- 25 Şubat 2016
- 7.761
- 12.978
- 248
- 31
Cnm benden kan testti falan istemedi senden ne için istemiştiBana da gün vermediler 38 39 da alırız dedi.... Ameliyat hanelerin durumunu bilmiyorum demişti daha yeni olduğu için tam oturmamış sistem. Her hafta takip verdi bana da
Kantoron yağı tam olarak ne içinValla hiç sesimi çıkartmıyorum şu an kayınvalideme oda arayıp sormuyo zaten.. Eşime de sonradan bir şey demedim ama bir akrabamıza anlattım " Bırak o naparsa yapsın sen üzülme hiç , yanına almazsan gelir evine bakarız kızına... zaten dışarı çıkmıyorum ben" dedi.. Ferahladım biraz :)
Kantaron yağı hediye gelmişti. süzdüm bir kısmını İkeanın sıvı sabunluğuna koydum , birazını da roll on şişesine koyacağım kızımda da öyle yapmıştım çok rahat ettim...
Numuneleri de satın almadım cnm gittiğim dr numune poşeti verdi ordan çıktı biri , birisi de hastaneden verilen numune poşetinden çıktı.
Ben de kaç aydır iştahsızdım saldım artık kendmiAynen öyle şimdiye kadar hiç böyle açlık hissetmeden gelmiştim hep eskisi gibiydi iştahım birden başladı bu aralar :) ama meyve de tutmuyo beni illa doldurmam gerek midemi
Perine masajı kesisiz doğum için yapın diyolar özellikle ilk doğumda ama bilmiyorum ne kadar doğruaminn cnm
diğer konuda bilgim yok yasamadm ama beta HCG bakıyor sağlık ocakları sabah 10;30-11:00 den önce kan verebilir
ciddii yalan mı bilemiyorum benim hala geçmedi sürekli karnim gergin kasilmalar oluyor ara ara
o ne kız ikinciyi doğuracak dhaa bilmedigim şeyler var
Hiç bilmiorum nasıl bilecekler ki
Perine masajı nasıl yapılır?Nasıl oluyor canım ben normal istiyorum doğumu inşallah
Ben 3 haftadır nstde bakılıyorum ama bir durum yok doktorumda tarih vermedi herşey normal görünüyor zamanla inş istediğin gbi olur herşey diyor sanırım çatı muaynesinde belli olur ama onun da belli bir haftası var mı acaba yok gbi sanki
Niye ki bence orası da biraz müsaitse kesisiz doğum olabilirBen onu yapmaya üşeniyorum ya kim uğraşacak. Onu yapsam da kesiye engel olacağına inanmıyorum ben
Valla ilkinde attı kesiyi cırt diyeNiye ki bence orası da biraz müsaitse kesisiz doğum olabilir
Yarın ya da 2 gün sonra gel der umarım37+2 cnm bugün şimdi biz 39 da gidicez bu kadın bize bugün ameliyat mı diycek yani
Dosyada bulunsun diye istemişti. Acil bı durumda gelirsen hazır olsun demişti. Benim ilk gittiğim Mustafa bey istemişti. Yasemin hmm söyleyince o da istek yaptı.Cnm benden kan testti falan istemedi senden ne için istemişti
Benim de cuma kontrol 36+5 oluyorum senin en son kaç kiloydu?Günaydın hamiş anneler güzel hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun valla mide yanması olsa yemek yiyenlerdenim içimdeki canavar resmen midemi kazıyor aldığım kiloları hiç dert etmiyorum çünkü biliyorum vereceğim vermek zorundayım onun için bebek için ne gerekliyse yemeye calisiyorum çok şükür günlerimiz azaldı cuma günü de bnm kontrolüm var bakalım kaç kilo oldu ne güne sezeryan günü verecek Dr umuz heycanla bekliyoruz
Randevun öğleden sonra ise o yüzden atlamış ta olabilir. Bı dahakini 10 gün içinde kontrol olarak gidebiliyorsun. Sabah erken aç karnına git bence senden de ister büyük ihtimalle ya da sen hatırlatirsin... Muayeneler 9 da başlıyor. Ben 8.30 gibi gitmistim ilk kontrol sırasındaydim.Cnm benden kan testti falan istemedi senden ne için istemişti
Acaba ayın 3 de yaptırdığım kan idrar testti var ama saglık ocagındaki onu mu görüyor doğrusu bendede var 2 li ye baktı raporlarıma baktı ameliyat nedeniyle normal yapamazsın dikişlerin patlar dedi bide tansiyon nstye baktı haftaya gel dedi o kadarDosyada bulunsun diye istemişti. Acil bı durumda gelirsen hazır olsun demişti. Benim ilk gittiğim Mustafa bey istemişti. Yasemin hmm söyleyince o da istek yaptı.
