2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen bende randevu aldim salı gününe ameliyatı da orda görevli olan doktor yapicak zaten o an kim nobetciyse. Her hafta yerleri değişiyor uygulama saçma olmuş

bi sorum olacaktı eğer gelen nişansa benım tuvalete çıkmam tehlikeli olur mu?ayptr söylemesi büyük ihtiyacım var gbi.bide bebek hareketlı mı olması lazım korkuyorum bebege bişey olursa dıe
Hayır canım ne sıkıntı olucak sonuçta doğuma girerkende lağman yapıyorlar rahat giresin diye.

Aynen bende randevu aldim salı gününe ameliyatı da orda görevli olan doktor yapicak zaten o an kim nobetciyse. Her hafta yerleri değişiyor uygulama saçma olmuş
Hastane çok güzelde sistemi tam oturtmamışlar.Bugün haftalık muayenem vardı ama başakşehirden randevu alamadım en erken 22 sindeydi.Bende herzaman gittiğim doktordan randevu aldım bugün için.Bu gidişlede doğumu orda yapmam zor görünüyor

Alt ast değerlerim pazartesi gününden yüksek çıktı ben de hastaneye gidicem bugün bebek için sıkıntılı bir durum olur mu diye sorucam....hareketleri değişik 2 gündür ....
Canim bende tüm vitamin ilaçlarını bırakıp sağlık ocağında tekrar ettim testlerimi 1 hafta içinde alt ve ast değerinde çok büyük değişiklik olmadı sanırım ilaçlar etkiliyor kullandgin bişey var mi bir de kağan kocatepe var doktor o da diyor ki hamilelik kolestrol karaciger enzimlerini vs yükselten bişey diyordu normal karsiliyordu

Cnm mhrs her hafta cuma msj atıyor bana denedin mi aynı dr yok ama başka drlarda görüyor zaten kaydımızı

Devlet hastanelerinin en büyük eksiği bu randevu sistemi aynı doktora denk gelememe gelsende seni hatirlamamasi tek temennim sancilarimizin kendiliğinden başlaması aldı bi gecikmede nasıl bi uygulama olacak bilmiyorum

Karaciğer enzimlerinde 120 üzeri sıkıntı heleki ilaç vs sebep olmadı kendiliğinden yükseldiyse..

Karaciğer enzimlerinde 120 üzeri sıkıntı heleki ilaç vs sebep olmadı kendiliğinden yükseldiyse..
Aynen ilaç yoksa tehlikeli ben ilk olctugumde alt 81 ast 64 tu ertesi gün alt 97 ast 72 ye çıkmıştı 1 günde ben de 1 hafta vitaminleri kullanmadım sağlık ocağında 1 hafta sonra alt 106 ast 76 çıktı ggt ve bilrubin ve karaciger ultrasonum temiz bebek hareketlerini kontrol ediyorum bende ama arkadasin baya yykselmis

Kan ilacı bir de vitamin kullanıyorum kan ilacını bı kaç gündür içmiyordum ama değerler yükselmiş ... İçim rahat etsin diye bı gidip sorucam acile en kötü sadece alt ast degerleri yüksek diğer değerler normal. Belki sezeryan için kesin gün verirler. Ya da bı ailac düşürsun diye

Merhaba anneler
Dün doktora gittim bebegin başı dönmüş en son 2 hafta önce gitmiştim dönmemişti..ama doğum kanalına girmemiş dedi bol bol yürüyüş yap dedi ee ben zaten 1 saat kadar yürüyorum daha ne yapmam lazım deneyimli anneler cvp bekliyorum bide normalde ne zaman doğum kanalına giriyor ki

Bende sadece demir ilacı ve decavit kullanıyordum inşallah bu sorun yoktur cnm.

Benim bi hafta sonra çatı muayenesi olcak. Eğer dar derse uygun değilse gün ayarlanıyo heralde değil mi? Tam 37+0 olcam o gün. Dar çıkmaz inşallah.

Doğum kanalına girmiş olması mı lazımmış? Günlerimiz aynı benim ne durumda acaba

Hmm seyyy heycan yapma panik yapma ama dogumun bugun yarin gibi geliyo bana
Benim ilk gebelikde cok hafif bi lekem geldi hastaneye gittim orada suyum geldi dogum basladi canim
Ve hicde sancim falan yoktu sadece hafif bir lekeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…