2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bence cok aciklayici yazmisin, sanki karsilikli konusuyoruz gibi zevkle okudum
Cati muayenesi ne acaba nsl oluyo, bana oldumu acaba bilmiyorum bileburada varmi acaba oda var

59la başlamıştım şu an 71 im aslında almak istemiyorum artk ama az kaldı napalım :)
vala alırsak da nasip artık takmıyorum artık zaten yeteri kadar zorluyor bı de kiloyu dert edemiycrm sağlıkla doguralim da insAllah
yaaaaa şu yemek mevzusu bende de çok sıkıntılı durum bıkkınlık geldi iyice
Iyi aksamlar kizlar bugun doktora gittim devlet hastanesine gidiyorum sadece ultrasyondan bakdi ne nts cekdi ne de cati muayenesi yarin sabah gel kan ver dedi neye bakacak acaba sabahi edemiycem galiba bi tahmininiz var mi hic kan istemiyodu
Bayadir tahlil vermiyorsan rutin değerlerine bakacaktır

Çatı muayenesinde dr la başbaşa mı kalıyoruz yoksa yanımızda eşimiz de olabiliyo mu? O şeyin üstünde enteresan duruluyo, sadece dr olsa ilk sefer için en azından daha iyi olur

Bence cok aciklayici yazmisin, sanki karsilikli konusuyoruz gibi zevkle okudum
Cati muayenesi ne acaba nsl oluyo, bana oldumu acaba bilmiyorum bileburada varmi acaba oda var
Çatı muayenesini doktor 2 parmağıyla yapıyor aletle değil. Parmaklarını hafif sağa sola yukarı götürüyor. Çok ayrıntılı oldu kusura bakmayın. Düşüncesi çok korkutucu oluyor ama gerçekten acı da çekmedim, bazılarının sonrasında kanaması falan olabiliyormuş galiba ama bende o da olmadı. Galiba ya doktorun elinin hafifliğiyle ya da çatının genişliği ile ilgilidir

Sancılar da ufaktan başladı Allah hepimizin sonunu hayır etsin kızlar
Aile hekimi beta HCG ye bakıyor. 1000 in üzerinde vajinal muayenede kese gözüküyor diye biliyorum... İnşallah sağlıklı bebektir. Sağ salim alır kucağına. Bol bol dinlensin .... Kalkmasın ayağa
Beta hcg bakılıyor tabi aile hekimliklerinde canım. Açık kırmızı renk yerleşme kanaması da olabilir ben yaşamadım ama oluyormuş. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.
BEnim basıma gelmedi. Aile hekimi sabah 10a kadar verebiliyor beta da bakıyor ben baktırmıstım

Fit mutlu anne

Yorum yapan herkese teşekkür ederim arkadaşım bugün test yaptırdi Çıkmayınca acaba dedik , Sonradan düştü ekrana Beta HCg değeri 6000 küsur Allah'a şükür Takipler yapılacak Hayırlı haberler alırız inşallah çok sagolun

Hadi hayırlısı cnm insAllah sağlıkla ilerler

Aslında bebek karar veriyor doğumun nasıl ve ne zaman olucagina. Normal doğum istiyorsan 42. Haftaya kadar bile bekleyebiliyorlar. Bebekte herhangi bir sorun yoksa.... Kafası büyükse ya da 4 kg astiysa sezeryan deniliyor....bazı bebekler erkenci davranabilir. Müdahalesiz 36 dan sonra da kendi sancisiyla gelenler olabiliyor. Rabbim hayırlı sıkıntısız sağ salim dogurmayi nasip etsin herkese

Iyi aksamlar kizlar bugun doktora gittim devlet hastanesine gidiyorum sadece ultrasyondan bakdi ne nts cekdi ne de cati muayenesi yarin sabah gel kan ver dedi neye bakacak acaba sabahi edemiycem galiba bi tahmininiz var mi hic kan istemiyodu
İlk gebelik mi. 2. Gebelik mi.....rutin kontrol ler yapılıyor dogumdan önce son kontrol kan değerleri ne bakılıyor .ilki sezeryan ise anestezi için de kan tahlili yapıyorlar ben pazartesi günü verdim kan sezeryan olucagi için acil bir durum olduğunda gidersem direk ameliyata alinmam için.... bir de sonradan doktor değiştirip devlette doğum yapicaksiniz oradaki dosyanizda bulunması için de isteniyor.

Amin canım Inşallah . Banada sanki bebek tombik olacakmış gibi geliyor . Yemek yeme şeklimi çok değişmedim ama ne olur bilemiyorum. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah hepbirlikte

Hi tamam canim anladim bana yapti bunu hemde 1 2 ay oncesinden, ogretmen olsan bukadar guzel anlasilirsin valla masallah

Arkadaşlar korkmasin cok zor bise degil, seker yuklemesini yaptiysania bunu hayli hayli yaparsiniz

Surekli ayni doktora gidiyorum daha once hic kan almamislardi saglik ocagina verdim hep kanlarimi ilk gebeligim hocam dogum hakkinda ne dusunyosunuz dedim suan hic bise diyemem dedi sezeryani zorunlu kilcak bi durum yok su anlik bebek dondu ama cati muayenesi yapmadi ya da nts de cekmedi bilmiyorum belki yarin yapar cok tesekkur ederim cevabin icin

Y
Bana demeden tabiki doguma almaz sadece bu kan ne icin aliniyo onu meral etmisdim sagolsun bi arkadas cevaplamis Sagsalim kucagina alirsin insallah bir haftan kalmis

Valla sende karsılıgını ver canım yapıcak bişey yok seni düşünmüyorsa sende düşünme
Nerden aldın canım fiyatları nasıl☺

Valla hiç sesimi çıkartmıyorum şu an kayınvalideme oda arayıp sormuyo zaten.. Eşime de sonradan bir şey demedim ama bir akrabamıza anlattım " Bırak o naparsa yapsın sen üzülme hiç , yanına almazsan gelir evine bakarız kızına... zaten dışarı çıkmıyorum ben" dedi.. Ferahladım biraz :)

Kantaron yağı hediye gelmişti. süzdüm bir kısmını İkeanın sıvı sabunluğuna koydum , birazını da roll on şişesine koyacağım kızımda da öyle yapmıştım çok rahat ettim...

Numuneleri de satın almadım cnm gittiğim dr numune poşeti verdi ordan çıktı biri , birisi de hastaneden verilen numune poşetinden çıktı.

Günaydın hamiş anneler güzel hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun valla mide yanması olsa yemek yiyenlerdenim içimdeki canavar resmen midemi kazıyor aldığım kiloları hiç dert etmiyorum çünkü biliyorum vereceğim vermek zorundayım onun için bebek için ne gerekliyse yemeye calisiyorum çok şükür günlerimiz azaldı cuma günü de bnm kontrolüm var bakalım kaç kilo oldu ne güne sezeryan günü verecek Dr umuz heycanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…