2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Herkese selamlar arkadaşlarım dün doktoruma gittim, yarın 37. Haftaya adım atıyoruz Allahın izniyle. Bebeğin kilosu 3300 çıktı. İlk oğlum doğduğunda 3310du 25 haziranda gel, alttan doğumu tetiklemeye çalışıcam dedi ama o zamana kadar 4 kilo olur herhalde. Benim sonum sezeryan sizler için de benim için de hayırlısı ne ise o olsun

Geçmiş olsun yaa dikkat et
Kendimizi okumak lazım cidden nazara çok inanıyorum. Beni birkaç kişi okudu parmağımdaki egzama bile geçti kaç aydır hiçbir krem fayda etmemişti şok oldum iyiysen bile çok iyiyim demeyeceksin onu öğrendim

Bebek 2500 gr su an
Ciger ignesi yapıldı
Suni sancı verilecek

Canım ya sağlıkla kavuş inşallah Güzel haberler vermeni bekliyoruz

Nst de hemşire sancinin 100e çıktığı oluyo dedi senin yakın galiba dedi doktor baktı olabilir dedi
Beni de bugün nst ye bağladılar bende hiç sancı çıkmadı Seninki biraz yaramaz mı Benimki fazla sakın mi acaba 4-5 aradı gidip geliyordu sancı çizgisi..

Merhaba Hayırlı olsun inşallah 25 Haziran da herkesler doğuruyor Allah sağlıkla nasip etsin inşallah Çok merak ettim bilgi verebilir misiniz acaba Alttan doğumu tetiklemek ne demek acaba..

Protein kaçağı testi yapıldı mı bu tansiyon yüksek yani bide ödem var diyorsun.
bende hayatımda terlemediğim kadar terlemeye başladım ve çözümü gerçekten yok terden boynum tutuldu resmen

Olabilir.. Bende diyorum ya Hayatta bu cümleyi kurmazdim diye.. Kesin nazar var diyorum

Protein kaçağı testi yapıldı mı bu tansiyon yüksek yani bide ödem var diyorsun.
bende hayatımda terlemediğim kadar terlemeye başladım ve çözümü gerçekten yok terden boynum tutuldu resmen
Yok kardeş yapmaz onun doktoru Bu arada İstanbul'dayım diye belirtmissiniz ya Nerede doktorunuz çok merak ettim Rosemiracle

Ben de ilk defa duydum canım. Alttan muayene ile doğumu başlatmaya çalışacakmış ama ben önce kilosuna bakıp 4 kilo olduysa direk sezeryan istemeyi düşünüyorum. Tam olarak 25 haziranda doğum olmayabilir. Suni sancı ile olsa anlarım da alttan muayene ile nasıl olur bilmiyorum.

Çatı muayenesinden bahsediyoruz herhalde Çok ilginç geldi.. Burada konuşuluyor Çatı mueyenesi yapıldı diye Doktorum bize niye yapmadi diye düşünüyordum ..

Beylikdüzü'nde canim
Aynı yakada çok ters taraflardaymisiz.. Doktorunu çok merak ediyorum gercekten Biseyolmaz Bey

Bigun toplasik çayını içmeye gidelim adamın

Tecrübeli anneler bir şey soracam hastaneden çıkışta bebeği kucaktami eve götürüyoruz yoksa bebek çantası ya da puset gibi bir şeye ihtiyaç var mı. ? Aldık ama o zaman gereklimi bilemedim

Tecrübeli anneler bir şey soracam hastaneden çıkışta bebeği kucaktami eve götürüyoruz yoksa bebek çantası ya da puset gibi bir şeye ihtiyaç var mı. ? Aldık ama o zaman gereklimi bilemedim

Allah'ım o günleri nasip etsin sağlıkla tez zamanda inşallah Biz bebek arabasının pusetini kullanacağız, kuşakta taşımak hem anne yada baba icin yorucu olur.. Hemde bebek için.. bide şeffaf koruyucu aldım.. Bebise maske takamayacagiz malum.. Bari koruyucu ile dışarı çıkarken kullanırız diy3 düşündük ne kadar doğruysa artık..

Amin inşallah canım ben de o zaman ikisinden birini götüreyim düşününce minnak bir bebek nasıl tutulur yanlış bir şey olur Allah korusun en azindan koruyucu olurlar senin çok az kalmış yaaa sağlıkla gelsin inşallah

Bende pusetle eve döneriz diye düşünüyorum kucakta olmasındansa daha rahat olur diye düşünüyorum

Belki yarın Belki yarından da yakın inşallah.. Rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…