2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim de dün aynı şekilde kahveli kırmızılı akıntım geldi canım. Arkası gelmedi, bilemiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.

Canım ilk bebeğin kaç kilo doğdu bide normal doğum mu oldu merak ettim.

Canım lağman yapmadılarsa o kadar ıkınmaya yapman çok normal insanlık hali bu senlik bir durum değil sonuçta.

Akşam 6’da tansiyonumun yüksekliği nedeniyle sezaryene alınıyorum arkadaşlar.Dualarınızı bekliyorum. Epidural olacak tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Benim cumayı cumartesiye bağlayan gece nisanim geldi .Sancılarım pazar akşam 22.00 gibi geldi.Pazartesi sabaha karşı 4.30 gibi doğumum oldu. 2 gün boyunca ara ara nisan devamı ve kanama geldi.En son zaten kan rengi kırmızıydı

Pilates topuna oturuyorum ben

Akşam 6’da tansiyonumun yüksekliği nedeniyle sezaryene alınıyorum arkadaşlar.Dualarınızı bekliyorum. Epidural olacak tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
İnsallah sağlıkla kucağına al bebegini

Lavman yapilmasi gerektigini duymustum ama banada yapmadilar. Hatta sancilarimin son evresinde tuvaletim geliyor diye bagirmistim ebelere onlarda o sanci tuvalet degil demislerdi. Yinede tedirgin olmustum yapacagim diye belkide dogumum ondan cok uzun surdu diye dusunuyorum hem ikiniyordum hem yapmak istemiyordum. Gercekten zor bi durum ama insanlik hali hata onlarda yaptirmalari gerekirdi.

Neredeyse 3 hafta erken gelmis darısı basımıza artik sabirsizlaniyorum

Neredeyse 3 hafta erken gelmis darısı basımıza artik sabirsizlaniyorum
İlk dogumum o şekildeydi Detay yazmamısım.Suan hala beklemedeyim bende.Kızım 39 a girdiğim gece doğdu ,bunun daha erken doğmasını bekliyorum Artık zorlaniyorum.Kızımda da göğüs altim çok acıyordu ,bunda da

beklıorum canım şimdilik kahvaltıyı faln yaptık.adet agrısı gbı agrım oluo bazen bacagıma vuruo gbı yada pskolojık 3 gündür duş alıorum bugunde alsammı ki bılemedim
naptinz cnm merak ettim randevuna girdin mi ayrıca lavman konusunda yapmadilarsaa utanilcak bişey yok ki ılınmaya normal yani bana yapmışlardı lavman ama belki yine de ikinmada bı şekilde oluyordur
sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Kızlar bende nstye girdim bugün sancı falan çıkmadı o sertleşmeler normalmiş yani stres yapmayın hatta nst anında bile sertleşti karnım ama sancı çıkmadı
Yaa iyi bari bekliyorum bende bklm hala randevum gelirse gidecem

Lavmanı yaparken çok soğuk geldi bana ya. Sana da öyle geldi mi. Bana verdikleri sıvıyı buzdolabından mı çıkardılar nedir

bebegın durdugu yerle dış kısım arasındaki tıkaç yoğun akıntı genelde kahverenkli faln oluo netten bak görsellerden görrsün
Senin bebeğinin doğacağı muhtemel tarih kısmında da yazıyormuş canım şimdi fark ettim . Bu sıralarda öyle şeyler oluyor demek

Anladim ikinci dogumlar daha az zorluyor okudugum kadarıyla sağlıkla alin kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…