Ben olsam onlar geldiginde ayilir bayilirim sancim tuttu derim tualete girer 10dk cikmam cok sanciliyim derim belki utanir giderlerKesinlikle hayır hamileliğimin başında da yaptılar birşeyler tavır yaptım yanlarına çıkmamıştır bile yiyip içip gitmişlerdi yine hanımları yok neredelerdi bilmiyorum hala aynı devam illa kovmamız kavga çıkarmamız mi gerekiyor anlamıyorum
Bana denk gelmedi ondanÇok şükür canım arada çileden çıkarsa genelde farkında ne olduğunun zor valla Rabbim iyilerle karşılaştırsn diye boşa demiyorlar büyüklerimiz
Valla ben asla kabul etmezdim kusura bakmasınlar eşim bir kere asla izin vermezdi benim başta. Net bir tavır koy canım yoksa devam ederler yapmayaKızlar bugün sağlık ocağına gittim tahlil sonuçları için şükür bütün değerlerim normalmiş B12 dışında onun için iğne dedi bugün bı tane vuruldum haftaya bı tane daha vurulcam bklm akşam üzeri sağlık kabininde hallettim gitmeden kayınlarim sinir ettiler saolsunlarolur da insan bu kadar bencil, duusncesiz olabilir ya vala hayret haksizsam söyleyin azıcık dert yanayım size
İki kaynım var ikisi de evli birinin küçük bebeği var ama ne hikmetse karıları analarından çıkıpta kocalarına ikram yapamıyorlar hamileliğimin başında aynı emri vakiyi yapmışlardı biz aşağı indik eşim kızımla yürüyerek sağlık kabinine gidip gelelim diye bekliyorlar kapı önünde haberimiz yok bizim neymiş ikiisnin karnı acıkmış da yemek yiyeceklermis bizde hayirbi sor müsait miyiz herseyi geçtim ben günlük işimi zor yapiorum çoğu zaman yapamıyorum artık karnim burnumdabenden bu halimde hizmet bekliyorlar hemde afedersin karıları analarinda ve ya evlerinde keyif catarken eşimde dedi bizim işimiz uzun sürer anca gidip geliriz vs gecistirdi anladılar artık bı zahmet tavrimizdan gittiler şaka gibielr ya
Canim bende 3 kutu var ama yurt disindayim.iletisimde olalim dogumdan sonra Turkiye ye gidecegim eger sartlar Uygun olursa.sana kargo ile gonderebilirimAnneler hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Ben 4 aylik hamileyim pıhtılaşma iğnesi hiç bir yerde bulamıyorum.eczane ve depolarda yok.Kullanmamam bebek için çok riskli.Sizden yardım istiyorum elinde enox yada oksapar iğne olan fazla ve kullanmayacaksaniz bana ücreti ile karşı ödemeli olarak yollayabilecek var mı? Bir umut yazıyorum kusura bakmayın
aynen cnm bende aynı ama işte ne kadar uzak duralım desekte olmuyor tamamen bağı koparamiyoruz eşim çok vicdan yapıyor kıyamıyorum bazen bendeEn katlanamadığım insan tipi bencillermişş
vala iyi fikir elticigim yalandan pek yapiveriyor bu dediklerini cidden hamileliğinde hiç iyiyim şükür dediğini duymadım gerçi normalde de aynı hep hastadır bı yeri ağrıyordur benimde en nefret ettiğim insan tipi hiç sukretmeyen kişidirBen olsam onlar geldiginde ayilir bayilirim sancim tuttu derim tualete girer 10dk cikmam cok sanciliyim derim belki utanir giderler
Yalniz bendeki numaralara bakarmisin
Kotu kadin muzeyyen gibiyim
herkesin imtihanı farklı işte cnm bundan sonrası için herşey gönlünce olur insAllahBana denk gelmedi ondanhoş kendim kasindiydim
Kız bizde kabul etmiyoruz ama ben ömrümde bu kadar pişkin yüzsüz insanlar daha görmedim değişikler gerçekten kabul etmesen de geliyorlarValla ben asla kabul etmezdim kusura bakmasınlar eşim bir kere asla izin vermezdi benim başta. Net bir tavır koy canım yoksa devam ederler yapmaya
Süper bak çok sevindim drların önce özgeçmişine bakıp seciyrm güler yüz çok önemli benim için tecrübede tabikiEvet sezeryan olucam. İlki sezeryan olduğu için... Bende bugün kan tahlili için Yasemin hanıma gittim. Çok tatlı bı kadın ilgili....
