- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Benim gün belirlendi ya onun rahatlığı varMasallah sabirlisin Allah yardimcin olsun daima
Agda hususunda ayni fikirdeyim amma bi deneyecegim ya cunku ne zaman gelecegi belli degil bebeklerin hazirlikli olmam lazim diye dusunerek
Şafak 7 ama daha erkene mi aldirsamŞafak kaç cnm
Ters diye
tansiyon benmde bu ara cok yükseliyorsiizn kaç cıkıyordu
Kizlar bende onumuzdeki hafta hastaneye gidecegim bu arada dogum yapmak istedigim hastane dogum ucretine zam yapmis1 haftada ve senenin ortasinda boyle sacma sey duymadim. Ben sirf ora icin dr cok begenmistim memlekete geldim ve boyle bi haber aldim. Moralim bozuldu.
İsim konusunda bizde hala karar veremedik ya bi turlu begenemiyorumhem eski isimlerden olsun hemde onun yanina uyacak yeni isim olsun istiyorum ama uyduramiyorum bir turlu
Birde ben normalde lazer epilasyon yaptirmistim bikini bolgeme ama suan eski formundan bile cok afedersiniz. Bende agdaya gideyim diyorum ve hic gitmedim daha once bunun icin ne kadar sure temizlememis olmak lazim ? Birde cok aciyor mu ya korkuyorum
Cati muayenesini ben ilk gebeligimde olmadim hic dogum yapacagim gun yasadim. İkinci gebeliklerde de yapiyorlar mi bu muayeneyi kizlar? Hos vajinal varisim var belki normal dogum bile olmayacak bu ihtimalde var. Hayirlisi bakalim ama herseye ragmen normal dogum istiyorum.
Bizim aynı günler, doktor benim bebeye kilo için toporlasin diye özellikle dedi ama haftasını da mutlaka tamamlasin Haftayı beklemeye çalışalım dedi.. Eğer başka bı sebep yoksa erkene aldırmayın..Şafak 7 ama daha erkene mi aldirsam
Bana da aynısını dedi o yuzden 25 ini bekliykruz benim ki artik son bikkinlik donemi midem yine cosmaya basladi terlemek el ayak odemleri uykusuzluk artik mahvoldum bikkinlik var hat safhadaDöneceği yoktu değil mi , hatırladım şimdi.. Benimde herşey tam ama illede Sezeryan istiyor ki... Tansiyon tebelles oldu..
Sinir 14/9 du benim küçük tansiyon sürekli 9 çıkıyor diye dikkat ediyor Sizin de tansiyon ile ilgili en ufak sıkıntınız varsa hemen doktora gidin atlanacak bı durum değil gerçekten..
Hayırlısı olsun inşallah Sağlıkla dogsunda, bizim doktoeun hemşiresi epilasyon için gitmeyin bı yere ağda da yapmayın en iyisi jilet ile yapın .. Ağda doğumu tetikleyebiliyor Mus..
Benim merak ettiğim hastane sizden ne fiyat istedi.. Bide hangi şehirde siniz..
Bizim aynı günler, doktor benim bebeye kilo için toporlasin diye özellikle dedi ama haftasını da mutlaka tamamlasin Haftayı beklemeye çalışalım dedi.. Eğer başka bı sebep yoksa erkene aldırmayın..
