2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar ben eşim çalıştığı için bu haftasonu aldim randevu ama sokağa çıkma yasağı var, bunun için ne yapmam lazım? Sadece randevu mesaj ile geçebiliyor muyuz?

Allah bağışlasın ❣ Bebisler de tez zamanda toparlar inşallah İkizlermis hemde isimlerini ne koydunuz acaba..
Cok sagolun sizlerde saglikla kucaginiza alin insallah❤ Suyu gelen ilk dogan oglumu kardimdayken de hep Kuzey diye seviyorduk. 1 numaramiz Kuzey 2 numaramiz Kutay oldu

isim konusunda işin zor valla Allah kolaylık versın.bende bi öğretmen arkadaşa danıştım oda sagolsun aman onu koyma artık herkes o u koyuyor sınıfat birden fazla olursa seslenınce hepsi birden kalkıyor falan filan artık ona sormuyorum

Rabbim sana bağışlasın inşaallah sağlıkla kucakla en kısa zamanda
Sen nasılsın?
Aminnn çook tsk ederim. Sizde saglikla kucaginiza alin insallah❤ Ben cok sukur bayaa iyiyim. Ama ameliyattan ciktiktan bi kac saat sonra bir daha hamile kalmak istemedigimi felan soylemistim. Gercekten cok zormus ilk 2 gunu atlatana kadar ömrümden ömür gitti. Rabbim hepinizin yardimcisi olsun insallah

benım 32 haftadan beridir 2 cm açığım vardı oyuzden suyum gelir gelmez sancı faln beklemedn gttım hastaneye bi yönden iyi oluyor acillik bi durumn olursa hastanedesn zaten.sık sık nstye baglıolar benım kızımn kalp atışları düzenszleşmişti doktor sezeryana alacaktı son anda normal oldu.geçen bi arkadaşmda doğum yaptı evde sancısnı bekledi bekledi son raddede gitti ben kendisine gitmesni tavsiye ettm ama gtmedi sonuçdada boşa sancı çekmiş oldu bebek makat gelişliymiş sezeryana alındı.herkes aynı olacak die bişey yok tabi ama ben cesaret edemem sanırım su gelince hemen giderim yine

Bugun ilk defa hafif sancilar hissettim gaz sıkışması gibi oluyor. Acaba psikolojik mi gercek mi tam da ayirt edemiyorum
Bende iki gündür yaşıyorum sanırım ilk kasılma ve sancılarımız oluyor. Belden geliyor benimki ve iki üç gün toplasan 5 6 kez oldu. Sık değil hafif ve saniye sürmeden geçiyor. Salı sezaryen günüm inşallah günlerini beklerler

gözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim en kısa zamandada bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.
Tam olarak kaç haftalıkken doğum yaptın.doktormu gün vermişti bebişlerin mi erken geldiler
Malesef bebisler erken geldi 31+6 da dogum oldu. 1 haziran da uyandim vee acayip bi islaklik hissettim lavaboya gittim 1 bardak kadar su akti doktorumu aradim hemen gel dedi. Gittim doktorcugum kontrolden yarim saat sonra doguma aldi hemen Cok tsk ederim sizlerde saglikla kucaginiza alin insallah

anladım canım sabırsızlarmış seninkiler Rabbim saglık versin darısı bizim başımıza bakalım .amin canım

Seninle birebir aynıyız. Benim oğlan da kilolu ama kafasını hiç sormadım. Kağıtta yazıyor ama bakmam lazım. Senin kafa çapı kaç görünüyor? Bana doktor bi alttan muayene edicem seni dedi haftaya perşembe. Çıkarıp çıkaramayacağıma bakacak galiba

Cok sagolun sizlerde saglikla kucaginiza alin insallah❤ Suyu gelen ilk dogan oglumu kardimdayken de hep Kuzey diye seviyorduk. 1 numaramiz Kuzey 2 numaramiz Kutay oldu

Yaa ne güzeller , çok kilo alırlar da hemencecik sağlıkla kucgsiniza alırsınız..
İkisinin de keseleri ayrı olduğu için suları ayrı oluyor demek.. ne kadar ilginç.. Rabbim ne güzel yaratıyor ..Allah bağışlasın

Benim hastanede de muayene ücreti pahalandı. Daha geçen bir artış yoktu halbuki. Yeni oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…