Cnm bide muayenede eş alıyolar mı yanına I istanbul24Süper bak çok sevindim drların önce özgeçmişine bakıp seciyrm güler yüz çok önemli benim için tecrübede tabiki
Onu takip edin artarsa geçmezse vs enzimler baktırmak gerekebilir. Ben de başta böcek ısırığı mi acaba dedim artmaya baslayinca alerji midir diye gittim de oyle ciktiBende bugun guneste d vitamini alayim diye guneslendim 10 15 dk kadar ama kollarim kucuk kucuk kabaciklar oldu ve kasiniyor. Ben normalde bu kadar hassas degilimdir ama alerji mi bagisikligim mi dusuk anlayamadim
Tuyolar veriyorum ama bende yapmadim hic, gerci yapmaya gerek duyacak bi durumum olmadiaynen cnm bende aynı ama işte ne kadar uzak duralım desekte olmuyor tamamen bağı koparamiyoruz eşim çok vicdan yapıyor kıyamıyorum bazen bende
vala iyi fikir elticigim yalandan pek yapiveriyor bu dediklerini cidden hamileliğinde hiç iyiyim şükür dediğini duymadım gerçi normalde de aynı hep hastadır bı yeri ağrıyordur benimde en nefret ettiğim insan tipi hiç sukretmeyen kişidirevime misafir geldiğinde huyum kuruşun iyi değil biliyorum ama acım olsa da belli etmem hizmet ederim
herkesin imtihanı farklı işte cnm bundan sonrası için herşey gönlünce olur insAllah
Kız bizde kabul etmiyoruz ama ben ömrümde bu kadar pişkin yüzsüz insanlar daha görmedim değişikler gerçekten kabul etmesen de geliyorlar
Tamam canım çok sağol sağlıklı doğumlar dilerimCanim bende 3 kutu var ama yurt disindayim.iletisimde olalim dogumdan sonra Turkiye ye gidecegim eger sartlar Uygun olursa.sana kargo ile gonderebilirim
Sağlık bakanlığını ben de aradım ama bana gondermediler malesef tekrar arayacağım şirketi bugün teşekkür ederimBen de aynı şekilde kullanıyorum ve bulmakta zorluk çekiyorum. Sağlık bakanlığını aradım ilaç yok diye beni direkt o ilacı satan şirket aradı ve gönderdi 3 kutu. İsterseniz siz de öyle yapın, bir saat içinde çözdüler hemen çok şaşırdım. Bittkçe yine öyle deneyeceğim ben mecbur.
Canım eğer kullanmiyorsan ve gonderirsen büyük iyilik yapmış olursunCanım benim elimde 8 kutu enox kaldı. Ama ilaç satımı sitede yasak bildiğim kadarıyla.
Canim simdi aklima geldi 1 kutu oksapar 0.4 istanbulda annemlere birakmistim.eger hala duruyorsa onu gonderebilirim.gun icinde sana haber verecegim mutlaka.Canım eğer kullanmiyorsan ve gonderirsen büyük iyilik yapmış olursunparası falan hiç önemli değil gönderirim. Amacımız satış değil ki tek amacım yavruma bir şey olmasın
Ya canım 1 kutu 10 gün demek benim için nasıl sevinirim anlatamam.ucretini yollarim karşı ödemeli olarak alırım.Saglikla kucağına al yavrunu canım bunu dusunmen bile büyük iyilik banaCanim simdi aklima geldi 1 kutu oksapar 0.4 istanbulda annemlere birakmistim.eger hala duruyorsa onu gonderebilirim.gun icinde sana haber verecegim mutlaka.
