Kadın doğuma da gittim haftada bir protein kaçağı testine bakmamız lazım dedi şimdi onu biriktirmek gerekiyorMaşallah güzelliğeAllahim sağlıkla nasip etsin inşallah
Gecmis olsunBi doktora tekrar gorunseniz mi acaba..
Birer iki şer gün arayla çat çat geliyorlarDaha yeni geldim22 Haziran'da sezeryan oluyorum bebeğin döneceği yokmuş
Kizlar normal kontrol diye geldim, nstye aldilar
Normalde nst son haftada yapiliyormus burada, sadece acil bi durum olursa yada doktor gerek duyarsa nst oluyomus.
Doktor ultrasonla bakarken bebek kimildiyomu diye sordu bende dun ve bugun cok az kimildadi dedim
Beyindeki kalp atis olcusuyle gercek olcu tutmuyo dedi baska bi ultrasondan(daha profesyonel) bakti baska doktor oda ayni sonuc elde etti
Dogumhaneye aldilar beni, nstye bagladilar simdi bekliyorum baska doktor gelecekmis
Bu arada kilosu 2840 olmus
Toplu bebek olacak dedi doktor
34+3oldum bugun
Bir topik sahibimiz olsaydı doğum tarihlerimizi listeye eklerdikBasmıştır heyecanlar :) bizim de belli gibi tarih 24 haziran dedi doktor 36yi doldurduğu gibi
Moral olsun diye demiyorum Bebişin allahtan haftasına göre ilerde. 34 haftalık bebiş için kilosu iyi canım korkma. İnşallah ciğer gelişimini falanda tamamlamış olur miniğin. Kuvöz e girmeden evinize dönersinizBu arada kilosu 2840 olmus
Toplu bebek olacak dedi doktor
34+3oldum bugun
Kadın doğuma da gittim haftada bir protein kaçağı testine bakmamız lazım dedi şimdi onu biriktirmek gerekiyorkendmi her an doğuma gidecek gibi hissediyorum
inşallah öenmli bıse yoktur canım. haber ver bıze deKizlar normal kontrol diye geldim, nstye aldilar
Normalde nst son haftada yapiliyormus burada, sadece acil bi durum olursa yada doktor gerek duyarsa nst oluyomus.
Doktor ultrasonla bakarken bebek kimildiyomu diye sordu bende dun ve bugun cok az kimildadi dedim
Beyindeki kalp atis olcusuyle gercek olcu tutmuyo dedi baska bi ultrasondan(daha profesyonel) bakti baska doktor oda ayni sonuc elde etti
Dogumhaneye aldilar beni, nstye bagladilar simdi bekliyorum baska doktor gelecekmis
Ya ben geçen hafta vermiştim ama tansiyonlar yüksek çıkmaya devam edince doktor tekrar vermemi istedi bakalım artış varmı diye.İdrar testime baktık bı sıkıntı yoktu Protein kaçağımda yok henim Bu idrar toplamak olayını hep duyuyorum Nedir bu ??
Bende senden farksizin emin ol.. Bebeğin kaç kilo oldu
Sizinle tahmini doğumumuz aynı bebiş kaç kiloaa tarih belli ne guzel o da yaklasiyor. Ben nasip se inshallah normal dogurmaya dusnuorum ama bakalim her an birsey olabiliyor, acayip midem bulaniyor bugun ki hameile boyu hic bulanmadi. Vucudum hazirlaniyor demek ki. siz niye sezeryan olacaksiniz?
Ya ben geçen hafta vermiştim ama tansiyonlar yüksek çıkmaya devam edince doktor tekrar vermemi istedi bakalım artış varmı diye.
benim bebek 2680 gr. Sen ne durumdasın?
İnşallah canımMaşallah güzelliğeAllahim sağlıkla nasip etsin inşallah
Gecmis olsunBi doktora tekrar gorunseniz mi acaba..
39'a tamamlatacak demek ki acele etmeBenden önce mi oluyon aşk olsunbenim niye bu kadar geç ya 25 i
İnşallahAynen öyle sağlıkla doğsunlar da en önemlisi o. Bebegi riske atmak yerine erken doğum riskini göze alalim dedi doktor ciğer geliştirici vuruluyorum bugun de. Sağlıkla gelsin bebisler :)
Sağ ol canım aynen peş peşe oluyoruzBirer iki şer gün arayla çat çat geliyorlarhayırlı olsun canım
Geçmiş olsun cnmKızlar bu ara çok fenayım geçen hafta 3 gün hastanede yattıktan sonra tansiyon takibini evde yapıyorduk iki gün önce ateşlendim Nabzımda 147-140larda ateşim 38.5lardaydı doktora gittik üst solunum yolu enfeksyonu olmuşum kanda da çıktı antibiyotik verdi hiç kullanmak istemezdim ama daha kötü olursun dedi.. hastanede bi serum yiyince gözüm açıldı resmen
34+4teyim ama bu hastalık durumları resmen yatağa bağlı yaptı beni. Halsizim başın tuhaf böyle keyifsizim sanki tüm kemiklerim ağrıyor.. benim gibi olan var mı hiç:/
Aa inşallah iyidir bebişin cnm güzel haberini alırsın inşallahKizlar normal kontrol diye geldim, nstye aldilar
En son geçen cuma gittim 36 hafta olmustum o gün ve doktor 2600 kilo dedi haftaya göre normal dedi. Sizin ki?Sizinle tahmini doğumumuz aynı bebiş kaç kilo
Benim 22 Haziran da çalışabilir raporum bitiyor. 23 Haziran da doğum var. Bir gün için gidip almaya değer mi? Nasıl olacaksa ikisini birden 23 ünde alsam acaba olur mu?Çalişamaz aldin mi 37 de acabaKarusel
Evet canım bugün 37+1 dim aldım, verdimÇalişamaz aldin mi 37 de acabaKarusel
Olur ben de 1 gün sonra aldımBenim 22 Haziran da çalışabilir raporum bitiyor. 23 Haziran da doğum var. Bir gün için gidip almaya değer mi? Nasıl olacaksa ikisini birden 23 ünde alsam acaba olur mu?
çalişabiliri 32+1 de mi almiştin peki yine? Yani çalişabiliri hangi gün aldiysak çalişamazi da o gün mü almalıyız?Evet canım bugün 37+1 dim aldım, verdim
Maşaallah sizinkine de benm eşim kalıplı bende uzun sayılırım ondan biraz iri bebek :)Ben 37 haftadayim 2600 gr Senin masallahin var.. Benim de tansiyon yüksek ama dün yaptım idrar testi temiz ondan bi kac gün önce kan testi yaptırdık.. Oda temiz anlamadım Valla... Hiç bisey anlamadım.. Sizden doktorun istediği normal idrar testi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?