- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
Cnm dün gittim randevuyu onaylatyığımız yerdeki kızlara sordum 10 gün içinde veririz fakat aynı dru istiyosan 182 den randevu alsan daha iyi olur çünkü boşluğu yoksa veremeyiz dedi bende şimdiden bakıyrm senin yazdığınada katılıyorum 10 gün içinde kontrol denince aynı dr olmalı. Kanunide infertilite de her gityiğimde başka dra veriyodu kontrol dediğimde mesela devlet böyle galibaCanım başakşehir şehir hastanesinde kontrol olarak giriş yapabiliyormusun bana 1 hafta sonra geliceksin dediğinde 1 hafta sonraya nasıl randevu alıcam diye sordum ya 182 den alıcan alamazsan acilden giriş yapıcaksın dedi.Acilde çok fazla asistan var diye ordan giriş yapmak istemiyorum.Hatta iki hafta önce hafif bir lekelenme oldu acilden giriş yapmak istedim.Benden öncede bir bayan poliklinikten randevu alamamış acilden normal kontrol için giriş yaptı baktım iki dakika sonra çıktı hayırdır ne oldu diye sordum çok moralim bozuk içerde 3 tane erkek doktor var(asistan) Alttan muayene yapmak istediler yok istemiyorum dedim prosodür böyle çık düşün karar ver gel demişler ve kadın gitti.Bende bunu duyunca içeri girmeden çıktım.Ve cimere dilekçe gönderdim daha dönüş olmadı.Çok güzel hastane fakat bir takip sistemi olsa herseferinde aynı doktor hastane içinden randevu verip takipleri tek bir doktor yapsa süper olucak.
Benim randevu aldigim doktor bölüm değiştirmişti ona randevu verme şansları yoktu... Ama olsaydı aynı doktordan giriş yaparlar miydi bilmiyorum sormadım....ama aynı doktora kontrol verilmesi gerekir....benim sezeryan olucagi kesin acilden de giriş yapsam alttan muayene etmezler büyük ihtimalle. Randevu alamazsam dediğimde bana da acilden giriş yaparsın demislerdiCanım başakşehir şehir hastanesinde kontrol olarak giriş yapabiliyormusun bana 1 hafta sonra geliceksin dediğinde 1 hafta sonraya nasıl randevu alıcam diye sordum ya 182 den alıcan alamazsan acilden giriş yapıcaksın dedi.Acilde çok fazla asistan var diye ordan giriş yapmak istemiyorum.Hatta iki hafta önce hafif bir lekelenme oldu acilden giriş yapmak istedim.Benden öncede bir bayan poliklinikten randevu alamamış acilden normal kontrol için giriş yaptı baktım iki dakika sonra çıktı hayırdır ne oldu diye sordum çok moralim bozuk içerde 3 tane erkek doktor var(asistan) Alttan muayene yapmak istediler yok istemiyorum dedim prosodür böyle çık düşün karar ver gel demişler ve kadın gitti.Bende bunu duyunca içeri girmeden çıktım.Ve cimere dilekçe gönderdim daha dönüş olmadı.Çok güzel hastane fakat bir takip sistemi olsa herseferinde aynı doktor hastane içinden randevu verip takipleri tek bir doktor yapsa süper olucak.
Kesi anlatıldığı kadar korkunç bişey mi yaValla ilkinde attı kesiyi cırt diyeaman onu hiç hissetmedim ki. İğne vuruyor nasıl olsa.
Yok yok hiç hissetmiyorsunKesi anlatıldığı kadar korkunç bişey mi ya
Kantoron yağı tam olarak ne için
İyi bari o zaman cankm iyi insanlarda var işteValla hiç sesimi çıkartmıyorum şu an kayınvalideme oda arayıp sormuyo zaten.. Eşime de sonradan bir şey demedim ama bir akrabamıza anlattım " Bırak o naparsa yapsın sen üzülme hiç , yanına almazsan gelir evine bakarız kızına... zaten dışarı çıkmıyorum ben" dedi.. Ferahladım biraz :)
Kantaron yağı hediye gelmişti. süzdüm bir kısmını İkeanın sıvı sabunluğuna koydum , birazını da roll on şişesine koyacağım kızımda da öyle yapmıştım çok rahat ettim...
Numuneleri de satın almadım cnm gittiğim dr numune poşeti verdi ordan çıktı biri , birisi de hastaneden verilen numune poşetinden çıktı.
Bebek cildine bi zararı yok değil mi ben de yağ mı yoksa krem mi daha iyi olur diye düşünüyordumPişikler için cnm :)
Normal yara gibi iyileşiyor mu peki çok sordum ama yaşamış birinden duymak daha iyi oluyoYok yok hiç hissetmiyorsun
Canım benim hiçbirimz doktor değiliz ki. Hem daha 6 haftalık keseden bişey anlaşılmaz :)Udroson görüntüsune göre cinsiyet tahmini yaparmisiniz. Burda 6 hafta 3
Gunluk
İyileşiyor ama üstüne oturamazsın ve ayakta kalamazsın, acıyor. Bi haftaya kalmaz düzelir. Pansuman yapacak sana birisi tabiki. Bana hergün annem yapmıştı.Normal yara gibi iyileşiyor mu peki çok sordum ama yaşamış birinden duymak daha iyi oluyo
Kadın olmak ne zor ya. Boşuna cennet anaların ayakları altında değilİyileşiyor ama üstüne oturamazsın ve ayakta kalamazsın, acıyor. Bi haftaya kalmaz düzelir. Pansuman yapacak sana birisi tabiki. Bana hergün annem yapmıştı.
Doktora bakarsam suni sancı ile başlatalım diyor doğumu. Haftaya perşembe. Çocuğun kilosu fazla da birazKadın olmak ne zor ya. Boşuna cennet anaların ayakları altında değilbakalım doğumu bekliyorum merakla. Buda normal mi olacak senin?
En son 2500du cnmBenim de cuma kontrol 36+5 oluyorum senin en son kaç kiloydu?
Seninki en son kaçtıBenim de cuma kontrol 36+5 oluyorum senin en son kaç kiloydu?
2600Seninki en son kaçtı
Yok canım hissetmiyorsun bile kesi atıldığını o an ki durumdan dikiş kısmı biraz oyalıyor hissediyorsun sadeceKesi anlatıldığı kadar korkunç bişey mi ya
cnm hiç bilgim yok Rabb'im sağlıkli hayırlı evlat nasip etsin insAllahUdroson görüntüsune göre cinsiyet tahmini yaparmisiniz. Burda 6 hafta 3
Gunluk
bı haftaya iyileşir cnm çok çok sıkıntılı bı durum değil gibiNormal yara gibi iyileşiyor mu peki çok sordum ama yaşamış birinden duymak daha iyi oluyo
kizzz ben ne mansuman yaptım ne başka bişey oturdum da sürekli ayaktayım kizimdaİyileşiyor ama üstüne oturamazsın ve ayakta kalamazsın, acıyor. Bi haftaya kalmaz düzelir. Pansuman yapacak sana birisi tabiki. Bana hergün annem yapmıştı.
Yani evet cnm 37. İçinde oluyorsunCuma doktora gittiğimde 36+5 oluyorum yani 37. Hafta öyle değil mi?Kanuni olarak izne ayrılıyo olmuyo muyum raporlu ya da raporsuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?