Şekerden süphelenmiştir büyük ihtimalle doktorunuz. Doğumdan sonra birden şeker düşmesi yaşayabiliyor bebekler öyle bişeyden süphelendıyse onun için demiştir diye düşünüyorum
Zannetmiyorum bilinip hemen önlem alındıktan sonra yoğun bakıma bile alıncağını zannetmiyorum. Doktorunuz en kötüsünü söylemiş size sakin olun bence bir doktora daha danışınDediğinde haklısın. Şeker çıktı zaten bende ama hiç aşırı yüksek değerleri bulmadı. Yaşım 38, tansiyonum 14/8 çıktı, idrar tahlili istedi bir yere gitme sonucu bekle dedi, suyu da fazla dedi, bu iyi değil dedi. Daha çok stres yapıyorum şimdi evde. Diyelim ki doğdu ve ani şeker düşmesi yaşadı, hastanede yenidoğan yoğun bakım olduğu sürece düzeltilemeyecek bir problem olur mu bu?
Zannetmiyorum bilinip hemen önlem alındıktan sonra yoğun bakıma bile alıncağını zannetmiyorum. Doktorunuz en kötüsünü söylemiş size sakin olun bence bir doktora daha danışın
Yaaa gözünüz aydın canım sağlıkla büyütün insAllahBiz temmuz beklerken haziranda dogdukdarısı başınıza insllh tum yavrular hayırla sağlıkla dogsun
Gözün aydın canım Rabb'im sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çıktınız mi hastanedenDün 6’da tansiyon nedeniyle sezaryena alınacağımı söylemiştim.İyi dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederimTemmuz annesi olacakken birden kendimi haziran annesi olarak buldum Tansiyonumu soran arkadaşlara da yazayım. Tansiyon sorunum 32 haftalıkken başladı birden 15/10 oldu.Evde takip yaptık önce limon,sarımsak gibi doğal şeylerle düşürmeye çalıştık.36. Haftaya kadar ara ara yükseldi ama bir şekilde 4 haftayı ilaçsız kurtardık.|Doktorum 14/15/9 üzerinde ısrarla devam eden bir tansiyon olursa ilaç deneriz demişti.Eğer ilaçla da düşmezse alırız dedi.Nitekim 37. Haftada tansiyonum yine 14/9 ve üzerinde seyretmeye başladı.Ve 37+2’de tansiyonum 14/10’lara geldi.İlaç içtim fakat düşüş çok az bir zaman diliminde oldu ve doktorum aynı gün alalım seni de bebeği de riske atamayız dedi ve Dün bebişimi spinal&epidural kombine sezaryenla dünyaya getirdim çok şükür
Doktorun adını hatırlamıyorum. Sanırım riskli gebelik uzmanı girdi kolastaz olduğu için.refakatci 1 kişi aliyorlar. Ziyaretçi saati var akşam üstü 6 ile 8 arası girmek serbest. Başka saatlerde gelinirse almıyorlar ama bişey lazımsa eşin veya yakının getirdiyse güvenlik gelip refakatçi ne haber veriyor alması için.Seni yormak istemiyorum ama merakta ediyrm ameliyatına hangi dr girdi refaketci alıyolar mı ziyaretçi girebiliyormu mesela
Refakatçi 1 kişi kalıyor ve erkek refakatçi kabul etmiyorlar. 6 ile 8 arası ziyaretçi kabul ediyorlar. Dün eşim kızım ve gorumcelerim ben doğumdan çıkana kadar hastanedelerdi ona müsade ettiler. 2 gece diye biliyorum. Yarın çıkartırlar büyük ihtimalle...Çok sevindim canım maşallah çok iyi doğmuş bebeğin.Hayırlı uzun ömürlü evlat olsun inşallah .yanına refakatçi aldılarmı canım ziyaretçiye izin varmı.Ne kadar kalıcaksın hastanede..
Gözün aydınDün 6’da tansiyon nedeniyle sezaryena alınacağımı söylemiştim.İyi dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederimTemmuz annesi olacakken birden kendimi haziran annesi olarak buldum Tansiyonumu soran arkadaşlara da yazayım. Tansiyon sorunum 32 haftalıkken başladı birden 15/10 oldu.Evde takip yaptık önce limon,sarımsak gibi doğal şeylerle düşürmeye çalıştık.36. Haftaya kadar ara ara yükseldi ama bir şekilde 4 haftayı ilaçsız kurtardık.|Doktorum 14/15/9 üzerinde ısrarla devam eden bir tansiyon olursa ilaç deneriz demişti.Eğer ilaçla da düşmezse alırız dedi.Nitekim 37. Haftada tansiyonum yine 14/9 ve üzerinde seyretmeye başladı.Ve 37+2’de tansiyonum 14/10’lara geldi.İlaç içtim fakat düşüş çok az bir zaman diliminde oldu ve doktorum aynı gün alalım seni de bebeği de riske atamayız dedi ve Dün bebişimi spinal&epidural kombine sezaryenla dünyaya getirdim çok şükür
Çok sagol cnmDoktorun adını hatırlamıyorum. Sanırım riskli gebelik uzmanı girdi kolastaz olduğu için.refakatci 1 kişi aliyorlar. Ziyaretçi saati var akşam üstü 6 ile 8 arası girmek serbest. Başka saatlerde gelinirse almıyorlar ama bişey lazımsa eşin veya yakının getirdiyse güvenlik gelip refakatçi ne haber veriyor alması için.
