İste bu bende de var gucumun son raddesine kadar harcarim belim kopsa bile sonra agridan sizidan uyuyamam. Bi coklari hamile iken rol yapar naz yapar bu da bende yokevime misafir geldiğinde huyum kuruşun iyi değil biliyorum ama acım olsa da belli etmem hizmet ederim
Çok ama çok sevinirim yollayabilirsen canımCanım bendede 2 kutu oksapar var bir kutudan sadece 1 tane Eksik bende yollayabilirim
Benim ilk gebeligimde suyum az denildi son 2 ay hep. Ve dogumum agri ile degil suyumun gelmesi ile basladi 8den 1e kadar evde durdum dus almakti evi toplamakti vs icin. Sancilarim saat 3ten sonra basladi hafif kasilmali sekilde. Sonra belden girdi. Tarif edeyim adet sancisi gibi degil belimi hizarla kesiyo gibi. Benim belden giriyo sancim. İnsallah bunda en hafif nasilsa oyle olur diye dua ediyorumgünaydın hanımlar evinde sancı çekip doğuma giden olmuşmuydu?genelde hatrladıgım suyu az deyip yada evde suyu gelip doğuran oldu ama.
benım sorum şu saat 5 gbi bel agrım vardı şimdide kasıklarım agrıyor adet gbi ve bacaklarımada vuruo dogum sancısında yada yaklaşma sancısında bel ağrısı şart mı acaba.
ben doğuma yakın kasıklarımın agrıdığını ve bacaklarımın yanarcasına agrısını hatrlıorum ama beli hatrlamıorum
Benim de ona benzer halde başladı küçük küçük kabarcıklar cikti özellikle parmaklarımda hatta şu dolu hafiften. Sonra bir anda arttı onlar elimi kapladı ayağıma gecti derken o sırada tahlilleri cikti zaten netlesti durum. İhmal etmeyin aman bebeğe etkisi olmasin. Sağlıkla gelsin bebislerimiz :)Anladim bende normalde cok dayanirim kasintilara bocek isirigi dahi olsa hic kasimam goruntude kizariklik yok yakindan bakinca putur putur kucuk kucuk kabariklik var. Bakalim ilerlerse baktiririm. Sizede cok gecmis olsun insallah saglika kavusursunuz yavrunuza ☺
Amin insallah takipte kalacagimBenim de ona benzer halde başladı küçük küçük kabarcıklar cikti özellikle parmaklarımda hatta şu dolu hafiften. Sonra bir anda arttı onlar elimi kapladı ayağıma gecti derken o sırada tahlilleri cikti zaten netlesti durum. İhmal etmeyin aman bebeğe etkisi olmasin. Sağlıkla gelsin bebislerimiz :)
Aynen cnm çok şükür eşim kendi ailem her türlü yardımcı kiyamazlar iki canınla uğraşma diye çoğu zmn iş yaptırmadılar ama işte eşimin taraf tam fiyasko kızımda neler neler yapmışlardı Allah büyük o haklarımı da helal etmiyorum zatenİste bu bende de var gucumun son raddesine kadar harcarim belim kopsa bile sonra agridan sizidan uyuyamam. Bi coklari hamile iken rol yapar naz yapar bu da bende yokhamileligin tadini cikar diyorlar ya yok ya ben hic alamadim o tadi, ben ayni ben isler ayni isler sen hamilesin sen yapma diyen yok. ya da canin ne istiyor lafta olsa soran yok. Ya da ya da bugun yemek yapma ben gonderiyorum vs vs. Ben bunlari yapacagim ama cunku onemli bence. Ki herkes karakterine yakisani yapar
Şaka gibi yani hele bu virüs döneminde derdim birüs bar eve misafir almıyorum diyeaynen cnm bende aynı ama işte ne kadar uzak duralım desekte olmuyor tamamen bağı koparamiyoruz eşim çok vicdan yapıyor kıyamıyorum bazen bende
vala iyi fikir elticigim yalandan pek yapiveriyor bu dediklerini cidden hamileliğinde hiç iyiyim şükür dediğini duymadım gerçi normalde de aynı hep hastadır bı yeri ağrıyordur benimde en nefret ettiğim insan tipi hiç sukretmeyen kişidirevime misafir geldiğinde huyum kuruşun iyi değil biliyorum ama acım olsa da belli etmem hizmet ederim
herkesin imtihanı farklı işte cnm bundan sonrası için herşey gönlünce olur insAllah
Kız bizde kabul etmiyoruz ama ben ömrümde bu kadar pişkin yüzsüz insanlar daha görmedim değişikler gerçekten kabul etmesen de geliyorlar
Şaka gibi yani hele bu virüs döneminde derdim birüs bar eve misafir almıyorum diye
Ben eşimle gidicem.
Oğlumu annemlere bırakıcam.
Bizde de sadece bir kişi refakatçi olabiliyor.
Ziyaretçi de yasak.
ben kızımı annemlere bırakıp gidicem hastaneye
En son dr ile konuştuğumuzda tek refakatçi alıyordu. Öyle devam ederse eşim kalacak yanımda annem oğluma bakacak.
Valla ben annemleri bir düğün ve bir nişana göndermiyorum. Şu durumda ne düğünü ne nişanı, hepsi çok tehlikeli. Zaten o düğünlerin açılması da saçmalık da neyse...Maşallah kızlar ..
