Benim de dün aynı şekilde kahveli kırmızılı akıntım geldi canım. Arkası gelmedi, bilemiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.Günaydın hanımlar lekem geldi benim gibi olan var mı önceki hamılelıklerınde ne kadar sonra doğum olur beklemek istemıorum İnşalllah hayırlısıyla.Katı bı akıntı kahveli içinde birazda kırmızılık vardı.
Canım ilk bebeğin kaç kilo doğdu bide normal doğum mu oldu merak ettim.Kizlar kontrole gittim. 34+4 2700gr,48 cm.12 gunde yaklasik 300 gr almis.az gibi geldi.ilk oglum 35 haftalikken 3200 grdi.ama sukur ki yolunda her sey.2 hafta sonra yine kontrol var ve gün belirle kafanda,ona gore ayarlayalim dedi (sezeryan olacak)
Sağlıkla doğar inşallah canım.Akşam 6’da tansiyonumun yüksekliği nedeniyle sezaryene alınıyorum arkadaşlar.Dualarınızı bekliyorum. Epidural olacak tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
İçin ferah olsun kavuşuyorsun bebişine maşallahAkşam 6’da tansiyonumun yüksekliği nedeniyle sezaryene alınıyorum arkadaşlar.Dualarınızı bekliyorum. Epidural olacak tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Normalde 1 gün sezeryanda 2 gün benim ilki normaldi şuan ne olur bilmiyotum.Kaç gün kalırız acaba senin sezeryan mı normal miydi cnm
Canım lağman yapmadılarsa o kadar ıkınmaya yapman çok normal insanlık hali bu senlik bir durum değil sonuçta.denedimde yapamıorum ya.bide kızımdakı doğumda lağman yapmadılar bana zaten o konudada çok utandım doğurtan ebe yanındakılerden poşetmi istedi leğen mi bişey istedi diğeri ne oldu dedi oda tiksinerek ne olabılır faln dedı megersem ben yapmışım ayıptr sölemesi.ve okadar utandım okadar canım sıkıldıki doğumda unutamadıgım anlardan birisi inanın ben onu yapmayı bırakın elimde olsa gaz bile çıkarmam okadr cekınırım ve saygı duyarım.çok canım sıkılmıştı bundada ben teklif edecem lağman yapın die
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım güzel haberlerini bekliyoruz.Akşam 6’da tansiyonumun yüksekliği nedeniyle sezaryene alınıyorum arkadaşlar.Dualarınızı bekliyorum. Epidural olacak tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Benim cumayı cumartesiye bağlayan gece nisanim geldi .Sancılarım pazar akşam 22.00 gibi geldi.Pazartesi sabaha karşı 4.30 gibi doğumum oldu. 2 gün boyunca ara ara nisan devamı ve kanama geldi.En son zaten kan rengi kırmızıydıGünaydın hanımlar lekem geldi benim gibi olan var mı önceki hamılelıklerınde ne kadar sonra doğum olur beklemek istemıorum İnşalllah hayırlısıyla.Katı bı akıntı kahveli içinde birazda kırmızılık vardı.
