Yok bacım ben yan oturuyordum, üstüne oturamadım ve ayakta kalınca dikişim ağrıyordu.cnm hiç bilgim yok Rabb'im sağlıkli hayırlı evlat nasip etsin insAllah
bı haftaya iyileşir cnm çok çok sıkıntılı bı durum değil gibi
kizzz ben ne mansuman yaptım ne başka bişey oturdum da sürekli ayaktayım kizimdaerken olunca sariliktan dolayı hastanede kaldık sürekli ne lohusalık bilebildim ne yatabildim
Yani evet cnm 37. İçinde oluyorsun
Doktora bakarsam suni sancı ile başlatalım diyor doğumu. Haftaya perşembe. Çocuğun kilosu fazla da birazdaha çok ilerlerse doğum zor olur diyor.
Sizin ile ayni günle denk geliyor. Benim doktor 2 hafta da bir çağırıyor ve geçen hafta nst ye bakıldı hersey iyi gibiydi ve kilo da 2600 di. Sizin ki kaç kilo olmuş acaba?Yok bacım ben yan oturuyordum, üstüne oturamadım ve ayakta kalınca dikişim ağrıyordu.
İnşaallah ya ilk doğum olunca tedirginlikler oluyor. Birde etraf abarta abarta anlatınca..cnm hiç bilgim yok Rabb'im sağlıkli hayırlı evlat nasip etsin insAllah
kizzz ben ne mansuman yaptım ne başka bişey oturdum da sürekli ayaktayım kizimdaerken olunca sariliktan dolayı hastanede kaldık sürekli ne lohusalık bilebildim ne yatabildim
Aa:) hazır hissediyor musun doğumaDoktora bakarsam suni sancı ile başlatalım diyor doğumu. Haftaya perşembe. Çocuğun kilosu fazla da birazdaha çok ilerlerse doğum zor olur diyor.
Benim o sanırım :) acil bir durum olmazsa haftaya çarşamba olacak doğum yarın kontrolüm var onu bekliyorum şimdi. Sizin değerler nasıl çıkmış var mı başka belirti vs?Alt ast değeri yüksek olan bir arkadaş vardı doğum yaptınız mı acaba... Şimdi kan tahlilleri sonucuna baktım baya yüksek çıkmış. Erken doğuma alınma sebebiydi sanırım.
neydi canım sizinki.kv sabah bilge dıoda nedense hiç bi isim içime sinmio yaGünaydın canım biz netleştirdik artık çok şükür
hissetmıorsun canım sdece dikerken sinek ısırıgı gbi bişey hissetmiştim ben.Kesi anlatıldığı kadar korkunç bişey mi ya
bi ortak yanımız daha çıktı canımcnm hiç bilgim yok Rabb'im sağlıkli hayırlı evlat nasip etsin insAllah
3300.Aa:) hazır hissediyor musun doğumane kadar kilosu şuan?
Canım sen benimkinin kilosuna bakma. 3300 benimki ama doktor fazla diyor. 38 haftalık bebek kilosunda şuanda.Sizin ile ayni günle denk geliyor. Benim doktor 2 hafta da bir çağırıyor ve geçen hafta nst ye bakıldı hersey iyi gibiydi ve kilo da 2600 di. Sizin ki kaç kilo olmuş acaba?
Bide kizlar sarılık olmasın diye önce den yapabileceğimiz birsey var mi acaba?
Bende çocuğun kilosu 4ü geçecekmiş daha çok beklersem. Fakat 4500 doğuranlar da varmış, bekleyeyim diyorum. Bilmiyorum kafam karışık.Selamlar neden erken suni sancı vermekten bahsediyor acaba?! bende normal doğurmak istiyorum Ama tansiyon problemi var.. hiç teklif te etmedi doktorum..
mecbur kalınca ben hiç dikat edemedim ya geçti bı şekilde Allah tan zorlamadi dikislerim rabb bı kolaylık veriyorYok bacım ben yan oturuyordum, üstüne oturamadım ve ayakta kalınca dikişim ağrıyordu.
aman o abartanlari hiç dinleem vala dogum çok korkulacak bişey yok ikinmayi bilmior kuru kuru bağırıyor bazıları enerjilerini bağırmaya harciyolar vay efendim çok zordu kiisye göre değişir insAllah hepimizin kolay doğumu olurİnşaallah ya ilk doğum olunca tedirginlikler oluyor. Birde etraf abarta abarta anlatınca..
Ali Erdem cnm bizimki kp hala inanamiyor bı umut onun ismini koymanızı bekliyor ama biz neyizneydi canım sizinki.kv sabah bilge dıoda nedense hiç bi isim içime sinmio ya
Yaaaaabi ortak yanımız daha çıktı canım
aynen bende üstüne otrdum kızım sarılık oldu kaç gün hastanede kaldım kızımla ikimzdik ve ben bakmak zorundaydım kızımda sagolsun makıneye girdi hiç uyumadı sürekli agladı.oyuzden dikişlerden baya çekmiştim bakalım bu nasıl olacak
Canım senin doğumun da pek bi kolay olmuşmecbur kalınca ben hiç dikat edemedim ya geçti bı şekilde Allah tan zorlamadi dikislerim rabb bı kolaylık veriyor
aman o abartanlari hiç dinleem vala dogum çok korkulacak bişey yok ikinmayi bilmior kuru kuru bağırıyor bazıları enerjilerini bağırmaya harciyolar vay efendim çok zordu kiisye göre değişir insAllah hepimizin kolay doğumu olur
Ali Erdem cnm bizimki kp hala inanamiyor bı umut onun ismini koymanızı bekliyor ama biz neyizbilge de guzelmis senin yok muydu hiç düşündüğün bizde baya muallakta kaldık da şükür netleştirdik zor ya karar vermek
Yaaaaaaman bu sefer sarılık falan olmasın da evimizde dinlenelim evlatlarımıza vakit geçirelim ya vala bu haftalarda olmasından en çok sarilik yuzunden korkuyorum
Oh maşallah sezeryanla mi alacak doktor?Canım sen benimkinin kilosuna bakma. 3300 benimki ama doktor fazla diyor. 38 haftalık bebek kilosunda şuanda.
Yok canım suni sancı ile normaş doğum olsun istiyor doktor. Haftaya perşembe yapmak istiyor ama ben pek emin değilim.Oh maşallah sezeryanla mi alacak doktor?
Kaç çıktı canım kullandığın ilaç filan varmı onlarmı yaptı acaba benimde yüksekti 344 den bir ay içinde 120 ye düştü ama tabi yine yüksek .Benimki ilaçlar yüzünden oldu bırakınca düşmeye başladı gastroentrolojide farklı testlerede baktılar ggt ve biluribin testlerine bunlarda yüksekse gebelik kolestazı teşhisi koyuluyor benim bunlar normaldi o yüzden erken doğum filan demedi bana.Alt ast değeri yüksek olan bir arkadaş vardı doğum yaptınız mı acaba... Şimdi kan tahlilleri sonucuna baktım baya yüksek çıkmış. Erken doğuma alınma sebebiydi sanırım.
BAna da daha fazla kilo almasa iyi olur dedi doktorDoktora bakarsam suni sancı ile başlatalım diyor doğumu. Haftaya perşembe. Çocuğun kilosu fazla da birazdaha çok ilerlerse doğum zor olur diyor.
3300.BAna da daha fazla kilo almasa iyi olur dedi doktorsizin bebis kac kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?