2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Döneceği yoktu değil mi , hatırladım şimdi.. Benimde herşey tam ama illede Sezeryan istiyor ki... Tansiyon tebelles oldu..

tansiyon benmde bu ara cok yükseliyor siizn kaç cıkıyordu

Sinir 14/9 du benim küçük tansiyon sürekli 9 çıkıyor diye dikkat ediyor Sizin de tansiyon ile ilgili en ufak sıkıntınız varsa hemen doktora gidin atlanacak bı durum değil gerçekten..

Hayırlısı olsun inşallah Sağlıkla dogsunda, bizim doktoeun hemşiresi epilasyon için gitmeyin bı yere ağda da yapmayın en iyisi jilet ile yapın .. Ağda doğumu tetikleyebiliyor Mus..

Benim merak ettiğim hastane sizden ne fiyat istedi.. Bide hangi şehirde siniz..
Şafak 7 ama daha erkene mi aldirsam
Bizim aynı günler, doktor benim bebeye kilo için toporlasin diye özellikle dedi ama haftasını da mutlaka tamamlasin Haftayı beklemeye çalışalım dedi.. Eğer başka bı sebep yoksa erkene aldırmayın..

Bana da aynısını dedi o yuzden 25 ini bekliykruz benim ki artik son bikkinlik donemi midem yine cosmaya basladi terlemek el ayak odemleri uykusuzluk artik mahvoldum bikkinlik var hat safhada

Sezeryana ne kadar istiyor canım birinci hospital

Bana da aynısını dedi o yuzden 25 ini bekliykruz benim ki artik son bikkinlik donemi midem yine cosmaya basladi terlemek el ayak odemleri uykusuzluk artik mahvoldum bikkinlik var hat safhada

Ya hepimizi için aynısı.. Arabada giderken oturduğum yerden eşime diyorum ki Kalkınca koşacak kadar kendimi iyi hissediyorum diye konuştuk , araçtan doktor muayenehanesine yürümekte zorlandım ,onu gectim arabadan inmeme eşim yardım etti bı doguralim geçecek bu günler..

BilgeUfuk canım en son 19 Mayıs ta girmişsin epeydir yazmıyorsun merak ettim girince nasıl olduğunu yazar mısın?
K.bakmayin ne olur giremedim bi turlu once Turkiyeye dönüş derdim vardı. Türkiyeye döndüm 23 Mayısta. Vee 1 Haziran da dogum yaptım. Bebisler yogun bakim da yatıyor. Sizler nasilsiniz

K.bakmayin ne olur giremedim bi turlu once Turkiyeye dönüş derdim vardı. Türkiyeye döndüm 23 Mayısta. Vee 1 Haziran da dogum yaptım. Bebisler yogun bakim da yatıyor. Sizler nasilsiniz
Öncelikle gözün aydın canım. Bebişlerin inşallah tez zamanda toparlanıp yoğun bakımdan çıkarlar benimde salı günü sezaryen günüm.

Allah bağışlasın Bebisler de tez zamanda toparlar inşallah İkizlermis hemde isimlerini ne koydunuz acaba..

Öncelikle gözün aydın canım. Bebişlerin inşallah tez zamanda toparlanıp yoğun bakımdan çıkarlar benimde salı günü sezaryen günüm.
selam mesajınızı gorunce yazmak ıstedım.Bende salı gunu sezeryan olucagım.Sizin kaçıncı acaba benım 3.ve cok heycanlıyım sız kendı ıstegınızlemı sezeryan sectınız

selam mesajınızı gorunce yazmak ıstedım.Bende salı gunu sezeryan olucagım.Sizin kaçıncı acaba benım 3.ve cok heycanlıyım sız kendı ıstegınızlemı sezeryan sectınız
Benim ilk bebeklerim canım. İkiz olduğu için ve makat duruşta ikiside onun için sezaryen olacağım hayırlısı ile makat olmasalarda iki bebek ile normal doğum istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…