2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kantoron yağı tam olarak ne için

Perine masajı kesisiz doğum için yapın diyolar özellikle ilk doğumda ama bilmiyorum ne kadar doğru

Perine masajı nasıl yapılır?
  • Tek ayağınızı yüksek bir yere yaslayın ve ayakta durun (sandalye, küvet kenarı vs...)

• Masaj için zeytinyağı ya da buğday tohumu yağı kullanabilirsiniz. Ya da dilerseniz hazır yağ karışımları kullanın.

• Baş parmağınıza yağdan bolca sürün. Parmağınızı vajinanın içine yerleştirin, sonra bir kere Kegel egzersizi uygulayın (iç vajina kaslarınızı sıkın ve bırakın). Sonra kaslarınızı gevşetin ve parmağınızı nazikçe arkaya, aşağıya doğru çekerek bir U hareketi yaptırın. Bunu 3 dakika kadar sürdürün. Bu şekilde bölge dokusunun esnekliği artar. Birkaç gün egzersiz yaptıktan sonra doku daha kolay esneyecektir.
    bu şekilde

Benim de cuma kontrol 36+5 oluyorum senin en son kaç kiloydu?

Cnm benden kan testti falan istemedi senden ne için istemişti
Randevun öğleden sonra ise o yüzden atlamış ta olabilir. Bı dahakini 10 gün içinde kontrol olarak gidebiliyorsun. Sabah erken aç karnına git bence senden de ister büyük ihtimalle ya da sen hatırlatirsin... Muayeneler 9 da başlıyor. Ben 8.30 gibi gitmistim ilk kontrol sırasındaydim.

Dosyada bulunsun diye istemişti. Acil bı durumda gelirsen hazır olsun demişti. Benim ilk gittiğim Mustafa bey istemişti. Yasemin hmm söyleyince o da istek yaptı.
Acaba ayın 3 de yaptırdığım kan idrar testti var ama saglık ocagındaki onu mu görüyor doğrusu bendede var 2 li ye baktı raporlarıma baktı ameliyat nedeniyle normal yapamazsın dikişlerin patlar dedi bide tansiyon nstye baktı haftaya gel dedi o kadar

Oraya eşim götürüyor cnm oda öğleden sonra anca biz 3 de gidiyrz iş yüzünden alerji hastalık falan sordu aslında çok şükür bişeyim yok

Bilmiyorum ki ama orda da olması için hatirlatirsin aç karnına geldim kan tahlili yapicak misiniz dersin. Ya da doğuma yakın söyler erken gel kan tahlili için der. Çünkü anestezi doktoru Na da gozukmemiz gerekiyormuş. Ablam daha önce devlette yaptı. Kadın doğum doktoru tahlillerde birlikte anestezi doktoru Na yonlendiriyormus o da dosya hazirliyormus.

Senin haftan kaç cnm ben öndeyim galiba

Canım başakşehir şehir hastanesinde kontrol olarak giriş yapabiliyormusun bana 1 hafta sonra geliceksin dediğinde 1 hafta sonraya nasıl randevu alıcam diye sordum ya 182 den alıcan alamazsan acilden giriş yapıcaksın dedi.Acilde çok fazla asistan var diye ordan giriş yapmak istemiyorum.Hatta iki hafta önce hafif bir lekelenme oldu acilden giriş yapmak istedim.Benden öncede bir bayan poliklinikten randevu alamamış acilden normal kontrol için giriş yaptı baktım iki dakika sonra çıktı hayırdır ne oldu diye sordum çok moralim bozuk içerde 3 tane erkek doktor var(asistan) Alttan muayene yapmak istediler yok istemiyorum dedim prosodür böyle çık düşün karar ver gel demişler ve kadın gitti.Bende bunu duyunca içeri girmeden çıktım.Ve cimere dilekçe gönderdim daha dönüş olmadı.Çok güzel hastane fakat bir takip sistemi olsa herseferinde aynı doktor hastane içinden randevu verip takipleri tek bir doktor yapsa süper olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…