- 4 Ekim 2018
- 357
- 373
- 103
benımde yarın15.30 da canım güzel haberlerle geliriz İnşallah sezeryan demi seninki.Ay yarın Dr kontrolüm var saat 14:30 da çok heyecanlıyım kaç kilo oldu Dr gün verecek mi inşallah bı sıkıntı yoktur da günüm de belli olsun istiyorum artık
Cok sagol cok tsk ederim. Sende saglikla kucagina al insallahÖncelikle gözün aydın canım. Bebişlerin inşallah tez zamanda toparlanıp yoğun bakımdan çıkarlarbenimde salı günü sezaryen günüm.
Cok sagolun sizlerde saglikla kucaginiza alin insallahAllah bağışlasın ❣ Bebisler de tez zamanda toparlar inşallah İkizlermis hemdeisimlerini ne koydunuz acaba..
isim konusunda işin zor valla Allah kolaylık versın.bende bi öğretmen arkadaşa danıştım oda sagolsun aman onu koyma artık herkes o u koyuyor sınıfat birden fazla olursa seslenınce hepsi birden kalkıyor falan filan artık ona sormuyorumBebeklerine kavuşan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun, yoğun bakımdaki bebişleri de tez vakitte annelerine kavuştursun Rabbim
Ben de yarın randevum var diye çok heyecanlanlıyım, bi önceki gidişim 32.haftadaydı, çalışabilir almıştım, normalde yarın doğum iznine çıkacaktım seminere gitmemek için ama seminerler de online oldu, sanırım 37ye kadar çalışabiliyorum bu durumdaSon gittiğimde 2600 gr. demişti acaba şimdi kaç olmuş. Biraz iri gittiğinden ve kordondaki tek damarın eksikliğinden dolayı 38 dolunca sezaryen demişti zaten, 14 ya da 15 temmuz diye. Ama hala ismi yok oğlumun, çok sinir oluyorum kendime bir türlü beğenemedim bi isim. Mesleki deformasyon sanırım, tam bi isim öneriyorlar, o isimli bir öğrenci geliyor gözümün önüne, vazgeçiyorum. Ilk oğlumun adı Ömer, çok isteyerek severek ve adaletli biri olması niyetiyle koymuştum, bunun ismi yok
Aminnn çook tsk ederim. Sizde saglikla kucaginiza alin insallahRabbim sana bağışlasın inşaallah sağlıkla kucakla en kısa zamanda
Sen nasılsın?
Cok sukur ikisi de cok iyi. Sadece kilo almalarini bekliyoruz taburculuk icin sonra yanimda olcaklar insallah. Cok tsk ederimGözün Aydın sağlıklı olsunlar iyilerdir İnşAllah. Rabbim en kısa sürede kucağına kavuştursun
benım 32 haftadan beridir 2 cm açığım vardı oyuzden suyum gelir gelmez sancı faln beklemedn gttım hastaneye bi yönden iyi oluyor acillik bi durumn olursa hastanedesn zaten.sık sık nstye baglıolar benım kızımn kalp atışları düzenszleşmişti doktor sezeryana alacaktı son anda normal oldu.geçen bi arkadaşmda doğum yaptı evde sancısnı bekledi bekledi son raddede gitti ben kendisine gitmesni tavsiye ettm ama gtmedi sonuçdada boşa sancı çekmiş oldu bebek makat gelişliymiş sezeryana alındı.herkes aynı olacak die bişey yok tabi ama ben cesaret edemem sanırım su gelince hemen giderim yineKızlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı ve çok hecanlandim bebeğe görünce. Şimdi sira bizde dünden adet sancı gibi sancılar var ve yakında kızımız gelir gibi geliyor. Benim şimdi bir sorum olacak: diyelim ki su geldi, şimdi kasılmalara mi bekliyoruz hastaneye gitmek için yoksa hemen mi gitmek lazim tabi renk şeffaf değilse o halde hemen gitmeliyiz ama şeffaf ve ağrı da yoksa ne yapmalıyız o durumda?
Ayy insallah cok tsk ederim. Sizlerde saglikla dunyaya getirin insallah kuzularinizi ❤Gözünüz aydın cnm Rabb'im sağlıkla eve geldiklerini görmeyi nasip eder insAllah
geçmiş olsun canım bian önce atlatır İnşallah.Allah kolaylik versin hepimize dogurmak ve sonrası hep büyük emekler
Sağlıkla kavusun sizlerde
Benim bebis sarilik oldu surekli onu beslemeye odaklıyorum kendimi
Bende iki gündür yaşıyorum sanırım ilk kasılma ve sancılarımız oluyor. Belden geliyor benimki ve iki üç gün toplasan 5 6 kez oldu. Sık değil hafif ve saniye sürmeden geçiyor. Salı sezaryen günüm inşallah günlerini beklerlerBugun ilk defa hafif sancilar hissettim gaz sıkışması gibi oluyor. Acaba psikolojik mi gercek mi tam da ayirt edemiyorum
Malesef bebisler erken geldi 31+6 da dogum oldu. 1 haziran da uyandim vee acayip bi islaklik hissettim lavaboya gittim 1 bardak kadar su akti doktorumu aradim hemen gel dedi. Gittim doktorcugum kontrolden yarim saat sonra doguma aldi hemengözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim en kısa zamandada bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.
