- 4 Ekim 2018
- 357
- 373
- 103
Sezeryanla doğum oldu ilki de sezeryan di.cok şükür sağ salim kavuştuk.Sezeryan mı olacaksın yoksa suni sancı ile normal doğum mu. Hakkında hangisi hayırlısı ise o olsın.
Rabbim tamamına erdirsin. İnşallah sağ sal kavuşursunuz. Kuveze girmezşuan 3.30 dan beri hastanedeyim sancılarım var bu gece yatıracaklar 2 cm açığımda var sancılarmı takip edeceklermiş.ciğer geliştiricide vurdular.ama benım sancım belimde hiç yok.bebek kasılıo aşşa doğruda sancı inio.nasıl böle oldu anlamdım.benım haftamda doğum yapan oldumu
bide bu hastanede küvez sıkıntımız var hemen başlarından göndermeye yer arıolar.ebe geldi dioki şehire gidin orda doğurun burda küvez yok bebek gider sen burda kalırsın dio.doktorda yok gitmesin yolda sıkıntıya girer demiş.eşimde kızıo hemen başlarından atmya yer arıolar dıo.
kilosu 2.500 dedi doktor nstye baglayan ebede karnın baya buyuk 3 kilo gbi duruo dedı.oy oy dua edin bana
Ah canım evet hatırladım şimdi umarım her şey senin için güzel olur dualarım seninleAileler arasinda degil de biz bosanicaz temmuzda siddet yaşamıştım o nedenden dolayi
amin canım amin şimdilik sancılarım azaldı seyrek ve 40 a kadar cıkıo.yarın eve gönderirler büyük ihtimalleRabbim tamamına erdirsin. İnşallah sağ sal kavuşursunuz. Kuveze girmez
ya bende bundan tedirgin oluyorum arada insAllah sağlıkla kucağına alırsın bklm ne diyecekKızlar sancım varmış ben hissetmiyormuşum nst de çıktı pazartesiye kalmaz suyun gelirse gel dedi evimi sordu sanırım yatış yapacaktı pazartesi gidicem bakalım ne oluyor
benimde hala top yutmuş gibi ana göğüsle karnım arasında bariz boşluk var gibiAnladim cnm benim de baskım artti ama karnim hala dik duruyor
canım çok küçük haftalarda değil insAllah bı sıkıntı olmaz kalbini ferah tut herşey yolunda olur insAllah da küveze falan girmezşuan 3.30 dan beri hastanedeyim sancılarım var bu gece yatıracaklar 2 cm açığımda var sancılarmı takip edeceklermiş.ciğer geliştiricide vurdular.ama benım sancım belimde hiç yok.bebek kasılıo aşşa doğruda sancı inio.nasıl böle oldu anlamdım.benım haftamda doğum yapan oldumu
bide bu hastanede küvez sıkıntımız var hemen başlarından göndermeye yer arıolar.ebe geldi dioki şehire gidin orda doğurun burda küvez yok bebek gider sen burda kalırsın dio.doktorda yok gitmesin yolda sıkıntıya girer demiş.eşimde kızıo hemen başlarından atmya yer arıolar dıo.
kilosu 2.500 dedi doktor nstye baglayan ebede karnın baya buyuk 3 kilo gbi duruo dedı.oy oy dua edin bana
sen doğurunca inancan zaten seninle hep aynı şeyleri yaşıyoz gibi ya bende bı heyecanlandım ne zmn doğurcam acabahepinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum.Rabbim hepmize hayırlı doğumlar nasip etsin.Bu arada beni odada unuttular sanrım bidaha nstye geln olmadı ☺Doğururmuyum acaba nedense hiç doğuracağımı düşünmüorum.
Canım inşAllah bı sıkıntı olmaz baban esinin gelmesini mi istemiyorKizlar konuyla alakali degil ama doğum yaklastikca beni stres sardi aileler ilk defa hastanede yuz yuze gelecekler babam surekli esim hakkinda beni uyarip duruyo asla diye kardeşlerim asabi hastanede ben o haldeyken bide kavgaya tutusulacak diye stres yaptim resmen
benimki doğmaktan vaz gecti bakalım ne zamn tekrar zorlayacak.ya bende bundan tedirgin oluyorum arada insAllah sağlıkla kucağına alırsın bklm ne diyecek
benimde hala top yutmuş gibi ana göğüsle karnım arasında bariz boşluk var gibi
canım çok küçük haftalarda değil insAllah bı sıkıntı olmaz kalbini ferah tut herşey yolunda olur insAllah da küveze falan girmez
sen doğurunca inancan zaten seninle hep aynı şeyleri yaşıyoz gibi ya bende bı heyecanlandım ne zmn doğurcam acaba
Canım inşAllah bı sıkıntı olmaz baban esinin gelmesini mi istemiyor
amin canımHastanede olmakda çok zor bı durum ya bağıran bagırana Rabbim yardımcıları olsun dua edıorum Rabbim bir solukta kurtarsın İnşallah hepimizi.
yaaabenimki doğmaktan vaz gecti bakalım ne zamn tekrar zorlayacak.
