2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

K.bakmayin ne olur giremedim bi turlu once Turkiyeye dönüş derdim vardı. Türkiyeye döndüm 23 Mayısta. Vee 1 Haziran da dogum yaptım. Bebisler yogun bakim da yatıyor. Sizler nasilsiniz
Rabbim sana bağışlasın inşaallah sağlıkla kucakla en kısa zamanda
Sen nasılsın?

doktoeun hemşiresi epilasyon için gitmeyin bı yere ağda da yapmayın en iyisi jilet ile yapın .. Ağda doğumu tetikleyebiliyor Mus..

Benim merak ettiğim hastane sizden ne fiyat istedi.. Bide hangi şehirde siniz..
Bence cati muayeneside dogumu tetikleyebilir ama yapiliyo. Birde bende varis var jiletlede istedigim gibi olmuyo

Yasadigim sehir ankara geldigim sehir kayseri bu hastane kayseride. Her geldigimde gittigim hastane takipli hastalariyim fiyatlar 2019 yilinin aynisi olacak dediler simdi 1500 tl zamlanmis. Bana sacma gelen senenin ortasi ve korona var bir cok insan mağdur zaten issiz, uzucu yani

Son düzenleme:
K.bakmayin ne olur giremedim bi turlu once Turkiyeye dönüş derdim vardı. Türkiyeye döndüm 23 Mayısta. Vee 1 Haziran da dogum yaptım. Bebisler yogun bakim da yatıyor. Sizler nasilsiniz
Gözün Aydın sağlıklı olsunlar iyilerdir İnşAllah. Rabbim en kısa sürede kucağına kavuştursun

Benim ilk bebeklerim canım. İkiz olduğu için ve makat duruşta ikiside onun için sezaryen olacağım hayırlısı ile makat olmasalarda iki bebek ile normal doğum istemezdim.
Anladım canım rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın inşallah mınnaklarını

Bana da dun bir enerji geldi sonrs yine koltuga cakildim kaldim kardescagizim ve anam herseyi yaptı

Gözünüz aydın cnm Rabb'im sağlıkla eve geldiklerini görmeyi nasip eder insAllah

Ay yarın Dr kontrolüm var saat 14:30 da çok heyecanlıyım kaç kilo oldu Dr gün verecek mi inşallah bı sıkıntı yoktur da günüm de belli olsun istiyorum artık
Hadi güzel haberler alırsın insAllah canım en son kaçinci haftada kaç kgydu bende çok merak ediyorum ama daha var randevuna

Merhabalar gözleri aydın olsun doğum yapan arkadaşlar ömürlü olsun bebişler. yoğun bakımda olanlar sağlıkla tez zamanda kavuşsunlar inşallah..
Dün dr kontrolüm nst bağladı sancı yok 3600 olmuş kızım 25 i tekrar kontrol dedi.. sancı olmaz ise doğumu başlatacak .. ilk doğumum normal .. olmaz ise sezeryan alcak. Baş aşşağı pozisyonda şuanda az kalmış yan gelir baş doğum kanalıına dedi. kafa çapı büyük değil dedi. çatı muanesi yapmadı ilki normal diye belki birşey söylemedi. haftaya kadar suyum sancım gelmez ise beklemedeyiz. daha da kg alırsa bana sezeryan yolları görünüyor herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.

Kayserıde hangi hastane acaba? Bende kayserıdeyım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…