2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben olsam onlar geldiginde ayilir bayilirim sancim tuttu derim tualete girer 10dk cikmam cok sanciliyim derim belki utanir giderler
Yalniz bendeki numaralara bakarmisin
Kotu kadin muzeyyen gibiyim

Valla ben asla kabul etmezdim kusura bakmasınlar eşim bir kere asla izin vermezdi benim başta. Net bir tavır koy canım yoksa devam ederler yapmaya

Canim bende 3 kutu var ama yurt disindayim.iletisimde olalim dogumdan sonra Turkiye ye gidecegim eger sartlar Uygun olursa.sana kargo ile gonderebilirim

En katlanamadığım insan tipi bencillermişş
aynen cnm bende aynı ama işte ne kadar uzak duralım desekte olmuyor tamamen bağı koparamiyoruz eşim çok vicdan yapıyor kıyamıyorum bazen bende
Ben olsam onlar geldiginde ayilir bayilirim sancim tuttu derim tualete girer 10dk cikmam cok sanciliyim derim belki utanir giderler
Yalniz bendeki numaralara bakarmisin
Kotu kadin muzeyyen gibiyim
vala iyi fikir elticigim yalandan pek yapiveriyor bu dediklerini cidden hamileliğinde hiç iyiyim şükür dediğini duymadım gerçi normalde de aynı hep hastadır bı yeri ağrıyordur benimde en nefret ettiğim insan tipi hiç sukretmeyen kişidir evime misafir geldiğinde huyum kuruşun iyi değil biliyorum ama acım olsa da belli etmem hizmet ederim
Bana denk gelmedi ondan hoş kendim kasindiydim
herkesin imtihanı farklı işte cnm bundan sonrası için herşey gönlünce olur insAllah
Valla ben asla kabul etmezdim kusura bakmasınlar eşim bir kere asla izin vermezdi benim başta. Net bir tavır koy canım yoksa devam ederler yapmaya
Kız bizde kabul etmiyoruz ama ben ömrümde bu kadar pişkin yüzsüz insanlar daha görmedim değişikler gerçekten kabul etmesen de geliyorlar

Bende bugun guneste d vitamini alayim diye guneslendim 10 15 dk kadar ama kollarim kucuk kucuk kabaciklar oldu ve kasiniyor. Ben normalde bu kadar hassas degilimdir ama alerji mi bagisikligim mi dusuk anlayamadim
Onu takip edin artarsa geçmezse vs enzimler baktırmak gerekebilir. Ben de başta böcek ısırığı mi acaba dedim artmaya baslayinca alerji midir diye gittim de oyle cikti

Tuyolar veriyorum ama bende yapmadim hic, gerci yapmaya gerek duyacak bi durumum olmadi
Esimin ailesi trde bizimkilerde oyle zirt pirt gelmezler bide bu virusden dolayi misafirimde olmadi o konuda sikayetim yok ama dusunuyorum eger beni surekli rahatsiz eden birileri olsaydi agrim sizim varmis gibi davranirdim heralde
Benim kendime hayrim zor bide baskasini kaldiracak ne halim nede kafam oluyo gercektende

Sağlık bakanlığını ben de aradım ama bana gondermediler malesef tekrar arayacağım şirketi bugün teşekkür ederim

Canım eğer kullanmiyorsan ve gonderirsen büyük iyilik yapmış olursun parası falan hiç önemli değil gönderirim. Amacımız satış değil ki tek amacım yavruma bir şey olmasın
Canim simdi aklima geldi 1 kutu oksapar 0.4 istanbulda annemlere birakmistim.eger hala duruyorsa onu gonderebilirim.gun icinde sana haber verecegim mutlaka.

Canim simdi aklima geldi 1 kutu oksapar 0.4 istanbulda annemlere birakmistim.eger hala duruyorsa onu gonderebilirim.gun icinde sana haber verecegim mutlaka.
Ya canım 1 kutu 10 gün demek benim için nasıl sevinirim anlatamam.ucretini yollarim karşı ödemeli olarak alırım.Saglikla kucağına al yavrunu canım bunu dusunmen bile büyük iyilik bana

günaydın hanımlar evinde sancı çekip doğuma giden olmuşmuydu?genelde hatrladıgım suyu az deyip yada evde suyu gelip doğuran oldu ama.
benım sorum şu saat 5 gbi bel agrım vardı şimdide kasıklarım agrıyor adet gbi ve bacaklarımada vuruo dogum sancısında yada yaklaşma sancısında bel ağrısı şart mı acaba.
ben doğuma yakın kasıklarımın agrıdığını ve bacaklarımın yanarcasına agrısını hatrlıorum ama beli hatrlamıorum

ya evet ıkncı dalga gelıyor valla. ben de senın gıbı korkuyorum ınşallah aılem gelırken sıkıntı olmaz

ay şaka gıbı valla bu ınsanlar ne tuhaf.. dusuncesızlık emrıvakıden hıc hoşlanmam hadı oldu akraba dıyelım ama hamılesın ya surda ne kadar zamanın kalmıs doguma. allahtan eşin senın yanında olmuş

haklısın canım yapmak lazım aslında böyle insanlara cidden yapı meselesi işte değişmeye çalışıyorum ama tamamen olmuyor
bunu bende merak ediyorum ya kızımda son yarım saat kırk dakikayi hatırlıyorum sancı çekerken bı iki dk arayla yerinden kipirdatmayan keskin bı ağrı hatırlıyorum tam geçti derken yeniden giriyordu sonrasında gelip muayene edince baş yaklaşmış doğum başlıyor de doğum odasına alındığımi hatırlıyorum
benim canımı asıl sıkan kendi hanımlarına yaptıracamadiklarini benden beklemeleri misafirin başımın üstünde yeri var ama yakışığıyla gelene

Onu takip edin artarsa geçmezse vs enzimler baktırmak gerekebilir. Ben de başta böcek ısırığı mi acaba dedim artmaya baslayinca alerji midir diye gittim de oyle cikti
Anladim bende normalde cok dayanirim kasintilara bocek isirigi dahi olsa hic kasimam goruntude kizariklik yok yakindan bakinca putur putur kucuk kucuk kabariklik var. Bakalim ilerlerse baktiririm. Sizede cok gecmis olsun insallah saglika kavusursunuz yavrunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…