2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cnm dün gittim randevuyu onaylatyığımız yerdeki kızlara sordum 10 gün içinde veririz fakat aynı dru istiyosan 182 den randevu alsan daha iyi olur çünkü boşluğu yoksa veremeyiz dedi bende şimdiden bakıyrm senin yazdığınada katılıyorum 10 gün içinde kontrol denince aynı dr olmalı. Kanunide infertilite de her gityiğimde başka dra veriyodu kontrol dediğimde mesela devlet böyle galiba

Benim randevu aldigim doktor bölüm değiştirmişti ona randevu verme şansları yoktu... Ama olsaydı aynı doktordan giriş yaparlar miydi bilmiyorum sormadım....ama aynı doktora kontrol verilmesi gerekir....benim sezeryan olucagi kesin acilden de giriş yapsam alttan muayene etmezler büyük ihtimalle. Randevu alamazsam dediğimde bana da acilden giriş yaparsın demislerdi

Udroson görüntüsune göre cinsiyet tahmini yaparmisiniz. Burda 6 hafta 3
Gunluk

Eklentiler

• IMG_20200602_133452.webp
    20 KB · Görüntüleme: 42
Alt ast değeri yüksek olan bir arkadaş vardı doğum yaptınız mı acaba... Şimdi kan tahlilleri sonucuna baktım baya yüksek çıkmış. Erken doğuma alınma sebebiydi sanırım.

İyi bari o zaman cankm iyi insanlarda var işte

İyileşiyor ama üstüne oturamazsın ve ayakta kalamazsın, acıyor. Bi haftaya kalmaz düzelir. Pansuman yapacak sana birisi tabiki. Bana hergün annem yapmıştı.
Kadın olmak ne zor ya. Boşuna cennet anaların ayakları altında değil bakalım doğumu bekliyorum merakla. Buda normal mi olacak senin?

Kadın olmak ne zor ya. Boşuna cennet anaların ayakları altında değil bakalım doğumu bekliyorum merakla. Buda normal mi olacak senin?
Doktora bakarsam suni sancı ile başlatalım diyor doğumu. Haftaya perşembe. Çocuğun kilosu fazla da biraz daha çok ilerlerse doğum zor olur diyor.

Cuma doktora gittiğimde 36+5 oluyorum yani 37. Hafta öyle değil mi?Kanuni olarak izne ayrılıyo olmuyo muyum raporlu ya da raporsuz?

Udroson görüntüsune göre cinsiyet tahmini yaparmisiniz. Burda 6 hafta 3
Gunluk
cnm hiç bilgim yok Rabb'im sağlıkli hayırlı evlat nasip etsin insAllah
Normal yara gibi iyileşiyor mu peki çok sordum ama yaşamış birinden duymak daha iyi oluyo
bı haftaya iyileşir cnm çok çok sıkıntılı bı durum değil gibi
İyileşiyor ama üstüne oturamazsın ve ayakta kalamazsın, acıyor. Bi haftaya kalmaz düzelir. Pansuman yapacak sana birisi tabiki. Bana hergün annem yapmıştı.
kizzz ben ne mansuman yaptım ne başka bişey oturdum da sürekli ayaktayım kizimda erken olunca sariliktan dolayı hastanede kaldık sürekli ne lohusalık bilebildim ne yatabildim
Cuma doktora gittiğimde 36+5 oluyorum yani 37. Hafta öyle değil mi?Kanuni olarak izne ayrılıyo olmuyo muyum raporlu ya da raporsuz?
Yani evet cnm 37. İçinde oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…