2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bence doğumun başlıyor ara ara okuyorum nişanın gelmişti sanırm hepimizin hakkında hayırlısı olsun
şimdide hiç yok denecek kadar az cıkıo sancı.diğerlerini sırt üstü almışlardı.oyuzdenmi çok çıktı acaba.sordum ebeye pozisyon farkedermi die etmez dedı birazdan bakmya gelir baklm ne dicek.

Ay aynı şekilde az önce beni de unuttular 36 dk durdum valla uyuyakalacaktim. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.
Beni de dr korkuttu, tansiyonum 14 diye idrara bakalım dedi, bebek iri, suyun fazla, derhalll çok sıkı diyete giriyorsun dedi. Bi yere gitme, idrar sonucuna bakalım önce dedi, yüzü filan düştü korkuttu beni bayağı. 3.300 görünüyor, karnın da bayağı büyümüş dedi.

Kac haftalikti dogum yaptiginizda

Amin canım .Rabbım hayırlı dogum nasip etsin sanada.benımde ebe dedı karnın büyümüş 3 gbi grnuo dedi ama ultrsynda 2500 ddı doktr bnde anlamadm.bakalım ne kadr bklyckler

Çok şükür negatif çıktı protein, evde istirahat ve sıkı diyet bol su deyip yolladı. Ay ne stres yahu, unutmuşum ben bütün yaşadıklarımı,ilk gebelik gibi şu an panikli hallerim
Allah hepimizi sağlıkla düze çıkarsın

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Amin inşallah Ben kime anlattiysam benden sonra doğum yapmaya karar verdiler.Hatta doğumdan sonra doktora bir dahakine daha tecrübeli olacağım dedim. 5 dk önce doğum yapmış olarak Herkes diyor sen sancı cekmemissin ,ondan bu kadar rahatsın.Hayir çektim tabi ki ama siz gibi insanları korkutmuyorum.Evet dayanamayacak kadar canın yanıyor ama ebeyi ,doktoru dinleyince çok kısa zamanda feraha kavusuyorsun.İkincisi de inşallah boyle olur.Sadece kızımın yanında sancı çekmek istemiyorum.

Sizin minikler nasıl ? İyiler mi

Akşam 6’da tansiyonumun yüksekliği nedeniyle sezaryene alınıyorum arkadaşlar.Dualarınızı bekliyorum. Epidural olacak tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim

Selamlar, sanırim doğum yaptiniz .. bende tansiyonu takip ediyorum sürekli doktora gidip geliyorum Nasıl durumunuz Tansiyonunuz kaçtı Dusmeynce mi sezeryana alındı. Durumunuzu da anlatabilirseniz bana da örnek olur.

Gebelik kolastaz i teşhisi konuldu nst de sancı çıktı. 1 2 saate kadar alicaklar bebegi. Dualarınızı bekliyorum....
Allahım yardimciniz olsun.. iyi haberlerle inşallah ..

Sizinde tansiuon problemini.. Bende doktor istemeden gidip hemen idrar testi yaptırıyorum .. Allah'a sukur bişey çıkmadı kaçak Göcek yok ama tansiyon aleti de gözüm..

Tamsiyonun kac çıkıyor canim benimde 13 e 9 genelde ilac kulkandigim halde

Selamlar , hangi tansiyon ilacını kullanıyorsunuz.. bende ecopirin kullanıyordum Kan sulandırıcı olduğu için 34 haftada kestiler ilacı.. Benim doktorum 13/9 sinir demisti.. Şimdi sınırdayim en son 15/10 olursa düşmezse bebisi alacak. Çok sıkı takipteyiz. Siz bilgi verdiniz değil mi

Kizlar konuyla alakali degil ama doğum yaklastikca beni stres sardi aileler ilk defa hastanede yuz yuze gelecekler babam surekli esim hakkinda beni uyarip duruyo asla diye kardeşlerim asabi hastanede ben o haldeyken bide kavgaya tutusulacak diye stres yaptim resmen

Ne sorunları var ki?

Eşin gelecek mi? Aynı ortamda durmasalar daha iyi olacak gibi. Hamileliğin boyunca eşinin ailesi çocuk için seni aradı mı? Aramadılarsa sadece kan bağı ile olmuyor bazı şeyler. Hastanede aşağıda beklesinler. Sonra bebeği görmek için gelince seninkiler dışarı çıkarlar. İnsan yeterince gergin oluyor birde böyle bir durum. Sen boşver bebeğine odaklan, sütünün gelmesine engel olacak bir stres oluşturma kendinde. Kim ne yaparsa yapsın.

Selamlar , Hastanede sadece yanında refakatçi bulundurmaya izin var.. Diğer turlu ziyaretçi asla almıyorlar.. o yüzden hiç stres yapmayın.. Bebeği gormeye de bi aileyi önce diğer aileyi sonra alırsın.. Sen sağ ,onlar selamet..

Ya teyzeler anlıyor bunu ben de tam bilmiyorum ama karın baya bacak arasina dogru iniyormus dogum yakinken
Bacak arasi mi hic oyle bisey yasamadim gormedim de gobegin dusuklugu gogus ile karin arasindaki mesafeden anlasiliyor oraya kac parmak sigiyorsa zaten giderek artar olcun. Benim baslarda iki parmak zor oluyordu simdi 4 parmak sigiyor mesela bende gobegimin asagiya indigini boyle anliyorum

Korona yasakları senin için avantaj olacak galiba, iki tarafı da annen idare edecek mecbur böyle durumlarda en iyi anneler hallediyor işleri o yüzden annenle bi plan yapın eşin gireceği zaman babanı alabilir dışarı ya da kardeşlerini uyarır ablaları için sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…