2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Öyle ama işte herkese yeterim diyo ne diceksin ?? El kızıyız ne olsa.. Başkasını bilmem ama benim kv ne kdr kızım dese de hep istediği olsn istiyor yaptırana kdr da uğraşıyor..
Valla sende karsılıgını ver canım yapıcak bişey yok seni düşünmüyorsa sende düşünme

benim de dun gece oyle agrilarim oldu ve oyle agri olunca akinti da oluyor cok degisik bir durum, sizinki de oyle mi?
evet cnm ıslaklık hissi daha yoğun oluyor sanki akıntı oluyor
Bana şekil yapma diyorum bende kızıma karnimda toplanmalar oluyor ama Nst de hic sancı çıkmayınca bıraktım bende kasılma degildir diyorum bizimki doguncaya kadar inanmayacagim galiba Hayr olsun inşallah
ben daha nst ye hiç girmedim işin tuhaf yanı sanci çıkar mı acaba bilemiyorum ki ama şu an toplandı kasıklarım karnım belim ağrıyor vajinal islaklikda oluyor akıntı hayır olsun bklm ne zmn gelcekler
cnm ben özellikle sabah 7.5 civarı acayip bı açlık oluyor öyle böyle değil kaziniyor resmen ama o saatte kalkmak istemiyorum hem de açlıktan midem bulanıyor biraz bekleyince tuhaf ama yatisiyor açlığım sürekli birseyler yiyesim geliyo benimde tutuyorum kendimi
Benim de karnımın altında ağrı giriyor arada... Doğum sancısı değildir umarım
bılemiyorum ki hiç geçmeyen ağrıysa dinlenince falan olabilir
hakkınızda hayırlısı cnm insAllah bı yol gözükür
Kızlar hangi pişik kremi önerirsiniz eczaneden alıcam da
ben de almadm ama sürekli ilaç aldığımız eczacımız Bepanthol onerdi
Kızlar belim çok ağrıyor normal mi böyle olması
Benimde aynı cnm belim kasıklarım karnımın özellikle alt kısmı ağrıyor arada kasılma da geliyor

Bilmiorum ki ya deminden beri biraz daha arttı hatta karnımın altı kasıklarım ağrıyo arada kasılma da oluyor saniyelik
benim agrılarım azalsı sabah resmen 5 dkkda bir oluodu ama adet gbiydı aradada kasılıodum.şimdilik iyiyim sanırım çocuk kafayı çıkarıp ınga demeden emin olamayacaz sen ne durumdasın

Benim karnımın alt tarafında yavaştan başlamıştı. Hadi bakalım devam edecek mi
bakalım şu an için devaaaamm
benim agrılarım azalsı sabah resmen 5 dkkda bir oluodu ama adet gbiydı aradada kasılıodum.şimdilik iyiyim sanırım çocuk kafayı çıkarıp ınga demeden emin olamayacaz sen ne durumdasın
Benim de öğlen falan başladı şu 10 dkkadir daha çok hissediyorum ne bilim vala tuhaf hakikaten doğum başlayınca emin olacaz bence ağrı ki gerçek mi değil mi

Birkaç kere yaşadım o yanma problemini çok kötü bir his kesinlikle devamlı olsa ben de mahvolurdum canım

Bende infertilite bölümüne gittim nadide hanıma aşılama ile hamile kaldım şükür ama oranın bi kısmı bu tarafa geçmiş fark ettiysen

Kendini tutabiliyosan bence çok iyi canım o hissettiğim açlık o kadar farklı ki herşeyi kemirebilirim bir süre devam ederse

Bende infertilite bölümüne gittim nadide hanıma aşılama ile hamile kaldım şükür ama oranın bi kısmı bu tarafa geçmiş fark ettiysen
Dikkat etmedim açıkçası. Ben kanuniye gitmeden öncesinde başka hastanelerde 2 aşılama yaptırmıştım tutmamisti. Bunda kendiligimdem hamile kaldım. Tüp bebek için araştırma yaparken....

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , Arkadaşım yeni gebe 5 haftalık falan daha kese görünmemis Doktor düşük olma ihtimalinden bahsetmiş tabi daha kesin değil .. ama kanaması varmış Doktor progestan sanirim düşük önleyici ilaç vermiş onu kullanıyor... kanaması açık pembe renginde azar azar oluyormuş ..Aranızda böyle bı durum yaşayan varmiydi acaba?
Bide aile hekimi Betahcg değerine bakıyor mu bilginiz varsa heyecanla bekliyoruz..

Aile hekimi beta HCG ye bakıyor. 1000 in üzerinde vajinal muayenede kese gözüküyor diye biliyorum... İnşallah sağlıklı bebektir. Sağ salim alır kucağına. Bol bol dinlensin .... Kalkmasın ayağa

Ben 5 ve 6. Haftalarda kanama yaşadım aynı şekilde hatta öğrenmeden önce normal adetim tam sökülemedi sanıyordum. Sağlık ocağnda betahcg kanda çıkıyo isteyince.
Dinlenmek lazım ayakta çok kaldıkca akıntı artıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…