2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz çocuk doktoru var mı? Şimdiden bulmamız gerekir diye düşünüyorum doğduktan sonraki kontrolleri için falan.

Sen benden 1 kilo fazla doğurmuşsun. Ama hep diyorlar kafası önemli diye. Benimkinin kafası şimdiden 9.37 görünüyor. 10 santime az kalmış. İnşallah bir avazda doğururuz...

Benim doktorum kafa çapı 10cm yi geçerse normal doğum zor olur demişti daha önce. Doğum 10cm açıklıkta başlıyor diyorlar ya ondan sanırım
Geçen cuma 9,37 idi. Benimki 10u geçer ama sanki 10u geçen bebekleri de doğurtan doktorlar var. Ama kesi çok olabilir ya. Bilmiyorum bu doğumumda öyle kararsızım ki....

benimde gece öyle oluyor ama lavaboya çıkınca şişi iniyor.saga sola donemiorum çok sancı oluo
Ben uyanıp koltukta oturunca rahatlıyorum yoksa tekrar yatsam yine aynı şey oluyor.Uykusuzluk filan değilde uyandığımda karnımı o şekde görünce bebeğe bişey olucak diye ödüm patlıyo.

İlk olduğu için bence sancı ve kasılma ne ayırt edemiyorum acı hissetmiyorum yani sadece hareket ederken bebek çarpıyorsa saniyelik o acıyı hissediyorum
Evet ilk olunca gercekten acemi oluyor insan bende kasilmalarimi hep sanci saniyordum taaki sanciyi yasayana kadar bebegin kafa uzeri durmasi sanci sebebi degil dogum kanalina girmesi sanci sebebi. O yuzden sancinin olmamasi cok normal kasilmada rahmin sertlesmesi imis hatta yeni bilgi ogrendim plasentanin daha cok kan akisi saglamasi isine yaradigi. O yuzden yorgunsak daha cok kasilma yasiyoruz. Ve pozisyon degistirince geciyor veya dinlenince (bu da ekstra bi bilgi olsun burada) onun disinda tarif etsem de herkes farkli yasiyor yasayip goreceksin canim kasilma ve sanci arasindaki farki

Valla bence kesinlikle bu hamilelik bebek vs bir mucize yani. Cok tsk ederim

Sende kalkmak zorunda kalıyormusun geçe ben yatamıyorum asla .
evet canım kalkıyorum ama yataktan dogrulmak bile işkence gibi artık
O dediğiniz sertleşmeler bende de oluyor ama bugün hiç olmadı bazen çok oluyor bazen az yarın doktora sorucam bende
bende hiç geçmiyor ki ya neden oluyor hiç fikrim yok arada kasılma da oluyor düzensiz işte bekliyorum bklm
Bu uyku problemi bi bende mi var kizlar uyku haram oldu
yanlız değilsin cnm bugün sabah erken kalkmıştır güya diyordm deliksiz uyurum artık bu gece yine olmadi
MaşAllah gayet iyi bence kilosu sağlıkla gelisn insAllah

Anladım sancı ve kasılma farkını ama yaşamadım kanala girsin o da gerisi hallolur hayırlısı ile belki hiç sancısız vakti gelecek yaşayıp görcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…