- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Ayni 33003300.
Seninki kaç kilo canım? Nasıl çıkarcaz bu bebişleri biz
Anladim bencede bebeğimiz karar versinler ve ne kadar doğal istesek o kadar iyidirYok canım suni sancı ile normaş doğum olsun istiyor doktor. Haftaya perşembe yapmak istiyor ama ben pek emin değilim.
Busra hanimin ilk dogum olmadıgından suni sanci teklif etmis olabilir. Yoksa erken tabi beklemek en guzeli bebekler içinAnladim bencede bebeğimiz karar versinler ve ne kadar doğal istesek o kadar iyidir
Diyet yapıyor musun. Doktorum bana meyve bile yeme dediAyni 3300ultrason fazla olcuyor desem de min 3100 kg dedi. 1 hafta da onde gorunuyor hafatasi. Carsamba gunu çatı muayenesi olacağım ..
Kasintim vardı daha önce alt ast hep düşük çıkardı ... pazartesi günü verdiğim tahlilde alt 111 ast 205 çıktı. Tedirgin oldum hemen mi doktora gitmem gerekir yoksa pazartesi gününü beklesem miBenim o sanırım :) acil bir durum olmazsa haftaya çarşamba olacak doğum yarın kontrolüm var onu bekliyorum şimdi. Sizin değerler nasıl çıkmış var mı başka belirti vs?
İnşallah iyi haberler alırsınız...Benim o sanırım :) acil bir durum olmazsa haftaya çarşamba olacak doğum yarın kontrolüm var onu bekliyorum şimdi. Sizin değerler nasıl çıkmış var mı başka belirti vs?
İlk dogumumda bebek hemşiresi 1 çay kaşığı şekerli su verebilirsin demişti. Sarılıgi artmasin kuvezde kalmasın diye....Çok az vermiştim sık sık emzirince de sarılığı geçmişti...mecbur kalınca ben hiç dikat edemedim ya geçti bı şekilde Allah tan zorlamadi dikislerim rabb bı kolaylık veriyor
aman o abartanlari hiç dinleem vala dogum çok korkulacak bişey yok ikinmayi bilmior kuru kuru bağırıyor bazıları enerjilerini bağırmaya harciyolar vay efendim çok zordu kiisye göre değişir insAllah hepimizin kolay doğumu olur
Ali Erdem cnm bizimki kp hala inanamiyor bı umut onun ismini koymanızı bekliyor ama biz neyizbilge de guzelmis senin yok muydu hiç düşündüğün bizde baya muallakta kaldık da şükür netleştirdik zor ya karar vermek
Yaaaaaaman bu sefer sarılık falan olmasın da evimizde dinlenelim evlatlarımıza vakit geçirelim ya vala bu haftalarda olmasından en çok sarilik yuzunden korkuyorum
Senin ilki de suni sancıyla mı olmuştu canım kendi sancın mıydı? Bana da normal diyor doktor ama hesapladığım gibi giderse 3500'ü geçiyor. Cuma 37 dolacak c.Tesi kontrolüm var çatı muayenesi yapacak. Sonraki 1 hafta içinde gelir inşallah. Yoksa sezeryan yolları görünüyor acaba suni mi denesem diyorum sonra bebeğin gelmeyeceği varsa suni ile de gelmiyor.3300.
Yok anam ben hiç hazır hissetmiyorumhele az daha dursun ben kendi sancımın gelmesini istiyorum.
Alt ast hep düşük çıkardı bu sefer pazartesi günü degerim alt 111 ast 205 geçen hafta sağlık ocağındaki testim 20 ile 22 gibi bı rakam çıkmıştı. Cumartesi günü sakatat yemiştim acaba ondan mı kaynaklandı birden yukselmesi.Kaç çıktı canım kullandığın ilaç filan varmı onlarmı yaptı acaba benimde yüksekti 344 den bir ay içinde 120 ye düştü ama tabi yine yüksek .Benimki ilaçlar yüzünden oldu bırakınca düşmeye başladı gastroentrolojide farklı testlerede baktılar ggt ve biluribin testlerine bunlarda yüksekse gebelik kolestazı teşhisi koyuluyor benim bunlar normaldi o yüzden erken doğum filan demedi bana.
Kasintim vardı daha önce alt ast hep düşük çıkardı ... pazartesi günü verdiğim tahlilde alt 111 ast 205 çıktı. Tedirgin oldum hemen mi doktora gitmem gerekir yoksa pazartesi gününü beklesem mi
Biz doğumu bekliyoruz artık fazla etkilenmesin bebis diye :) değerler yüksek cikmis evet onunla birlikte kaşıntılar devam ediyorsa bence beklemeden gidip göstermek daha iyi olur hizli gelişen bir durummuş çünkü. İlaç başladıktan sonra belirtilerim hafiflemeye basladi en azindan benim sizin de sıkıntılı bir durum çıkmaz umarimİnşallah iyi haberler alırsınız...
