizlar online olan varsa acil yaZsin nolur
Az once uykumdan uyandim pijamam sırılsıklam olduSu gelmis olabilirmi ya napcam simdi saatte kötü
Kalkınca da devam ettiAa peki uyandıktan sonra yine gelmeye başladı mi? Ağrın var mi? Bir muayene olun bence takipte alsın size
O zaman su olabillir. Bizim eğitim de eğer rengi yeşil veya değişik se hemen acila gidin dediler. Öyle birsey yoktur insallah. Peki erken doğum riski var miydi sizin?Kalkınca da devam etti
Hemen gideceğim zaten bi kac saat gecsin
Tabi su evrede devlette nasil olur bilmiyorum. Bende ilk kizimi devlette yaptim ustelik ayni oda da 2 kisi kalinan lohusa odasiydi. Annem bana dus aldirmisti kayinvalidem bebege bakmisti. İnsallah imkanlar sizin icin en iyisi olur. Cunku su evrede kimseyi almiyorlarmis hatta hastane cikisini kendi yapan anneler varmisay rahatlatmaz mi tabiki süper oluyoama devlette yapmayı düşünüyorum ben doğumu öyle bı imkanım olacağını sanmıyorum eve gelince yaparm..
Cnm suysa durmazmış bi arkadaş yazmıştı hemen gitmeye bak a. E. O.Kalkınca da devam etti
Korkmayin saate aldirmayin su gelince hemen gelmiyo bebekler takip edin sancilariniz ne durumda? Suyun rengi yesil veya sari ise acil gidin bebek kaka yapmis demek oluyormus.Kalkınca da devam etti
Canım ne durumdasın merak ettim korkutmak istemem ama suyun olabilir.inşallah herşey yolundadırKalkınca da devam etti
İnternette bulduğum bilgiler şu yönde Kopyala yapıştır yapıyorumKizlar online olan varsa acil yaZsin nolur
Az once uykumdan uyandim pijamam sırılsıklam olduSu gelmis olabilirmi ya napcam simdi saatte kötü
ay naptın canım yeni gördüm mesajını çok merak ettim şu gelince hemen doğum olmuyormus zaten korkulacak durum yok insAllah herşey yolundadırKizlar online olan varsa acil yaZsin nolur
Aynen canım ya bilmiyorum bklm süreç nasıl olacak nasip geçen komşum doğum yaptı annesi yanında kaldı bı kişi alıyorlarmış herhalde çok ters zamana geldi şu virüs herşeyi muallak yapıyorTabi su evrede devlette nasil olur bilmiyorum. Bende ilk kizimi devlette yaptim ustelik ayni oda da 2 kisi kalinan lohusa odasiydi. Annem bana dus aldirmisti kayinvalidem bebege bakmisti. İnsallah imkanlar sizin icin en iyisi olur. Cunku su evrede kimseyi almiyorlarmis hatta hastane cikisini kendi yapan anneler varmisbu dedigim ankara icin gecerli
Benim aşırı şiş tansiyonum da yüksek aslında 15 9 cikiyo ama şişlik acitmays başladı ayaklarımı bide tüm vücudum yanıyo kıyafetlerim su içinde İstanbul'dayım bide sıcak bir memlekette değil evimizde bol bol rüzgar alır ama fayda etmiyo ve de çare bulamadım bunlara
Benim son kontrolumde tansiyonum 13/9 çıktı Takip verdi doktor , bidaha aynı değerleri görürsem gideceğim Hatta şu an takipteyim.. ama senin 15/9 a yukselmis doktorunun bilgisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?