2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğin peşine gidemez misn ki neden öyle diyor ebe

Aynen canım inşalalh yolundadır herşey

İnşallah ıkınabilirim filmlerdeki gibi de bağırasım da yok değil hani deşarj olurduk

Rabbim kolay dogumlar nasip ettsin insallah sag salim alirsin yavrunu kucagina

Canım nasıl bebeğin durumu küveze girdimi sen nasılsın iyimisin..

şimdiki gebeliginizdemi oldu bu durum önceki mi?kaç haftalıktınız?

Canım Allah bir nefeste kurtarsın inşallah herşey yolunda gider ve küveze filan girmez bebeğin.

Ahh hayırlısı olsn inşallah Allah yardımcın olsn

Kontrolden geldim kızlar

36+3 bugün 3,300 çıktı kilosu boyu da 48-49 cm dedi dr.. Doğuma kadar 52 cm olur dedi.. Konuştuk 7 temmuz için gün yazdı. O zamana kadar haftada bir NTS ye giricem. Erken gelmeye niyetlenirse sancı nişan vs hemen Gel dedi..

Karnım çok geriliyor bu aralar.. Erken gelirse işimiz çok zor valla..

Doktorum kızımı gece yatısına hastaneye kabul etmedi.. Gündüz gelsin sokmazlarsa ben alır kucağımda sokarım içeri dedi. Ama gece yatıya kalmasın hem sen rahat edemezsin hem de ben tasvip etmiyorum dedi..
Kayınvalidemler düğüne gidicekler vs dedim olsn dedi eşimin yanında !!!!!! Ayy deliricem inadına mı yapıyolar acabaaa banaaaa ??????

Duydu ya eşim artık alamam önünü de

Hayirli dogumun olsun insallah saglikla al kucagina canim Haftan erken degil aslinda ciger gelistiriciye gerek var miymiş
bnde anlamadım 2 hafta önce doktrum bundan snra dgsada sıkıntı olmaz gbı bısey demsti.bende bi sıkıntı olmaz die dsnuodum ama yıne strese soktular.bakalm ne olacak.ama nedense daha dgrmayacakmışım gbi gelio

Bence doğumun başlıyor ara ara okuyorum nişanın gelmişti sanırm hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bizimki 3 kilo olmuş.Doktor biraz koca kafali dedi baş çevresi 9.66 cıktı büyüyedebilir böyle kaladabilir dedi normal doğum için 10 diyorlar ya hep korktum önemli olan pelvik genişlik kimisi 11/12 cm bile cıkariyo dedi.Onu da yapmadi daha.Bakalim haftaya 37 de yaparsa pelvik muayene normal mi sezeryan mi belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…