2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayy hadi hayrlısı olsun İnşallah.

kontrolun ne zamandı

Hadi ya Ebrar da mi olmadı
Aynen ya iyi bari normal yolla gelmis senin şu an yine normal gözüküyor demi doğum pozisyonunda miydi en son gittiginde

tansiyon benmde bu ara cok yükseliyor siizn kaç cıkıyordu

Kizlar bende onumuzdeki hafta hastaneye gidecegim bu arada dogum yapmak istedigim hastane dogum ucretine zam yapmis 1 haftada ve senenin ortasinda boyle sacma sey duymadim. Ben sirf ora icin dr cok begenmistim memlekete geldim ve boyle bi haber aldim. Moralim bozuldu.

İsim konusunda bizde hala karar veremedik ya bi turlu begenemiyorum hem eski isimlerden olsun hemde onun yanina uyacak yeni isim olsun istiyorum ama uyduramiyorum bir turlu

Birde ben normalde lazer epilasyon yaptirmistim bikini bolgeme ama suan eski formundan bile cok afedersiniz. Bende agdaya gideyim diyorum ve hic gitmedim daha once bunun icin ne kadar sure temizlememis olmak lazim ? Birde cok aciyor mu ya korkuyorum

Cati muayenesini ben ilk gebeligimde olmadim hic dogum yapacagim gun yasadim. İkinci gebeliklerde de yapiyorlar mi bu muayeneyi kizlar? Hos vajinal varisim var belki normal dogum bile olmayacak bu ihtimalde var. Hayirlisi bakalim ama herseye ragmen normal dogum istiyorum.

Vajinal varis bende de var. Normal doğuma engel değil herhalde, doktorum engel demedi çünkü. Bide ben ilkini 3310 kg doğurdum, bu biraz daha kilolu olduğu için galiba benim çatıyı bi yoklayacak doktorum

Sen bunları dusunme sakın bosver.. Dogurduktan sonra bakarsın çaresine..

Ahh işte öncesi sonrası derken Zaten kızımın doğumunda da sabah 11 akşam 5 götür oğlum beni getir oğlum beni dedi.. -4-5 gün gitti geldi. Eşimin izni bitti bi daha hafta sonuna geldi.. Bunda da ilk gelicek sonra bi daha sanmıyorum gelemz ama beni strese sokuyo iştee...

Umarım sana destek olur bu dönemde önemli bi konu olmalıda

Ay inşallah canım yaa inşallah eşim yanımda olsa her türlü hallolur inşallahhh

Normal doğum yapmadım ama eltim de varis vardı. Normal oldu.. 4 kg a yakındı bebek.. Hakkında hayırlısı olsn inş..

Vajinal varis bende de var. Normal doğuma engel değil herhalde, doktorum engel demedi çünkü. Bide ben ilkini 3310 kg doğurdum, bu biraz daha kilolu olduğu için galiba benim çatıyı bi yoklayacak doktorum
Bende 3300 dogurdum kizimi ama kafasi buyuktu kizimin yinede normal dogdu
Ankarada beni bu varis icin kalp damara yonlendirdiler oradan ultrasonla damari bulmaya calistilar ama kucuk belki ondan goremiyoruz dedi yani bulamadilar. Dr a sordum varis varsa normal dogum onermiyoruz dedi kalp damardaki dr. o yuzden boyle bi fikre kapildim. Birde kk'den bi kac kisiye sordum sansima onlarda zaten sezaryen olacaklarmisti oyle iste isim rast gitmedi bi. Ama senden duyunca sevindim acikcasi insallah hayirlisi ile istedigimiz olur

Aslında ben de engel olur diye düşünmüştüm çünkü epey koyu mor damarlar var benim o bölgede. Mesela kesi attığında kanama çok olmaz mı? Sana kalp damar sezeryan olmanı öneririm dedi mi mesela? Bide ben gidiyim diyorum kalp damara.. Kendimizi riske de atmayalım ama doktorum bunlar doğumdan sonra geçer dedi sadece. Bu durumda normal doğum olmaz demedi mesela...

Normal doğum yapmadım ama eltim de varis vardı. Normal oldu.. 4 kg a yakındı bebek.. Hakkında hayırlısı olsn inş..
Ay insallah bu bebegim hep bi baski yapti alta hep ondan diyorum Varisin ne durumda ne sekilde ve nerede olduguna bakmadan direk normal dogum onermiyoruz varis olunca dedi. Bende yerini tarif etmeye calistim kesi atilan yerde degil dedim ama cevaben onermiyoruz dedi. Birde bacaklarimdaki damarlar icin gonderdi ultrasona korona cikinca gidemedim kaldi oyle. Bakalim benim dr ne diycek haftaya gidecegim kontrole.

Ben hastanemle önceden kapora bırakarak doğum fiyatını sabitlemistim şimdi yan yattı çamura battı yapmaya calisiyolar ama yemezler bende lazere gidiyordum önceden ağda çok çok iyi ama temizliğe güvenemiyorum hastalık kapma korkum var pinpirikliyim biraz o ablada aşırı eli hafif ve 5 dakkada bitiriyor hiç canim acımadan ama hamilelikte bir korku geldi hastalık için jiletle hallediyorum ben direk sezeryan diye konuştuğum için başka muayeneye bakmadılar hiç doktor 22 sinden sonra gel dedi ama yarın dayanamayıp gidicem sanırım isim konusunu da Allah'tan sevgililik döneminde belirlemistik zaten ayrı yaşıyoruz bosanicaz bide isimden kavga düşünemiyorum o konuda iyi ki diyorum kendime

Ben doktorum ne derse ona göre hareket edeyim en iyisi. Kafam çok karışıyor çünkü

Masallah sabirlisin Allah yardimcin olsun daima
Agda hususunda ayni fikirdeyim amma bi deneyecegim ya cunku ne zaman gelecegi belli degil bebeklerin hazirlikli olmam lazim diye dusunerek

Ben doktorum ne derse ona göre hareket edeyim en iyisi. Kafam çok karışıyor çünkü
Aynen bencede beni yonlendirende benim dr idi. Sonuc alabildim mi hayir. Ogrensem damarin hangisi oldugunu ne degisecek bilemedim. Bosa stres bana kalirsa. Hakkimizda hayirlisi yaa. Sonucu bana bildirirsen sevinirim canim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…