2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar şimdi 2 3 gun önce affederseniz ishal için yazıyorum ve bugün kabız oldum bu şimdi ne anlama geliyor? Hamile boyunca olmadim ama şimdi durum çok farklı

Rabbim tamamına erdirsin. İnşallah sağ sal kavuşursunuz. Kuveze girmez

Kızlar sancım varmış ben hissetmiyormuşum nst de çıktı pazartesiye kalmaz suyun gelirse gel dedi evimi sordu sanırım yatış yapacaktı pazartesi gidicem bakalım ne oluyor
ya bende bundan tedirgin oluyorum arada insAllah sağlıkla kucağına alırsın bklm ne diyecek
Anladim cnm benim de baskım artti ama karnim hala dik duruyor
benimde hala top yutmuş gibi ana göğüsle karnım arasında bariz boşluk var gibi
canım çok küçük haftalarda değil insAllah bı sıkıntı olmaz kalbini ferah tut herşey yolunda olur insAllah da küveze falan girmez
sen doğurunca inancan zaten seninle hep aynı şeyleri yaşıyoz gibi ya bende bı heyecanlandım ne zmn doğurcam acaba
Canım inşAllah bı sıkıntı olmaz baban esinin gelmesini mi istemiyor

benimki doğmaktan vaz gecti bakalım ne zamn tekrar zorlayacak.

Cnm çıktın mı güzel haberini bekliyoruz
Evet çıktım 10 gibi. Çok şükür ben de bebekte iyi durumdayiz. Şimdi yanımda saat başı emzirmeye çalışıyorum. İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim.....spinal oldu. Koronadan dolayı genel anestezi yapmıyoruz dedi...

Ayni duygular iste arada ben kaldım yorum icin tesekkurler anlaşılmak guzel sey

gözün aydın canım çok sevinsim adına Rabbim ikinizede saglık sıhhat versin.

Babam gorse direk pata küte girmek istiyo ya gelmesine bisey diyemez babam da olsa ama korkuyo çocuk olunca barisiriz falan diye

Hayir biz ayni evdee gecinemiyoruz aşk denen seyi dibine kadar yasadik hakkini yemem ama ofke sorunu var ve ayni evde olmuyo
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah öfke problemi varsa çok zor belki doktora gidip düzelirdi ama bunu düşünmüşsündür zaten umarım her şey iyi olur

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah kilosu filan nasıl sen nasılsın hastaneden memnun kaldınmı canım.

Senin kontrol nasıl geçti bugün kaç kilo olmuş seninki
Canim kontrol iyi gecti sukur, bu kontrolda beyin ve kalp atislarini gozemledik, gecen hafta sorun olmustu ya, ben kilosunu sormayi unuttum onun stresinden orada bikac soru sorunca oda kiloyu soylemedi
Bu basen konusunu sordum, cocuk kilolu olursa basenimden gecebilecek kadar genismi diye sordum
Doktorum bunu anca dogum aninda anlayabilirz, gorunurde sorun yok ama nece kadinlar geldi dar basenli (yani basen dedigim cati) ama bebek dogum icin cok iyi bir pozisyonda oldugu icin sorun yasamadik ama genis baseni olupda cocugun pozisyonundan dolayi dogumu son anda sezeryana cevirmek zorunda kaldik diye aciklama yapti
Birde bi kadin 6cm ile tam 4hafta dolasmis dogumu beklemisler dusunebiliyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…