- 25 Temmuz 2019
- 139
- 310
- 33
- 34
Evet cnm sezeryan bnmki bakalimbenımde yarın15.30 da canım güzel haberlerle geliriz İnşallah sezeryan demi seninki.
MaşAllah cnm benim ki 32+1 de 2 kg yduTam bir ay önce 32+3 de 2300 demişti
ya gerilme bende de fazlaca oluyor ama gitmeli miyim Dr bilmiyorumHem de ne gerilme. Hele ki sancı 100 e vuruyor dedikleri ama benim hiç birşey hissetmediğim ve "bebek sıkıntıya girmeden alalım o zaman ,ineceği yok" dedikleri andan ağlama sesini duyana kadar geçen süre.. Sorunsuz doğumlar olsun hepimize inşallah
çok geçmiş olsun canımAllah kolaylik versin hepimize dogurmak ve sonrası hep büyük emekler
Sağlıkla kavusun sizlerde
Benim bebis sarilik oldu surekli onu beslemeye odaklıyorum kendimi
amin insAllah canım saolasinAyy insallah cok tsk ederim. Sizlerde saglikla dunyaya getirin insallah kuzularinizi ❤
Napıyor acabaBenim kız içerde çatır çatır bi işler beceriyor ama anlamadım bugun kaç kere çıtladı
HİŞimdide yaz ciziyolar
Nst de sancı cikmismiydi? Cok az kalmis sizin hayirlisiyla alin kucaginiza insallahBende iki gündür yaşıyorum sanırım ilk kasılma ve sancılarımız oluyor. Belden geliyor benimki ve iki üç gün toplasan 5 6 kez oldu. Sık değil hafif ve saniye sürmeden geçiyor. Salı sezaryen günüm inşallah günlerini beklerler
Fark aşırıysa bence bunu hemen dr una söyle.Kızlar sadece sağ ayağı şişen var mı diğerine oranla fark var bayağı ve sıkamıyorum parmaklarımı
Cm olarak söylemedi ama ben sorunca büyük değil dedi. Muane söz konusu geçmedi hiç ilk gebeliğim 4.300 normaldi ondan belki. Benimde kontrol perşembe bakalım. Sezeryandan çok korkuyorum. Bir avazda doğuralım inşallah.Seninle birebir aynıyız. Benim oğlan da kilolu ama kafasını hiç sormadım. Kağıtta yazıyor ama bakmam lazım. Senin kafa çapı kaç görünüyor? Bana doktor bi alttan muayene edicem seni dedi haftaya perşembe. Çıkarıp çıkaramayacağıma bakacak galiba
Benim doktorum kafa çapı 10cm yi geçerse normal doğum zor olur demişti daha önce. Doğum 10cm açıklıkta başlıyor diyorlar ya ondan sanırımSeninle birebir aynıyız. Benim oğlan da kilolu ama kafasını hiç sormadım. Kağıtta yazıyor ama bakmam lazım. Senin kafa çapı kaç görünüyor? Bana doktor bi alttan muayene edicem seni dedi haftaya perşembe. Çıkarıp çıkaramayacağıma bakacak galiba
Yok çıkmadı canım. 4 Haziran da girdim sancı falan yoktu çok şükürHİ
Nst de sancı cikmismiydi? Cok az kalmis sizin hayirlisiyla alin kucaginiza insallah
benimde gece öyle oluyor ama lavaboya çıkınca şişi iniyor.saga sola donemiorum çok sancı oluoKızlar gece uyandıgımda karnım taş gibi uyanıyorum ve bir dahada yatakta uyuyamıyorum.koltukta otururken uyukluyorum..o kadar sertki bugün gün boyuncada taş gibiydi sizde durumlar nasıl.
Benimde çok sert ama hareketli de çözemiyorum şu haftaya geldim hala bir sancı yok hissetmiyorumKızlar gece uyandıgımda karnım taş gibi uyanıyorum ve bir dahada yatakta uyuyamıyorum.koltukta otururken uyukluyorum..o kadar sertki bugün gün boyuncada taş gibiydi sizde durumlar nasıl.
Yarın gideceğim inşallahFark aşırıysa bence bunu hemen dr una söyle.
Suyun gelince hemen gitmek gerek diye biliyorum benKızlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı ve çok hecanlandim bebeğe görünce. Şimdi sira bizde dünden adet sancı gibi sancılar var ve yakında kızımız gelir gibi geliyor. Benim şimdi bir sorum olacak: diyelim ki su geldi, şimdi kasılmalara mi bekliyoruz hastaneye gitmek için yoksa hemen mi gitmek lazim tabi renk şeffaf değilse o halde hemen gitmeliyiz ama şeffaf ve ağrı da yoksa ne yapmalıyız o durumda?
Canim kimildiyomu bebis?Kızlar gece uyandıgımda karnım taş gibi uyanıyorum ve bir dahada yatakta uyuyamıyorum.koltukta otururken uyukluyorum..o kadar sertki bugün gün boyuncada taş gibiydi sizde durumlar nasıl.
Günün de baya yaklaşmış şimdi fark ettimYarın gideceğim inşallah
Benimde aynı iki üç gün sürekli taş gibi karnım çok geriliyor rahatsız ediyorKızlar gece uyandıgımda karnım taş gibi uyanıyorum ve bir dahada yatakta uyuyamıyorum.koltukta otururken uyukluyorum..o kadar sertki bugün gün boyuncada taş gibiydi sizde durumlar nasıl.
Her bebek farklidir kizlar erken dogar derler ama ben ilkinde 40+3 te dogum yaptim. Gunlerim gecmek bilmiyordu artikBenimde çok sert ama hareketli de çözemiyorum şu haftaya geldim hala bir sancı yok hissetmiyorum
Vardır bir sebebi.. Doğmadı gitti yavrum yaGünün de baya yaklaşmış şimdi fark ettimSöyle söyle dr ona göre hareket eder. Çünkü çok önemsiz bişey değildi.
Erkek bebek benimki aslında başı aşağıda dedi en son ama zerre sancım yok ya bir tanecik olsa da anlasamHer bebek farklidir kizlar erken dogar derler ama ben ilkinde 40+3 te dogum yaptim. Gunlerim gecmek bilmiyordu artikSanci ise bebek kanala yerlesince oluyor. Diger turlu kasilma genellikle
Bende gece zirt birt uyaniyorum her uykum lavabo ve su icme ile aciliyor. O sira buraya bakiyorum tekrar uykum gelene kadar. Boyle boyle sabaha kadar kisir dongu oluyoKızlar gece uyandıgımda karnım taş gibi uyanıyorum ve bir dahada yatakta uyuyamıyorum.koltukta otururken uyukluyorum..o kadar sertki bugün gün boyuncada taş gibiydi sizde durumlar nasıl.
İlk mi? Sanci derken kasilma mi kastin?Erkek bebek benimki aslında başı aşağıda dedi en son ama zerre sancım yok ya bir tanecik olsa da anlasamsanırım 40 41 falan görcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?