- 6 Kasım 2019
- 249
- 225
- 18
Evet canim bazen suyun gelmesi ile de girebiliyor dedi bazende açıklık tam olmasına rağmen doğum kanalına girmemiş oluyor ve sezeryanda alıyoruz dedi çok endişeliyim o kadar sancidan sonra sezeryanda gidersemDoğum kanalına girmiş olması mı lazımmış? Günlerimiz aynı benim ne durumda acaba
Ben muayenedeyken eşim sormuş odalar tek kişilik bir kişi refakatçi kalabiliyor ama ziyaretçi şuan için yasak demişler.Ya şans galiba devlette refakatcı olayı hakkın var mı cnm
Benim 35+0ken 2750ydi. Ölçümde yanılma olabilir belki senin o anlık. İlk bebeğinin de maşallahı varmış iriymişKizlar kontrole gittim. 34+4 2700gr,48 cm.12 gunde yaklasik 300 gr almis.az gibi geldi.ilk oglum 35 haftalikken 3200 grdi.ama sukur ki yolunda her sey.2 hafta sonra yine kontrol var ve gün belirle kafanda,ona gore ayarlayalim dedi (sezeryan olacak)
Bana kan ilacı vitamin ne varsa bıraktırdı.özellikle kan ilaçları yükseltiyormuş.Kan ilacı bir de vitamin kullanıyorum kan ilacını bı kaç gündür içmiyordum ama değerler yükselmiş ... İçim rahat etsin diye bı gidip sorucam acile en kötü sadece alt ast degerleri yüksek diğer değerler normal. Belki sezeryan için kesin gün verirler. Ya da bı ailac düşürsun diye
Kaç gün kalırız acaba senin sezeryan mı normal miydi cnmBen muayenedeyken eşim sormuş odalar tek kişilik bir kişi refakatçi kalabiliyor ama ziyaretçi şuan için yasak demişler.
Neden yükseliyor acaba ilaç falan kullanılıyormu bu durumdaAlt 153 ast 329
Pazartesi günü tahlilde 111 ve 205 çıkmıştı
İlaç düşürüyor. Ne verdi ilaç olarak dokturun. Benim ast 76, alt normal, alp 80 lerde yani çok yüksek olmamasına rağmen delirecek gibiydim. 2 aydır ilaç kullanıyorum. Çok şükür kaşıntım durdu. Benim ast ilk aylar 160 olmuştu. Progestan iğnemi kesince 30 lara düştü. Bu seferki ilaçtan değil bebeklerin safraya zorlayıp çalışmasına engel olmasından oldu. Kolestaz yani.Kan ilacı bir de vitamin kullanıyorum kan ilacını bı kaç gündür içmiyordum ama değerler yükselmiş ... İçim rahat etsin diye bı gidip sorucam acile en kötü sadece alt ast degerleri yüksek diğer değerler normal. Belki sezeryan için kesin gün verirler. Ya da bı ailac düşürsun diye
yok canım öyle düzenli bişey yok henüz sanırım daha gelmeyecek bizi sabırszlandırıo sdeceDUs al bence canim ılık su iyi gelir rahatlatır. Ağrıların duzenli mi dk tuttun mu?
