2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim son kontrolumde tansiyonum 13/9 çıktı Takip verdi doktor , bidaha aynı değerleri görürsem gideceğim Hatta şu an takipteyim.. ama senin 15/9 a yukselmis doktorunun bilgisi var mı?
Şu an muayenedeyim söyledim ama pek takmadı sanki

Muayeneden çıktım şimdi doktor 25 haziranda ısrar ediyo 3600 kusur çıktı kilo olarak 3500 diyelim dedi ama yüzde onluk hata payı varmış ödemler için vücut kendini doğuma hazırlıyo dedi şaşkınım nst için hemşire bekliyorum ben şok tansiyon için çok da onemsemedi sanki

Anaaa sezeryan diyordu sürekli normal mi yaoacaksin yoksa

Şu an muayenedeyim söyledim ama pek takmadı sanki

Sabah bende gittim , nst ye bağladılar Nst de tansiyon olctuler Yine yüksek çıktı.. idrar testi temiz çıktı ..nst iyiymiş Çarşamba kontrol vermişti zaten o zaman yine bakacak... Hayirlisi

Saat başı ölçüyoruz yüksek çıkarsa yarım saatte bir hatta 15 dkda bir.
tansiyonum 14/10 14/9 13/10/ 13/9 vs çıkıyor bazen 15i gördüğüm oluyor

Çok anormalmis seninde tansiyonun Benim tansiyonum 14yada 15 i gördüğü nadirdir.. 13 çıkıyor artık.. Ama bizde sıkıntı küçüğün 9 çıkması Tabi küçük daha da yükselebiliyor.. Doktorun idrarda bakmıştı değil mi size temiz demiştiniz.. Herşey normalken niye çok yüksek çıkıyor acaba.. Sıfır ödem var .. ellerim falan da sis değil Anlamadım ki..

Maaşallah ya 4 kilo doğacak seninki o zamana kadar

Bende bugün kontrole gittim artık herkesin kontrolü sıklaştı Çok şükür bizimde herşey yolunda bir sıkıntı olmazsa normal doğumu bekleyecez 37. Haftaya kadar ameliyathanede yapacak ufak bir sorunda sezaryene alacak hepimiz için sağlıklı güzel doğumlar diliyorum

Ben de anlamıyorum hayatımda tansiyon sıkıntısı da yaşamadım ama Biraz nazara mı geldim diyorum geçen haftalar beni uzun zamandır görmeyen hiç kilo almamışsın karnın pek görünmüyor vs dedi dedi sonra tansiyonum tavan.. hayırlısı artık inşaallah normale döner de doğumumu etkilemez. Ödem bende de yok bu arada

Ben normalde yaşamadım ama gebelik tansiyonum vardı, bu kasar zaman yukselmedi, Tansiyona sebep olan durum da düzeldi üstelik geldik 37 haftaya .. normalde tansiyon erken doğum sebebi bu hafta yüksek... Kilo bakımından bende senin gibiyim ve 9 ay boyunca kendi işimi kendim yaptım.. Allah'a şükür .. Vardır bunda da bı hayır.. Dün aynı zamanda parmağım yandi, ardından 5 dakika sonra kocaman cam kırıldı.. Ömrümde ilk defa dedim kesin Nazar başka bı açıklaması olamaz yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…