- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Kaçıncı haftada diye sorduysa bence muayene geçmişinde göremediği için ya da dediğin gibi doğru tarihte giriş görünmüyodur, doğum zamanı da girilip girilmediği bilgisi lazımdır dr lar için, bilmiyorum tam ama, belki ondandır sıkma canını.of of yine canımı sıkacak bişey buldum ya sinir olmamk elde değil.
kendime hakaret yasak degıl demı?Salak kafam ya dün muayenede doktor bana dedıkı sen detaylıya girmedn mi dedi girdim dedim kaçıncı haftada dedi emin degılım dedım.nese ordan sekreternn bilgisayardan gecmişe faln baktı ve salakben ne oluo demedim okadar salağım ki o an doğum haneye faln gönderio die onun derdine düştüm ve şuan çok pişmanim.
Ne düşündüğümüde söleyim ben ilk detaylıya gittim doktor 30lardamydı 20lerdemı vardıya .nese gittim doktor daha bebek küçükmüş detaylı göremiorum dedi sonra araya zıkım korona girdi korona hafifleyince gittiğimde doktr gönderdi detaylıya ve bu seferde bebek büyük göremiom dedi doktor.yani benım detaylı yalan oldu.Şimdide diyorum doktor kesin bi anprmlalik gördü sakatlık falan oyuzden detaylının derdıne düştü ama bana bi açıklama yapmadı bende sormadım offff.
bugun hastaneden çıkınca kafam dank etti.kocama da söleyemedim oda burnumdan getrecek biliorum çünki.bugun 2.doxa gttıgımde ebelere anlattaım doktrla görüşsem die ama onlarda yok imkansız dedıler bişey görse sana söylerdi muhakkak dedıler yani böyle muallakta kaldım.kafayı yiyecegım randevuda yok 15 gün sonraya anca bulunuo ben ne yapacam ya
Evet canım böyle kısmet oldu işte sağlıklı, sıhhatli alalım kucağımızaKarusel @kucukbikadin önce ben sonra siz ardımdan gelirsiniz diyordum da bayağı ortalara kaldık Karusel pazartesi sen salı ben inşallah hayırlısıyla tamamlamış olacağız
Canım detaylıya girip girmediğini yada tarama testlerini 2 li 3 lü 4 lü seni her gören yeni doktor soruyor takma kafana rutin sorular bunlar.of of yine canımı sıkacak bişey buldum ya sinir olmamk elde değil.
kendime hakaret yasak degıl demı?Salak kafam ya dün muayenede doktor bana dedıkı sen detaylıya girmedn mi dedi girdim dedim kaçıncı haftada dedi emin degılım dedım.nese ordan sekreternn bilgisayardan gecmişe faln baktı ve salakben ne oluo demedim okadar salağım ki o an doğum haneye faln gönderio die onun derdine düştüm ve şuan çok pişmanim.
Ne düşündüğümüde söleyim ben ilk detaylıya gittim doktor 30lardamydı 20lerdemı vardıya .nese gittim doktor daha bebek küçükmüş detaylı göremiorum dedi sonra araya zıkım korona girdi korona hafifleyince gittiğimde doktr gönderdi detaylıya ve bu seferde bebek büyük göremiom dedi doktor.yani benım detaylı yalan oldu.Şimdide diyorum doktor kesin bi anprmlalik gördü sakatlık falan oyuzden detaylının derdıne düştü ama bana bi açıklama yapmadı bende sormadım offff.
bugun hastaneden çıkınca kafam dank etti.kocama da söleyemedim oda burnumdan getrecek biliorum çünki.bugun 2.doxa gttıgımde ebelere anlattaım doktrla görüşsem die ama onlarda yok imkansız dedıler bişey görse sana söylerdi muhakkak dedıler yani böyle muallakta kaldım.kafayı yiyecegım randevuda yok 15 gün sonraya anca bulunuo ben ne yapacam ya
Canini skma insan soracaklarini o an ki heyecanla unutuyo kotu bisi olsa muhakkak paylasirdi bilgi verirdiof of yine canımı sıkacak bişey buldum ya sinir olmamk elde değil.
canim kötü düşünme lütfen yani bir sorun olsa söylerdi bence de rutin sormuştur hani bir sıkıntı olarak görmüş olsaydı böyle böyle sorun var gibi ne çıkmıştı detaylıda diye korkma Allah'ın izniyle bir şey yokturof of yine canımı sıkacak bişey buldum ya sinir olmamk elde değil.
Vallahi bende de durumlar biraz zor geçiyor artık son haftalar hayırlısıyla doğuruz bir an önce inşAllahMerhaba kızlar benimde buğün kontorl vardı epey bi nst de kaldım yaklaşık 40 dk fln sürdü tansiyon çok çıktı bu hafta düzenli ölçmemi ve saat saat yazmanı istedi perşmbe günü de 37 hafta çalışamaz raporu almak için tekrar gidicem siz de nasıl durumlar son zamanlar zor geçiyor artık
Bu kilo olayı az olsa dert çok olsa dert. Dün doktorum da inanamadı 3300 çıktı ve yüzü düştü, hayır dedi hemen dikkat et yediklerine, yoksa doğunca sıkıntıya girer bebek. Ben de şunu anlamıyorum, çok şükür 36.haftaya gelmişiz, 1.500 doğan çocuk yaşıyor, 2500 doğan yaşıyor, bu haftalara gelen, hatta hıçkırarak ciğer geliştirdiğini gösteren bebek neden sıkıntıya giriyor? Mantığı oturamıyorum bilen biri yardımcı olabilir mi?
