2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sancılarım artık geceleri uyutmamaya başladı ara ara girmesi yuzunden bide bugün temizlik yapasim herşeyi yikayasim var bu benim için ilginç çünkü hamileligimde annem kardeşlerim bı şeye el sürdürmemisti

Benim o sanırım :) acil bir durum olmazsa haftaya çarşamba olacak doğum yarın kontrolüm var onu bekliyorum şimdi. Sizin değerler nasıl çıkmış var mı başka belirti vs?
Kasintim vardı daha önce alt ast hep düşük çıkardı ... pazartesi günü verdiğim tahlilde alt 111 ast 205 çıktı. Tedirgin oldum hemen mi doktora gitmem gerekir yoksa pazartesi gününü beklesem mi

İlk dogumumda bebek hemşiresi 1 çay kaşığı şekerli su verebilirsin demişti. Sarılıgi artmasin kuvezde kalmasın diye....Çok az vermiştim sık sık emzirince de sarılığı geçmişti...

3300.
Yok anam ben hiç hazır hissetmiyorum hele az daha dursun ben kendi sancımın gelmesini istiyorum.
Senin ilki de suni sancıyla mı olmuştu canım kendi sancın mıydı? Bana da normal diyor doktor ama hesapladığım gibi giderse 3500'ü geçiyor. Cuma 37 dolacak c.Tesi kontrolüm var çatı muayenesi yapacak. Sonraki 1 hafta içinde gelir inşallah. Yoksa sezeryan yolları görünüyor acaba suni mi denesem diyorum sonra bebeğin gelmeyeceği varsa suni ile de gelmiyor.

Alt ast hep düşük çıkardı bu sefer pazartesi günü degerim alt 111 ast 205 geçen hafta sağlık ocağındaki testim 20 ile 22 gibi bı rakam çıkmıştı. Cumartesi günü sakatat yemiştim acaba ondan mı kaynaklandı birden yukselmesi.

Kasintim vardı daha önce alt ast hep düşük çıkardı ... pazartesi günü verdiğim tahlilde alt 111 ast 205 çıktı. Tedirgin oldum hemen mi doktora gitmem gerekir yoksa pazartesi gününü beklesem mi
İnşallah iyi haberler alırsınız...
Biz doğumu bekliyoruz artık fazla etkilenmesin bebis diye :) değerler yüksek cikmis evet onunla birlikte kaşıntılar devam ediyorsa bence beklemeden gidip göstermek daha iyi olur hizli gelişen bir durummuş çünkü. İlaç başladıktan sonra belirtilerim hafiflemeye basladi en azindan benim sizin de sıkıntılı bir durum çıkmaz umarim

Bende çocuğun kilosu 4ü geçecekmiş daha çok beklersem. Fakat 4500 doğuranlar da varmış, bekleyeyim diyorum. Bilmiyorum kafam karışık.

Maşallah diyeyim canım inşallah sağlıkla gelsin de .. Ben şunu anlıyorum o zaman suni sancıyla normal doğum başlatılabilir ..

ebrar ismi nasıl sence kızımın adı buğlem.eşimde miray nasıl dio .normlde ikra düşünüyorduk ama isimden soğudum.
çiğdem dedim kv yok dedi ecem dedim eşim yok dedi.eylem seçeneği vardı onada ben yok dedım az önce ebrara denk geldim kafama yattı gbi ben nasıl sie eşime soruorm oda miray nasıl dıo oy oy

Benim o da suni sancı ile doğdu. Bazılarının suni sancı ile de doğmuyormuş. Ben yine şanslı çıktım, sancılar boşa gitmedi. Açılma falan oldu çok şükür. Kendi sancım olsun istiyorum bu sefer.

ayy bende bian önce doğsa die sabırsızlanıorum sonrada kendıme kızıyorum güzel güzel kılosunu alsın sarılık falnda olmasın dıorum.eşim dio kılolu çocuğuda zayıflatrsan ben sana bılıorum dio.
kızım hep kiloda alt sınırda gıtti halada öyle boyuda etraftaklere göre kısa duruo cuma gnu onunda izlenmi var götrebılrsek saglık ocagına

Maşallah diyeyim canım ❣ inşallah sağlıkla gelsin de .. Ben şunu anlıyorum o zaman suni sancıyla normal doğum başlatılabilir ..
Tabi tabi başlıyor. İlk bebeğim öyle doğdu. Sıfır sancı ile gittim. Ondaki sıkıntı da 40 haftayı doldurmasına rağmen gelmediği için suni sancı ile doğurttu doktor.

bende mesela çok bagırmadım hatta hiç bagırmadın son anda ebe karnıma bastrdı orda sdece istemszce bagrdım.onun öncesinde hiç bagrmadım ebelerde şaşrdı ufak tefegımya çok nazlı olrm die dsnduler sanırım.bana senden bu doğumu hiç beklemzdık maşşallah faln dediler ama içimden bi ses bu doğumda kök sökecegim gbi gelıo ☺

Bakalım bu sefer nasıl bi doğum olacak. Ya çıkaramadığımız için ebe bastırıyor işte. Bu durum da çok zorlayıcı.. İnşallah bu kez çıkarabiliriz

İnşallah kendi sancınla olur bu sefer. Benim en büyük korkum da saatlerce suni sancı yiyip sonra sezeryana mahkum olmak. O yüzden kafamda bebek normal kiloyu geçerse sezeryan istemek var ama bakalım doktor ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…