- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Valla sende karsılıgını ver canım yapıcak bişey yok seni düşünmüyorsa sende düşünmeÖyle ama işte herkese yeterim diyo ne diceksin ?? El kızıyız ne olsa.. Başkasını bilmem ama benim kv ne kdr kızım dese de hep istediği olsn istiyor yaptırana kdr da uğraşıyor..
Nerden aldın canım fiyatları nasılBen kantaron yağı hazırladım onun haricinde de numune aldım sudokrem ve bepanthol den :)
Kız sancın mı geliyor nedirKizlaaaar yine başladı benim bel ve karın ağrısı adet ağrısı gibi
Oğlum ya tam sinyal ver ya yalancı sancı yapma güvenemiyorum
evet cnm ıslaklık hissi daha yoğun oluyor sanki akıntı oluyorbenim de dun gece oyle agrilarim oldu ve oyle agri olunca akinti da oluyor cok degisik bir durum, sizinki de oyle mi?
ben daha nst ye hiç girmedim işin tuhaf yanı sanci çıkar mı acaba bilemiyorum kiBana şekil yapma diyorum bende kızımakarnimda toplanmalar oluyor ama Nst de hic sancı çıkmayınca bıraktım bende kasılma degildir diyorum bizimki doguncaya kadar inanmayacagim galiba Hayr olsun inşallah
cnm ben özellikle sabah 7.5 civarı acayip bı açlık oluyor öyle böyle değil kaziniyor resmen ama o saatte kalkmak istemiyorum hem de açlıktan midem bulanıyor biraz bekleyince tuhaf ama yatisiyor açlığım sürekli birseyler yiyesim geliyo benimde tutuyorum kendimiKızlar bu son günlerde inanılmaz bir açlık hissi yaşıyorum yiyorum midem dolu ama hala midemde kurt var gibi kazınıyo sürekli. en fazla yarım saat yetiyo yediklerim. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Çok kilo almaktan korkuyorum şu an 12 kilo dayım. Sizde durumlar nasıl bu bitmeyen açlık normal mi
bılemiyorum ki hiç geçmeyen ağrıysa dinlenince falan olabilirBenim de karnımın altında ağrı giriyor arada... Doğum sancısı değildir umarım
hakkınızda hayırlısı cnm insAllah bı yol gözükürHepsi çok tehlikeli nişanda düğün de ama anlatamyorum işte hiç işin ciddiyetinde değil... Drla görüştükten sonra bakalım nasıl yapacağımız kesinleşecek inşallah...
Hastaneye de almazlarsa kayınvalidemle karşıkarşıya gelmek pahasına uzak bir akrabama bırakıcam kızımı yapıcak bişey yok şu saatten sonra...
ben de almadm ama sürekli ilaç aldığımız eczacımız Bepanthol onerdiKızlar hangi pişik kremi önerirsiniz eczaneden alıcam da
Benimde aynı cnm belim kasıklarım karnımın özellikle alt kısmı ağrıyor arada kasılma da geliyorKızlar belim çok ağrıyor normal mi böyle olması
Bilmiorum ki ya deminden beri biraz daha arttı hatta karnımın altı kasıklarım ağrıyo arada kasılma da oluyor saniyelikKız sancın mı geliyor nedir
Benim karnımın alt tarafında yavaştan başlamıştı. Hadi bakalım devam edecek miBilmiorum ki ya deminden beri biraz daha arttı hatta karnımın altı kasıklarım ağrıyo arada kasılma da oluyor saniyelik
benim agrılarım azalsı sabah resmen 5 dkkda bir oluodu ama adet gbiydı aradada kasılıodum.şimdilik iyiyim sanırım çocuk kafayı çıkarıp ınga demeden emin olamayacazBilmiorum ki ya deminden beri biraz daha arttı hatta karnımın altı kasıklarım ağrıyo arada kasılma da oluyor saniyelik
bakalım şu an için devaaaammBenim karnımın alt tarafında yavaştan başlamıştı. Hadi bakalım devam edecek mi
Benim de öğlen falan başladı şu 10 dkkadir daha çok hissediyorum ne bilim vala tuhaf hakikaten doğum başlayınca emin olacaz bence ağrı ki gerçek mi değil mibenim agrılarım azalsı sabah resmen 5 dkkda bir oluodu ama adet gbiydı aradada kasılıodum.şimdilik iyiyim sanırım çocuk kafayı çıkarıp ınga demeden emin olamayacazsen ne durumdasın
Birkaç kere yaşadım o yanma problemini çok kötü bir his kesinlikle devamlı olsa ben de mahvolurdum canımBende refluden dolayı mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum yemek borusu çok yaniyo.... Reflü olmasaydı sanırım bende yiyip dururdum. Sürekli acikiyorum ama yiyince de pişman oluyorum. Reflü mahvediyo....
