Aynen bende randevu aldim salı gününe ameliyatı da orda görevli olan doktor yapicak zaten o an kim nobetciyse. Her hafta yerleri değişiyor uygulama saçma olmuşCnm ya haftalık çagırmıştıya dr kadın jinekoloji bölümüne geçmiş bende başka dra randevu aldım gittğimde 38+2 olucak haftaya gel diycek buda tam sıkıntı ameliyata kim girecek belli olmıycak sanki
Aynen cnm yaAynen bende randevu aldim salı gününe ameliyatı da orda görevli olan doktor yapicak zaten o an kim nobetciyse. Her hafta yerleri değişiyor uygulama saçma olmuş
Hayır canım ne sıkıntı olucak sonuçta doğuma girerkende lağman yapıyorlar rahat giresin diye.bi sorum olacaktı eğer gelen nişansa benım tuvalete çıkmam tehlikeli olur mu?ayptr söylemesi büyük ihtiyacım var gbi.bide bebek hareketlı mı olması lazım korkuyorum bebege bişey olursa dıe
Allah yardımcımız olsun doğal bir süreçtir insallah.2 haftadır aynı durumdayım cnm canım çpk yanıyor nefesim kesiliyor bazen zor valla bol bol krem sürüyrm bi nebze rahatlıyrm işte
Hastane çok güzelde sistemi tam oturtmamışlar.Bugün haftalık muayenem vardı ama başakşehirden randevu alamadım en erken 22 sindeydi.Bende herzaman gittiğim doktordan randevu aldım bugün için.Bu gidişlede doğumu orda yapmam zor görünüyorAynen bende randevu aldim salı gününe ameliyatı da orda görevli olan doktor yapicak zaten o an kim nobetciyse. Her hafta yerleri değişiyor uygulama saçma olmuş
Canim bende tüm vitamin ilaçlarını bırakıp sağlık ocağında tekrar ettim testlerimi 1 hafta içinde alt ve ast değerinde çok büyük değişiklik olmadı sanırım ilaçlar etkiliyor kullandgin bişey var mi bir de kağan kocatepe var doktor o da diyor ki hamilelik kolestrol karaciger enzimlerini vs yükselten bişey diyordu normal karsiliyorduAlt ast değerlerim pazartesi gününden yüksek çıktı ben de hastaneye gidicem bugün bebek için sıkıntılı bir durum olur mu diye sorucam....hareketleri değişik 2 gündür ....
Canim ggt ve biluribin testi istet kesinlikle bekletmedende git.Alt 153 ast 329
Pazartesi günü tahlilde 111 ve 205 çıkmıştı
Cnm mhrs her hafta cuma msj atıyor bana denedin mi aynı dr yok ama başka drlarda görüyor zaten kaydımızıHastane çok güzelde sistemi tam oturtmamışlar.Bugün haftalık muayenem vardı ama başakşehirden randevu alamadım en erken 22 sindeydi.Bende herzaman gittiğim doktordan randevu aldım bugün için.Bu gidişlede doğumu orda yapmam zor görünüyor
Devlet hastanelerinin en büyük eksiği bu randevu sistemi aynı doktora denk gelememe gelsende seni hatirlamamasi tek temennim sancilarimizin kendiliğinden başlaması aldı bi gecikmede nasıl bi uygulama olacak bilmiyorumHastane çok güzelde sistemi tam oturtmamışlar.Bugün haftalık muayenem vardı ama başakşehirden randevu alamadım en erken 22 sindeydi.Bende herzaman gittiğim doktordan randevu aldım bugün için.Bu gidişlede doğumu orda yapmam zor görünüyor
Karaciğer enzimlerinde 120 üzeri sıkıntı heleki ilaç vs sebep olmadı kendiliğinden yükseldiyse..Canim bende tüm vitamin ilaçlarını bırakıp sağlık ocağında tekrar ettim testlerimi 1 hafta içinde alt ve ast değerinde çok büyük değişiklik olmadı sanırım ilaçlar etkiliyor kullandgin bişey var mi bir de kağan kocatepe var doktor o da diyor ki hamilelik kolestrol karaciger enzimlerini vs yükselten bişey diyordu normal karsiliyordu
Evet canım bugün geldi ama 22 sine en erken bugün muayene olmam gerekiyor.düne kadar bekledim randevu çikmayınca özelden aldım.Cnm mhrs her hafta cuma msj atıyor bana denedin mi aynı dr yok ama başka drlarda görüyor zaten kaydımızı
Aynen ilaç yoksa tehlikeli ben ilk olctugumde alt 81 ast 64 tu ertesi gün alt 97 ast 72 ye çıkmıştı 1 günde ben de 1 hafta vitaminleri kullanmadım sağlık ocağında 1 hafta sonra alt 106 ast 76 çıktı ggt ve bilrubin ve karaciger ultrasonum temiz bebek hareketlerini kontrol ediyorum bende ama arkadasin baya yykselmisKaraciğer enzimlerinde 120 üzeri sıkıntı heleki ilaç vs sebep olmadı kendiliğinden yükseldiyse..
