2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Selam cnm bugun benim kontrolum vardi aklimda sen vardin naptin acaba dogurdunmu diye
Insallah saglikli bisekilde dogumun gerceklesir
Dualarimiz seninle

Bosveeer herkes ne hali varsa gorsun canim, sen kendi derdindeyken onlarin kavgasinimi dusunuceksin
Hem olmaz bise korkma canim ya
Olsada sana yansitmazlar buyuk ihtimal

Hastaneye ziyaretçi alınıyor mu ?
Dr ziyaretçi alınmadığını söyledi.
Zor bir durum olacak sizin için. Kardeşlerinize tembihleyebilirsiniz. Beni düşünün diye. Eşinize de aynı şekilde.

Gelicekmis hatta hastanede kalicam diyo ailesi aradi ozellikle babasi surekli sesimi duymak icin bile arar ailesini cok severim hic bir sorunumuz olmadi ailesiyle ama benim ailem esimi gördüğünde kavga kiyamet kopabilir iclerindekini dokebilirler simdiden stres oldum sorma

Onlarin bi suru tanidiklari var onlar bi sekilde girerler hastaneye gelirlee ziyarete bende gelmeyin diyemem annem refakatci kalacak bir suru sknti var mahkeme gorus gunu verse bile daha sutteki bebegi bensiz goremez her defasinda yuz yuze gelinecek

Aynen birinin bana yardimxi olmasi lazim annem de insallah laf sokma derdiyle ugrasmaz

Bosveeer herkes ne hali varsa gorsun canim, sen kendi derdindeyken onlarin kavgasinimi dusunuceksin
Hem olmaz bise korkma canim ya
Olsada sana yansitmazlar buyuk ihtimal
Ben anlasmali bosanalim istiyorum bir an once bitsin diye o bozulsun istemiyorum bide gerginlik olmasin sonuçta bu adamin da çocuğu ve onu gorevek mecbur surekli yuz yuze gelicez medeni sekilde sursun diye cabam ama ailem sen onu hala seviyosun asla barismayacaksin diyolar sanirim barışma ihtimali dahi onlari geriyo bu ara sinirli babam kendi odamda takiliyorum ayni seyleri defalarca duymamak icin

HAHaha iste göğüsten uzaklaştıkça aşağı yaklaşıyor yer cekimine yenik düşüyor. Keske bende basindan takip etseymisim bu ölçüyü

Hastaneye ziyaretçi alınıyor mu ?
Dr ziyaretçi alınmadığını söyledi.
Zor bir durum olacak sizin için. Kardeşlerinize tembihleyebilirsiniz. Beni düşünün diye. Eşinize de aynı şekilde.
Bana da alinmaz dedi ama aliyolar ya onlar da girer taniyorum onlari kardeslerim biraz asabi o zaten asabi ondan korkuyorum sanırım bir konusma yapmak zorundayim artk

Bana da alinmaz dedi ama aliyolar ya onlar da girer taniyorum onlari kardeslerim biraz asabi o zaten asabi ondan korkuyorum sanırım bir konusma yapmak zorundayim artk
Zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Şimdiden konusun ailenizle lohusayken bu sorunlarla ugrasmak zorunda kalmayin

Seni okadar cok iyi anliyorumki
Bende senin gibi bi ayrilik yasadim yani dogumdan once degil ama cok gecmeden
Ve ailem banada hep tepki koyardi cocugu gormeye geldiginde
Inanirmisin yan sokaga gelmesini isterdim oradan verirdim boyle gizlice sessizce
Bizim uzuntumuz stresimiz yetmiyormus gibi bide bu aile baskisi, seni cok iyi anliyorum
Ama ornek verim teyze kizim hamileyken ayrildi ve teyzemle asla ve asla cocugu gormeye gelmesin oldururruz keseriz biceriz dediler ama hastaneye girince teyzem kendisi doktordan rica etmis arayip babayi cagirsin diye
O gelincede asagiya inmis
Yani goz yummak zorunda kaldi sonucta babasi nekadarda kotu olursa olsun
Korkma sen bunlari dusunme bence canim hersey olacagina varir ama korktugun basina gelmez insallah

Senin kontrol nasıl geçti bugün kaç kilo olmuş seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…