Maşallah canım.Allah Analı Babalı büyütsün darısı başımıza..küveze filan girmedi o zaman emdiyse ne güzelMerhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
normal dogum oldu aksam 9 bucuk civari
2750 gr cok şükür iyiyiz emdi
Darisi hepinize saglikla gelsin miss kokulular
Peki cok kilo almak dogumu zorlartiriyor diyorlar etkisi varmi acabaAynen cnm ben ilkinde 20 kg aldım 1 yaşına kadar eski kiloma dönmüştüm şimdi de 15,5 kg ile devam ediyorum kilo önemli değil gidiyor bi şekilde inş yine öyle olur
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ...Merhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
Hayırlı olsun canım bebeğinMerhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
Aslinda bulundugun kiloyla alakali yani zayif birisindir 20 kilo alirsin 70e gelirsin diyelim boyunla orantisina bagliPeki cok kilo almak dogumu zorlartiriyor diyorlar etkisi varmi acababu arada bende 14 kilo almisim
gözün aydın canım Rabbim saglık versin ikinizede nasılsın bebegın nasıl iyimisinzMerhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
Ay maşallah gözünüz aydın. Analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallahMerhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
Tebrik ederim Sağlıklı ve sevgi dolu büyütmek nasip olsun İnşallahMerhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
Allah analı babalı büyütsün cnmMerhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
Gözün aydın canım, sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşalllahMerhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunMerhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
Ben henüz yapmadım ama düşünüyorum çok pratik oluyor ramazanda bile buzluktan kullandımKizlar dogumdan sonra kullanmaya dolaba birşeyler yapiyormusunuz yemeklik gibi
Gözün aydınnn ikinizde sağlıkla kalın inşaallahMerhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
Ben henüz yapmadım ama düşünüyorum çok pratik oluyor ramazanda bile buzluktan kullandım
hastanedekini pek baz almıyorum ben genelde tok karna kıyafetle WC ihtiyacı falan oluyor diye ama evde bende düzenli tartiliyordum şimdiye kadar 10.5 kg aldım ben ama tabi kilolu hamile kaldım 98-99 görmeden doğuma giderim insAllah diye umut ediyorum bendeBayaği aldim 20 yi geçtim hamile kalinca tarti almiştim eve haftada bir tartiliyorum hastaneye gittikçe de tartiyorlar kaçamiyorum
ben biraz sarma sardim koydum cnm düşünüyorum aslında da günü zor kurtariyorum şu an hiç gözüm yemiyor yapmayı biraz daha sarma sararim herhlde başka ne yapılır köfte olabilirKizlar dogumdan sonra kullanmaya dolaba birşeyler yapiyormusunuz yemeklik gibi
yaaaa MasAllah cnm sağlıkla büyütün insAllahMerhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
kız eşe de mi vuruluyordu asi özel bı sebebi mi var geçmiş olsun canımKizlar dun yazmayi unuttum, dunki kontrolumde esimede banada tetanoz, difteri, bogmaca asisi vuruldu dun zar zor yattim kol agrisindan bugunse kimildatmakta bile zorlaniyorum hatta suan yatakdayim nasil yaticam bilmiyorum. Sol tarafda asi agrisi sag tatafa yatamıorum oturur vaziyette duruyorum suan.
Varmi aranizda asi yaptiran
Köfte olabilir börek olabilir benimde düşündüğüm başka yok şimdilik sarma koydum bende birazBen biraz sarma , bir poşet poğaça attım bı de nohut hasladm bir paket başka ne yapılabilir fikir alışverişi yapalm
Sagol canim bu gece nerdeyse oturup aglicaktim, sol kolum asili cok fena agriyo saga yatamiyorum midem oyle bi yaniyo. Arkama 4yastik koydum oturmali yattim resmen. Yani ozel bi sebebi varmi bilmiyorum, babayada vuralim dedi ebe kadin bizde tamam dedikhastanedekini pek baz almıyorum ben genelde tok karna kıyafetle WC ihtiyacı falan oluyor diye ama evde bende düzenli tartiliyordum şimdiye kadar 10.5 kg aldım ben ama tabi kilolu hamile kaldım 98-99 görmeden doğuma giderim insAllah diye umut ediyorum bende
ben biraz sarma sardim koydum cnm düşünüyorum aslında da günü zor kurtariyorum şu an hiç gözüm yemiyor yapmayı biraz daha sarma sararim herhlde başka ne yapılır köfte olabilir
yaaaa MasAllah cnm sağlıkla büyütün insAllah
kız eşe de mi vuruluyordu asi özel bı sebebi mi var geçmiş olsun canım
Köfte olabilir börek olabilir benimde düşündüğüm başka yok şimdilik sarma koydum bende biraz
Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsünMerhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
Ne gibi canımKizlar dogumdan sonra kullanmaya dolaba birşeyler yapiyormusunuz yemeklik gibi
Yaa tüh şimdi nasılsın ya ağır oluyor aşılarSagol canim bu gece nerdeyse oturup aglicaktim, sol kolum asili cok fena agriyo saga yatamiyorum midem oyle bi yaniyo. Arkama 4yastik koydum oturmali yattim resmen. Yani ozel bi sebebi varmi bilmiyorum, babayada vuralim dedi ebe kadin bizde tamam dedik
Ne o yemek tariflerimi paylasiyosunuz anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?