2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayy ne iyi doktor. Benimki beni sıkı diyete soktu. Tamamen senin yemenle alakalı, yemezsen kilo almaz diyor.
Tabikş yemen gerekeni yiceksin ama herşeyi yiyip yiyip bebeği kilo almayanlar var hiçbir sorun olmamasına rağmen strese girmemek lazım bence Bebişin kilosu kaç ki senin diyet istedi

Bence etmemişsin sürekli öyle şeyler demesi saçma sanki araba aldın da tatlısını isteriz diyor çok saçma allahım ya

Tabikş yemen gerekeni yiceksin ama herşeyi yiyip yiyip bebeği kilo almayanlar var hiçbir sorun olmamasına rağmen strese girmemek lazım bence ☺ Bebişin kilosu kaç ki senin diyet istedi
34 biterken 2600dü. 36 biterken 3300 oldu. Son ay çok hızlı kilo alıyor diyor. Böyle gidersen 4ü geçer diyor. Ben 4ü çıkaramam dedim

Bence etmemişsin sürekli öyle şeyler demesi saçma sanki araba aldın da tatlısını isteriz diyor çok saçma allahım ya
Biliyorum çok saçma bir konu yazarkende utandım.paylaşabileceğim kimsede yoktu.
Birde bir kere lafları battı bana sanırım ne dese de ters anlıyorum.

Valla iyi demişsin o ne öyle patavatsız şeyler ondan bı tane de bende var dengesizlik teki Allah bizden uzak tutsun onları

Ben de hamilelik depresyonundayım bu ara.Eşimin ablasi eniştesi geldi gece geç saate şehir dişindan.Normalde zaten yarın görmeye gidecektik.Gece gece ben bi gideyim yarım saat durayım hem kardeşimi alirim gelirim ps oynariz dedi cildirdim.Doğurdum doğurucam beni evde nasıl yalniz birakiyorsun yarın gidecez zaten diye madem planın vardi gece uğramak için bana diyecektin birlikte gidip görünelim diye dedim.E gel o zaman dedi gitmedim, 15 dakka otur gel dedim 40 dakika oldu geldiler kardeşinin yanında 40 dakika oldu dedim sadece; aşkım saçmalama araba park ettim zaten diyo bi de. geçtim odaya yattım.Şimdi yarın da ben gitmicem diye kavga cikaricam görün:)O kadar dellendim.

Aslında biz çok alınganız sanırım geçen gün bende saatlerce nedenini unuttum bişeye ağladım.
Eşim sordu niye ağlıyorsun diye.unuttum da diyemedim.
lohusalığı düşünemiyorum bile...

Aslında biz çok alınganız sanırım geçen gün bende saatlerce nedenini unuttum bişeye ağladım.
Sıkıldım zaten iyice.Yoruluyorum da kiloydu bebekti.Artık doğursam da rahatlasam diyorum ben de

amin canım İnşallah hepimize.malesef sistem izin vermıyor

martın 4 ünde 20 +2 haftalıkken gitmişim 3 hafta sonra gel bebek küçük demiş.26+3 de gitmişim büyük ölçümleri alamıoz demiş.canım araya korona girmişti gitmemiştim.

gül geç bence canım iyi cevap vermişsin aynen öyle o sana tatlılar getrsin.☺

Benim de hep dr odasindan cikinca aklima gelir her sey.ama bir sorun olsa soylerdi bence de Allahin izni ile iyi dusun iyi olsun

Benim dr 2 hamileligimde de ne sunu sunu ye yeme dedi ne de kilomu ölçtü gayet rahatiz.hamilelikte yemeyip ne zaman yiyeceğiz ki

Of ben de cok fenayim bu aralar her seye dakikalarca agliyorum bence korona yuzunden eve tikilip kalmak da cok psk bozdu.dogurunca nolurum hic fikrim yok.esimin basinin etini yiyorum herkes batiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…