Kendi annem babam yoklar . Kızım 4,5 yaşında ve şimdiye kdr hiç bizden ayrı kalmadı. Eşimin ailesi 2 mah. ötemizde oturuyor..
Daha önce konuştuk bize gelip kalacaktı kayınvalidem , bizde eşimle hastanede kalacaktık.
Fakat tam sezeryan olacağı hafta eşimin teyze kızı nişanlanacakmış. Ona gitmek istiyor. Komşusu da aynı gün düğün yapıyor.. Bende bu salgında oraya gidersen bize gelme demeye getirdim.. Tartıştık biraz. Gitmek istiyor..
"Ben ordan corona getirmem sen kendine dikkat et ameliyathanede kapıp bize getirme" dedi.. Çok kırıldım..
Uzak bir akrabam var onu mu çağırsam acaba diorum belki daha da kötüye gidicek kayınvalidemle aramız çağırırsam başkasını ama bu kırgınlıkta yeterli zaten bana şu an !
Ya da doktorla konuşup kızımı hastaneye mi götürsek ??
Maşallah kızlar ..
Kendi annem babam yoklar . Kızım 4,5 yaşında ve şimdiye kdr hiç bizden ayrı kalmadı. Eşimin ailesi 2 mah. ötemizde oturuyor..
Daha önce konuştuk bize gelip kalacaktı kayınvalidem , bizde eşimle hastanede kalacaktık.
Fakat tam sezeryan olacağı hafta eşimin teyze kızı nişanlanacakmış. Ona gitmek istiyor. Komşusu da aynı gün düğün yapıyor.. Bende bu salgında oraya gidersen bize gelme demeye getirdim.. Tartıştık biraz. Gitmek istiyor..
"Ben ordan corona getirmem sen kendine dikkat et ameliyathanede kapıp bize getirme" dedi.. Çok kırıldım..
Uzak bir akrabam var onu mu çağırsam acaba diorum belki daha da kötüye gidicek kayınvalidemle aramız çağırırsam başkasını ama bu kırgınlıkta yeterli zaten bana şu an !
Allah Allah niye destek olmak yerine zorluk çıkarırlar ki şu durumda gitmese n'olacak yani imkanın varsa hastanede sizinle dursun bence dhaa sağlıklı en azından gözetiminde olurMaşallah kızlar ..
Yok almiyorlar. Virüsten dolayı. Özel e de gitmiştim orda da izin vermemislerdi.Cnm bide muayenede eş alıyolar mı yanına I istanbul24
Of ya böyle bi dönemde düğün yapanamı gidenemi kızmalı yoksa hiç o meleği düşünmeden konuşanamı kızsakMaşallah kızlar ..
Valla cnm ben başta devletteydim sonra özele gectik sırt eşim yanımda olsun diye burda özeller 1 kişi alıyo fakat en özeldeki drum çok kızgındı çünkü 2 gebe 1 i hastalık geçirmiş birinin kaynı rahatsızmış aynı evde yaşıyolarmış o gün almadı kimseyi sonrada kadın tedbirli davranıyor saglsun neyse bizde madem böyle niye fazla para verelim dedim son nst için gittiğimde sıra bekledim ek ücret verdim ilgide sıfır olunca devletede o arada gitmiştim memnunda kalmıştım kararım devlet oldu yani cnmYok almiyorlar. Virüsten dolayı. Özel e de gitmiştim orda da izin vermemislerdi.
Ellerimde kasintiyla başladı döküntüler cikti sonra baya hızlı yayıldı el ayak. Normal bi kaşıntı gibi değildi zaten bi sıkıntı var galiba neymiş diye gittim doktora bu çıktı iste
Hayir ücret almadılar test için ikimizden de
Allah yardımcın olsun zor bir durumdasın en mantıklısı kızınıda yanına al. 3 gün önce halam vefat etti aylar sonra abilerim cenazeye gitti Sadece gömmeye açık alanda Allahtan maske gözlük herkesten uzak durmuşlar bütün önlemleri aldılar diğer gün halamın damadında kızında gelininde korona çıkmış cenaze günü ateşi falan varmış şüphelenmiş ona rağmen herkesin içine karışmış varya şuanda zaten kimse umursamıyor sen önlemini al kim kırılıyorsa kırılsın sağlıktan önemli değilMaşallah kızlar ..
Valla cnm ben başta devletteydim sonra özele gectik sırt eşim yanımda olsun diye burda özeller 1 kişi alıyo fakat en özeldeki drum çok kızgındı çünkü 2 gebe 1 i hastalık geçirmiş birinin kaynı rahatsızmış aynı evde yaşıyolarmış o gün almadı kimseyi sonrada kadın tedbirli davranıyor saglsun neyse bizde madem böyle niye fazla para verelim dedim son nst için gittiğimde sıra bekledim ek ücret verdim ilgide sıfır olunca devletede o arada gitmiştim memnunda kalmıştım kararım devlet oldu yani cnm
Ay anlamayana anlatamassın canım malesedAaaa virüs bı bize mi var diyorlar aman vala uğraşmıyorum artık
Ne kadar yanlış ben olsam bende almam valla nişana düğüne giderse çok saçma. Sen mecbursun doğum yapıcaksın sonucta kendisi keyfi olarak gidiyorMaşallah kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?