- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
benim de dun gece oyle agrilarim oldu ve oyle agri olunca akinti da oluyor cok degisik bir durum, sizinki de oyle mi?Kizlaaaar yine başladı benim bel ve karın ağrısı adet ağrısı gibi
Oğlum ya tam sinyal ver ya yalancı sancı yapma güvenemiyorum
Evet özel hastane ama almadılar ücret bizdenÖzele hastane miydi ? Dr bana ücretli dedi.
Kizlaaaar yine başladı benim bel ve karın ağrısı adet ağrısı gibi
Benim de karnımın altında ağrı giriyor arada... Doğum sancısı değildir umarımKizlaaaar yine başladı benim bel ve karın ağrısı adet ağrısı gibi
Bende refluden dolayı mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum yemek borusu çok yaniyo.... Reflü olmasaydı sanırım bende yiyip dururdum. Sürekli acikiyorum ama yiyince de pişman oluyorum. Reflü mahvediyo....Kızlar bu son günlerde inanılmaz bir açlık hissi yaşıyorum yiyorum midem dolu ama hala midemde kurt var gibi kazınıyo sürekli. en fazla yarım saat yetiyo yediklerim. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Çok kilo almaktan korkuyorum şu an 12 kilo dayım. Sizde durumlar nasıl bu bitmeyen açlık normal mi
Başakşehir cam ve Sakura şehir hastanesi ne gidiyoruz.... Yeni açıldığı için çok güzel bi hastane bir blok sırf kadın hastalıkları ve doğum üzerine...doktorları da iyi...Nerede devlet hastanesi ne gidiyorsunuz? Ben İstanbul da kendi bulduğum ilcedeki devlet Hastanesi'ne gittim Pişman oldum Virüs vakası yokken hemde.. Sıra bekelerken nefes alamıyordum, muayene olacağım doktor son dakka toplantıya gitmiş başka bı doktora sevk ettiler.. Doktor soru sormaya fırsat vermedi.. Sırf bu sebeplerle bende özele Gittim..Hepsi aynı demek değil tabiki.. Yanlış anlaşılmasın..
Valla ben annemleri bir düğün ve bir nişana göndermiyorum. Şu durumda ne düğünü ne nişanı, hepsi çok tehlikeli. Zaten o düğünlerin açılması da saçmalık da neyse...
Yerinde olsam çocuğumu hastaneye götürürüm. Bi çarem olmasa ben öyle yapardım...
Destek olacaklarına niye köstek oluyorlar ben anlamıyorum , benim kayınvalidem de sözde bana destek olmak icjn şehir değiştirdi ne yaptı bize yarar hiçyemek getirip götürdü Allah için benim ailemden daha fazla destek oldu Herneyse Kayınvaliden ile sen muhatap olma edin konuşsun Kendini yorduguna değmez ki Sen gerekli uyarıları yapmışsın .. kendini strese sokma kırılma da ..
Allah Allah niye destek olmak yerine zorluk çıkarırlar ki şu durumda gitmese n'olacak yani imkanın varsa hastanede sizinle dursun bence dhaa sağlıklı en azından gözetiminde olur
Of ya böyle bi dönemde düğün yapanamı gidenemi kızmalı yoksa hiç o meleği düşünmeden konuşanamı kızsak
Allah yardımcın olsun zor bir durumdasın en mantıklısı kızınıda yanına al. 3 gün önce halam vefat etti aylar sonra abilerim cenazeye gitti Sadece gömmeye açık alanda Allahtan maske gözlük herkesten uzak durmuşlar bütün önlemleri aldılar diğer gün halamın damadında kızında gelininde korona çıkmış cenaze günü ateşi falan varmış şüphelenmiş ona rağmen herkesin içine karışmış varya şuanda zaten kimse umursamıyor sen önlemini al kim kırılıyorsa kırılsın sağlıktan önemli değil
Ne kadar yanlış ben olsam bende almam valla nişana düğüne giderse çok saçma. Sen mecbursun doğum yapıcaksın sonucta kendisi keyfi olarak gidiyor
Maşallah kızlar ..
