- 6 Haziran 2019
- 332
- 566
- 23
- 38
Beta hcg bakılıyor tabi aile hekimliklerinde canım. Açık kırmızı renk yerleşme kanaması da olabilir ben yaşamadım ama oluyormuş. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , Arkadaşım yeni gebe 5 haftalık falan daha kese görünmemis Doktor düşük olma ihtimalinden bahsetmiş tabi daha kesin değil .. ama kanaması varmış Doktor progestan sanirim düşük önleyici ilaç vermiş onu kullanıyor... kanaması açık pembe renginde azar azar oluyormuş ..Aranızda böyle bı durum yaşayan varmiydi acaba?
Bide aile hekimi Betahcg değerine bakıyor mu bilginiz varsa heyecanla bekliyoruz..
Benimde hamileliğin başından beri olmayan bi iştah açılması başladı yemediğim porsyonlara başladımKızlar bu son günlerde inanılmaz bir açlık hissi yaşıyorum yiyorum midem dolu ama hala midemde kurt var gibi kazınıyo sürekli. en fazla yarım saat yetiyo yediklerim. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Çok kilo almaktan korkuyorum şu an 12 kilo dayım. Sizde durumlar nasıl bu bitmeyen açlık normal mi
Haftasını tam hatırlayamıyorum ama 11-13-15 hafta civarlarında kanamalarım olmuştu. Ve biri açık pembe, diğeri koyu kırmızı ve devamında kahverengi idi. Devletin acilinden proluton iğne vuruldum 2 kere. Bir süre de progestan hap kullandım. İnşallah gebeliği sağlıkla ilerler.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , Arkadaşım yeni gebe 5 haftalık falan daha kese görünmemis Doktor düşük olma ihtimalinden bahsetmiş tabi daha kesin değil .. ama kanaması varmış Doktor progestan sanirim düşük önleyici ilaç vermiş onu kullanıyor... kanaması açık pembe renginde azar azar oluyormuş ..Aranızda böyle bı durum yaşayan varmiydi acaba?
Bide aile hekimi Betahcg değerine bakıyor mu bilginiz varsa heyecanla bekliyoruz..
Ben onu yapmaya üşeniyorum ya kim uğraşacak. Onu yapsam da kesiye engel olacağına inanmıyorum benNormal doğum düşünen arkadaşlar perine masajına başladınız mı
Haftaya gel dedi 39 sezeryan olursun dedi gün vermedi sana vermiş miydiDikkat etmedim açıkçası. Ben kanuniye gitmeden öncesinde başka hastanelerde 2 aşılama yaptırmıştım tutmamisti. Bunda kendiligimdem hamile kaldım. Tüp bebek için araştırma yaparken....
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..36+3 den merhaba , bugün kontrolumz vardi bebegin suyu çok azalmış dedi bugün yatış yaptı nst kontrolü olack, sabah alacak inşallah , dualariniza talibim kızlar
BEnim basıma gelmedi. Aile hekimi sabah 10a kadar verebiliyor beta da bakıyor ben baktırmıstımArkadaşlar bişey sormak istiyorum , Arkadaşım yeni gebe 5 haftalık falan daha kese görünmemis Doktor düşük olma ihtimalinden bahsetmiş tabi daha kesin değil .. ama kanaması varmış Doktor progestan sanirim düşük önleyici ilaç vermiş onu kullanıyor... kanaması açık pembe renginde azar azar oluyormuş ..Aranızda böyle bı durum yaşayan varmiydi acaba?
