2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tabi tabi başlıyor. İlk bebeğim öyle doğdu. Sıfır sancı ile gittim. Ondaki sıkıntı da 40 haftayı doldurmasına rağmen gelmediği için suni sancı ile doğurttu doktor.

Ben de belki benimkini de öyle başlatır dedim ama cik olmazmış .. Doktorum onay vermedi.. Heveslenmistim
Karusel kontrole geldim bugün cumartesi kontrolüm var.. Bı risk yoksa gelişmeye devam ederse bana 5 gün ver az daha sabir dedi eğer basarirsak aynı gun doguracagiz 24 u olabilir

Neden onay vermiyor, açılman olmaz diye mi? Neden sezeryan tercih ediyormuş?

Anlamadım kız onay vermedi diyorsun nasıl 5 gün daha o zaman güzelce anlat

Neden onay vermiyor, açılman olmaz diye mi? Neden sezeryan tercih ediyormuş?
Anlamadım kız onay vermedi diyorsun nasıl 5 gün daha o zaman güzelce anlat

busra1tan dan suni sancı ile normal doğum baslatilmasina onay vermedi. benim için riskliymis normal doğum, kesinlikle Sezeryan olmam gerekliymis. Karusel tansiyon çok yükselir ve düşmezse eğer daha erken e alacak , haftasını tamamlasin ve kilosu yerine gelsin diye 5 gün daha ver dedi

Tansiyondan dolayı demek ki. Riske atma tabi. Tansiyona gebelik zehirlenmesi mi deniyordu

Bebek cildine bi zararı yok değil mi ben de yağ mı yoksa krem mi daha iyi olur diye düşünüyordum

İnternetten bir araştır istersen canım.. Ben daha önce kızımda saf zeytinyağı da kullandım.. Krem de kullandım. Hangisi sana mantıklı gelirse onu kullanırsın

Hadi bakalım aynı gün olacak mı görelim Kaç çıktı kilosu?

Hadi bakalım aynı gün olacak mı görelim Kaç çıktı kilosu?

Kilosu bizim problem 2760 dedi ama cihazla yanilma payı olduğundan bahsetti.. ondan dolayı 5 gün daha ver dedi.. Yemek yemekten fenalastim Bir haftada 160 Gr anca almis kizcem.. Riske girmeden atlatiriz inşallah su günleri

Kilosu bizim problem 2760 dedi ama cihazla yanilma payı olduğundan bahsetti.. ondan dolayı 5 gün daha ver dedi.. Yemek yemekten fenalastim Bir haftada 160 Gr anca almis kizcem.. Riske girmeden atlatiriz inşallah su günleri
Muz ve tahin pekmez ye, toz nesguik de öneriyorlar

İnternetten bir araştır istersen canım.. Ben daha önce kızımda saf zeytinyağı da kullandım.. Krem de kullandım. Hangisi sana mantıklı gelirse onu kullanırsın
Ben de biraz doğalcıyım açıkcası şampuan henüz almadm mesela ama organik bi keçisütlü sabun aldım araştırdım onuda. Ama şampuanda alacağm ne olur ne olmaz.
Yağ olarakta tatlı badem yağı bebeklerde kullanılabiliyormuş sanırım

Tansiyondan dolayı demek ki. Riske atma tabi. Tansiyona gebelik zehirlenmesi mi deniyordu

Evet canım, başından beri zaten riskim vardı.. Tansiyonum bı tek bu günlerde yükseldi.. Bebegimin sağlığı iyi Allah'a şükür bı sıkıntımız yok, ama benim icin zor olmaya başladı;. Baş agrisi, göz önünde uçan şeyler falan filan.. Yine tansiyon takibi yapıyoruz o yuzden.. Allah im inşallah su günler geçsin de kazasız belasız ..

Muz ve tahin pekmez ye, toz nesguik de öneriyorlar

Muz çok yiyorum , kasar, mercimek yemeği , ..
Tahin ve pekmezi yeni duydum.. Dikkat ederim ona da bı.. Teşekkür ederim.. Sizin bebisin kilosu kaç oldu Size niye Sezeryan tarihi vermişti doktor

Ters diye

aynen cnm son doğuma yakın belki 45 dk zorlamıştır öncesinde çok keskin agrilarim olmamıştı hayırlısıyla bı doguraydik vala poffff
Yaa sarılık olan çocuk gıcık ediyor insanı ya. Uyandıramıyorsun ki emziresin
amaaaannn hiç hatrlamak dahi istemiyorum çocuğu resmen sıkıştırırdm uyanmazdi bunalım sebebi
İlk dogumumda bebek hemşiresi 1 çay kaşığı şekerli su verebilirsin demişti. Sarılıgi artmasin kuvezde kalmasın diye....Çok az vermiştim sık sık emzirince de sarılığı geçmişti...
neler denedim cnm olmadı mı olmuyor inan bize o zmn doktorlar uzamış sarılık demişlerdi
vala seçenek çoğaldıkça zorlaşıyor bence seçim yapmak Miray ve Ebrar güzelmiş yanlız diğerlerine bakma bence tabi
herkes diyo sastin beklesin kilo aldım biraz daha gelişsin de sarılık falan olmasın diue sanki benim dememle duruyor yok benim kız tamamen inkar etti doğduğu halini MaşAllah boy kilo hep önden ya sınırda oluyor
bagirmayinca seni doguramaz saniyolar bana da inanamamislardi diyorum ıkınma geliyor doguracam dur daha senin hiç sesin çıkmıyor daha bekleriz diye bakmiyolardi son anda baktılar şükür baş inmiş doğum başladı dediler
kızlar geceleri kramp oluyor mu siz de de bacaklarda ve ayaklarda ..
magnezyum da kullanıyorum ama bu hafta cok arttı
bende geçen hafta bı kaç kez oldu geçti cnm
Bugün bnmde adet olacakmış gibi hafif hafif bı ağrım oluyor
iki gündür var benim ağrım hafif hafif geçmiyor

İyi geceler kızlar bende dünden beri geçmeyen ağrılar var hayır olsun doğum yaklaşıyor gibi hissediyorum ama hayırlısı bklm
Karnımdaki o gerilme sertlik geçmiyor ara ara saniyelik kasılma oluyor demin ayağa kalkınca vajinal da ağrı hissettim kasılma gibi

maşşallah senin kıza canım.
ebrarı kv söledmde akrabalarnda varmış
galiba öyle bagıranlara alıştıkları için.bende ayakta ıkınmaya başlamıştım sezeryanmı die karar beklıoduk osırada bi ıkıntım hemen normale aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…