ya evet ıkncı dalga gelıyor valla. ben de senın gıbı korkuyorum ınşallah aılem gelırken sıkıntı olmazçok sagolun canlar şimdilik iyiyiz yattım 2 saat kadr uyudum bu ara stresli geciyor kv boşanacak bnde kalıo 1 haftadr sanrm onun etkisivar.bende çok sıkıldım doğurup ailemn gelmesni istıorum.bide doğumumunda bi özelliği kalmadi kimse sevınemeyecek bide virüsde artıo korkuyorum ailem gelemezse die
ay şaka gıbı valla bu ınsanlar ne tuhaf.. dusuncesızlık emrıvakıden hıc hoşlanmam hadı oldu akraba dıyelım ama hamılesın ya surda ne kadar zamanın kalmıs doguma. allahtan eşin senın yanında olmuşKızlar bugün sağlık ocağına gittim tahlil sonuçları için şükür bütün değerlerim normalmiş B12 dışında onun için iğne dedi bugün bı tane vuruldum haftaya bı tane daha vurulcam bklm akşam üzeri sağlık kabininde hallettim gitmeden kayınlarim sinir ettiler saolsunlarolur da insan bu kadar bencil, duusncesiz olabilir ya vala hayret haksizsam söyleyin azıcık dert yanayım size
İki kaynım var ikisi de evli birinin küçük bebeği var ama ne hikmetse karıları analarından çıkıpta kocalarına ikram yapamıyorlar hamileliğimin başında aynı emri vakiyi yapmışlardı biz aşağı indik eşim kızımla yürüyerek sağlık kabinine gidip gelelim diye bekliyorlar kapı önünde haberimiz yok bizim neymiş ikiisnin karnı acıkmış da yemek yiyeceklermis bizde hayirbi sor müsait miyiz herseyi geçtim ben günlük işimi zor yapiorum çoğu zaman yapamıyorum artık karnim burnumdabenden bu halimde hizmet bekliyorlar hemde afedersin karıları analarinda ve ya evlerinde keyif catarken eşimde dedi bizim işimiz uzun sürer anca gidip geliriz vs gecistirdi anladılar artık bı zahmet tavrimizdan gittiler şaka gibielr ya
Canım bendede 2 kutu oksapar var bir kutudan sadece 1 tane Eksik bende yollayabilirimYa canım 1 kutu 10 gün demek benim için nasıl sevinirim anlatamam.ucretini yollarim karşı ödemeli olarak alırım.Saglikla kucağına al yavrunu canım bunu dusunmen bile büyük iyilik bana
haklısın canım yapmak lazım aslında böyle insanlara cidden yapı meselesi işte değişmeye çalışıyorum ama tamamen olmuyorTuyolar veriyorum ama bende yapmadim hic, gerci yapmaya gerek duyacak bi durumum olmadi
Esimin ailesi trde bizimkilerde oyle zirt pirt gelmezler bide bu virusden dolayi misafirimde olmadi o konuda sikayetim yok ama dusunuyorum eger beni surekli rahatsiz eden birileri olsaydi agrim sizim varmis gibi davranirdim heralde
Benim kendime hayrim zor bide baskasini kaldiracak ne halim nede kafam oluyo gercektende
bunu bende merak ediyorum ya kızımda son yarım saat kırk dakikayi hatırlıyorum sancı çekerken bı iki dk arayla yerinden kipirdatmayan keskin bı ağrı hatırlıyorum tam geçti derken yeniden giriyordu sonrasında gelip muayene edince baş yaklaşmış doğum başlıyor de doğum odasına alındığımi hatırlıyorumgünaydın hanımlar evinde sancı çekip doğuma giden olmuşmuydu?genelde hatrladıgım suyu az deyip yada evde suyu gelip doğuran oldu ama.
benım sorum şu saat 5 gbi bel agrım vardı şimdide kasıklarım agrıyor adet gbi ve bacaklarımada vuruo dogum sancısında yada yaklaşma sancısında bel ağrısı şart mı acaba.
ben doğuma yakın kasıklarımın agrıdığını ve bacaklarımın yanarcasına agrısını hatrlıorum ama beli hatrlamıorum
benim canımı asıl sıkan kendi hanımlarına yaptıracamadiklarini benden beklemeleri misafirin başımın üstünde yeri var ama yakışığıyla geleneay şaka gıbı valla bu ınsanlar ne tuhaf.. dusuncesızlık emrıvakıden hıc hoşlanmam hadı oldu akraba dıyelım ama hamılesın ya surda ne kadar zamanın kalmıs doguma. allahtan eşin senın yanında olmuş
Anladim bende normalde cok dayanirim kasintilara bocek isirigi dahi olsa hic kasimam goruntude kizariklik yok yakindan bakinca putur putur kucuk kucuk kabariklik var. Bakalim ilerlerse baktiririm. Sizede cok gecmis olsun insallah saglika kavusursunuz yavrunuzaOnu takip edin artarsa geçmezse vs enzimler baktırmak gerekebilir. Ben de başta böcek ısırığı mi acaba dedim artmaya baslayinca alerji midir diye gittim de oyle cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?