Nasıl oluyor canım ben normal istiyorum doğumu inşallahNormal doğum düşünen arkadaşlar perine masajına başladınız mı
Ben 3 haftadır nstde bakılıyorum ama bir durum yok doktorumda tarih vermedi herşey normal görünüyor zamanla inş istediğin gbi olur herşey diyor sanırım çatı muaynesinde belli olur ama onun da belli bir haftası var mı acaba yok gbi sankiKızlar bana birkaç kişi ne zaman ve nasıl doğum yapacağını doktorun bilir daha hiç bir şey söylemedimi diyolar . Normalde böyle bir şey var mı gerçekten daha erken değil mi ki ? Nasıl öğreniyolar nasıl doğum yapacağımı . Nst ilemi anlıyolar
Bu soruyu soranlarida anlamiyorum. Gercekten ya simdi bise dicemde yine kiyasliyosun diye soylenenler olacakKızlar bana birkaç kişi ne zaman ve nasıl doğum yapacağını doktorun bilir daha hiç bir şey söylemedimi diyolar . Normalde böyle bir şey var mı gerçekten daha erken değil mi ki ? Nasıl öğreniyolar nasıl doğum yapacağımı . Nst ilemi anlıyolar
aminn cnmSancılar da ufaktan başladı Allah hepimizin sonunu hayır etsin kızlar
diğer konuda bilgim yok yasamadm ama beta HCG bakıyor sağlık ocakları sabah 10;30-11:00 den önce kan verebilirArkadaşlar bişey sormak istiyorum , Arkadaşım yeni gebe 5 haftalık falan daha kese görünmemis Doktor düşük olma ihtimalinden bahsetmiş tabi daha kesin değil .. ama kanaması varmış Doktor progestan sanirim düşük önleyici ilaç vermiş onu kullanıyor... kanaması açık pembe renginde azar azar oluyormuş ..Aranızda böyle bı durum yaşayan varmiydi acaba?
ciddii yalan mı bilemiyorum benim hala geçmedi sürekli karnim gergin kasilmalar oluyor ara araBu ara ben de yaşıyorum ya artık çoğu belirtiyi berabere yaşıyoruz doğuma kadar böyle sanırımama hiç ciddi doğum sancısı gibi gelmedi bana ya
o ne kız ikinciyi doğuracak dhaa bilmedigim şeyler varNormal doğum düşünen arkadaşlar perine masajına başladınız mı
Hiç bilmiorum nasıl bilecekler kiKızlar bana birkaç kişi ne zaman ve nasıl doğum yapacağını doktorun bilir daha hiç bir şey söylemedimi diyolar . Normalde böyle bir şey var mı gerçekten daha erken değil mi ki ? Nasıl öğreniyolar nasıl doğum yapacağımı . Nst ilemi anlıyolar
Nasıl oluyor canım ben normal istiyorum doğumu inşallah
Ben 3 haftadır nstde bakılıyorum ama bir durum yok doktorumda tarih vermedi herşey normal görünüyor zamanla inş istediğin gbi olur herşey diyor sanırım çatı muaynesinde belli olur ama onun da belli bir haftası var mı acaba yok gbi sanki
Bu soruyu soranlarida anlamiyorum. Gercekten ya simdi bise dicemde yine kiyasliyosun diye soylenenler olacak
Dogum tahmini tarihi 21 temmuz, normal sartlarda normal dogumdur. Yani bu soruya nasil bi cvp verilmesi gerek ben servis disiyim
59la başlamıştım şu an 71 im aslında almak istemiyorum artk ama az kaldı napalım :)Kilo konusunda sıkıntı yoksa ye gitsin 11.5 kg almışım bende şimdiye kadar
Aynen öyle şimdiye kadar hiç böyle açlık hissetmeden gelmiştim hep eskisi gibiydi iştahım birden başladı bu aralar :) ama meyve de tutmuyo beni illa doldurmam gerek midemiBenimde hamileliğin başından beri olmayan bi iştah açılması başladı yemediğim porsyonlara başladımmeyveyle falan geçiştirmek lazım ya
Sana demeden doğuma almayacak herhaldeIyi aksamlar kizlar bugun doktora gittim devlet hastanesine gidiyorum sadece ultrasyondan bakdi ne nts cekdi ne de cati muayenesi yarin sabah gel kan ver dedi neye bakacak acaba sabahi edemiycem galiba bi tahmininiz var mi hic kan istemiyodu
Burada bazi hamis arkadaslarimiz mesela daha onceden giriyo doguma cunku sebepleri oluyo, doktor oyle uygun goruyo, seninkinide once uygun gorseydi once ol derdi.Bende bilmiyorumçatı muayeneside beni korkutuyor nasıl muayene olunuyorsa artık . Ben daha nst hiç bakılmadım ne zaman bakılır o da belli değil
Ben de şaşırdım nasıl anlıyolar diye herkesin farklı farklı bir anda oluyor diye biliyorum en fazla bir hafta önce bir hafta sonra olur heraldebenimkide 21 temmuz heyecan doruktaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?