2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hamilelikte diyetmi olur ya, tamam dikkat edilir ama diyette neymis anam

Selamlar Bende tansiyon takipliyim Her an elimde tansiyon aleti.. Çok sevindim sizinde ve bebeğinizin de iyi olmasına .. Tebrik ederim.. Sağlıklı, sıhhatli ve tansiyonsuz bir şekilde inşallah büyütmek nasip etsin.. Bu arada bebisin kilosu ne kadar acaba .. Kuvoze girmedi değil mi bebeğiniz.. Benimkinin kilosu tansiyon. Nedeniyle biraz az da.. 38+1 oldum biraz daha kilo alsın bekle dedi bakalım..

Amin canlarım amin çok sağolun moral verdiğiniz için.az kaldı doğuna göreceğiz nasıl olsa.

DokrorunuZ dosyaniza bakıp 2 li yada 3 ki tarama sonuçlarını eksik gördüyse ondan sormuştur.Simdi evham yapmayın.. Sağlıklı doğumlar inşallah Bu arada randevu sorunu için eğer mümkünse pes peşe alın randevularınızı sistem izjn veriyorsa..

Benimki 3100 dü baş çevresi 9.66 aynı haftada.Doktor biraz koca kafaliyiz dedi umarim normal doğum için sorun olmaz
Beni alttan muayene edecek perşembe günü. Bakalım ne dicek. Çıkar yada çıkmaz yorumu yapacak herhalde. Daha önce 3300 kilo çıkardım ama şimdikini bilemem.

Öyle düşünme, inşallah açılman olur. Suni sancı olacaksa olumlu düşüncelerle git hastaneye. Damardan ilacı veriyorlar, yavaştan başlıyor sancın. Açılman ilerleyince çıkarıyorlar zaten.

İnşallah öyledir canım ama buna 3. muayenm faln ilk defa sordu İnşallah ben yanılıyorumdur.tiroidimde varya dahiliyecide hep etkilenir die konuşuodu bayadr kafam rahattı şimdi yine sıkıntıya girdim
Canim kendini korkutma bende gecen gun devlette gittim kendi doktorum yoktu diye.ordaki doktorda bana sordu detayli oldun mu diye hangi haftada falan diye.ilk kez beni goren doktordu o yuzden soruyorum diye hic ustune dusmedim. Benim detayli da temiz cekmisti bi sorun yoktu.bence yeni gören doktor rutin soruyordur yani ben öyle dusundum diye hic aklima takmadim.sen de icini ferah tut lutfensag saglim alirsin kucagina

20li haftalarda gittiğinde nasıl küçük deyip dönderdi detaylıdaki doktor anlamadım ben 19.haftamda gittim hiçte öyle birşey demedi. Sonra hatta doktorum bir daha gitmemi istedi 31.haftada tekrar gittim büyük bakamam demedi anlayamadım ben senin durumu kaçıncı haftalarında gitmiştin

Aynen canım benim doktorda bana öyle dedi beslenmesinde kordonunda hiç bir sıkıntı yok benim bebeğimin ama doktor kilolu bir bebek olmaz dedi yapısı böyle bebeğin dedi ne yersen ye alacagı kadar kilo alır dedi bende takmıyorum o yuzden kiloyu sağlıkla gelsinler yeter

Evet canım böyle kısmet oldu işte sağlıklı, sıhhatli alalım kucağımıza Sen bayağı bi yazamazsın buralara 2 tane malum
Aynen son iki günüm kendime gelmem haftaları bulur gibi annem, kayınvalidem, eşim var aslında iki bebe için sayı iyi ama bakalım Amin canım hayırlı haberler yazalım inşallah

Ayy ne iyi doktor. Benimki beni sıkı diyete soktu. Tamamen senin yemenle alakalı, yemezsen kilo almaz diyor.

daha beni ultrasyonla muayene ederken sordu canım kayıtlara faln hiç bakmadan sordu.belki yapılacak bişey yok die cnmı sıkmak istememiştr .nasıl olsa detaylıda öğrenmemiş bndende öğrenmesn demştır
Hmm ben muayenede kayıtlara bakarken diye anladım. Bence ciddi bişey görse yani ciddiyetinden emin olsa söylerdi heralde.

Bütün enerjim gitti ya. Yemeyince bayılcak gibi oluyor insan.
Canim benim doktorumda bana kilona dikkat et siniri astin diyor
73ile basladim 79 kilodayim yani toplamda 6kilo aldim ama boyum kisa, baslangicda tombikdim oyuzden siniri astim ama diyet yazmadi bana ya
Bilmiyorum yani dikkat et diyo hamur isi, makarna ekmek cok yemek diyo ama nebilem yani yinede senin durumun icin yorum yapmasammi diyorum ay nebilim ac gebe olurmu ya

Kızlar görümcem benden uzakta olmasına rağmen bir telefonla sinirlerimi bozabiliyor.riskli gebeliğim olduğu için 7 ayı yatarak geçirdim ve eşimden başka bakacak kimsem yoktu.kimi gün saçım başım dağınık kimi gün bütün gün pijamalarla yattım.beni görüntülü arayıp ne giydin saçın hamilelik almadın mı yüzün niye asık diye hep moralimi bozdu.kendisini 8 ay boyunca 2 kere aramısımdır kendi iki günde bir görüntülü arıyor.şimdi de tutturmuş bebeğiniz olduğunda oğluma alın.sonra arıyor bebek doğduğunda bizi yemeğe götürün.bugun de aramış bebek doğduğunda bize tatlı ısmarlayın.
Bende dedim sizde adetler iyiymiş bizde doğum yapana hediye getirilir sizde demekki bizim almamız gerekliymiş.babasına söyleyelim alsın dedim.böyle söyleyince 5 dk içinde telefonu kapattı.

şimdi düşünüyorum ayıp mı etmişim.zaten gebelik depresyonuna girdim sanırım en ufak birşeyi kafama takıyorum.birde bunu düşünmek zorunda kalıyorum.

Ben 60la başladım, şuanda 72yim ama derdi benim kilom değil. Bebek kilo alıyormuş. Onu sıkıntı etti. Bide omzu takılır diyor. Korkutuyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…