2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doğum kanalına girmiş olması mı lazımmış? Günlerimiz aynı benim ne durumda acaba
Evet canim bazen suyun gelmesi ile de girebiliyor dedi bazende açıklık tam olmasına rağmen doğum kanalına girmemiş oluyor ve sezeryanda alıyoruz dedi çok endişeliyim o kadar sancidan sonra sezeryanda gidersem bu arada bunu söyleyen doktor devlet hastanesi doktoru

Benim 35+0ken 2750ydi. Ölçümde yanılma olabilir belki senin o anlık. İlk bebeğinin de maşallahı varmış iriymiş Onunla karşılaştırma bence iyi şu an

Bana kan ilacı vitamin ne varsa bıraktırdı.özellikle kan ilaçları yükseltiyormuş.

Kizlar geceleri benim de sadece sag bacagim agri giriyor uyutmuyor asla degisik bir agri magnezyum da iciyorum ama bir faydasi yok, he bir de son zamanda ögle saatlerinde genelde asiri bir agirlik cöküyor üstüme uyku bastriyor halsizlik hic birsey yapmak gelmiyor sizde de öyle mi ?

İlaç düşürüyor. Ne verdi ilaç olarak dokturun. Benim ast 76, alt normal, alp 80 lerde yani çok yüksek olmamasına rağmen delirecek gibiydim. 2 aydır ilaç kullanıyorum. Çok şükür kaşıntım durdu. Benim ast ilk aylar 160 olmuştu. Progestan iğnemi kesince 30 lara düştü. Bu seferki ilaçtan değil bebeklerin safraya zorlayıp çalışmasına engel olmasından oldu. Kolestaz yani.

Neden yükseliyor acaba ilaç falan kullanılıyormu bu durumda
Safra görevini yapamıyor canım. Bebekler büyüyünce ağırlığı o tarafa veriyor. Safra tam çalışmayınca asit üretiyormuş o da vücuda yayınca kaşıntı oluşuyor. Ben 29. Haftadan 32. Haftaya kadar çok çektim. Değerler çok yüksek değil ama iki bebek sanırım büyünce delirecek gibiydim. Dahiliye doktoruna gittim üç ilaç yazdı kurtuldum

kaç haftalıktı canım.Alttan bakmazlarsa ben teklif etsemmi oxaman acılmam var mı bi bakın dıe

Hayır canım ne sıkıntı olucak sonuçta doğuma girerkende lağman yapıyorlar rahat giresin diye.
denedimde yapamıorum ya.bide kızımdakı doğumda lağman yapmadılar bana zaten o konudada çok utandım doğurtan ebe yanındakılerden poşetmi istedi leğen mi bişey istedi diğeri ne oldu dedi oda tiksinerek ne olabılır faln dedı megersem ben yapmışım ayıptr sölemesi.ve okadar utandım okadar canım sıkıldıki doğumda unutamadıgım anlardan birisi inanın ben onu yapmayı bırakın elimde olsa gaz bile çıkarmam okadr cekınırım ve saygı duyarım.çok canım sıkılmıştı bundada ben teklif edecem lağman yapın die

Hmm seyyy heycan yapma panik yapma ama dogumun bugun yarin gibi geliyo bana
Benim ilk gebelikde cok hafif bi lekem geldi hastaneye gittim orada suyum geldi dogum basladi canim
Ve hicde sancim falan yoktu sadece hafif bir lekeydi
bende emin degılım genelde benım bekledıgım şeyler olmaz beklemedigim olur.eşimde dio bakda gör doğmayacak biz beklıoz ya dıo.bakalım ne olacak.
Bide ben çanta hazrlamştm ya arabadaydı şimdi doğuracam die bi poşet kıyafet daha ayarladım ☺bi kaç gün daha böle olursa evin hepsnı gtrrm herlde

İlac vermedi henüz . Normaldi değerlerim birden yükselmiş pazartesi 111 205 Perşembe günü verdiğim kan da 153 329. 4 günde anı bı yükseliş var.

Ayyy çok heyecanlı bence de randevu saatini bekleyebilirsin. Yaz bize de gelişmeleri

seminerler nasıl olacakmiş peki bir şey izleyerek mi?Tüm öğretmenler online bir araya gelerek mi bilginiz var mı?
[/QUOTE]

Kurul yaparlar muhtemelen zoom üzerinden. Kapanış zümrelerimizi isterler herhalde. Bir de gerisi online eğitimler olur da nasıl valla bilmiyorum. Bi yazı gelmişti eğitiminizi seçin diye, ama bu karardan önceydi. Bakalım daha neler değişecek. Benim çalışabilir raporum 7 temmuza kadar zaten komple semineri kapsıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…