2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Allah kolaylik versin
Sen direk isim sozlugunu cikardin buraya
Aslinda soyle bi sey var sizdede oylemi bilmiyorum, nekadar cok cesit olursa okadar kafa karisiyo, sadece isim icin degil bu, genel anlamda
Hosuma giden bi isim vardi ama oyle hayalim olan bir isim degildi yani cocugum olursa bu isim olsun dedigim bi isim degildi. Bu olsunmu dedim esim tamam dedi
Sonradan annannesinin ismini soyledi ama bende o ilk sectigimize alismistim oyuzden degistirmek istemedim. 1 2 ay direndik. Sonrasinda o ilk benim sundugum isimde karar kildik

Canım senin çok hızlı yükselmiş ve ilaca bağlı birşeyde değil sanırım kontrolün ne zaman

Tabi tabi başlıyor. İlk bebeğim öyle doğdu. Sıfır sancı ile gittim. Ondaki sıkıntı da 40 haftayı doldurmasına rağmen gelmediği için suni sancı ile doğurttu doktor.

Üçümüzün de haftalari ayni bakalim ilk kim doguracak

Her hafta çağırdı kontrole pazartesi gitmiştim. Tekrar pazartesi günü mü gitsem yoksa acile mi karar veremedim. Esimin işi yoğun o yüzden gündüz gidemem büyük ihtimalle...
Benim kontrollerim de haftaya 1 e düştü ama bildigim kadariyla 1-2 gun sonrasi farketmiyor pazartesi denk gelmiyorsa sali-carsamba da gidebilirsin canim

Slm kızlar benimde 1 ay önce hep normal.olan ast alt bir gece kasinmayla.beraber tahlilde yüksek cikti alt 81 ast 64 bir gün sonra alt 97 ast 72 çıktı kolestaz olabilir dedi dahiliye hepatit ve karaciger ultrasonu istedi ultrason temiz di orada ultrasonu çeken safran ciğerim temiz dedi kolestaz değildir dedi ama dahiliyexi gastraentolojiye sevk etti ona da randevu bulamadım safra asiti testi kesin sonuç ama gidemedim dahilyeci bilrubin ve ggt iyi normal çıktığı için iyi bişey dedi bende decavit ve kan ilacını 1 haftadır kullanmıyorum bugün sağlık ocağında kan verdim bakalım kaç çıkacak çok korkuyorum bende hem kendi sancimi bekleueyim diyorum ama 38 sen sonra oksijensiz kalma kakasini.yeme ölü dogum riski varmis

Bilrubin düşük çıkmış ggt yapilmamis. Acil bir durum olur mu karar veremedim. Risklerine ben de baktım netten o yüzden tereddüt ettim... inşallah değerleriniz düşmüştür. Benim sezeryan olucak ilki sezeryan olduğundan 38 e kadar sıkıntı çıkmazsa alırlar zaten büyük ihtimalle

Bende bıan önce kapansın bu mevzu die uğrasıorum ben bi isim buluorum sorduklarım yenıden isim türetiolar uzadkca uzuo şimdi kendi aileme sorsam kesın onlarda başka bişey bulur
Ben başından beri ikrayı düşünüordum arapça bilen bi akrabam ikranın anlamıo o degıl işte k harfi yumuşak oluo arapçda kalın olması lazım igra her ne ise normalde bunları bende bılıorum okudugum bölümden.bu seferde ben bilmiormuşum durumuna düştüm buda canımı sıktı isimden vazgectim.yani o arapça bu türkçe birebir uyduramam ki ben o niyetle koyacaktm ama işte durum bundan ibaret çok uzattım

Tamamda biz arap isimlerini turkce harflerine uygun kullaniyoruz
Fatma degilde fatima mesela
Ahmet degilde ahmed
Ayse degil aysa
Hatice degil khadija
Zehra degil zohra
Ikra turkce harflerine gore boyle kullaniliyo, of herkes bi bilmis
Bi tek esine sor baskasina sorma bence
Isimden anne baba sorumludur
Siz ikiniz uygun buldukdan sonra baskalarinida cok takmamak gerek

malesefki etraftan çabuk etkılenen birirymdr.ama ne hikmetse buğlmde etkilenmedim gerçi çoğu yorum ismi koyduktan sonra geldi.söyleyemeyen oldu unutan oldu o nasıl isim öle dien oldu anlamı o muymuşki dien oldu ama ya kızımdan kaynaklı hiç soğumadım isimden ☺

Allah korusun canım inşallah düşmüştür değerlerin zaten haftan iyi senin değerlwrin düşmez yükselirse çokta riske atma bence sancı filan bekleyipte

Her hafta çağırdı kontrole pazartesi gitmiştim. Tekrar pazartesi günü mü gitsem yoksa acile mi karar veremedim. Esimin işi yoğun o yüzden gündüz gidemem büyük ihtimalle...
Pazartesiyede çok var canım acil her saatte bakıyor gündüz gitmen gerekmiyor.

Allah korusun canım inşallah düşmüştür değerlerin zaten haftan iyi senin değerlwrin düşmez yükselirse çokta riske atma bence sancı filan bekleyipte
Kasinmalarim azaldı ben devlette kontrole gittiğim için öyle açıkçası doktorla muhattap olup hadi sezeryan olsun hadi normal yapalım durumu olmuyor zaten hep başka doktora denk geliyorsun özel doktorun tek avantajı bu bence

Saglil olsun canim
Sen bosver etrafi
Esinle karar ver isime
Arastirmani saglam kaynaklardan bak
Herkes konusur yorum yapar bosver kimseyi takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…