Evet çıktım 10 gibi. Çok şükür ben de bebekte iyi durumdayiz. Şimdi yanımda saat başı emzirmeye çalışıyorum. İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim.....spinal oldu. Koronadan dolayı genel anestezi yapmıyoruz dedi...Cnm çıktın mı güzel haberini bekliyoruz
Ayni duygular iste arada ben kaldım yorum icin tesekkurler anlaşılmak guzel seySeni okadar cok iyi anliyorumki
Bende senin gibi bi ayrilik yasadim yani dogumdan once degil ama cok gecmeden
Ve ailem banada hep tepki koyardi cocugu gormeye geldiginde
Inanirmisin yan sokaga gelmesini isterdim oradan verirdim boyle gizlice sessizce
Bizim uzuntumuz stresimiz yetmiyormus gibi bide bu aile baskisi, seni cok iyi anliyorum
Ama ornek verim teyze kizim hamileyken ayrildi ve teyzemle asla ve asla cocugu gormeye gelmesin oldururruz keseriz biceriz dediler ama hastaneye girince teyzem kendisi doktordan rica etmis arayip babayi cagirsin diye
O gelincede asagiya inmis
Yani goz yummak zorunda kaldi sonucta babasi nekadarda kotu olursa olsun
Korkma sen bunlari dusunme bence canim hersey olacagina varir ama korktugun basina gelmez insallah
gözün aydın canım çok sevinsim adına Rabbim ikinizede saglık sıhhat versin.Evet çıktım 10 gibi. Çok şükür ben de bebekte iyi durumdayiz. Şimdi yanımda saat başı emzirmeye çalışıyorum. İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim.....spinal oldu. Koronadan dolayı genel anestezi yapmıyoruz dedi...
Babam gorse direk pata küte girmek istiyoya bende bundan tedirgin oluyorum arada insAllah sağlıkla kucağına alırsın bklm ne diyecek
benimde hala top yutmuş gibi ana göğüsle karnım arasında bariz boşluk var gibi
canım çok küçük haftalarda değil insAllah bı sıkıntı olmaz kalbini ferah tut herşey yolunda olur insAllah da küveze falan girmez
sen doğurunca inancan zaten seninle hep aynı şeyleri yaşıyoz gibi ya bende bı heyecanlandım ne zmn doğurcam acaba
Canım inşAllah bı sıkıntı olmaz baban esinin gelmesini mi istemiyor
Barışmak istiyor musun eşin yada senBabam gorse direk pata küte girmek istiyoya gelmesine bisey diyemez babam da olsa ama korkuyo çocuk olunca barisiriz falan diye
Hayir biz ayni evdee gecinemiyoruz aşk denen seyi dibine kadar yasadik hakkini yemem ama ofke sorunu var ve ayni evde olmuyoBarışmak istiyor musun eşin yada sen
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah öfke problemi varsa çok zor belki doktora gidip düzelirdi ama bunu düşünmüşsündür zaten umarım her şey iyi olurHayir biz ayni evdee gecinemiyoruz aşk denen seyi dibine kadar yasadik hakkini yemem ama ofke sorunu var ve ayni evde olmuyo
Tesekkur ediyorumHakkında hayırlısı olsun canım inşallah öfke problemi varsa çok zor belki doktora gidip düzelirdi ama bunu düşünmüşsündür zaten umarım her şey iyi olur
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah kilosu filan nasıl sen nasılsın hastaneden memnun kaldınmı canım.Evet çıktım 10 gibi. Çok şükür ben de bebekte iyi durumdayiz. Şimdi yanımda saat başı emzirmeye çalışıyorum. İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim.....spinal oldu. Koronadan dolayı genel anestezi yapmıyoruz dedi...
Canim kontrol iyi gecti sukur, bu kontrolda beyin ve kalp atislarini gozemledik, gecen hafta sorun olmustu ya, ben kilosunu sormayi unuttum onun stresinden orada bikac soru sorunca oda kiloyu soylemediSenin kontrol nasıl geçti bugün kaç kilo olmuş seninki
Iyi gecti cnm bi sknti yokmus sukurdaha doğurmadım canım ☺şimdi nstye bagladılar yeniden.senin kontroln nasıl gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?