2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu arada kilosu 2840 olmus
Toplu bebek olacak dedi doktor
34+3oldum bugun

İnşallah her şey yolundadır

Bu arada kilosu 2840 olmus
Toplu bebek olacak dedi doktor
34+3oldum bugun
Moral olsun diye demiyorum Bebişin allahtan haftasına göre ilerde. 34 haftalık bebiş için kilosu iyi canım korkma. İnşallah ciğer gelişimini falanda tamamlamış olur miniğin. Kuvöz e girmeden evinize dönersiniz

Kadın doğuma da gittim haftada bir protein kaçağı testine bakmamız lazım dedi şimdi onu biriktirmek gerekiyor kendmi her an doğuma gidecek gibi hissediyorum

İdrar testime baktık bı sıkıntı yoktu Protein kaçağımda yok henim Bu idrar toplamak olayını hep duyuyorum Nedir bu ??
Bende senden farksizin emin ol.. Bebeğin kaç kilo oldu

inşallah öenmli bıse yoktur canım. haber ver bıze de

İdrar testime baktık bı sıkıntı yoktu Protein kaçağımda yok henim Bu idrar toplamak olayını hep duyuyorum Nedir bu ??
Bende senden farksizin emin ol.. Bebeğin kaç kilo oldu
Ya ben geçen hafta vermiştim ama tansiyonlar yüksek çıkmaya devam edince doktor tekrar vermemi istedi bakalım artış varmı diye.
benim bebek 2680 gr. Sen ne durumdasın?

aa tarih belli ne guzel o da yaklasiyor. Ben nasip se inshallah normal dogurmaya dusnuorum ama bakalim her an birsey olabiliyor, acayip midem bulaniyor bugun ki hameile boyu hic bulanmadi. Vucudum hazirlaniyor demek ki. siz niye sezeryan olacaksiniz?
Sizinle tahmini doğumumuz aynı bebiş kaç kilo

Ya ben geçen hafta vermiştim ama tansiyonlar yüksek çıkmaya devam edince doktor tekrar vermemi istedi bakalım artış varmı diye.
benim bebek 2680 gr. Sen ne durumdasın?

Ben 37 haftadayim 2600 gr Senin masallahin var.. Benim de tansiyon yüksek ama dün yaptım idrar testi temiz ondan bi kac gün önce kan testi yaptırdık.. Oda temiz anlamadım Valla... Hiç bisey anlamadım.. Sizden doktorun istediği normal idrar testi değil mi?

Maşallah güzelliğe Allahim sağlıkla nasip etsin inşallah

Gecmis olsun Bi doktora tekrar gorunseniz mi acaba..
İnşallah canım
Benden önce mi oluyon aşk olsun benim niye bu kadar geç ya 25 i
39'a tamamlatacak demek ki acele etme
Aynen öyle sağlıkla doğsunlar da en önemlisi o. Bebegi riske atmak yerine erken doğum riskini göze alalim dedi doktor ciğer geliştirici vuruluyorum bugun de. Sağlıkla gelsin bebisler :)
İnşallah
Birer iki şer gün arayla çat çat geliyorlar hayırlı olsun canım
Sağ ol canım aynen peş peşe oluyoruz

Geçmiş olsun cnm

Aa inşallah iyidir bebişin cnm güzel haberini alırsın inşallah

Maşaallah sizinkine de benm eşim kalıplı bende uzun sayılırım ondan biraz iri bebek :)
Yok idrar toplama dediğimz 24 saat boyunca idrarı bir kapta topluyorsun bidon gibi işte sonra onun sonucuna bakıyolar bir idrar bile kaçırsan yeniden topla diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…