2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evlatlarını hamile hamile darp edeni kim olsa istemez. Eşine ben bile çok öfkenmiştim. İşte doğum bunun yeri değil. Herkes görevini yapıp adam akıllı yoluna gitse iyi olur. Sen ailene bunu belirt. Çocuğun babası bunu bu saatten sonra değiştiremeyeceksin. Baktın gerginlik var. Odadan herkesi çıkart bebeğinle kalın. Dışarda kim ne yaparsa yapsın senden ve bebeğinden daha kıymetli hiçbir şey yok. Baban sana kıyamaz o halinle üzülmene izin vermez diye düşünüyorum.

Cnm herde doğum yaptın bebişin kilosu tahminle uyumlu mu agrın var mı

Günaydın erken uyanmaktan nefret edıorum resmen ya.
Iyi gecti cnm bi sknti yokmus sukur
Hangi durumlarda direk hastaneye gitmeliyim onu anlatti iste
Ee nst de ne cikiyo
Doktor ne diyo
eve geldim sancı çıkmadı 4 de gdip ciğer glştrcnın 2.dznu yapacaklar.eve geldim yine kasılmalarm başladı.hastnede ful yattm ya artık evdede yatacam mcbur.

Benim 35+0ken 2750ydi. Ölçümde yanılma olabilir belki senin o anlık. İlk bebeğinin de maşallahı varmış iriymiş Onunla karşılaştırma bence iyi şu an
Aynen normal belki ama ilkiyle karsilastiriyorum elimde olmadanher şeyi not aldigim bir defterim var hamileyken oradan bakiyorum

Aslinda sen hiç kendini yorma düşünme bunları, Herşey olacagina varır.. Ne kadar planlasakta.. Tek düşündüğün bebeğin ve sağlığın olsun.. Herkes bulur birbirini.. Sadece ex eşine de , ailene de soyle bana bugünü güzel hatıralar bırakın falan filan Inter Milan..

Hele bı minik tosbağa gördükten sonra hiç te bişi olmaz Herkes sakinleşir Allah'ın izniyle ..

Tebrik ederim Hayırlı uğurlu olsun İnşallah .. Sağlıkla ve sevgiyle büyüsün..

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah kilosu filan nasıl sen nasılsın hastaneden memnun kaldınmı canım.
Hastaneden memnun kaldım. Özel hastane gibi ilgililer...3.200 Gr doğdu...ben de iyiyim spinalden korkuyordum biraz zor oldu. Mide bulantısı yaşadım. Ayaklarımı hissetmeye başlayınca biraz daha iyi hissettim. İlk ayağa kalkış kolay oldu. Sık sık yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bebeği sık sık emzirmeye çalışıyorum.bebek hemşireleri de tatlı ilgililer...

Cnm herde doğum yaptın bebişin kilosu tahminle uyumlu mu agrın var mı
Başakşehir şehir hastanesi nde yaptım. Kilo tahmini ultrasonda çıkanla uyumlu. biraz ağrım var. O da normal... İlk ayağa kalkmam kolay oldu. Fırsat buldukça yürüyorum iyi geliyor....Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun... Bı avazda dogurmayi bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin.....

Amin cnm sabırsızlıkla bekliyorum haftaya çarşambaya randevum bakalım bizi ne bekliyor

Sen aileni barışmayı düşünmediğini ikna et demek ki hala şüpheliler. Gerçi konuşmuşsundur zaten de, ben de hastanede kimsenin olay çıkaracağını düşünmüyorum. Sizinkiler -çok da haklı olarak- laf soksa bile, karşı taraf mahcup durumda olacağı için büyüyeceğini düşünmüyorum. İlla ki bir kişi çıkacaktır yeri ve zamanı olmadığını hatırlatacak. Zor bir durum, Allah yardımcın olsun

Günaydın erken uyanmaktan nefret edıorum resmen ya.

eve geldim sancı çıkmadı 4 de gdip ciğer glştrcnın 2.dznu yapacaklar.eve geldim yine kasılmalarm başladı.hastnede ful yattm ya artık evdede yatacam mcbur.
Dogum icin ne diyolar, acilman varmi

Seni yormak istemiyorum ama merakta ediyrm ameliyatına hangi dr girdi refaketci alıyolar mı ziyaretçi girebiliyormu mesela

Çok sevindim canım maşallah çok iyi doğmuş bebeğin.Hayırlı uzun ömürlü evlat olsun inşallah .yanına refakatçi aldılarmı canım ziyaretçiye izin varmı.Ne kadar kalıcaksın hastanede..

Dogum icin ne diyolar, acilman varmi
açılmam ilk baktıklarında 2cm di sancı gecede devam etseydi açılmaya bakacaklardı ama bakmadılar bidaha.şuan doğmasın diıolar.her ihtimale karsi ciğer gelştriciyi vurdular bugunde 2.doza gidecem.gündüz olan sancılara göre akşma dgrurum gözyle bakıolardı .ben herlde yine suyumu bekleyecem kızımdada öleydi sancı faln çıkıodu evdede sancılıydım sürekli ama suyum gelmeden doğum olmadı evde suyum geldi sancılar kesıldı sonra yavas yavas tekrar arttı doğum oldu .yine öyle olacak gbi geliyor ama bakalım ne olacak .1 hafta daha beklese ıyı olur haftaya sınavıda halledım sonra doğsun ☺
Benim gibi sınava girecekler vardı ne yaptınız doğuran yada bekleyen kimler var???

İkinizede Maşşallah canım.Benimde ebeler göbeğime göre 3 kilo var diolar ama artık onlarada inanmıyorum kızımda doğum masasındayken eliyle yoklayıp oo bu 2 kilo bile yok demişlerdi bi çıktı 2700
oyüzden şimdide tam tersi çıkarsa die korkuyorum 3 deyipte 2 çıkarsa

Bu kilo olayı az olsa dert çok olsa dert. Dün doktorum da inanamadı 3300 çıktı ve yüzü düştü, hayır dedi hemen dikkat et yediklerine, yoksa doğunca sıkıntıya girer bebek. Ben de şunu anlamıyorum, çok şükür 36.haftaya gelmişiz, 1.500 doğan çocuk yaşıyor, 2500 doğan yaşıyor, bu haftalara gelen, hatta hıçkırarak ciğer geliştirdiğini gösteren bebek neden sıkıntıya giriyor? Mantığı oturamıyorum bilen biri yardımcı olabilir mi?

Allah kolaylik versin canim. Insallah saglikla cok zorlanmadan dogumun gerceklesir

Aklimda deli sorular her doktor farkli yorum yapiyo
Arkadasim 4bucuk dogurdu ya, doktoru ona aman tuh vah deyip strese sokmadi
Niye boyle yorum yapip insani strese sokarlar anlamam

Şekerden süphelenmiştir büyük ihtimalle doktorunuz. Doğumdan sonra birden şeker düşmesi yaşayabiliyor bebekler öyle bişeyden süphelendıyse onun için demiştir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…