Evet canım nişandır o 3 saatte sürer nişan geldikten sonra 3 günde 1 haftada.Sancın varmı genelde sancıların düzenli şekilde başlamasını ve sıklaşmasını bekliyor doğum için.Günaydın hanımlar lekem geldi benim gibi olan var mı önceki hamılelıklerınde ne kadar sonra doğum olur beklemek istemıorum İnşalllah hayırlısıyla.Katı bı akıntı kahveli içinde birazda kırmızılık vardı.
şuan için bi ağrım yok netten baktımda saatler sonra günler sonra hatta haftalar sonrada başlayabılır doğum dio.randevum bugundu zaten 3.30 da beklemelimiyim bilemedimYaaaaa nişan mı ki kendim gibi heyecanlandm ağrın var mı canım hastaneye git bı bence
valla bende heyecanlandım korku ve heyecan bi arada şuan.dün annemle konuşmuştum bana bişeyler almış baya heyecan yaptım.Yaaaaa nişan mı ki kendim gibi heyecanlandm ağrın var mı canım hastaneye git bı bence
Ben hala burdayımUyuyamayan hamis kardeslerim acaba gunduz uykusu yapiyomusunuz ondanmi uyuyamiyosunuz
Ben dun 11de yattim gece wc molam oluyo ama tek goz acik gidiyorum eger ikisinede acarsam tamam bitti uyuyamam. Sonra gelip uykuma devam saat 5e dogru kalkiyorum iste namaz kilip esimi ugurlamak icin aha saat 6oldu yatarim simdi. Doktor kontrolum var olmasa 11e kadar falan uyuyorum.
bi sorum olacaktı eğer gelen nişansa benım tuvalete çıkmam tehlikeli olur mu?ayptr söylemesi büyük ihtiyacım var gbi.bide bebek hareketlı mı olması lazım korkuyorum bebege bişey olursa dıeEvet canım nişandır o 3 saatte sürer nişan geldikten sonra 3 günde 1 haftada.Sancın varmı genelde sancıların düzenli şekilde başlamasını ve sıklaşmasını bekliyor doğum için.
Zombiye döndük biz iyiceYok canım normalde 10-10:30 arası uyanırdim su ara 6:30 dedi mi uyanıyorum sonra da zor dalamiyorum gece de uyku yok çok rahatsız oluyorum artık yatıp kalkarken
şuan için bi ağrım yok netten baktımda saatler sonra günler sonra hatta haftalar sonrada başlayabılır doğum dio.randevum bugundu zaten 3.30 da beklemelimiyim bilemedim
hadi hayırlısı cnm haberlerini bekliyorumvalla bende heyecanlandım korku ve heyecan bi arada şuan.dün annemle konuşmuştum bana bişeyler almış baya heyecan yaptım.
Zombiye döndük biz iyice
beklıorum canım şimdilik kahvaltıyı faln yaptık.adet agrısı gbı agrım oluo bazen bacagıma vuruo gbı yada pskolojıkhadi hayırlısı cnm haberlerini bekliyorumnormalde Nisan gelince hemen doğum olmuyor aslında bekleyebilirsin bı de hissetmiyorsan randevu saatini
DUs al bence canim ılık su iyi gelir rahatlatır. Ağrıların duzenli mi dk tuttun mu?beklıorum canım şimdilik kahvaltıyı faln yaptık.adet agrısı gbı agrım oluo bazen bacagıma vuruo gbı yada pskolojık3 gündür duş alıorum bugunde alsammı ki bılemedim
2 haftadır aynı durumdayım cnm canım çpk yanıyor nefesim kesiliyor bazen zor valla bol bol krem sürüyrm bi nebze rahatlıyrm işteKızlar gece uyandıgımda karnım taş gibi uyanıyorum ve bir dahada yatakta uyuyamıyorum.koltukta otururken uyukluyorum..o kadar sertki bugün gün boyuncada taş gibiydi sizde durumlar nasıl.
Nişan olabilir sanciniz var miGünaydın hanımlar lekem geldi benim gibi olan var mı önceki hamılelıklerınde ne kadar sonra doğum olur beklemek istemıorum İnşalllah hayırlısıyla.Katı bı akıntı kahveli içinde birazda kırmızılık vardı.
Cnm benim öülen 4 de gelmişti agrım yoktu herkez bekle dedi ertesi gün 12 de dra gittim 4 cm acılmam varmış sancım yoktuda suni sancı ile son yarım saatte hissettim sancıyı doğdu ilk kızım çok şükür bişey hissetmedim diye bilirimşuan için bi ağrım yok netten baktımda saatler sonra günler sonra hatta haftalar sonrada başlayabılır doğum dio.randevum bugundu zaten 3.30 da beklemelimiyim bilemedim
Hayırla sağlıkla doğsun inşallah.Vardır bir sebebi.. Doğmadı gitti yavrum ya
Kaç çıktıki canımAlt ast değerlerim pazartesi gününden yüksek çıktı ben de hastaneye gidicem bugün bebek için sıkıntılı bir durum olur mu diye sorucam....hareketleri değişik 2 gündür ....
Alt 153 ast 329Kaç çıktıki canım
Cnm ya haftalık çagırmıştıya dr kadın jinekoloji bölümüne geçmiş bende başka dra randevu aldım gittğimde 38+2 olucak haftaya gel diycek buda tam sıkıntı ameliyata kim girecek belli olmıycak sankiAlt 153 ast 329
Pazartesi günü tahlilde 111 ve 205 çıkmıştı
Ben düzelttirebilirsem raporumu düzelttiririm bakalim benim pazar günü 37+0 oluyor.Oazartesi 37+1 37 m dolmuş oluyor sata göre.İdarecime söylerimBenim çalışabilir raporu Perşembe bitiyor. 3 gün katılacağım. Normalde de böyle olması gerekmiyor mu ?
Nişan ne demek ne oluyorbi sorum olacaktı eğer gelen nişansa benım tuvalete çıkmam tehlikeli olur mu?ayptr söylemesi büyük ihtiyacım var gbi.bide bebek hareketlı mı olması lazım korkuyorum bebege bişey olursa dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?