2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlaaaar yine başladı benim bel ve karın ağrısı adet ağrısı gibi
Oğlum ya tam sinyal ver ya yalancı sancı yapma güvenemiyorum

Bana şekil yapma diyorum bende kızıma karnimda toplanmalar oluyor ama Nst de hic sancı çıkmayınca bıraktım bende kasılma degildir diyorum bizimki doguncaya kadar inanmayacagim galiba Hayr olsun inşallah

Kızlar bu son günlerde inanılmaz bir açlık hissi yaşıyorum yiyorum midem dolu ama hala midemde kurt var gibi kazınıyo sürekli. en fazla yarım saat yetiyo yediklerim. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Çok kilo almaktan korkuyorum şu an 12 kilo dayım. Sizde durumlar nasıl bu bitmeyen açlık normal mi

Bende refluden dolayı mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum yemek borusu çok yaniyo.... Reflü olmasaydı sanırım bende yiyip dururdum. Sürekli acikiyorum ama yiyince de pişman oluyorum. Reflü mahvediyo....

Son düzenleme:
Başakşehir cam ve Sakura şehir hastanesi ne gidiyoruz.... Yeni açıldığı için çok güzel bi hastane bir blok sırf kadın hastalıkları ve doğum üzerine...doktorları da iyi...

Allah Allah niye destek olmak yerine zorluk çıkarırlar ki şu durumda gitmese n'olacak yani imkanın varsa hastanede sizinle dursun bence dhaa sağlıklı en azından gözetiminde olur

Of ya böyle bi dönemde düğün yapanamı gidenemi kızmalı yoksa hiç o meleği düşünmeden konuşanamı kızsak

Hepsi çok tehlikeli nişanda düğün de ama anlatamyorum işte hiç işin ciddiyetinde değil... Drla görüştükten sonra bakalım nasıl yapacağımız kesinleşecek inşallah...

Hastaneye de almazlarsa kayınvalidemle karşıkarşıya gelmek pahasına uzak bir akrabama bırakıcam kızımı yapıcak bişey yok şu saatten sonra...

İşte durum tamda bu ama anlatamıyorum kimseye Kırılan kırılsın diyorum da eşim de annem annem diyo

Ne kadar yanlış ben olsam bende almam valla nişana düğüne giderse çok saçma. Sen mecbursun doğum yapıcaksın sonucta kendisi keyfi olarak gidiyor

Öyle ama işte herkese yeterim diyo ne diceksin ?? El kızıyız ne olsa.. Başkasını bilmem ama benim kv ne kdr kızım dese de hep istediği olsn istiyor yaptırana kdr da uğraşıyor..

Bence kayinvaliden çoğunun yaptığı gibi rahatça kendi sülalesini düşünüyorsa sen de kendini ve bebeğini düşünmekte gayet haklısın. Ters düşersem diye kendini hiç suçlu hissetme çünkü karnında taşıdığın onun torunu. Teyze kızının nişanı torununun sağlıkla doğmasından daha önemliyse bırak kendi seçimini yapsın ama sen de kendi düşüncelerinden ödün verme. Biz alttan aldıkça fazlası geliyor maalesef. Kendini rahatsız hissedeceğin hiç bir şey yapma derim ben. Kendim de aynısıyım ve değişmeye çalışıyorum artık.

Bana şekil yapma diyorum bende kızıma karnimda toplanmalar oluyor ama Nst de hic sancı çıkmayınca bıraktım bende kasılma degildir diyorum bizimki doguncaya kadar inanmayacagim galiba Hayr olsun inşallah

Ay ben de aynısından korkuyorum. O ksdar çok kasılma ağrı yaşıyorum ki, gerçeğinde ciddiye almayıp evde oturuyor olmaktan korkuyorum

Bende kırılıp darılıyorum ama eşimin hatırı diye çoğu şeyde sesimi pek çıkartmıyrum canım.. Aslında yanlış yapıyorum ama eşim ardımda olmuyor çoğu zaman eşimi kırmamak adına.. Ama bu defa evlatlarım söz konusu

Başakşehir cam ve Sakura şehir hastanesi ne gidiyoruz.... Yeni açıldığı için çok güzel bi hastane bir blok sırf kadın hastalıkları ve doğum üzerine...doktorları da iyi...

Yeni bı hastabe olduğundan muhakkak son sistemde ekipmanları vardır.. evime yakın olsa bende giderdim oraya..Bizim gittiğimiz hastanede ultrason fotagrafi çizgi şeklindeydi, nasıl diye sordum ben burada sadece suyu yeterli mi onu soyleyebilirim demişti doktorum.. bende biraha gitmedim haliyle..

Ben de son sistem olmasına güvendim gidiyorum doktorları da iyi ilgililer....öncesinde özele gidiyodum. Asistanı iki de bir başka bir doktora yönlendirmeye çalıştı. O yüzden vazgeçtim özele gitmekten.

Başakşehir şehir hastanesine gidiyrm cnm yeni oldugu için 2 dir. Drlar gayet kibar konuşkan kanuniyede gitmiştim onlar daha suratsızdı doğrusu

Başakşehir şehir hastanesine gidiyrm cnm yeni oldugu için 2 dir. Drlar gayet kibar konuşkan kanuniyede gitmiştim onlar daha suratsızdı doğrusu
Ben de kanuniye gitmistim. Aynen doktorlarını hiç beğenmedim.... İnfertilite için gitmiştim ilkinde raporlarima bile bakmadan tüp bebeğe git başka çarem yok demişlerdi....kanuninin internette ki doğum yorumları da çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…