Anam ay hadi insAllah sağlıkla kucağına alırsın canım valla çok heyecanlı ben ne zmn doguracam diye tetikte bekliyorum zmn belli olmayıncaŞafak 7 ama daha erkene mi aldirsam
Bende her akşam ha dogdu ha dogacak diyorum sanci oluncaAnam ay hadi insAllah sağlıkla kucağına alırsın canım valla çok heyecanlı ben ne zmn doguracam diye tetikte bekliyorum zmn belli olmayınca
Bende sancı olunca heralde geliyor diyorum sonuç yokkkk dalga geçiyor gibi sankiBende her akşam ha dogdu ha dogacak diyorum sanci olunca
Sezeryana ne kadar istiyor canım birinci hospitalBen hastanemle önceden kapora bırakarak doğum fiyatını sabitlemistim şimdi yan yattı çamura battı yapmaya calisiyolar ama yemezler bende lazere gidiyordum önceden ağda çok çok iyi ama temizliğe güvenemiyorum hastalık kapma korkum var pinpirikliyim biraz o ablada aşırı eli hafif ve 5 dakkada bitiriyor hiç canim acımadan ama hamilelikte bir korku geldi hastalık için jiletle hallediyorum ben direk sezeryan diye konuştuğum için başka muayeneye bakmadılar hiç doktor 22 sinden sonra gel dedi ama yarın dayanamayıp gidicem sanırım isim konusunu da Allah'tan sevgililik döneminde belirlemistik zaten ayrı yaşıyoruz bosanicaz bide isimden kavga düşünemiyorum o konuda iyi ki diyorum kendime
Magnezyum ilacını kullanmaya yeni mi başladıniz? Bana 3-4 gun icinde etki etmistiaynen bende öyleyim bu hafta başladı çözümü yokmu bununsizinle haftamız da yakınmş
aynen canım benımki nerdeyse 25 den snra hep dogum pozsyonundaydı bakalım yarın ne diyecek doktorumHadi ya Ebrar da mi olmadı
Aynen ya iyi bari normal yolla gelmis senin şu an yine normal gözüküyor demi doğum pozisyonunda miydi en son gittiginde
Hadi hayırlı haberlerle gel insAllah benim daha var randevuya ne diyecek bakalım sanaaynen canım benımki nerdeyse 25 den snra hep dogum pozsyonundaydı bakalım yarın ne diyecek doktorum
Bana da aynısını dedi o yuzden 25 ini bekliykruz benim ki artik son bikkinlik donemi midem yine cosmaya basladi terlemek el ayak odemleri uykusuzluk artik mahvoldum bikkinlik var hat safhada
K.bakmayin ne olur giremedim bi turlu once Turkiyeye dönüş derdim vardı. Türkiyeye döndüm 23 Mayısta. Vee 1 Haziran da dogum yaptım. Bebisler yogun bakim da yatıyor. Sizler nasilsinizBilgeUfuk canım en son 19 Mayıs ta girmişsin epeydir yazmıyorsun merak ettim girince nasıl olduğunu yazar mısın?
Öncelikle gözün aydın canım. Bebişlerin inşallah tez zamanda toparlanıp yoğun bakımdan çıkarlarK.bakmayin ne olur giremedim bi turlu once Turkiyeye dönüş derdim vardı. Türkiyeye döndüm 23 Mayısta. Vee 1 Haziran da dogum yaptım. Bebisler yogun bakim da yatıyor. Sizler nasilsiniz
K.bakmayin ne olur giremedim bi turlu once Turkiyeye dönüş derdim vardı. Türkiyeye döndüm 23 Mayısta. Vee 1 Haziran da dogum yaptım. Bebisler yogun bakim da yatıyor. Sizler nasilsiniz
selam mesajınızı gorunce yazmak ıstedım.Bende salı gunu sezeryan olucagım.Sizin kaçıncı acaba benım 3.ve cok heycanlıyım sız kendı ıstegınızlemı sezeryan sectınızÖncelikle gözün aydın canım. Bebişlerin inşallah tez zamanda toparlanıp yoğun bakımdan çıkarlarbenimde salı günü sezaryen günüm.
Aynen rapor almaya gerek kalmadi direkt 37 ye girdim diycem ben
Benim ilk bebeklerim canım. İkiz olduğu için ve makat duruşta ikiside onun için sezaryen olacağım hayırlısı ileselam mesajınızı gorunce yazmak ıstedım.Bende salı gunu sezeryan olucagım.Sizin kaçıncı acaba benım 3.ve cok heycanlıyım sız kendı ıstegınızlemı sezeryan sectınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?