Gunlerdir nette arasitirdigim konuya deginmissin canim..benimde gece yatarken ve sabaha karsi iki kalcamda da dehset agri oluyor 1 aydie uykdam uyanip geziniyorum oyle deli bir agri...ve neden olabildigine dair net bi fikrim yok
Gunlerdir nette arasitirdigim konuya deginmissin canim..benimde gece yatarken ve sabaha karsi iki kalcamda da dehset agri oluyor 1 aydie uykdam uyanip geziniyorum oyle deli bir agri...ve neden olabildigine dair net bi fikrim yok
Çatı muayenesinden bahsediyoruz herhalde Çok ilginç geldi.. Burada konuşuluyor Çatı mueyenesi yapıldı diye Doktorum bize niye yapmadi diye düşünüyordum ..
Aynı yakada çok ters taraflardaymisiz.. Doktorunu çok merak ediyorum gercekten Biseyolmaz Bey
Aynen cnm ben ilkinde 20 kg aldım 1 yaşına kadar eski kiloma dönmüştüm şimdi de 15,5 kg ile devam ediyorum kilo önemli değil gidiyor bi şekilde inş yine öyle olur
Merhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
normal dogum oldu aksam 9 bucuk civari
2750 gr cok şükür iyiyiz emdi
Darisi hepinize saglikla gelsin miss kokulular
[/Qgecmis olsun ,hayirli olsun Allah anali babali büyütsün insallah,darisi basimiza❣
Kizlar dun yazmayi unuttum, dunki kontrolumde esimede banada tetanoz, difteri, bogmaca asisi vuruldu dun zar zor yattim kol agrisindan bugunse kimildatmakta bile zorlaniyorum hatta suan yatakdayim nasil yaticam bilmiyorum. Sol tarafda asi agrisi sag tatafa yatamıorum oturur vaziyette duruyorum suan.
Varmi aranizda asi yaptiran
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sihhatle darısı da bekleyen tüm hamilelerin olsun zamanında inşallah hayırlı evlat olur insallah bebeğin de