Canım Allah yardımcin olsun inşallah en güzel şekilde sağlıkla sıhatle alırsın bebeğini kucağına.Gebelik kolastaz i teşhisi konuldu nst de sancı çıktı. 1 2 saate kadar alicaklar bebegi. Dualarınızı bekliyorum....
şimdide hiç yok denecek kadar az cıkıo sancı.diğerlerini sırt üstü almışlardı.oyuzdenmi çok çıktı acaba.sordum ebeye pozisyon farkedermi die etmez dedı birazdan bakmya gelir baklm ne dicek.Bence doğumun başlıyor ara ara okuyorum nişanın gelmişti sanırm hepimizin hakkında hayırlısı olsun
hepinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum.Rabbim hepmize hayırlı doğumlar nasip etsin.Bu arada beni odada unuttular sanrım bidaha nstye geln olmadı ☺Doğururmuyum acaba nedense hiç doğuracağımı düşünmüorum.
Kac haftalikti dogum yaptiginizdaBenim sancım başlayınca inmişti.Dogumdan 12 saat öncesi fotografım var hala yukaridaydiKimisinin birkaç gün önce iniyormus.Ben nisan geldi diye kontorole gittiğimde.Hastanede ki teyzel r sen doguramazsin daha karnın inmemiş demişlerdi. 12 saat sonra dogumhanedeydim Bir saatte bebe kucağımda Umarım bunda da öyle olur
Gebelik kolastaz i teşhisi konuldu nst de sancı çıktı. 1 2 saate kadar alicaklar bebegi. Dualarınızı bekliyorum....
Amin canım .Rabbım hayırlı dogum nasip etsin sanada.benımde ebe dedı karnın büyümüş 3 gbi grnuo dedi ama ultrsynda 2500 ddı doktr bnde anlamadm.bakalım ne kadr bklycklerAy aynı şekilde az önce beni de unuttular 36 dk durdum valla uyuyakalacaktim. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.
Beni de dr korkuttu, tansiyonum 14 diye idrara bakalım dedi, bebek iri, suyun fazla, derhalll çok sıkı diyete giriyorsun dedi. Bi yere gitme, idrar sonucuna bakalım önce dedi, yüzü filan düştü korkuttu beni bayağı. 3.300 görünüyor, karnın da bayağı büyümüş dedi.
Tam 39. Haftaya girerken doğum yaptım.Kac haftalikti dogum yaptiginizda
Cnm çıktın mı güzel haberini bekliyoruzGebelik kolastaz i teşhisi konuldu nst de sancı çıktı. 1 2 saate kadar alicaklar bebegi. Dualarınızı bekliyorum....
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzşuan 3.30 dan beri hastanedeyim sancılarım var bu gece yatıracaklar 2 cm açığımda var sancılarmı takip edeceklermiş.ciğer geliştiricide vurdular.ama benım sancım belimde hiç yok.bebek kasılıo aşşa doğruda sancı inio.nasıl böle oldu anlamdım.benım haftamda doğum yapan oldumu
bide bu hastanede küvez sıkıntımız var hemen başlarından göndermeye yer arıolar.ebe geldi dioki şehire gidin orda doğurun burda küvez yok bebek gider sen burda kalırsın dio.doktorda yok gitmesin yolda sıkıntıya girer demiş.eşimde kızıo hemen başlarından atmya yer arıolar dıo.
