2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gunlerdir nette arasitirdigim konuya deginmissin canim..benimde gece yatarken ve sabaha karsi iki kalcamda da dehset agri oluyor 1 aydie uykdam uyanip geziniyorum oyle deli bir agri...ve neden olabildigine dair net bi fikrim yok

Gunlerdir nette arasitirdigim konuya deginmissin canim..benimde gece yatarken ve sabaha karsi iki kalcamda da dehset agri oluyor 1 aydie uykdam uyanip geziniyorum oyle deli bir agri...ve neden olabildigine dair net bi fikrim yok
Siyatik genelde tek tarafli olurmuş.Benim sağ.Kalçamdan bacağa doğru bastıkça iğneye basarmişcasina aciyor.Ben inadima yürüyorum.Yürüdükçe ağri hafifliyor.Dayanip yürümeyi deneyebilirsin.

Benim bi tane normal doğumum var. Çatı muayenesine gerek duymaz bende

Her bünye farkli sanirim.çevremde de zayıf kalan hamileler genelde fazla kilo aliyor.Ama hepsi de verdi.Bünye zaten alişik değilse gidiyor
Aynen cnm ben ilkinde 20 kg aldım 1 yaşına kadar eski kiloma dönmüştüm şimdi de 15,5 kg ile devam ediyorum kilo önemli değil gidiyor bi şekilde inş yine öyle olur

Kizlar dun yazmayi unuttum, dunki kontrolumde esimede banada tetanoz, difteri, bogmaca asisi vuruldu dun zar zor yattim kol agrisindan bugunse kimildatmakta bile zorlaniyorum hatta suan yatakdayim nasil yaticam bilmiyorum. Sol tarafda asi agrisi sag tatafa yatamıorum oturur vaziyette duruyorum suan.
Varmi aranizda asi yaptiran

Merhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
normal dogum oldu aksam 9 bucuk civari
2750 gr cok şükür iyiyiz emdi
Darisi hepinize saglikla gelsin miss kokulular
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sihhatle darısı da bekleyen tüm hamilelerin olsun zamanında inşallah hayırlı evlat olur insallah bebeğin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…