2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tam bir ay önce 32+3 de 2300 demişti
MaşAllah cnm benim ki 32+1 de 2 kg ydu
ya gerilme bende de fazlaca oluyor ama gitmeli miyim Dr bilmiyorum
Allah kolaylik versin hepimize dogurmak ve sonrası hep büyük emekler
Sağlıkla kavusun sizlerde
Benim bebis sarilik oldu surekli onu beslemeye odaklıyorum kendimi
çok geçmiş olsun canım
Ayy insallah cok tsk ederim. Sizlerde saglikla dunyaya getirin insallah kuzularinizi ❤
amin insAllah canım saolasin
Benim kız içerde çatır çatır bi işler beceriyor ama anlamadım bugun kaç kere çıtladı
Napıyor acaba

Şimdide yaz ciziyolar

Nst de sancı cikmismiydi? Cok az kalmis sizin hayirlisiyla alin kucaginiza insallah

Cm olarak söylemedi ama ben sorunca büyük değil dedi. Muane söz konusu geçmedi hiç ilk gebeliğim 4.300 normaldi ondan belki. Benimde kontrol perşembe bakalım. Sezeryandan çok korkuyorum. Bir avazda doğuralım inşallah.

Benim doktorum kafa çapı 10cm yi geçerse normal doğum zor olur demişti daha önce. Doğum 10cm açıklıkta başlıyor diyorlar ya ondan sanırım

Kızlar gece uyandıgımda karnım taş gibi uyanıyorum ve bir dahada yatakta uyuyamıyorum.koltukta otururken uyukluyorum..o kadar sertki bugün gün boyuncada taş gibiydi sizde durumlar nasıl.

Kızlar gece uyandıgımda karnım taş gibi uyanıyorum ve bir dahada yatakta uyuyamıyorum.koltukta otururken uyukluyorum..o kadar sertki bugün gün boyuncada taş gibiydi sizde durumlar nasıl.
benimde gece öyle oluyor ama lavaboya çıkınca şişi iniyor.saga sola donemiorum çok sancı oluo

Benimde çok sert ama hareketli de çözemiyorum şu haftaya geldim hala bir sancı yok hissetmiyorum

Suyun gelince hemen gitmek gerek diye biliyorum ben
Yarin rdvum var unutmazsam sorayim emin olmak icin

Benimde aynı iki üç gün sürekli taş gibi karnım çok geriliyor rahatsız ediyor

Benimde çok sert ama hareketli de çözemiyorum şu haftaya geldim hala bir sancı yok hissetmiyorum
Her bebek farklidir kizlar erken dogar derler ama ben ilkinde 40+3 te dogum yaptim. Gunlerim gecmek bilmiyordu artik Sanci ise bebek kanala yerlesince oluyor. Diger turlu kasilma genellikle

Her bebek farklidir kizlar erken dogar derler ama ben ilkinde 40+3 te dogum yaptim. Gunlerim gecmek bilmiyordu artik Sanci ise bebek kanala yerlesince oluyor. Diger turlu kasilma genellikle
Erkek bebek benimki aslında başı aşağıda dedi en son ama zerre sancım yok ya bir tanecik olsa da anlasam sanırım 40 41 falan görcem

Bende gece zirt birt uyaniyorum her uykum lavabo ve su icme ile aciliyor. O sira buraya bakiyorum tekrar uykum gelene kadar. Boyle boyle sabaha kadar kisir dongu oluyo benim karin sertlesme kasilma durumunda oluyor. Tuvalete cikinca da rahatliyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…