İnşaallah çok kolay doğum olur sağlıkla alırsın bebeği kucağınaBebek 2500 gr su an
Ciger ignesi yapıldı
Suni sancı verilecek
Rabbim kolaylıkla doğum olmasını nasip etsin inşallahSuymus gelen yatisim yapıldı
Renksiz kokusuzdu
24 saat icinde cikmasi gerekiyor
Bu arada 2. Dogum olacak nasipse
Geçmiş olsun yaa dikkat etBen normalde yaşamadım ama gebelik tansiyonum vardı, bu kasar zaman yukselmedi, Tansiyona sebep olan durum da düzeldi üstelik geldik 37 haftaya .. normalde tansiyon erken doğum sebebibu hafta yüksek... Kilo bakımından bende senin gibiyim ve 9 ay boyunca kendi işimi kendim yaptım.. Allah'a şükür .. Vardır bunda da bı hayır.. Dün aynı zamanda parmağım yandi, ardından 5 dakika sonra kocaman cam kırıldı.. Ömrümde ilk defa dedim kesin Nazar başka bı açıklaması olamaz yani..
Siyatik ağrısı dert gerçekten inşaallah magnezyum iyi gelirSiyatik ağrısı nedir ya?belimin sol tarafı kalçam topallatcak kadar ağriyo.magnezyum mu almak gerekiyomuş
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşaallahSuymus gelen yatisim yapıldı
Renksiz kokusuzdu
Bebek 2500 gr su an
Ciger ignesi yapıldı
Suni sancı verilecek
Beni de bugün nst ye bağladılarNst de hemşire sancinin 100e çıktığı oluyo dedi senin yakın galiba dedi doktor baktı olabilir dedi
Herkese selamlar arkadaşlarımdün doktoruma gittim, yarın 37. Haftaya adım atıyoruz Allahın izniyle. Bebeğin kilosu 3300 çıktı. İlk oğlum doğduğunda 3310du 25 haziranda gel, alttan doğumu tetiklemeye çalışıcam dedi ama o zamana kadar 4 kilo olur herhalde. Benim sonum sezeryan sizler için de benim için de hayırlısı ne ise o olsun
Protein kaçağı testi yapıldı mı bu tansiyon yüksek yani bide ödem var diyorsun.Benim aşırı şiş tansiyonum da yüksek aslında 15 9 cikiyo ama şişlik acitmays başladı ayaklarımı bide tüm vücudum yanıyo kıyafetlerim su içinde İstanbul'dayım bide sıcak bir memlekette değil evimizde bol bol rüzgar alır ama fayda etmiyo ve de çare bulamadım bunlara
Olabilir.. Bende diyorum ya Hayatta bu cümleyi kurmazdim diye.. Kesin nazar var diyorumGeçmiş olsun yaa dikkat et
Kendimizi okumak lazım cidden nazara çok inanıyorum. Beni birkaç kişi okudu parmağımdaki egzama bile geçti kaç aydır hiçbir krem fayda etmemişti şok oldumiyiysen bile çok iyiyim demeyeceksin onu öğrendim
Yok kardeş yapmaz onun doktoruProtein kaçağı testi yapıldı mı bu tansiyon yüksek yani bide ödem var diyorsun.
bende hayatımda terlemediğim kadar terlemeye başladım ve çözümü gerçekten yok terden boynum tutuldu resmen
Ben de ilk defa duydum canım. Alttan muayene ile doğumu başlatmaya çalışacakmış ama ben önce kilosuna bakıp 4 kilo olduysa direk sezeryan istemeyi düşünüyorum. Tam olarak 25 haziranda doğum olmayabilir. Suni sancı ile olsa anlarım da alttan muayene ile nasıl olur bilmiyorum.Canım ya sağlıkla kavuş inşallah ❣ Güzel haberler vermeni bekliyoruz
Beni de bugün nst ye bağladılarbende hiç sancı çıkmadı Seninki biraz yaramaz mı Benimki fazla sakın mi acaba 4-5 aradı gidip geliyordu sancı çizgisi..
Merhaba Hayırlı olsun inşallah 25 Haziran da herkesler doğuruyor ♥ Allah sağlıkla nasip etsin inşallah Çok merak ettim bilgi verebilir misiniz acaba Alttan doğumu tetiklemek ne demek acaba..
Beylikdüzü'nde canimOlabilir.. Bende diyorum ya Hayatta bu cümleyi kurmazdim diye.. Kesin nazar var diyorum
Yok kardeş yapmaz onun doktoruBu arada İstanbul'dayım diye belirtmissiniz ya Nerede doktorunuz çok merak ettim Rosemiracle
Ben de ilk defa duydum canım. Alttan muayene ile doğumu başlatmaya çalışacakmış ama ben önce kilosuna bakıp 4 kilo olduysa direk sezeryan istemeyi düşünüyorum. Tam olarak 25 haziranda doğum olmayabilir. Suni sancı ile olsa anlarım da alttan muayene ile nasıl olur bilmiyorum.
Aynı yakada çok ters taraflardaymisiz.. Doktorunu çok merak ediyorum gercektenBeylikdüzü'nde canim
Bigun toplasik çayını içmeye gidelim adamınÇatı muayenesinden bahsediyoruz herhalde Çok ilginç geldi.. Burada konuşuluyor Çatı mueyenesi yapıldı diye Doktorum bize niye yapmadi diye düşünüyordum ..
Aynı yakada çok ters taraflardaymisiz.. Doktorunu çok merak ediyorum gercektenBiseyolmaz Bey
Tecrübeli anneler bir şey soracam hastaneden çıkışta bebeği kucaktami eve götürüyoruz yoksa bebek çantası ya da puset gibi bir şeye ihtiyaç var mı. ? Aldık ama o zaman gereklimi bilemedim
Amin inşallah canımAllah'ım o günleri nasip etsin sağlıkla tez zamanda inşallahBiz bebek arabasının pusetini kullanacağız, kuşakta taşımak hem anne yada baba icin yorucu olur.. Hemde bebek için.. bide şeffaf koruyucu aldım.. Bebise maske takamayacagiz malum.. Bari koruyucu ile dışarı çıkarken kullanırız diy3 düşündük ne kadar doğruysa artık..
Bende pusetle eve döneriz diye düşünüyorum kucakta olmasındansa daha rahat olur diye düşünüyorumTecrübeli anneler bir şey soracam hastaneden çıkışta bebeği kucaktami eve götürüyoruz yoksa bebek çantası ya da puset gibi bir şeye ihtiyaç var mı. ? Aldık ama o zaman gereklimi bilemedim
Allah yardımcın olsunSuymus gelen yatisim yapıldı
Renksiz kokusuzdu
Bende bebek taşıma çantamı alacam . Bencede daha rahat olur gibiBende pusetle eve döneriz diye düşünüyorum kucakta olmasındansa daha rahat olur diye düşünüyorum
Amin inşallah canımben de o zaman ikisinden birini götüreyim düşününce minnak bir bebek nasıl tutulur yanlış bir şey olur Allah korusun en azindan koruyucu olurlar senin çok az kalmış yaaa sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?