2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Seminerler için rapor almaya gerek yoktur çalişamaz yani.37 si dolmayanlar online katilacak mi napacak?

Aynen öyle, ve sorumluluk sınavları da eylüle ertelendi 12.sınıflar hariç. Ben de idare bana sorumluluk sınavı vermesin diye arayıp izne çıkacağımı söylemiştim, sınavlar dağıtıldı, şimdi izne çıkmayacağım seminer online diye durum beni rahatsız edecek ama ne yapayım durum değişti, almıyorum rapor. Ay iyi ki dr kontrolünden önce duydum haberi yoksa çok üzülürdüm.
Bu arada sıcak basanlar ve gece tuvalete kalkarken doğrulma işkencesi çekenler cemiyetinde ben de varım

Anladım sancı ve kasılma farkını ama yaşamadım kanala girsin o da gerisi hallolur hayırlısı ile belki hiç sancısız vakti gelecek yaşayıp görcem
Canim ben ilk gebeligimde hic sanci yasamadim
Hastaneye lekem geldi diye gitmistim nst yapildi tam bitti hazirlaniyodum gitmek icin suyum geldi oyuzden hastanede tuttular suyumdan taaa 3 4 saat sonrasinda sancim basladi e sonrada dogum oldu
Yani illaki haftalar gunler oncesinde sancilarin olmali diye birsey yok

Uyuyamayan hamis kardeslerim acaba gunduz uykusu yapiyomusunuz ondanmi uyuyamiyosunuz
Ben dun 11de yattim gece wc molam oluyo ama tek goz acik gidiyorum eger ikisinede acarsam tamam bitti uyuyamam. Sonra gelip uykuma devam saat 5e dogru kalkiyorum iste namaz kilip esimi ugurlamak icin aha saat 6oldu yatarim simdi. Doktor kontrolum var olmasa 11e kadar falan uyuyorum.

Yok canım normalde 10-10:30 arası uyanırdim su ara 6:30 dedi mi uyanıyorum sonra da zor dalamiyorum gece de uyku yok çok rahatsız oluyorum artık yatıp kalkarken

Yaaaaa nişan mı ki kendim gibi heyecanlandm ağrın var mı canım hastaneye git bı bence

Sertse kasilmadir diye dusundum, kimildiyosa sorun oldugunu sanmiyorum ama kimildamazsa mutlaka doktorunla irtibata gec yada hastaneye git
Yok canım kasılma gün içinde defalarca oluyor ona alıştım artık normal süreç.Bu sadece yatakta yatarken bildiğin rahmim yukarı çıkıp taş oluyor valla bebeğe zararlı bişeyse doğusna koltukta uyumaya razıyım bugün sorucam doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…