2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aslinda bulundugun kiloyla alakali yani zayif birisindir 20 kilo alirsin 70e gelirsin diyelim boyunla orantisina bagli
Ben 5kilo aldim ama baslangicda kilom yuksekti boyum 160 kilom 78,5 insallah cok zorlanmam
Sen kac kiloyla basladin
Benimde Boy 1.60 .
Ben 58 ile basladim yani simdi 72 im.. ama korkuyorum cok kilo aldin dogum cok zor olur diyorlar

Yaa tüh şimdi nasılsın ya ağır oluyor aşılar
Doğum sonrası buzlukta bazı olabilecek yemek düşünüyoruz
Köfte, gül böreği, sarma olabilir. Tavuk baget, kanat gibi şeyleri de terbiyeleyip poşetlere koyabilirsin mesela çıkarıp direkt tepsiye koyması kolay oluyor. Nohut, fasulye, barbunya gibi şeyler de haşlayıp koyabilirsin pratik oluyor. Her şeyim hazır olsun diyorsan şu an olan taze sebzeleri bile birer poşet doğrayıp koysan olur yani dolmalık şeyleri oyup hazır edebilirsin, domates doğrayıp poşetleyebilirsin. Hepsinden birer tane yapsan 2 hafta kurtarır zaten

Suymus gelen yatisim yapıldı
Renksiz kokusuzdu
24 saat icinde cikmasi gerekiyor
Bu arada 2. Dogum olacak nasipse
Gözünaydın ,Allah analı babalı büyütsün inşallah. ilk dogumunu kaçıncı haftada yaptın acaba ? Benim ilki 39 a girerkendi.Bu çok bekler mi ,erken gelir mi diye merak ediyorum.Kendi işim oldugu için iznede ayrilamayacagim.Buradan direk dogumhaneye

Merhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
normal dogum oldu aksam 9 bucuk civari
2750 gr cok şükür iyiyiz emdi
Darisi hepinize saglikla gelsin miss kokulular
maşallah cnm gözün aydın sağlıkla büyüt inş normal doğum olmş ve erken gelmiş bebişin 35 hafta da mı oldu doğum

Güzel fikirler cnm vala saolasin

Kızlar bence kiloyla alakalı değil normal doğum ben kızımda da kiloluydum normal dogum yaptım zor da olmadı

Aklima gelen bi kac biseyi soyliyim
Kesinlikle yanınıza atistirmalik alın
Hastanem cok iyi olmasina ragmen fazla dikkatten bi cok şeyi kesmis
Ve surekli acıkıyorum
Hastane odasi sicak oluyor ince kisa seyler alin kendinize
bebek oldugu icin klima da acamiyoruz
Gogus kremi koyun ben unutmusum aci cekmeye basladim
2. Normal dogumum ilki 36 da bu 35 de geldi
Gece bi anda uyurken su bosaldigini hissettim tuhaftı istemsiz gidiyor cisten cok farkli
Ve bebek yukardaydi vajinal bi ilaçla basladilar önce suni sanciya gerek kalmadi ama süreç biraz uzadi yoruldum

Bebeği hemen yanina verdilermi canım küvez ihtiyacı filan olmadı değilmi inşallah.

yaaaa niye böyle hissettin kız iyi düşün arada olur böyle duygu düşüşleri herşey çok güzel olacak insAllah iyi düşünelim benide artan vaka sayıları düşündürüyor açıkçası şehrindeki hastanelerin hepsi pandemi hastanesi olduğu söylendi dün nasıl olucak doğum diye düşünüyorum hayırlısyla kurtuluruz insAllah
Atıştırmalık mantıklı cnm cunki açlık çok oluyor ciddne bnede kızımda öyleydim hastaneler hep sıcak olur zaten ne zmn cikicaksn cnm hastaneden özelde mi yapmistin doğumu

biraz zor güzel olacak canm.işler iyice kötüye gidiyor.kv 1 haftaya yakndr yanımda psıkolojık baskı ayrı bişey kadnn canı sıkkın ister istemez etkılenıorum hergün bişey öğrenioz ve şok oy oy yavrumu az hissedıom gbi gelıo stresten mi bilemıorum.randevm cuma gnüne doktor normlde haftaya gel demşti ama randevu olmadgı için iki hafta snrası oluo ve aklmda hep olmszluklar.
bian önce doğursam ailem yanıma gelse die beklıorum onlar gelncede sıkıntı olacak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…