Allah yardımcınız olsunAkşam 6’da tansiyonumun yüksekliği nedeniyle sezaryene alınıyorum arkadaşlar.Dualarınızı bekliyorum. Epidural olacak tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Merhaba anneler
Dün doktora gittim bebegin başı dönmüş en son 2 hafta önce gitmiştim dönmemişti..ama doğum kanalına girmemiş dedi bol bol yürüyüş yap dedi ee ben zaten 1 saat kadar yürüyorum daha ne yapmam lazım deneyimli anneler cvp bekliyorum bide normalde ne zaman doğum kanalına giriyor ki
İnsallah sağlıkla kucağına al bebeginiAkşam 6’da tansiyonumun yüksekliği nedeniyle sezaryene alınıyorum arkadaşlar.Dualarınızı bekliyorum. Epidural olacak tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Lavman yapilmasi gerektigini duymustum ama banada yapmadilar. Hatta sancilarimin son evresinde tuvaletim geliyor diye bagirmistim ebelere onlarda o sanci tuvalet degil demislerdi. Yinede tedirgin olmustum yapacagim diye belkide dogumum ondan cok uzun surdu diye dusunuyorum hem ikiniyordum hem yapmak istemiyordum. Gercekten zor bi durum ama insanlik hali hata onlarda yaptirmalari gerekirdi.denedimde yapamıorum ya.bide kızımdakı doğumda lağman yapmadılar bana zaten o konudada çok utandım doğurtan ebe yanındakılerden poşetmi istedi leğen mi bişey istedi diğeri ne oldu dedi oda tiksinerek ne olabılır faln dedı megersem ben yapmışım ayıptr sölemesi.ve okadar utandım okadar canım sıkıldıki doğumda unutamadıgım anlardan birisi inanın ben onu yapmayı bırakın elimde olsa gaz bile çıkarmam okadr cekınırım ve saygı duyarım.çok canım sıkılmıştı bundada ben teklif edecem lağman yapın die
Neredeyse 3 hafta erken gelmis darısı basımıza artik sabirsizlaniyorumBenim cumayı cumartesiye bağlayan gece nisanim geldi .Sancılarım pazar akşam 22.00 gibi geldi.Pazartesi sabaha karşı 4.30 gibi doğumum oldu. 2 gün boyunca ara ara nisan devamı ve kanama geldi.En son zaten kan rengi kırmızıydı
İlk dogumum o şekildeydiNeredeyse 3 hafta erken gelmis darısı basımıza artik sabirsizlaniyorum
beklıorum canım şimdilik kahvaltıyı faln yaptık.adet agrısı gbı agrım oluo bazen bacagıma vuruo gbı yada pskolojık3 gündür duş alıorum bugunde alsammı ki bılemedim
naptinz cnm merak ettim randevuna girdin mi ayrıca lavman konusunda yapmadilarsaa utanilcak bişey yok ki ılınmaya normal yani bana yapmışlardı lavman ama belki yine de ikinmada bı şekilde oluyordurdenedimde yapamıorum ya.bide kızımdakı doğumda lağman yapmadılar bana zaten o konudada çok utandım doğurtan ebe yanındakılerden poşetmi istedi leğen mi bişey istedi diğeri ne oldu dedi oda tiksinerek ne olabılır faln dedı megersem ben yapmışım ayıptr sölemesi.ve okadar utandım okadar canım sıkıldıki doğumda unutamadıgım anlardan birisi inanın ben onu yapmayı bırakın elimde olsa gaz bile çıkarmam okadr cekınırım ve saygı duyarım.çok canım sıkılmıştı bundada ben teklif edecem lağman yapın die
sağlıkla kucağına alırsın insAllahAkşam 6’da tansiyonumun yüksekliği nedeniyle sezaryene alınıyorum arkadaşlar.Dualarınızı bekliyorum. Epidural olacak tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Yaa iyi bari bekliyorum bende bklm hala randevum gelirse gidecemKızlar bende nstye girdim bugün sancı falan çıkmadı o sertleşmeler normalmiş yani stres yapmayın hatta nst anında bile sertleşti karnım ama sancı çıkmadı
Lavmanı yaparken çok soğuk geldi bana ya. Sana da öyle geldi mi. Bana verdikleri sıvıyı buzdolabından mı çıkardılar nedirnaptinz cnm merak ettim randevuna girdin mi ayrıca lavman konusunda yapmadilarsaa utanilcak bişey yok ki ılınmaya normal yani bana yapmışlardı lavman ama belki yine de ikinmada bı şekilde oluyordur
sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Yaa iyi bari bekliyorum bende bklm hala randevum gelirse gidecem
Senin bebeğinin doğacağı muhtemel tarih kısmında da yazıyormuş canım şimdi fark ettim . Bu sıralarda öyle şeyler oluyor demekbebegın durdugu yerle dış kısım arasındaki tıkaç yoğun akıntı genelde kahverenkli faln oluo netten bak görsellerden görrsün
Anladimİlk dogumum o şekildeydiDetay yazmamısım.Suan hala beklemedeyim bende.Kızım 39 a girdiğim gece doğdu ,bunun daha erken doğmasını bekliyorum Artık zorlaniyorum.Kızımda da göğüs altim çok acıyordu ,bunda da
Ne bilim kız şu an o ayrıntıyı hatırlayamadım hatrlamakta istememLavmanı yaparken çok soğuk geldi bana ya. Sana da öyle geldi mi. Bana verdikleri sıvıyı buzdolabından mı çıkardılar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?