Aklimda deli sorular her doktor farkli yorum yapiyo
Arkadasim 4bucuk dogurdu ya, doktoru ona aman tuh vah deyip strese sokmadi
Niye boyle yorum yapip insani strese sokarlar anlamam
Kızlar benim oğlan da malum kilolu, bende de şekerden şüphelendi ama 1 haftadır şekerimi takip ediyorum. Açlık da tokluk da normal çıkıyor. Şekerim yok. Suyum fazla olduğu için bebek geri dönebilir de dedi bana doktorumŞekerden süphelenmiştir büyük ihtimalle doktorunuz. Doğumdan sonra birden şeker düşmesi yaşayabiliyor bebekler öyle bişeyden süphelendıyse onun için demiştir diye düşünüyorum
Kaç kilo olmuş bebişMerhaba kızlar benimde buğün kontorl vardı epey bi nst de kaldım yaklaşık 40 dk fln sürdü tansiyon çok çıktı bu hafta düzenli ölçmemi ve saat saat yazmanı istedi perşmbe günü de 37 hafta çalışamaz raporu almak için tekrar gidicem siz de nasıl durumlar son zamanlar zor geçiyor artık
Kaç kiloydu ki ve baş çevresi kaçKızlar benim oğlan da malum kilolu, bende de şekerden şüphelendi ama 1 haftadır şekerimi takip ediyorum. Açlık da tokluk da normal çıkıyor. Şekerim yok. Suyum fazla olduğu için bebek geri dönebilir de dedi bana doktorumşuanda doğum pozisyonunda ama suyu bol bebek tekrar düz dönebiliyormuş. Ben sadece şekerden korkuyordum. Şekerim olmadığına göre bebek kilolu ise de sezeryana alır artık. Yeter ki bebeklerimiz ve biz iyi olalım yani. Bana dedi sıkı diyet yap çocuk kilo almasın. Meyveden peynirden bile kilo alıyormuş. Bi diyet yaptım, tüm enerjim sıfır. Hayattan zevk alamaz duruma geldim diyet işi bana göre değil. Üstelik dr kağan kocatepe siz yeseniz de yemeseniz de her bebeğin bi yapısı vardır ve kilo almasını 200 gram belki azaltırsınız diyor. Kilo almayan bebek için de aynı durum söz konusu, en fazla 200 gram alır diyor. Bu çocukların yapısı bu yani, değiştiremeyiz. 4500, 5000e yakın doğuranların bazıları daha kolay doğdu diyor.. Çocuk kendini daha kolay itiyor diyor, herkes başka konuşuyor anlamıyorum. Ama olmayacaksa zorlamak istemem. Sancıyı çekmeden sezeryan olmayı tercih ederim. Benim oğlan da çok hıçkırıyor bu arada. Ama yine de 2 ampül ciğer geliştirici iğne yaptı bana geçen hafta...
36 hafta biterken 3300 dü. Baş çevres 9,37 idi.Kaç kiloydu ki ve baş çevresi kaç
Canım bende seninle aynı durumdayım.iki haftada bir kontrole gidiyorum.suyum 2 hafta önce fazlaydı bebek dönmemişti daha.bu hafta gittim bebek dönmüş suyum da normale dönmüş ama bebeğin kilosundan dolayı 38.haftada suni sancı ile doğumu başlatalım dediler.Kızlar benim oğlan da malum kilolu, bende de şekerden şüphelendi ama 1 haftadır şekerimi takip ediyorum. Açlık da tokluk da normal çıkıyor. Şekerim yok. Suyum fazla olduğu için bebek geri dönebilir de dedi bana doktorumşuanda doğum pozisyonunda ama suyu bol bebek tekrar düz dönebiliyormuş. Ben sadece şekerden korkuyordum. Şekerim olmadığına göre bebek kilolu ise de sezeryana alır artık. Yeter ki bebeklerimiz ve biz iyi olalım yani. Bana dedi sıkı diyet yap çocuk kilo almasın. Meyveden peynirden bile kilo alıyormuş. Bi diyet yaptım, tüm enerjim sıfır. Hayattan zevk alamaz duruma geldim diyet işi bana göre değil. Üstelik dr kağan kocatepe siz yeseniz de yemeseniz de her bebeğin bi yapısı vardır ve kilo almasını 200 gram belki azaltırsınız diyor. Kilo almayan bebek için de aynı durum söz konusu, en fazla 200 gram alır diyor. Bu çocukların yapısı bu yani, değiştiremeyiz. 4500, 5000e yakın doğuranların bazıları daha kolay doğdu diyor.. Çocuk kendini daha kolay itiyor diyor, herkes başka konuşuyor anlamıyorum. Ama olmayacaksa zorlamak istemem. Sancıyı çekmeden sezeryan olmayı tercih ederim. Benim oğlan da çok hıçkırıyor bu arada. Ama yine de 2 ampül ciğer geliştirici iğne yaptı bana geçen hafta...