düzenli denecek bi sancım yok bazen kasık agrısı bazen bel agrısı şeklinde oluo ama düzenszEvet
Nişan olabilir sanciniz var mi
Safra görevini yapamıyor canım. Bebekler büyüyünce ağırlığı o tarafa veriyor. Safra tam çalışmayınca asit üretiyormuş o da vücuda yayınca kaşıntı oluşuyor. Ben 29. Haftadan 32. Haftaya kadar çok çektim. Değerler çok yüksek değil ama iki bebek sanırım büyünce delirecek gibiydim. Dahiliye doktoruna gittim üç ilaç yazdı kurtuldumNeden yükseliyor acaba ilaç falan kullanılıyormu bu durumda
kaç haftalıktı canım.Alttan bakmazlarsa ben teklif etsemmi oxaman acılmam var mı bi bakın dıeCnm benim öülen 4 de gelmişti agrım yoktu herkez bekle dedi ertesi gün 12 de dra gittim 4 cm acılmam varmış sancım yoktuda suni sancı ile son yarım saatte hissettim sancıyı doğdu ilk kızım çok şükür bişey hissetmedim diye bilirim
bebegın durdugu yerle dış kısım arasındaki tıkaç yoğun akıntı genelde kahverenkli faln oluo netten bak görsellerden görrsünNişan ne demek ne oluyor
denedimde yapamıorum ya.bide kızımdakı doğumda lağman yapmadılar bana zaten o konudada çok utandım doğurtan ebe yanındakılerden poşetmi istedi leğen mi bişey istedi diğeri ne oldu dedi oda tiksinerek ne olabılır faln dedı megersem ben yapmışım ayıptr sölemesi.ve okadar utandım okadar canım sıkıldıki doğumda unutamadıgım anlardan birisi inanın ben onu yapmayı bırakın elimde olsa gaz bile çıkarmam okadr cekınırım ve saygı duyarım.çok canım sıkılmıştı bundada ben teklif edecem lağman yapın dieHayır canım ne sıkıntı olucak sonuçta doğuma girerkende lağman yapıyorlar rahat giresin diye.
bende emin degılım genelde benım bekledıgım şeyler olmaz beklemedigim olur.eşimde dio bakda gör doğmayacak biz beklıoz ya dıo.bakalım ne olacak.Hmm seyyy heycan yapma panik yapma ama dogumun bugun yarin gibi geliyo bana
Benim ilk gebelikde cok hafif bi lekem geldi hastaneye gittim orada suyum geldi dogum basladi canim
Ve hicde sancim falan yoktu sadece hafif bir lekeydi
Bilmiyorum neden yükseldiğini normal değerlerdeydi. Yediğimden kaynaklansa 6 gün geçti normale dönmesi gerekirdi ya da aşağı düşmesi. Ama tam tersi yükseliyor.Neden yükseliyor acaba ilaç falan kullanılıyormu bu durumda
Hiç hatırlamıyorum cnm kasımda 18 olucakkaç haftalıktı canım.Alttan bakmazlarsa ben teklif etsemmi oxaman acılmam var mı bi bakın dıe
İlac vermedi henüz . Normaldi değerlerim birden yükselmiş pazartesi 111 205 Perşembe günü verdiğim kan da 153 329. 4 günde anı bı yükseliş var.İlaç düşürüyor. Ne verdi ilaç olarak dokturun. Benim ast 76, alt normal, alp 80 lerde yani çok yüksek olmamasına rağmen delirecek gibiydim. 2 aydır ilaç kullanıyorum. Çok şükür kaşıntım durdu. Benim ast ilk aylar 160 olmuştu. Progestan iğnemi kesince 30 lara düştü. Bu seferki ilaçtan değil bebeklerin safraya zorlayıp çalışmasına engel olmasından oldu. Kolestaz yani.
Allah yardımcınız olsun bı avazda sağ salim kavuşursunuz inşallah bebeğinizedüzenli denecek bi sancım yok bazen kasık agrısı bazen bel agrısı şeklinde oluo ama düzensz
Günaydın hanımlar lekem geldi benim gibi olan var mı önceki hamılelıklerınde ne kadar sonra doğum olur beklemek istemıorum İnşalllah hayırlısıyla.Katı bı akıntı kahveli içinde birazda kırmızılık vardı.
seminerler nasıl olacakmiş peki bir şey izleyerek mi?Tüm öğretmenler online bir araya gelerek mi bilginiz var mı?Aynen öyle, ve sorumluluk sınavları da eylüle ertelendi 12.sınıflar hariç. Ben de idare bana sorumluluk sınavı vermesin diye arayıp izne çıkacağımı söylemiştim, sınavlar dağıtıldı, şimdi izne çıkmayacağım seminer online diyedurum beni rahatsız edecek ama ne yapayım durum değişti, almıyorum rapor. Ay iyi ki dr kontrolünden önce duydum haberi yoksa çok üzülürdüm.
Bu arada sıcak basanlar ve gece tuvalete kalkarken doğrulma işkencesi çekenler cemiyetinde ben de varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?