Kan ilacı bir de vitamin kullanıyorum kan ilacını bı kaç gündür içmiyordum ama değerler yükselmiş ... İçim rahat etsin diye bı gidip sorucam acile en kötü sadece alt ast degerleri yüksek diğer değerler normal. Belki sezeryan için kesin gün verirler. Ya da bı ailac düşürsun diyeCanim bende tüm vitamin ilaçlarını bırakıp sağlık ocağında tekrar ettim testlerimi 1 hafta içinde alt ve ast değerinde çok büyük değişiklik olmadı sanırım ilaçlar etkiliyor kullandgin bişey var mi bir de kağan kocatepe var doktor o da diyor ki hamilelik kolestrol karaciger enzimlerini vs yükselten bişey diyordu normal karsiliyordu
Ya şans galiba devlette refakatcı olayı hakkın var mı cnmEvet canım bugün geldi ama 22 sine en erken bugün muayene olmam gerekiyor.düne kadar bekledim randevu çikmayınca özelden aldım.
Bende sadece demir ilacı ve decavit kullanıyordum inşallah bu sorun yoktur cnm.Kan ilacı bir de vitamin kullanıyorum kan ilacını bı kaç gündür içmiyordum ama değerler yükselmiş ... İçim rahat etsin diye bı gidip sorucam acile en kötü sadece alt ast degerleri yüksek diğer değerler normal. Belki sezeryan için kesin gün verirler. Ya da bı ailac düşürsun diye
Benim bi hafta sonra çatı muayenesi olcak. Eğer dar derse uygun değilse gün ayarlanıyo heralde değil mi? Tam 37+0 olcam o gün. Dar çıkmaz inşallah.Kizlar kontrole gittim. 34+4 2700gr,48 cm.12 gunde yaklasik 300 gr almis.az gibi geldi.ilk oglum 35 haftalikken 3200 grdi.ama sukur ki yolunda her sey.2 hafta sonra yine kontrol var ve gün belirle kafanda,ona gore ayarlayalim dedi (sezeryan olacak)
Doğum kanalına girmiş olması mı lazımmış? Günlerimiz aynı benim ne durumda acabaMerhaba anneler
Dün doktora gittim bebegin başı dönmüş en son 2 hafta önce gitmiştim dönmemişti..ama doğum kanalına girmemiş dedi bol bol yürüyüş yap dedi ee ben zaten 1 saat kadar yürüyorum daha ne yapmam lazım deneyimli anneler cvp bekliyorum bide normalde ne zaman doğum kanalına giriyor ki
Hmm seyyy heycan yapma panik yapma ama dogumun bugun yarin gibi geliyo banaGünaydın hanımlar lekem geldi benim gibi olan var mı önceki hamılelıklerınde ne kadar sonra doğum olur beklemek istemıorum İnşalllah hayırlısıyla.Katı bı akıntı kahveli içinde birazda kırmızılık vardı.
Ya ikinmami yoksa obi sorum olacaktı eğer gelen nişansa benım tuvalete çıkmam tehlikeli olur mu?ayptr söylemesi büyük ihtiyacım var gbi.bide bebek hareketlı mı olması lazım korkuyorum bebege bişey olursa dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?