Yok soylemedi bir seyDiyet yapıyor musun. Doktorum bana meyve bile yeme dedi
Bende çocuğun kilosu 4ü geçecekmiş daha çok beklersem. Fakat 4500 doğuranlar da varmış, bekleyeyim diyorum. Bilmiyorum kafam karışık.
ebrar ismi nasıl sence kızımın adı buğlem.eşimde miray nasıl dio .normlde ikra düşünüyorduk ama isimden soğudum.mecbur kalınca ben hiç dikat edemedim ya geçti bı şekilde Allah tan zorlamadi dikislerim rabb bı kolaylık veriyor
aman o abartanlari hiç dinleem vala dogum çok korkulacak bişey yok ikinmayi bilmior kuru kuru bağırıyor bazıları enerjilerini bağırmaya harciyolar vay efendim çok zordu kiisye göre değişir insAllah hepimizin kolay doğumu olur
Ali Erdem cnm bizimki kp hala inanamiyor bı umut onun ismini koymanızı bekliyor ama biz neyizbilge de guzelmis senin yok muydu hiç düşündüğün bizde baya muallakta kaldık da şükür netleştirdik zor ya karar vermek
Yaaaaaaman bu sefer sarılık falan olmasın da evimizde dinlenelim evlatlarımıza vakit geçirelim ya vala bu haftalarda olmasından en çok sarilik yuzunden korkuyorum
Benim o da suni sancı ile doğdu. Bazılarının suni sancı ile de doğmuyormuş. Ben yine şanslı çıktım, sancılar boşa gitmedi. Açılma falan oldu çok şükür. Kendi sancım olsun istiyorum bu sefer.Senin ilki de suni sancıyla mı olmuştu canım kendi sancın mıydı? Bana da normal diyor doktor ama hesapladığım gibi giderse 3500'ü geçiyor. Cuma 37 dolacak c.Tesi kontrolüm var çatı muayenesi yapacak. Sonraki 1 hafta içinde gelir inşallah. Yoksa sezeryan yolları görünüyor acaba suni mi denesem diyorum sonra bebeğin gelmeyeceği varsa suni ile de gelmiyor.
ayy bende bian önce doğsa die sabırsızlanıorum sonrada kendıme kızıyorum güzel güzel kılosunu alsın sarılık falnda olmasın dıorum.eşim dio kılolu çocuğuda zayıflatrsan ben sana bılıorum dio.mecbur kalınca ben hiç dikat edemedim ya geçti bı şekilde Allah tan zorlamadi dikislerim rabb bı kolaylık veriyor
Tabi tabi başlıyor. İlk bebeğim öyle doğdu. Sıfır sancı ile gittim. Ondaki sıkıntı da 40 haftayı doldurmasına rağmen gelmediği için suni sancı ile doğurttu doktor.Maşallah diyeyim canım ❣ inşallah sağlıkla gelsin de .. Ben şunu anlıyorum o zaman suni sancıyla normal doğum başlatılabilir ..
bende mesela çok bagırmadım hatta hiç bagırmadın son anda ebe karnıma bastrdı orda sdece istemszce bagrdım.onun öncesinde hiç bagrmadım ebelerde şaşrdı ufak tefegımya çok nazlı olrm die dsnduler sanırım.bana senden bu doğumu hiç beklemzdık maşşallah faln dedilerCanım senin doğumun da pek bi kolay olmuşinşallah şimdi de öyle olur ama ben 23 saat sancı çeken biliyorum. Kişiden kişiye, gebelikten gebeliğe, bebekten bebeğe değişir bu iş. Benimkine de çok zor oldu diyemem, 8 saat sancım oldu sadece, o da son dakikalar zorluyor. Öncesi çok zor olmuyor. Sabredip enerjimizi boş bağırmalara harcamamamız lazım. Bide çalışıp gitmek lazım. Nefes egzersizleri önemli bide kim soğukkanlı ise o yanınızda olsun. Mümkünse sadece bir kişi. Korona iyi oldu. Sadece bi kişi ile sakin kafayla doğum kasılmalarını geçiricez inşallah.
bende mesela çok bagırmadım hatta hiç bagırmadın son anda ebe karnıma bastrdı orda sdece istemszce bagrdım.onun öncesinde hiç bagrmadım ebelerde şaşrdı ufak tefegımya çok nazlı olrm die dsnduler sanırım.bana senden bu doğumu hiç beklemzdık maşşallah faln dedilerama içimden bi ses bu doğumda kök sökecegim gbi gelıo ☺
İnşallah kendi sancınla olur bu sefer. Benim en büyük korkum da saatlerce suni sancı yiyip sonra sezeryana mahkum olmak. O yüzden kafamda bebek normal kiloyu geçerse sezeryan istemek var ama bakalım doktor ne diyecek.Benim o da suni sancı ile doğdu. Bazılarının suni sancı ile de doğmuyormuş. Ben yine şanslı çıktım, sancılar boşa gitmedi. Açılma falan oldu çok şükür. Kendi sancım olsun istiyorum bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?