2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet canım nişandır o 3 saatte sürer nişan geldikten sonra 3 günde 1 haftada.Sancın varmı genelde sancıların düzenli şekilde başlamasını ve sıklaşmasını bekliyor doğum için.

Ben hala burdayım

Evet canım nişandır o 3 saatte sürer nişan geldikten sonra 3 günde 1 haftada.Sancın varmı genelde sancıların düzenli şekilde başlamasını ve sıklaşmasını bekliyor doğum için.
bi sorum olacaktı eğer gelen nişansa benım tuvalete çıkmam tehlikeli olur mu?ayptr söylemesi büyük ihtiyacım var gbi.bide bebek hareketlı mı olması lazım korkuyorum bebege bişey olursa dıe

şuan için bi ağrım yok netten baktımda saatler sonra günler sonra hatta haftalar sonrada başlayabılır doğum dio.randevum bugundu zaten 3.30 da beklemelimiyim bilemedim
valla bende heyecanlandım korku ve heyecan bi arada şuan.dün annemle konuşmuştum bana bişeyler almış baya heyecan yaptım.
hadi hayırlısı cnm haberlerini bekliyorum normalde Nisan gelince hemen doğum olmuyor aslında bekleyebilirsin bı de hissetmiyorsan randevu saatini
Zombiye döndük biz iyice

hadi hayırlısı cnm haberlerini bekliyorum normalde Nisan gelince hemen doğum olmuyor aslında bekleyebilirsin bı de hissetmiyorsan randevu saatini
beklıorum canım şimdilik kahvaltıyı faln yaptık.adet agrısı gbı agrım oluo bazen bacagıma vuruo gbı yada pskolojık 3 gündür duş alıorum bugunde alsammı ki bılemedim

Kızlar gece uyandıgımda karnım taş gibi uyanıyorum ve bir dahada yatakta uyuyamıyorum.koltukta otururken uyukluyorum..o kadar sertki bugün gün boyuncada taş gibiydi sizde durumlar nasıl.
2 haftadır aynı durumdayım cnm canım çpk yanıyor nefesim kesiliyor bazen zor valla bol bol krem sürüyrm bi nebze rahatlıyrm işte

Alt ast değerlerim pazartesi gününden yüksek çıktı ben de hastaneye gidicem bugün bebek için sıkıntılı bir durum olur mu diye sorucam....hareketleri değişik 2 gündür ....

şuan için bi ağrım yok netten baktımda saatler sonra günler sonra hatta haftalar sonrada başlayabılır doğum dio.randevum bugundu zaten 3.30 da beklemelimiyim bilemedim
Cnm benim öülen 4 de gelmişti agrım yoktu herkez bekle dedi ertesi gün 12 de dra gittim 4 cm acılmam varmış sancım yoktuda suni sancı ile son yarım saatte hissettim sancıyı doğdu ilk kızım çok şükür bişey hissetmedim diye bilirim

Aynen öyle, ve sorumluluk sınavları da eylüle ertelendi 12.sınıflar hariç. Ben de idare bana sorumluluk sınavı vermesin diye arayıp izne çıkacağımı söylemiştim, sınavlar dağıtıldı, şimdi izne çıkmayacağım seminer online diye durum beni rahatsız edecek ama ne yapayım durum değişti, almıyorum rapor. Ay iyi ki dr kontrolünden önce duydum haberi yoksa çok üzülürdüm.
Bu arada sıcak basanlar ve gece tuvalete kalkarken doğrulma işkencesi çekenler cemiyetinde ben de varım
[/QUOTE]
seminerler nasıl olacakmiş peki bir şey izleyerek mi?Tüm öğretmenler online bir araya gelerek mi bilginiz var mı?

Alt 153 ast 329
Pazartesi günü tahlilde 111 ve 205 çıkmıştı
Cnm ya haftalık çagırmıştıya dr kadın jinekoloji bölümüne geçmiş bende başka dra randevu aldım gittğimde 38+2 olucak haftaya gel diycek buda tam sıkıntı ameliyata kim girecek belli olmıycak sanki

Benim çalışabilir raporu Perşembe bitiyor. 3 gün katılacağım. Normalde de böyle olması gerekmiyor mu ?
Ben düzelttirebilirsem raporumu düzelttiririm bakalim benim pazar günü 37+0 oluyor.Oazartesi 37+1 37 m dolmuş oluyor sata göre.İdarecime söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…