Bende infertilite bölümüne gittim nadide hanıma aşılama ile hamile kaldım şükür ama oranın bi kısmı bu tarafa geçmiş fark ettiysenBen de kanuniye gitmistim. Aynen doktorlarını hiç beğenmedim.... İnfertilite için gitmiştim ilkinde raporlarima bile bakmadan tüp bebeğe git başka çarem yok demişlerdi....kanuninin internette ki doğum yorumları da çok kötü
Kendini tutabiliyosan bence çok iyi canım o hissettiğim açlık o kadar farklı ki herşeyi kemirebilirim bir süre devam ederseevet cnm ıslaklık hissi daha yoğun oluyor sanki akıntı oluyor
ben daha nst ye hiç girmedim işin tuhaf yanı sanci çıkar mı acaba bilemiyorum kiama şu an toplandı kasıklarım karnım belim ağrıyor vajinal islaklikda oluyor akıntı hayır olsun bklm ne zmn gelcekler
cnm ben özellikle sabah 7.5 civarı acayip bı açlık oluyor öyle böyle değil kaziniyor resmen ama o saatte kalkmak istemiyorum hem de açlıktan midem bulanıyor biraz bekleyince tuhaf ama yatisiyor açlığım sürekli birseyler yiyesim geliyo benimde tutuyorum kendimi
bılemiyorum ki hiç geçmeyen ağrıysa dinlenince falan olabilir
hakkınızda hayırlısı cnm insAllah bı yol gözükür
ben de almadm ama sürekli ilaç aldığımız eczacımız Bepanthol onerdi
Benimde aynı cnm belim kasıklarım karnımın özellikle alt kısmı ağrıyor arada kasılma da geliyor
Kendini tutabiliyosan bence çok iyi canım o hissettiğim açlık o kadar farklı ki herşeyi kemirebilirim bir süre devam ederse
İğneleri raporla almadınız mı ?Canım benim elimde 8 kutu enox kaldı. Ama ilaç satımı sitede yasak bildiğim kadarıyla.
Dikkat etmedim açıkçası. Ben kanuniye gitmeden öncesinde başka hastanelerde 2 aşılama yaptırmıştım tutmamisti. Bunda kendiligimdem hamile kaldım. Tüp bebek için araştırma yaparken....Bende infertilite bölümüne gittim nadide hanıma aşılama ile hamile kaldım şükür ama oranın bi kısmı bu tarafa geçmiş fark ettiysen
Ay ne güzel cnmDikkat etmedim açıkçası. Ben kanuniye gitmeden öncesinde başka hastanelerde 2 aşılama yaptırmıştım tutmamisti. Bunda kendiligimdem hamile kaldım. Tüp bebek için araştırma yaparken....
Bu ara ben de yaşıyorum ya artık çoğu belirtiyi berabere yaşıyoruz doğuma kadar böyle sanırımKizlaaaar yine başladı benim bel ve karın ağrısı adet ağrısı gibi
Oğlum ya tam sinyal ver ya yalancı sancı yapma güvenemiyorum
Aile hekimi beta HCG ye bakıyor. 1000 in üzerinde vajinal muayenede kese gözüküyor diye biliyorum... İnşallah sağlıklı bebektir. Sağ salim alır kucağına. Bol bol dinlensin .... Kalkmasın ayağaArkadaşlar bişey sormak istiyorum , Arkadaşım yeni gebe 5 haftalık falan daha kese görünmemis Doktor düşük olma ihtimalinden bahsetmiş tabi daha kesin değil .. ama kanaması varmış Doktor progestan sanirim düşük önleyici ilaç vermiş onu kullanıyor... kanaması açık pembe renginde azar azar oluyormuş ..Aranızda böyle bı durum yaşayan varmiydi acaba?
Bide aile hekimi Betahcg değerine bakıyor mu bilginiz varsa heyecanla bekliyoruz..
Ben 5 ve 6. Haftalarda kanama yaşadım aynı şekilde hatta öğrenmeden önce normal adetim tam sökülemedi sanıyordum. Sağlık ocağnda betahcg kanda çıkıyo isteyince.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , Arkadaşım yeni gebe 5 haftalık falan daha kese görünmemis Doktor düşük olma ihtimalinden bahsetmiş tabi daha kesin değil .. ama kanaması varmış Doktor progestan sanirim düşük önleyici ilaç vermiş onu kullanıyor... kanaması açık pembe renginde azar azar oluyormuş ..Aranızda böyle bı durum yaşayan varmiydi acaba?
Bide aile hekimi Betahcg değerine bakıyor mu bilginiz varsa heyecanla bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?