Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğin peşine gidemez misn ki neden öyle diyor ebeşuan 3.30 dan beri hastanedeyim sancılarım var bu gece yatıracaklar 2 cm açığımda var sancılarmı takip edeceklermiş.ciğer geliştiricide vurdular.ama benım sancım belimde hiç yok.bebek kasılıo aşşa doğruda sancı inio.nasıl böle oldu anlamdım.benım haftamda doğum yapan oldumu
bide bu hastanede küvez sıkıntımız var hemen başlarından göndermeye yer arıolar.ebe geldi dioki şehire gidin orda doğurun burda küvez yok bebek gider sen burda kalırsın dio.doktorda yok gitmesin yolda sıkıntıya girer demiş.eşimde kızıo hemen başlarından atmya yer arıolar dıo.
kilosu 2.500 dedi doktor nstye baglayan ebede karnın baya buyuk 3 kilo gbi duruo dedı.oy oy dua edin bana
Aynen canım inşalalh yolundadır herşeynaptinz cnm merak ettim randevuna girdin mi ayrıca lavman konusunda yapmadilarsaa utanilcak bişey yok ki ılınmaya normal yani bana yapmışlardı lavman ama belki yine de ikinmada bı şekilde oluyordur
sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Yaa iyi bari bekliyorum bende bklm hala randevum gelirse gidecem
Aynen bana da yakın dedi bugün bi teyze in misin cin misin dedim ama içimdenYa teyzeler anlıyor bunu ben de tam bilmiyorum ama karın baya bacak arasina dogru iniyormus dogum yakinken
Aa hadi hayırlısı olsun cnm saglıkla kavuş yavruna inşallahGebelik kolastaz i teşhisi konuldu nst de sancı çıktı. 1 2 saate kadar alicaklar bebegi. Dualarınızı bekliyorum....
İnşallah ıkınabilirimHadi hayırlısı olsun.Sancı kişiden kişiye değişir ama benim hissettiğim belime önce hafif hafif Elektirik akimi veriyorlar gibiydi.Sonrası kasıklarımda adet sancısı.Saatler geçtikçe bu sancılar daha kuvvetlendi.En son belime yük biniyor gibi oluyordu.Merak etme dayanılmaz bir acı olsaydı biz 2.leri yapmazdık öyle düşünSon 1 saat yoğun oluyor ,bide ebem suyumu patlayınca daha ağır sancı oldu .Sonra zaten 20 dk da çıkmıştı.Ikınma bilmediğimiz için ilk zor oluyor ama öyle film sahnesindeki gibi bağırması çağırmali bir eylem değil
Ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah güzel bir doğum olurGebelik kolastaz i teşhisi konuldu nst de sancı çıktı. 1 2 saate kadar alicaklar bebegi. Dualarınızı bekliyorum....
Rabbim kolay dogumlar nasip ettsin insallah sag salim alirsin yavrunu kucaginaşuan 3.30 dan beri hastanedeyim sancılarım var bu gece yatıracaklar 2 cm açığımda var sancılarmı takip edeceklermiş.ciğer geliştiricide vurdular.ama benım sancım belimde hiç yok.bebek kasılıo aşşa doğruda sancı inio.nasıl böle oldu anlamdım.benım haftamda doğum yapan oldumu
bide bu hastanede küvez sıkıntımız var hemen başlarından göndermeye yer arıolar.ebe geldi dioki şehire gidin orda doğurun burda küvez yok bebek gider sen burda kalırsın dio.doktorda yok gitmesin yolda sıkıntıya girer demiş.eşimde kızıo hemen başlarından atmya yer arıolar dıo.
kilosu 2.500 dedi doktor nstye baglayan ebede karnın baya buyuk 3 kilo gbi duruo dedı.oy oy dua edin bana
Canım nasıl bebeğin durumu küveze girdimi sen nasılsın iyimisin..Benim cumayı cumartesiye bağlayan gece nisanim geldi .Sancılarım pazar akşam 22.00 gibi geldi.Pazartesi sabaha karşı 4.30 gibi doğumum oldu. 2 gün boyunca ara ara nisan devamı ve kanama geldi.En son zaten kan rengi kırmızıydı
şimdiki gebeliginizdemi oldu bu durum önceki mi?kaç haftalıktınız?Benim cumayı cumartesiye bağlayan gece nisanim geldi .Sancılarım pazar akşam 22.00 gibi geldi.Pazartesi sabaha karşı 4.30 gibi doğumum oldu. 2 gün boyunca ara ara nisan devamı ve kanama geldi.En son zaten kan rengi kırmızıydı
Canım Allah bir nefeste kurtarsın inşallah herşey yolunda gider ve küveze filan girmez bebeğin.şuan 3.30 dan beri hastanedeyim sancılarım var bu gece yatıracaklar 2 cm açığımda var sancılarmı takip edeceklermiş.ciğer geliştiricide vurdular.ama benım sancım belimde hiç yok.bebek kasılıo aşşa doğruda sancı inio.nasıl böle oldu anlamdım.benım haftamda doğum yapan oldumu
Yok yok detay yazmamisim ilk gebeligimdeydi.Düzelteyim mesajışimdiki gebeliginizdemi oldu bu durum önceki mi?kaç haftalıktınız?
şuan 3.30 dan beri hastanedeyim sancılarım var bu gece yatıracaklar 2 cm açığımda var sancılarmı takip edeceklermiş.ciğer geliştiricide vurdular.ama benım sancım belimde hiç yok.bebek kasılıo aşşa doğruda sancı inio.nasıl böle oldu anlamdım.benım haftamda doğum yapan oldumu
bnde anlamadım 2 hafta önce doktrum bundan snra dgsada sıkıntı olmaz gbı bısey demsti.bende bi sıkıntı olmaz die dsnuodum ama yıne strese soktular.bakalm ne olacak.ama nedense daha dgrmayacakmışım gbi gelioHayirli dogumun olsun insallah saglikla al kucagina canimHaftan erken degil aslinda ciger gelistiriciye gerek var miymiş
orda yanına almazlar gbi bişey dedi bnde tam anlayamadm ne dedklerniRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğin peşine gidemez misn ki neden öyle diyor ebe
Bence doğumun başlıyor ara ara okuyorum nişanın gelmişti sanırm hepimizin hakkında hayırlısı olsunhepinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum.Rabbim hepmize hayırlı doğumlar nasip etsin.Bu arada beni odada unuttular sanrım bidaha nstye geln olmadı ☺Doğururmuyum acaba nedense hiç doğuracağımı düşünmüorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?