Çok güzel canım memnun kalmanada iyi olmanada çok sevindim.Darısı başımıza diyimRefakatçi 1 kişi kalıyor ve erkek refakatçi kabul etmiyorlar. 6 ile 8 arası ziyaretçi kabul ediyorlar. Dün eşim kızım ve gorumcelerim ben doğumdan çıkana kadar hastanedelerdi ona müsade ettiler. 2 gece diye biliyorum. Yarın çıkartırlar büyük ihtimalle...
İnşallahTeşekkür ederim. Hepimiz için en güzeli olsun, sağ salim doğurup evlerimize döndüğümüzü de konuşalım buradan inşallah
hayırlı olsun canım çok şükür çok şükürDün 6’da tansiyon nedeniyle sezaryena alınacağımı söylemiştim.İyi dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederimTemmuz annesi olacakken birden kendimi haziran annesi olarak buldum Tansiyonumu soran arkadaşlara da yazayım. Tansiyon sorunum 32 haftalıkken başladı birden 15/10 oldu.Evde takip yaptık önce limon,sarımsak gibi doğal şeylerle düşürmeye çalıştık.36. Haftaya kadar ara ara yükseldi ama bir şekilde 4 haftayı ilaçsız kurtardık.|Doktorum 14/15/9 üzerinde ısrarla devam eden bir tansiyon olursa ilaç deneriz demişti.Eğer ilaçla da düşmezse alırız dedi.Nitekim 37. Haftada tansiyonum yine 14/9 ve üzerinde seyretmeye başladı.Ve 37+2’de tansiyonum 14/10’lara geldi.İlaç içtim fakat düşüş çok az bir zaman diliminde oldu ve doktorum aynı gün alalım seni de bebeği de riske atamayız dedi ve Dün bebişimi spinal&epidural kombine sezaryenla dünyaya getirdim çok şükür
Gözün Aydın hayırlı sağlıklı evlat olsunBiz temmuz beklerken haziranda dogdukdarısı başınıza insllh tum yavrular hayırla sağlıkla dogsun
Gözün Aydın sağlıklı hayırlı evlat olsun haftan zaten iyimiş sıkıntı olmamıştır umarımDün 6’da tansiyon nedeniyle sezaryena alınacağımı söylemiştim.İyi dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederimTemmuz annesi olacakken birden kendimi haziran annesi olarak buldum Tansiyonumu soran arkadaşlara da yazayım. Tansiyon sorunum 32 haftalıkken başladı birden 15/10 oldu.Evde takip yaptık önce limon,sarımsak gibi doğal şeylerle düşürmeye çalıştık.36. Haftaya kadar ara ara yükseldi ama bir şekilde 4 haftayı ilaçsız kurtardık.|Doktorum 14/15/9 üzerinde ısrarla devam eden bir tansiyon olursa ilaç deneriz demişti.Eğer ilaçla da düşmezse alırız dedi.Nitekim 37. Haftada tansiyonum yine 14/9 ve üzerinde seyretmeye başladı.Ve 37+2’de tansiyonum 14/10’lara geldi.İlaç içtim fakat düşüş çok az bir zaman diliminde oldu ve doktorum aynı gün alalım seni de bebeği de riske atamayız dedi ve Dün bebişimi spinal&epidural kombine sezaryenla dünyaya getirdim çok şükür
Bencede bir terslik olsaydı doktor söylerdi söylemek zorundalar yani saklayamazlarki merak etme canım sağlıkla yavrunu alırsın koynuna İnşAllahof of yine canımı sıkacak bişey buldum ya sinir olmamk elde değil.
kendime hakaret yasak degıl demı?Salak kafam ya dün muayenede doktor bana dedıkı sen detaylıya girmedn mi dedi girdim dedim kaçıncı haftada dedi emin degılım dedım.nese ordan sekreternn bilgisayardan gecmişe faln baktı ve salakben ne oluo demedim okadar salağım ki o an doğum haneye faln gönderio die onun derdine düştüm ve şuan çok pişmanim.
Ne düşündüğümüde söleyim ben ilk detaylıya gittim doktor 30lardamydı 20lerdemı vardıya .nese gittim doktor daha bebek küçükmüş detaylı göremiorum dedi sonra araya zıkım korona girdi korona hafifleyince gittiğimde doktr gönderdi detaylıya ve bu seferde bebek büyük göremiom dedi doktor.yani benım detaylı yalan oldu.Şimdide diyorum doktor kesin bi anprmlalik gördü sakatlık falan oyuzden detaylının derdıne düştü ama bana bi açıklama yapmadı bende sormadım offff.
bugun hastaneden çıkınca kafam dank etti.kocama da söleyemedim oda burnumdan getrecek biliorum çünki.bugun 2.doxa gttıgımde ebelere anlattaım doktrla görüşsem die ama onlarda yok imkansız dedıler bişey görse sana söylerdi muhakkak dedıler yani böyle muallakta kaldım.kafayı yiyecegım randevuda yok 15 gün sonraya anca bulunuo ben ne yapacam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?