- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Tabi tabi başlıyor. İlk bebeğim öyle doğdu. Sıfır sancı ile gittim. Ondaki sıkıntı da 40 haftayı doldurmasına rağmen gelmediği için suni sancı ile doğurttu doktor.
Neden onay vermiyor, açılman olmaz diye mi? Neden sezeryan tercih ediyormuş?Ben de belki benimkini de öyle başlatır dedim ama cik olmazmış .. Doktorum onay vermedi.. Heveslenmistim
Karusel kontrole geldim bugün cumartesi kontrolüm var.. Bı risk yoksa gelişmeye devam ederse bana 5 gün ver az daha sabir dedi eğer basarirsak aynı gun doguracagiz 24 u olabilir
Anlamadım kız onay vermedi diyorsun nasıl 5 gün daha o zaman güzelce anlatBen de belki benimkini de öyle başlatır dedim ama cik olmazmış .. Doktorum onay vermedi.. Heveslenmistim
Karusel kontrole geldim bugün cumartesi kontrolüm var.. Bı risk yoksa gelişmeye devam ederse bana 5 gün ver az daha sabir dedi eğer basarirsak aynı gun doguracagiz 24 u olabilir
Benimde dünden başladı bugün hatta belim ve dizlerimede vurdu sonra geçti doğuma hazırlık galibaBugün bnmde adet olacakmış gibi hafif hafif bı ağrım oluyor
Neden onay vermiyor, açılman olmaz diye mi? Neden sezeryan tercih ediyormuş?
Anlamadım kız onay vermedi diyorsun nasıl 5 gün daha o zaman güzelce anlat
İyi bari o zaman cankm iyi insanlarda var işte☺
Tansiyondan dolayı demek ki. Riske atma tabi. Tansiyona gebelik zehirlenmesi mi deniyordu
Bebek cildine bi zararı yok değil mi ben de yağ mı yoksa krem mi daha iyi olur diye düşünüyordum
Hadi bakalım aynı gün olacak mı görelim
Yarın sağlık ocağında kan tahlili vericem gene yüksekse hastaneye giderim akşam. Umarım yediklermden dolayıdır ve düşmüştür değerler.Pazartesiyede çok var canım acil her saatte bakıyor gündüz gitmen gerekmiyor.
Hadi bakalım aynı gün olacak mı görelimKaç çıktı kilosu?
Muz ve tahin pekmez ye, toz nesguik de öneriyorlarKilosu bizim problem 2760 dedi ama cihazla yanilma payı olduğundan bahsetti.. ondan dolayı 5 gün daha ver dedi.. Yemek yemekten fenalastim Bir haftada 160 Gr anca almis kizcem.. Riske girmeden atlatiriz inşallah su günleri
Ben de biraz doğalcıyım açıkcasıİnternetten bir araştır istersen canım.. Ben daha önce kızımda saf zeytinyağı da kullandım.. Krem de kullandım. Hangisi sana mantıklı gelirse onu kullanırsın
Çok şükür canım ama eşimin tepkisi ne olacak acaba ?? onunla konuşmadık bu konuyu daha ve annesini tutacağına eminim bakalım göreceğiz...
Tansiyondan dolayı demek ki. Riske atma tabi. Tansiyona gebelik zehirlenmesi mi deniyordu
Muz ve tahin pekmez ye, toz nesguik de öneriyorlar
Umarım sana destek olur bu dönemde önemli bi konu olmalıdaÇok şükür canım ama eşimin tepkisi ne olacak acaba ?? onunla konuşmadık bu konuyu daha ve annesini tutacağına eminim bakalım göreceğiz...
Ters diyeEvet canım, başından beri zaten riskim vardı.. Tansiyonum bı tek bu günlerde yükseldi.. Bebegimin sağlığı iyi Allah'a şükür bı sıkıntımız yok, ama benim icin zor olmaya başladı;. Baş agrisi, göz önünde uçan şeyler falan filan.. Yine tansiyon takibi yapıyoruz o yuzden.. Allah im inşallah su günler geçsin dekazasız belasız ..
Muz çok yiyorum , kasar, mercimek yemeği , ..