kilosu 2.500 dedi doktor nstye baglayan ebede karnın baya buyuk 3 kilo gbi duruo dedı.oy oy dua edin bana
Tamsiyonun kac çıkıyor canim benimde 13 e 9 genelde ilac kulkandigim haldeAkşam 6’da tansiyonumun yüksekliği nedeniyle sezaryene alınıyorum arkadaşlar.Dualarınızı bekliyorum. Epidural olacak tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Amin inşallahAnladim cnm benim de baskım artti ama karnim hala dik duruyor
Ayy iyi bari içim rahatladi
benimle de oyle bir konusuyorlar ki daha inmemiş karnin cok var diye diye icimi daraltıyorlar
Oh ne guzel boyle olumlu dogum hikayeleri duymak iyi geliyor . İnsallahbu seferki de oyle olsun
İlaç düşürüyor. Ne verdi ilaç olarak dokturun. Benim ast 76, alt normal, alp 80 lerde yani çok yüksek olmamasına rağmen delirecek gibiydim. 2 aydır ilaç kullanıyorum. Çok şükür kaşıntım durdu. Benim ast ilk aylar 160 olmuştu. Progestan iğnemi kesince 30 lara düştü. Bu seferki ilaçtan değil bebeklerin safraya zorlayıp çalışmasına engel olmasından oldu. Kolestaz yani.
Akşam 6’da tansiyonumun yüksekliği nedeniyle sezaryene alınıyorum arkadaşlar.Dualarınızı bekliyorum. Epidural olacak tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Allahım yardimciniz olsun.. iyi haberlerle inşallah ..Gebelik kolastaz i teşhisi konuldu nst de sancı çıktı. 1 2 saate kadar alicaklar bebegi. Dualarınızı bekliyorum....
Çok şükür negatif çıktı protein, evde istirahat ve sıkı diyet bol su deyip yolladı. Ay ne stres yahu, unutmuşum ben bütün yaşadıklarımı,ilk gebelik gibi şu an panikli hallerim
Allah hepimizi sağlıkla düze çıkarsın
Tamsiyonun kac çıkıyor canim benimde 13 e 9 genelde ilac kulkandigim halde
hayırlısı canım İnşallahbakalım.Bu gece falan olmazda kaç güne olur Allah bilir.Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Ne sorunları var ki?Kizlar konuyla alakali degil ama doğum yaklastikca beni stres sardi aileler ilk defa hastanede yuz yuze gelecekler babam surekli esim hakkinda beni uyarip duruyo asla diye kardeşlerim asabi hastanede ben o haldeyken bide kavgaya tutusulacak diye stres yaptim resmen
Eşin gelecek mi? Aynı ortamda durmasalar daha iyi olacak gibi. Hamileliğin boyunca eşinin ailesi çocuk için seni aradı mı? Aramadılarsa sadece kan bağı ile olmuyor bazı şeyler. Hastanede aşağıda beklesinler. Sonra bebeği görmek için gelince seninkiler dışarı çıkarlar. İnsan yeterince gergin oluyor birde böyle bir durum. Sen boşver bebeğine odaklan, sütünün gelmesine engel olacak bir stres oluşturma kendinde. Kim ne yaparsa yapsın.Kizlar konuyla alakali degil ama doğum yaklastikca beni stres sardi aileler ilk defa hastanede yuz yuze gelecekler babam surekli esim hakkinda beni uyarip duruyo asla diye kardeşlerim asabi hastanede ben o haldeyken bide kavgaya tutusulacak diye stres yaptim resmen
Kizlar konuyla alakali degil ama doğum yaklastikca beni stres sardi aileler ilk defa hastanede yuz yuze gelecekler babam surekli esim hakkinda beni uyarip duruyo asla diye kardeşlerim asabi hastanede ben o haldeyken bide kavgaya tutusulacak diye stres yaptim resmen
Bacak arasi mi hic oyle bisey yasamadim gormedim deYa teyzeler anlıyor bunu ben de tam bilmiyorum ama karın baya bacak arasina dogru iniyormus dogum yakinken
Korona yasakları senin için avantaj olacak galiba, iki tarafı da annen idare edecek mecbur böyle durumlarda en iyi anneler hallediyor işleri o yüzden annenle bi plan yapın eşin gireceği zaman babanı alabilir dışarı ya da kardeşlerini uyarır ablaları için sonuçtaKizlar konuyla alakali degil ama doğum yaklastikca beni stres sardi aileler ilk defa hastanede yuz yuze gelecekler babam surekli esim hakkinda beni uyarip duruyo asla diye kardeşlerim asabi hastanede ben o haldeyken bide kavgaya tutusulacak diye stres yaptim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?