- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
Yok cnm önemli değilmis hiç karnı inmeden de doğum yapan varmış öyle duymuştum benim indi ama hissediyorum aşağıya baskı çok daha arttıKizlar beni görenler daha karnın asagi inmemiş diyorsizin indi mi karinlariniz cok onemli mi sizce bu konu?
Benim sancım başlayınca inmişti.Dogumdan 12 saat öncesi fotografım var hala yukaridaydiKizlar beni görenler daha karnın asagi inmemiş diyorsizin indi mi karinlariniz cok onemli mi sizce bu konu?
Soğuk olsa unutmazdınNe bilim kız şu an o ayrıntıyı hatırlayamadım hatrlamakta istemem
Soğuk mu bilmem ama sağolsun ebem 2 tüp verdi.Zaten evde tuvalete çok çıktım dedim.Gene de yapıp tuvalete gönderdi .Sadece verdiği ilaç çıkmıştı.Lavmandan hatıra hasirt diye soktuğu için zarar vermesi ile kaldıLavmanı yaparken çok soğuk geldi bana ya. Sana da öyle geldi mi. Bana verdikleri sıvıyı buzdolabından mı çıkardılar nedir
Ben planlı aç gitmiştim geceden. Yine de yaptılar ya. İstemezsek de ıkınırken doktora ayıp oluyorSoğuk mu bilmem ama sağolsun ebem 2 tüp verdi.Zaten evde tuvalete çok çıktım dedim.Gene de yapıp tuvalete gönderdi .Sadece verdiği ilaç çıkmıştı.Lavmandan hatıra hasirt diye soktuğu için zarar vermesi ile kaldıHala kabız olunca canım acır.İkinci de kesinlikle yapılmasını istemeyeceğim.Tabi evde ishal baslamazsa mecbur
Ağrı eşiğin yüksek demek ki. Hadi hayırlısı, kolay doğum diliyorumKızlar sancım varmış ben hissetmiyormuşum nst de çıktı pazartesiye kalmaz suyun gelirse gel dedi evimi sordu sanırım yatış yapacaktı pazartesi gidicem bakalım ne oluyor
Hadi hayırlısı olsun.Sancı kişiden kişiye değişir ama benim hissettiğim belime önce hafif hafif Elektirik akimi veriyorlar gibiydi.Sonrası kasıklarımda adet sancısı.Saatler geçtikçe bu sancılar daha kuvvetlendi.En son belime yük biniyor gibi oluyordu.Merak etme dayanılmaz bir acı olsaydı biz 2.leri yapmazdık öyle düşünKızlar sancım varmış ben hissetmiyormuşum nst de çıktı pazartesiye kalmaz suyun gelirse gel dedi evimi sordu sanırım yatış yapacaktı pazartesi gidicem bakalım ne oluyor
Şey olmuştu .Bebek çıktıktan sonra makat bölgesine sıcak sular akmisti.Ebeye sordum kaka mı yaptım acaba diyeBen planlı aç gitmiştim geceden. Yine de yaptılar ya. İstemezsek de ıkınırken doktora ayıp oluyor
Bana lavman yapmalarına rağmen arkadan birşey çıktığını hissettim. Artık ilaç mıdır nedir onu bilmem de. Sana da çok kötü yapmışlar işlemi ya. Hemşire bana çok kibar davrandı Allah için. Sen de hemşireyi başta uyar bu kez. Zaten hemşire değişiktir. Ben de yavaş ve kibar olun dicemŞey olmuştu .Bebek çıktıktan sonra makat bölgesine sıcak sular akmisti.Ebeye sordum kaka mı yaptım acaba diyeKadın yok yok yapmadın dedi
Anladim cnm benim de baskım artti ama karnim hala dik duruyorYok cnm önemli değilmis hiç karnı inmeden de doğum yapan varmış öyle duymuştum benim indi ama hissediyorum aşağıya baskı çok daha arttı
Benim sancım başlayınca inmişti.Dogumdan 12 saat öncesi fotografım var hala yukaridaydiKimisinin birkaç gün önce iniyormus.Ben nisan geldi diye kontorole gittiğimde.Hastanede ki teyzel r sen doguramazsin daha karnın inmemiş demişlerdi. 12 saat sonra dogumhanedeydim Bir saatte bebe kucağımda Umarım bunda da öyle olur
Nasıl anlaşılıyo ki?Kizlar beni görenler daha karnın asagi inmemiş diyorsizin indi mi karinlariniz cok onemli mi sizce bu konu?
Sezeryan mı olacaksın yoksa suni sancı ile normal doğum mu. Hakkında hangisi hayırlısı ise o olsın.Gebelik kolastaz i teşhisi konuldu nst de sancı çıktı. 1 2 saate kadar alicaklar bebegi. Dualarınızı bekliyorum....
Hayırlı doğumlar inşallahGebelik kolastaz i teşhisi konuldu nst de sancı çıktı. 1 2 saate kadar alicaklar bebegi. Dualarınızı bekliyorum....
Ya teyzeler anlıyor bunu ben de tam bilmiyorum ama karın baya bacak arasina dogru iniyormus dogum yakinkenNasıl anlaşılıyo ki?
Hayirli dogumun olsun insallah saglikla al kucagina canimşuan 3.30 dan beri hastanedeyim sancılarım var bu gece yatıracaklar 2 cm açığımda var sancılarmı takip edeceklermiş.ciğer geliştiricide vurdular.ama benım sancım belimde hiç yok.bebek kasılıo aşşa doğruda sancı inio.nasıl böle oldu anlamdım.benım haftamda doğum yapan oldumu
bide bu hastanede küvez sıkıntımız var hemen başlarından göndermeye yer arıolar.ebe geldi dioki şehire gidin orda doğurun burda küvez yok bebek gider sen burda kalırsın dio.doktorda yok gitmesin yolda sıkıntıya girer demiş.eşimde kızıo hemen başlarından atmya yer arıolar dıo.
kilosu 2.500 dedi doktor nstye baglayan ebede karnın baya buyuk 3 kilo gbi duruo dedı.oy oy dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?