Karaciger enzimleri yüksek çıkarsa kolestaz olup olmadığınada ggt ve biluribin testinden bakıyorlar sağlık ocağı onlarıda yapıyor hepsini bir istet canım tekrar tekrar iş olmasın.
Karaciger enzimleri yüksek çıkarsa kolestaz olup olmadığınada ggt ve biluribin testinden bakıyorlar sağlık ocağı onlarıda yapıyor hepsini bir istet canım tekrar tekrar iş olmasın.
Ay yarın Dr kontrolüm var saat 14:30 da çok heyecanlıyım kaç kilo oldu Dr gün verecek mi inşallah bı sıkıntı yoktur da günüm de belli olsun istiyorum artık
Bebeklerine kavuşan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun, yoğun bakımdaki bebişleri de tez vakitte annelerine kavuştursun Rabbim
Ben de yarın randevum var diye çok heyecanlanlıyım, bi önceki gidişim 32.haftadaydı, çalışabilir almıştım, normalde yarın doğum iznine çıkacaktım seminere gitmemek için ama seminerler de online oldu, sanırım 37ye kadar çalışabiliyorum bu durumda Son gittiğimde 2600 gr. demişti acaba şimdi kaç olmuş. Biraz iri gittiğinden ve kordondaki tek damarın eksikliğinden dolayı 38 dolunca sezaryen demişti zaten, 14 ya da 15 temmuz diye. Ama hala ismi yok oğlumun, çok sinir oluyorum kendime bir türlü beğenemedim bi isim. Mesleki deformasyon sanırım, tam bi isim öneriyorlar, o isimli bir öğrenci geliyor gözümün önüne, vazgeçiyorum. Ilk oğlumun adı Ömer, çok isteyerek severek ve adaletli biri olması niyetiyle koymuştum, bunun ismi yok
Kızlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı ve çok hecanlandim bebeğe görünce. Şimdi sira bizde dünden adet sancı gibi sancılar var ve yakında kızımız gelir gibi geliyor. Benim şimdi bir sorum olacak: diyelim ki su geldi, şimdi kasılmalara mi bekliyoruz hastaneye gitmek için yoksa hemen mi gitmek lazim tabi renk şeffaf değilse o halde hemen gitmeliyiz ama şeffaf ve ağrı da yoksa ne yapmalıyız o durumda?
Biz yine kontrole gittik geldik bugun kilo almış 2.800 olmus sıpam :) nst çekildik orda sanci vs yok hareketleri guzel dedi doktor. Ptesi tekrar suyunu kontrol edecek simdi iyi dedi yine nst çekilecek carsamba da doğumumuz var bir aksilik olmazsa :)
Biz yine kontrole gittik geldik bugun kilo almış 2.800 olmus sıpam :) nst çekildik orda sanci vs yok hareketleri guzel dedi doktor. Ptesi tekrar suyunu kontrol edecek simdi iyi dedi yine nst çekilecek carsamba da doğumumuz var bir aksilik olmazsa :)
Kızlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı ve çok hecanlandim bebeğe görünce. Şimdi sira bizde dünden adet sancı gibi sancılar var ve yakında kızımız gelir gibi geliyor. Benim şimdi bir sorum olacak: diyelim ki su geldi, şimdi kasılmalara mi bekliyoruz hastaneye gitmek için yoksa hemen mi gitmek lazim tabi renk şeffaf değilse o halde hemen gitmeliyiz ama şeffaf ve ağrı da yoksa ne yapmalıyız o durumda?
Aslında doğum için su gelmesinden sonra 24 saatiniz var denir ama yine de enfeksiyon riskinden dolayı ılık bir duş alıp hastaneye gel demişti doktorum benim. Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi
Aslında doğum için su gelmesinden sonra 24 saatiniz var denir ama yine de enfeksiyon riskinden dolayı ılık bir duş alıp hastaneye gel demişti doktorum benim. Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi ♥
Çizerler ama sonuçta sen kapora vermissin önceden.Yazılı anlaşma yaptıysan şu kadar verdim bu kadar kaldı diye bişey yapamazlar.Bende yarın gidicem gitmişken bir konuşayım bakalım ne diycekler fiyat konusunda.
Hem de ne gerilme. Hele ki sancı 100 e vuruyor dedikleri ama benim hiç birşey hissetmediğim ve "bebek sıkıntıya girmeden alalım o zaman ,ineceği yok" dedikleri andan ağlama sesini duyana kadar geçen süre.. Sorunsuz doğumlar olsun hepimize inşallah
Allah kolaylik versin hepimize dogurmak ve sonrası hep büyük emekler
Sağlıkla kavusun sizlerde
Benim bebis sarilik oldu surekli onu beslemeye odaklıyorum kendimi
K.bakmayin ne olur giremedim bi turlu once Turkiyeye dönüş derdim vardı. Türkiyeye döndüm 23 Mayısta. Vee 1 Haziran da dogum yaptım. Bebisler yogun bakim da yatıyor. Sizler nasilsiniz
gözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim en kısa zamandada bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.
Tam olarak kaç haftalıkken doğum yaptın.doktormu gün vermişti bebişlerin mi erken geldiler