daha beni ultrasyonla muayene ederken sordu canım kayıtlara faln hiç bakmadan sordu.belki yapılacak bişey yok die cnmı sıkmak istememiştr .nasıl olsa detaylıda öğrenmemiş bndende öğrenmesn demştırKaçıncı haftada diye sorduysa bence muayene geçmişinde göremediği için ya da dediğin gibi doğru tarihte giriş görünmüyodur, doğum zamanı da girilip girilmediği bilgisi lazımdır dr lar için, bilmiyorum tam ama, belki ondandır sıkma canını.
Bana da 4e varmadan suni sancı ile doğurturum ben onu diyor. Yoksa çıkarken omzu takılır diyor. Ben ilkini suni sancı ile doğurdum. Bunda kendi sancım gelsin dedim. Acaba diyorum bize böyle kilolu diyorlar ya bide doğunca kilosu az çıkmasınCanım bende seninle aynı durumdayım.iki haftada bir kontrole gidiyorum.suyum 2 hafta önce fazlaydı bebek dönmemişti daha.bu hafta gittim bebek dönmüş suyum da normale dönmüş ama bebeğin kilosundan dolayı 38.haftada suni sancı ile doğumu başlatalım dediler.
Keşke suni sancıdan önce sancılarım başlasa suni sancı işi beni çok korkutuyor
İnşallah hastaneden beri başım çatlıo kimseye söyleyemmk ayrı bi dertBencede bir terslik olsaydı doktor söylerdi söylemek zorundalar yani saklayamazlarki merak etme canım sağlıkla yavrunu alırsın koynuna İnşAllah
İnşallah öyledir canımCanım detaylıya girip girmediğini yada tarama testlerini 2 li 3 lü 4 lü seni her gören yeni doktor soruyor takma kafana rutin sorular bunlar.
Sanırım benim bebeğin kilosunu sordun.34.haftada 2748 çıktı.Bana da 4e varmadan suni sancı ile doğurturum ben onu diyor. Yoksa çıkarken omzu takılır diyor. Ben ilkini suni sancı ile doğurdum. Bunda kendi sancım gelsin dedim. Acaba diyorum bize böyle kilolu diyorlar ya bide doğunca kilosu az çıkmasınseninkinin bpd kaç yazıyor
Allahım İnşallah öyledir aklıma bir sürü şey geliyorcanim kötü düşünme lütfen yani bir sorun olsa söylerdi bence de rutin sormuştur hani bir sıkıntı olarak görmüş olsaydı böyle böyle sorun var gibi ne çıkmıştı detaylıda diye korkma Allah'ın izniyle bir şey yoktur
Vallahi bende de durumlar biraz zor geçiyor artık son haftalar hayırlısıyla doğuruz bir an önce inşAllah
Hiç canını sıkma, ben de negatif anlamadım doktorun sorusunu ama bir de gel soruyu duyana sor işte, ben de olsam kesin en kötü ne olabilirse onu düşünürdüm. Annelik=kaygı resmen. Durumunda bir şey görse evet bence de söylemek zorunda. Hatta anne karnındayken kalp damarlarına müdahale edilen bebek bile okumuştum. O yüzden sen iyi düşün, kendi huzuruna odaklan bence, az kaldı, geliyorof of yine canımı sıkacak bişey buldum ya sinir olmamk elde değil.
lütfen kötü düşünme kötüyü çağırma Allah in izniyle sağlıkla gelecek hepimiizm evladıdaha beni ultrasyonla muayene ederken sordu canım kayıtlara faln hiç bakmadan sordu.belki yapılacak bişey yok die cnmı sıkmak istememiştr .nasıl olsa detaylıda öğrenmemiş bndende öğrenmesn demştır
amin cnmAllahım İnşallah öyledir aklıma bir sürü şey geliyorRabbim evladmı zor durumda bırakacak acı çektirecek dert vermesin.Hepimizin evlatlarınada vermesin İnşallah
Hiç canını sıkma, ben de negatif anlamadım doktorun sorusunu ama bir de gel soruyu duyana sor işte, ben de olsam kesin en kötü ne olabilirse onu düşünürdüm. Annelik=kaygı resmen. Durumunda bir şey görse evet bence de söylemek zorunda. Hatta anne karnındayken kalp damarlarına müdahale edilen bebek bile okumuştum. O yüzden sen iyi düşün, kendi huzuruna odaklan bence, az kaldı, geliyorAllah içimize ferahlık versin.
Amin canlarım amin çok sağolun moral verdiğiniz için.az kaldı doğuna göreceğiz nasıl olsa.lütfen kötü düşünme kötüyü çağırma Allah in izniyle sağlıkla gelecek hepimiizm evladı
amin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?