2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

evime misafir geldiğinde huyum kuruşun iyi değil biliyorum ama acım olsa da belli etmem hizmet ederim
İste bu bende de var gucumun son raddesine kadar harcarim belim kopsa bile sonra agridan sizidan uyuyamam. Bi coklari hamile iken rol yapar naz yapar bu da bende yok hamileligin tadini cikar diyorlar ya yok ya ben hic alamadim o tadi, ben ayni ben isler ayni isler sen hamilesin sen yapma diyen yok. ya da canin ne istiyor lafta olsa soran yok. Ya da ya da bugun yemek yapma ben gonderiyorum vs vs. Ben bunlari yapacagim ama cunku onemli bence. Ki herkes karakterine yakisani yapar

Benim ilk gebeligimde suyum az denildi son 2 ay hep. Ve dogumum agri ile degil suyumun gelmesi ile basladi 8den 1e kadar evde durdum dus almakti evi toplamakti vs icin. Sancilarim saat 3ten sonra basladi hafif kasilmali sekilde. Sonra belden girdi. Tarif edeyim adet sancisi gibi degil belimi hizarla kesiyo gibi. Benim belden giriyo sancim. İnsallah bunda en hafif nasilsa oyle olur diye dua ediyorum

Benim de ona benzer halde başladı küçük küçük kabarcıklar cikti özellikle parmaklarımda hatta şu dolu hafiften. Sonra bir anda arttı onlar elimi kapladı ayağıma gecti derken o sırada tahlilleri cikti zaten netlesti durum. İhmal etmeyin aman bebeğe etkisi olmasin. Sağlıkla gelsin bebislerimiz :)

Amin insallah takipte kalacagim

Aynen cnm çok şükür eşim kendi ailem her türlü yardımcı kiyamazlar iki canınla uğraşma diye çoğu zmn iş yaptırmadılar ama işte eşimin taraf tam fiyasko kızımda neler neler yapmışlardı Allah büyük o haklarımı da helal etmiyorum zaten

Şaka gibi yani hele bu virüs döneminde derdim birüs bar eve misafir almıyorum diye

Ben eşimle gidicem.
Oğlumu annemlere bırakıcam.
Bizde de sadece bir kişi refakatçi olabiliyor.
Ziyaretçi de yasak.
ben kızımı annemlere bırakıp gidicem hastaneye
En son dr ile konuştuğumuzda tek refakatçi alıyordu. Öyle devam ederse eşim kalacak yanımda annem oğluma bakacak.

Maşallah kızlar ..

Kendi annem babam yoklar . Kızım 4,5 yaşında ve şimdiye kdr hiç bizden ayrı kalmadı. Eşimin ailesi 2 mah. ötemizde oturuyor..

Daha önce konuştuk bize gelip kalacaktı kayınvalidem , bizde eşimle hastanede kalacaktık.
Fakat tam sezeryan olacağı hafta eşimin teyze kızı nişanlanacakmış. Ona gitmek istiyor. Komşusu da aynı gün düğün yapıyor.. Bende bu salgında oraya gidersen bize gelme demeye getirdim.. Tartıştık biraz. Gitmek istiyor..
"Ben ordan corona getirmem sen kendine dikkat et ameliyathanede kapıp bize getirme" dedi.. Çok kırıldım..

Uzak bir akrabam var onu mu çağırsam acaba diorum belki daha da kötüye gidicek kayınvalidemle aramız çağırırsam başkasını ama bu kırgınlıkta yeterli zaten bana şu an !

Ya da doktorla konuşup kızımı hastaneye mi götürsek ??

Valla ben annemleri bir düğün ve bir nişana göndermiyorum. Şu durumda ne düğünü ne nişanı, hepsi çok tehlikeli. Zaten o düğünlerin açılması da saçmalık da neyse...

Yerinde olsam çocuğumu hastaneye götürürüm. Bi çarem olmasa ben öyle yapardım...

Destek olacaklarına niye köstek oluyorlar ben anlamıyorum , benim kayınvalidem de sözde bana destek olmak icjn şehir değiştirdi ne yaptı bize yarar hiç yemek getirip götürdü Allah için benim ailemden daha fazla destek oldu Herneyse Kayınvaliden ile sen muhatap olma edin konuşsun Kendini yorduguna değmez ki Sen gerekli uyarıları yapmışsın .. kendini strese sokma kırılma da ..

Allah Allah niye destek olmak yerine zorluk çıkarırlar ki şu durumda gitmese n'olacak yani imkanın varsa hastanede sizinle dursun bence dhaa sağlıklı en azından gözetiminde olur

Of ya böyle bi dönemde düğün yapanamı gidenemi kızmalı yoksa hiç o meleği düşünmeden konuşanamı kızsak

Yok almiyorlar. Virüsten dolayı. Özel e de gitmiştim orda da izin vermemislerdi.
Valla cnm ben başta devletteydim sonra özele gectik sırt eşim yanımda olsun diye burda özeller 1 kişi alıyo fakat en özeldeki drum çok kızgındı çünkü 2 gebe 1 i hastalık geçirmiş birinin kaynı rahatsızmış aynı evde yaşıyolarmış o gün almadı kimseyi sonrada kadın tedbirli davranıyor saglsun neyse bizde madem böyle niye fazla para verelim dedim son nst için gittiğimde sıra bekledim ek ücret verdim ilgide sıfır olunca devletede o arada gitmiştim memnunda kalmıştım kararım devlet oldu yani cnm

Özele hastane miydi ? Dr bana ücretli dedi.

Allah yardımcın olsun zor bir durumdasın en mantıklısı kızınıda yanına al. 3 gün önce halam vefat etti aylar sonra abilerim cenazeye gitti Sadece gömmeye açık alanda Allahtan maske gözlük herkesten uzak durmuşlar bütün önlemleri aldılar diğer gün halamın damadında kızında gelininde korona çıkmış cenaze günü ateşi falan varmış şüphelenmiş ona rağmen herkesin içine karışmış varya şuanda zaten kimse umursamıyor sen önlemini al kim kırılıyorsa kırılsın sağlıktan önemli değil

Nerede devlet hastanesi ne gidiyorsunuz? Ben İstanbul da kendi bulduğum ilcedeki devlet Hastanesi'ne gittim Pişman oldum Virüs vakası yokken hemde.. Sıra bekelerken nefes alamıyordum, muayene olacağım doktor son dakka toplantıya gitmiş başka bı doktora sevk ettiler.. Doktor soru sormaya fırsat vermedi.. Sırf bu sebeplerle bende özele Gittim..Hepsi aynı demek değil tabiki.. Yanlış anlaşılmasın..

Ne kadar yanlış ben olsam bende almam valla nişana düğüne giderse çok saçma. Sen mecbursun doğum yapıcaksın sonucta kendisi keyfi olarak gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…