Kendi annem babam yoklar . Kızım 4,5 yaşında ve şimdiye kdr hiç bizden ayrı kalmadı. Eşimin ailesi 2 mah. ötemizde oturuyor..
Daha önce konuştuk bize gelip kalacaktı kayınvalidem , bizde eşimle hastanede kalacaktık.
Fakat tam sezeryan olacağı hafta eşimin teyze kızı nişanlanacakmış. Ona gitmek istiyor. Komşusu da aynı gün düğün yapıyor.. Bende bu salgında oraya gidersen bize gelme demeye getirdim.. Tartıştık biraz. Gitmek istiyor..
"Ben ordan corona getirmem sen kendine dikkat et ameliyathanede kapıp bize getirme" dedi.. Çok kırıldım..
Uzak bir akrabam var onu mu çağırsam acaba diorum belki daha da kötüye gidicek kayınvalidemle aramız çağırırsam başkasını ama bu kırgınlıkta yeterli zaten bana şu an !
Ya da doktorla konuşup kızımı hastaneye mi götürsek ??
Bana şekil yapma diyorum bende kızımakarnimda toplanmalar oluyor ama Nst de hic sancı çıkmayınca bıraktım bende kasılma degildir diyorum bizimki doguncaya kadar inanmayacagim galiba Hayr olsun inşallah
Kızlar hangi pişik kremi önerirsiniz eczaneden alıcam da
Bence kayinvaliden çoğunun yaptığı gibi rahatça kendi sülalesini düşünüyorsa sen de kendini ve bebeğini düşünmekte gayet haklısın. Ters düşersem diye kendini hiç suçlu hissetme çünkü karnında taşıdığın onun torunu. Teyze kızının nişanı torununun sağlıkla doğmasından daha önemliyse bırak kendi seçimini yapsın ama sen de kendi düşüncelerinden ödün verme. Biz alttan aldıkça fazlası geliyor maalesef. Kendini rahatsız hissedeceğin hiç bir şey yapma derim ben. Kendim de aynısıyım ve değişmeye çalışıyorum artık.
Başakşehir cam ve Sakura şehir hastanesi ne gidiyoruz.... Yeni açıldığı için çok güzel bi hastane bir blok sırf kadın hastalıkları ve doğum üzerine...doktorları da iyi...
Ben de son sistem olmasına güvendim gidiyorum doktorları da iyi ilgililer....öncesinde özele gidiyodum. Asistanı iki de bir başka bir doktora yönlendirmeye çalıştı. O yüzden vazgeçtim özele gitmekten.Yeni bı hastabe olduğundan muhakkak son sistemde ekipmanları vardır.. evime yakın olsa bende giderdim oraya..Bizim gittiğimiz hastanede ultrason fotagrafi çizgi şeklindeydi, nasıl diye sordum ben burada sadece suyu yeterli mi onu soyleyebilirim demişti doktorum.. bende biraha gitmedim haliyle..
Başakşehir şehir hastanesine gidiyrm cnm yeni oldugu için 2 dir. Drlar gayet kibar konuşkan kanuniyede gitmiştim onlar daha suratsızdı doğrusuNerede devlet hastanesi ne gidiyorsunuz? Ben İstanbul da kendi bulduğum ilcedeki devlet Hastanesi'ne gittim Pişman oldum Virüs vakası yokken hemde.. Sıra bekelerken nefes alamıyordum, muayene olacağım doktor son dakka toplantıya gitmiş başka bı doktora sevk ettiler.. Doktor soru sormaya fırsat vermedi.. Sırf bu sebeplerle bende özele Gittim..Hepsi aynı demek değil tabiki.. Yanlış anlaşılmasın..
Başakşehir şehir hastanesine gidiyrm cnm yeni oldugu için 2 dir. Drlar gayet kibar konuşkan kanuniyede gitmiştim onlar daha suratsızdı doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?