Tahin ve pekmezi yeni duydum.. Dikkat ederim ona da bı.. Teşekkür ederim.. Sizin bebisin kilosu kaç oldu Size niye Sezeryan tarihi vermişti doktor
aynen cnm son doğuma yakın belki 45 dk zorlamıştır öncesinde çok keskin agrilarim olmamıştı hayırlısıyla bı doguraydik vala poffffCanım senin doğumun da pek bi kolay olmuşinşallah şimdi de öyle olur ama ben 23 saat sancı çeken biliyorum. Kişiden kişiye, gebelikten gebeliğe, bebekten bebeğe değişir bu iş. Benimkine de çok zor oldu diyemem, 8 saat sancım oldu sadece, o da son dakikalar zorluyor. Öncesi çok zor olmuyor. Sabredip enerjimizi boş bağırmalara harcamamamız lazım. Bide çalışıp gitmek lazım. Nefes egzersizleri önemli bide kim soğukkanlı ise o yanınızda olsun. Mümkünse sadece bir kişi. Korona iyi oldu. Sadece bi kişi ile sakin kafayla doğum kasılmalarını geçiricez inşallah.
amaaaannn hiç hatrlamak dahi istemiyorum çocuğu resmen sıkıştırırdm uyanmazdi bunalım sebebiYaa sarılık olan çocuk gıcık ediyor insanı ya. Uyandıramıyorsun ki emziresin
neler denedim cnm olmadı mı olmuyor inan bize o zmn doktorlar uzamış sarılık demişlerdiİlk dogumumda bebek hemşiresi 1 çay kaşığı şekerli su verebilirsin demişti. Sarılıgi artmasin kuvezde kalmasın diye....Çok az vermiştim sık sık emzirince de sarılığı geçmişti...
vala seçenek çoğaldıkça zorlaşıyor bence seçim yapmak Miray ve Ebrar güzelmiş yanlız diğerlerine bakma bence tabiebrar ismi nasıl sence kızımın adı buğlem.eşimde miray nasıl dio .normlde ikra düşünüyorduk ama isimden soğudum.
çiğdem dedim kv yok dedi ecem dedim eşim yok dedi.eylem seçeneği vardı onada ben yok dedımaz önce ebrara denk geldim kafama yattı gbi ben nasıl sie eşime soruorm oda miray nasıl dıo oy oy
herkes diyo sastin beklesin kilo aldım biraz daha gelişsin de sarılık falan olmasın diue sanki benim dememle duruyorayy bende bian önce doğsa die sabırsızlanıorum sonrada kendıme kızıyorum güzel güzel kılosunu alsın sarılık falnda olmasın dıorum.eşim dio kılolu çocuğuda zayıflatrsan ben sana bılıorum dio.
kızım hep kiloda alt sınırda gıtti halada öyle boyuda etraftaklere göre kısa duruo cuma gnu onunda izlenmi var götrebılrsek saglık ocagına
bagirmayinca seni doguramaz saniyolarbende mesela çok bagırmadım hatta hiç bagırmadın son anda ebe karnıma bastrdı orda sdece istemszce bagrdım.onun öncesinde hiç bagrmadım ebelerde şaşrdı ufak tefegımya çok nazlı olrm die dsnduler sanırım.bana senden bu doğumu hiç beklemzdık maşşallah faln dedilerama içimden bi ses bu doğumda kök sökecegim gbi gelıo ☺
bende geçen hafta bı kaç kez oldu geçti cnmkızlar geceleri kramp oluyor mu siz de de bacaklarda ve ayaklarda ..
magnezyum da kullanıyorum ama bu hafta cok arttı
iki gündür var benim ağrım hafif hafif geçmiyorBugün bnmde adet olacakmış gibi hafif hafif bı ağrım oluyor
maşşallah senin kıza canım.aynen cnm son doğuma yakın belki 45 dk zorlamıştır öncesinde çok keskin agrilarim olmamıştı hayırlısıyla bı doguraydik vala poffff
amaaaannn hiç hatrlamak dahi istemiyorum çocuğu resmen sıkıştırırdm uyanmazdi bunalım sebebi
neler denedim cnm olmadı mı olmuyor inan bize o zmn doktorlar uzamış sarılık demişlerdi
vala seçenek çoğaldıkça zorlaşıyor bence seçim yapmak Miray ve Ebrar güzelmiş yanlız diğerlerine bakma bence tabi
herkes diyo sastin beklesin kilo aldım biraz daha gelişsin de sarılık falan olmasın diue sanki benim dememle duruyoryok benim kız tamamen inkar etti doğduğu halini MaşAllah boy kilo hep önden ya sınırda oluyor
bagirmayinca seni doguramaz saniyolarbana da inanamamislardi diyorum ıkınma geliyor doguracam dur daha senin hiç sesin çıkmıyor daha bekleriz diye bakmiyolardi son anda baktılar şükür baş inmiş doğum başladı dediler
bende geçen hafta bı kaç kez oldu geçti cnm
iki gündür var benim ağrım hafif hafif geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?