Tam olarak kaç haftalıkken doğum yaptın.doktormu gün vermişti bebişlerin mi erken geldiler
Evet haberleşelim.Aynen bencede beni yonlendirende benim dr idi.Sonuc alabildim mi hayir. Ogrensem damarin hangisi oldugunu ne degisecek bilemedim. Bosa stres bana kalirsa. Hakkimizda hayirlisi yaa. Sonucu bana bildirirsen sevinirim canim yinede
anladım canım sabırsızlarmış seninkilerMalesef bebisler erken geldi 31+6 da dogum oldu. 1 haziran da uyandim vee acayip bi islaklik hissettim lavaboya gittim 1 bardak kadar su akti doktorumu aradim hemen gel dedi. Gittim doktorcugum kontrolden yarim saat sonra doguma aldi hemenCok tsk ederim sizlerde saglikla kucaginiza alin insallah ❤
Seninle birebir aynıyız. Benim oğlan da kilolu ama kafasını hiç sormadım. Kağıtta yazıyor ama bakmam lazım. Senin kafa çapı kaç görünüyor? Bana doktor bi alttan muayene edicem seni dedi haftaya perşembe. Çıkarıp çıkaramayacağıma bakacak galibaMerhabalar gözleri aydın olsun doğum yapan arkadaşlar ömürlü olsun bebişler. yoğun bakımda olanlar sağlıkla tez zamanda kavuşsunlar inşallah..
Dün dr kontrolüm nst bağladı sancı yok 3600 olmuş kızım 25 i tekrar kontrol dedi.. sancı olmaz ise doğumu başlatacak .. ilk doğumum normal .. olmaz ise sezeryan alcak. Baş aşşağı pozisyonda şuanda az kalmış yan gelir baş doğum kanalıına dedi. kafa çapı büyük değil dedi. çatı muanesi yapmadı ilki normal diye belki birşey söylemedi. haftaya kadar suyum sancım gelmez ise beklemedeyiz. daha da kg alırsa bana sezeryan yolları görünüyorherkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
Cok sagolun sizlerde saglikla kucaginiza alin insallah❤ Suyu gelen ilk dogan oglumu kardimdayken de hep Kuzey diye seviyorduk. 1 numaramiz Kuzey 2 numaramiz Kutay oldu
Benim hastanede de muayene ücreti pahalandı. Daha geçen bir artış yoktu halbuki. Yeni oldu.Kizlar bende onumuzdeki hafta hastaneye gidecegim bu arada dogum yapmak istedigim hastane dogum ucretine zam yapmis1 haftada ve senenin ortasinda boyle sacma sey duymadim. Ben sirf ora icin dr cok begenmistim memlekete geldim ve boyle bi haber aldim. Moralim bozuldu.
İsim konusunda bizde hala karar veremedik ya bi turlu begenemiyorumhem eski isimlerden olsun hemde onun yanina uyacak yeni isim olsun istiyorum ama uyduramiyorum bir turlu
Birde ben normalde lazer epilasyon yaptirmistim bikini bolgeme ama suan eski formundan bile cok afedersiniz. Bende agdaya gideyim diyorum ve hic gitmedim daha once bunun icin ne kadar sure temizlememis olmak lazim ? Birde cok aciyor mu ya korkuyorum
Cati muayenesini ben ilk gebeligimde olmadim hic dogum yapacagim gun yasadim. İkinci gebeliklerde de yapiyorlar mi bu muayeneyi kizlar? Hos vajinal varisim var belki normal dogum bile olmayacak bu ihtimalde var. Hayirlisi bakalim ama herseye ragmen normal dogum istiyorum.
Allah hayırlı etsin. Maşallah çok güzel isimleri de. Sağlıcakla kavuşun inşallahCok sagolun sizlerde saglikla kucaginiza alin insallah❤ Suyu gelen ilk dogan oglumu kardimdayken de hep Kuzey diye seviyorduk. 1 numaramiz Kuzey 2 numaramiz Kutay oldu
Herkes firsatci olmus. Boyle durumlarda daha cok yardimci olmak gerekmez mi halbukiBenim hastanede de muayene ücreti pahalandı. Daha geçen bir artış yoktu halbuki. Yeni oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?