Oraya eşim götürüyor cnm oda öğleden sonra anca biz 3 de gidiyrz iş yüzünden alerji hastalık falan sordu aslında çok şükür bişeyim yokRandevun öğleden sonra ise o yüzden atlamış ta olabilir. Bı dahakini 10 gün içinde kontrol olarak gidebiliyorsun. Sabah erken aç karnına git bence senden de ister büyük ihtimalle ya da sen hatırlatirsin... Muayeneler 9 da başlıyor. Ben 8.30 gibi gitmistim ilk kontrol sırasındaydim.
Hım ilkinde kestiler zaten çok sorun etmiyorum hiç ugrasamamPerine masajı kesisiz doğum için yapın diyolar özellikle ilk doğumda ama bilmiyorum ne kadar doğru
Bilmiyorum ki ama orda da olması için hatirlatirsin aç karnına geldim kan tahlili yapicak misiniz dersin. Ya da doğuma yakın söyler erken gel kan tahlili için der. Çünkü anestezi doktoru Na da gozukmemiz gerekiyormuş. Ablam daha önce devlette yaptı. Kadın doğum doktoru tahlillerde birlikte anestezi doktoru Na yonlendiriyormus o da dosya hazirliyormus.Acaba ayın 3 de yaptırdığım kan idrar testti var ama saglık ocagındaki onu mu görüyor doğrusu bendede var 2 li ye baktı raporlarıma baktı ameliyat nedeniyle normal yapamazsın dikişlerin patlar dedi bide tansiyon nstye baktı haftaya gel dedi o kadar
Senin haftan kaç cnm ben öndeyim galibaRandevun öğleden sonra ise o yüzden atlamış ta olabilir. Bı dahakini 10 gün içinde kontrol olarak gidebiliyorsun. Sabah erken aç karnına git bence senden de ister büyük ihtimalle ya da sen hatırlatirsin... Muayeneler 9 da başlıyor. Ben 8.30 gibi gitmistim ilk kontrol sırasındaydim.
36+ 4 teyimSenin haftan kaç cnm ben öndeyim galiba
Günaydın canım biz netleştirdik artık çok şükürGünaydın hepinize biz daha kızımn isimine karar da veremedık ya
Canım başakşehir şehir hastanesinde kontrol olarak giriş yapabiliyormusun bana 1 hafta sonra geliceksin dediğinde 1 hafta sonraya nasıl randevu alıcam diye sordum ya 182 den alıcan alamazsan acilden giriş yapıcaksın dedi.Acilde çok fazla asistan var diye ordan giriş yapmak istemiyorum.Hatta iki hafta önce hafif bir lekelenme oldu acilden giriş yapmak istedim.Benden öncede bir bayan poliklinikten randevu alamamış acilden normal kontrol için giriş yaptı baktım iki dakika sonra çıktı hayırdır ne oldu diye sordum çok moralim bozuk içerde 3 tane erkek doktor var(asistan) Alttan muayene yapmak istediler yok istemiyorum dedim prosodür böyle çık düşün karar ver gel demişler ve kadın gitti.Bende bunu duyunca içeri girmeden çıktım.Ve cimere dilekçe gönderdim daha dönüş olmadı.Çok güzel hastane fakat bir takip sistemi olsa herseferinde aynı doktor hastane içinden randevu verip takipleri tek bir doktor yapsa süper olucak.Randevun öğleden sonra ise o yüzden atlamış ta olabilir. Bı dahakini 10 gün içinde kontrol olarak gidebiliyorsun. Sabah erken aç karnına git bence senden de ister büyük ihtimalle ya da sen hatırlatirsin... Muayeneler 9 da başlıyor. Ben 8.30 gibi gitmistim ilk kontrol sırasındaydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?