Kaç kilo senin bebe yaBen 60la başladım, şuanda 72yim ama derdi benim kilom değil. Bebek kilo alıyormuş. Onu sıkıntı etti. Bide omzu takılır diyor. Korkutuyor beni.
1 hafta önce 36 hafta biterken 3300dü.Kaç kilo senin bebe ya
Tabikş yemen gerekeni yiceksin ama herşeyi yiyip yiyip bebeği kilo almayanlar var hiçbir sorun olmamasına rağmen strese girmemek lazım benceAyy ne iyi doktor. Benimki beni sıkı diyete soktu. Tamamen senin yemenle alakalı, yemezsen kilo almaz diyor.
Bence etmemişsin sürekli öyle şeyler demesi saçma sanki araba aldın da tatlısını isteriz diyor çok saçma allahım yaKızlar görümcem benden uzakta olmasına rağmen bir telefonla sinirlerimi bozabiliyor.riskli gebeliğim olduğu için 7 ayı yatarak geçirdim ve eşimden başka bakacak kimsem yoktu.kimi gün saçım başım dağınık kimi gün bütün gün pijamalarla yattım.beni görüntülü arayıp ne giydin saçın hamilelik almadın mı yüzün niye asık diye hep moralimi bozdu.kendisini 8 ay boyunca 2 kere aramısımdır kendi iki günde bir görüntülü arıyor.şimdi de tutturmuş bebeğiniz olduğunda oğluma alın.sonra arıyor bebek doğduğunda bizi yemeğe götürün.bugun de aramış bebek doğduğunda bize tatlı ısmarlayın.
Bende dedim sizde adetler iyiymiş bizde doğum yapana hediye getirilir sizde demekki bizim almamız gerekliymiş.babasına söyleyelim alsın dedim.böyle söyleyince 5 dk içinde telefonu kapattı.
şimdi düşünüyorum ayıp mı etmişim.zaten gebelik depresyonuna girdim sanırım en ufak birşeyi kafama takıyorum.birde bunu düşünmek zorunda kalıyorum.
34 biterken 2600dü. 36 biterken 3300 oldu. Son ay çok hızlı kilo alıyor diyor. Böyle gidersen 4ü geçer diyor. Ben 4ü çıkaramam dedimTabikş yemen gerekeni yiceksin ama herşeyi yiyip yiyip bebeği kilo almayanlar var hiçbir sorun olmamasına rağmen strese girmemek lazım bence ☺ Bebişin kilosu kaç ki senin diyet istedi
Biliyorum çok saçma bir konu yazarkende utandım.paylaşabileceğim kimsede yoktu.Bence etmemişsin sürekli öyle şeyler demesi saçma sanki araba aldın da tatlısını isteriz diyor çok saçma allahım ya
Valla iyi demişsin o ne öyle patavatsız şeyler ondan bı tane de bende var dengesizlik teki Allah bizden uzak tutsun onlarıKızlar görümcem benden uzakta olmasına rağmen bir telefonla sinirlerimi bozabiliyor.riskli gebeliğim olduğu için 7 ayı yatarak geçirdim ve eşimden başka bakacak kimsem yoktu.kimi gün saçım başım dağınık kimi gün bütün gün pijamalarla yattım.beni görüntülü arayıp ne giydin saçın hamilelik almadın mı yüzün niye asık diye hep moralimi bozdu.kendisini 8 ay boyunca 2 kere aramısımdır kendi iki günde bir görüntülü arıyor.şimdi de tutturmuş bebeğiniz olduğunda oğluma alın.sonra arıyor bebek doğduğunda bizi yemeğe götürün.bugun de aramış bebek doğduğunda bize tatlı ısmarlayın.
Bende dedim sizde adetler iyiymiş bizde doğum yapana hediye getirilir sizde demekki bizim almamız gerekliymiş.babasına söyleyelim alsın dedim.böyle söyleyince 5 dk içinde telefonu kapattı.
şimdi düşünüyorum ayıp mı etmişim.zaten gebelik depresyonuna girdim sanırım en ufak birşeyi kafama takıyorum.birde bunu düşünmek zorunda kalıyorum.
Şimdide utanıyorum niye dedim diye.sizinle paylaşmak istedim.vicdanımı rahattım inan zaten zor günler geçiriyorum.bire bununla uğraşıyorum.Valla iyi demişsin o ne öyle patavatsız şeyler ondan bı tane de bende var dengesizlik teki Allah bizden uzak tutsun onları
Aslında biz çok alınganız sanırım geçen gün bende saatlerce nedenini unuttum bişeye ağladım.Ben de hamilelik depresyonundayım bu ara.Eşimin ablasi eniştesi geldi gece geç saate şehir dişindan.Normalde zaten yarın görmeye gidecektik.Gece gece ben bi gideyim yarım saat durayım hem kardeşimi alirim gelirim ps oynariz dedi cildirdim.Doğurdum doğurucam beni evde nasıl yalniz birakiyorsun yarın gidecez zaten diye madem planın vardi gece uğramak için bana diyecektin birlikte gidip görünelim diye dedim.E gel o zaman dedi gitmedim, 15 dakka otur gel dedim 40 dakika oldu geldiler kardeşinin yanında 40 dakika oldu dedim sadece; aşkım saçmalama araba park ettim zaten diyo bi de. geçtim odaya yattım.Şimdi yarın da ben gitmicem diye kavga cikaricam görün:)O kadar dellendim.
Sıkıldım zaten iyice.Yoruluyorum da kiloydu bebekti.Artık doğursam da rahatlasam diyorum ben deAslında biz çok alınganız sanırım geçen gün bende saatlerce nedenini unuttum bişeye ağladım.
Eşim sordu niye ağlıyorsun diye.unuttum da diyemedim.
lohusalığı düşünemiyorum bile...
Aman hiç de utanma utanacak birisi varsa o da görümcemŞimdide utanıyorum niye dedim diye.sizinle paylaşmak istedim.vicdanımı rahattım inan zaten zor günler geçiriyorum.bire bununla uğraşıyorum.
amin canım İnşallah hepimize.malesef sistem izin vermıyorSelamlar Bende tansiyon takipliyim Her an elimde tansiyon aleti.. Çok sevindim sizinde ve bebeğinizin de iyi olmasına .. Tebrik ederim.. Sağlıklı, sıhhatli ve tansiyonsuz bir şekilde inşallah büyütmek nasip etsin.. Bu arada bebisin kilosu ne kadar acaba .. Kuvoze girmedi değil mi bebeğiniz.. Benimkinin kilosu tansiyon. Nedeniyle biraz az da.. 38+1 oldum biraz daha kilo alsın bekle dedi bakalım..
DokrorunuZ dosyaniza bakıp 2 li yada 3 ki tarama sonuçlarını eksik gördüyse ondan sormuştur.Simdi evham yapmayın.. Sağlıklı doğumlar inşallah Bu arada randevu sorunu için eğer mümkünse pes peşe alın randevularınızı sistem izjn veriyorsa..
martın 4 ünde 20 +2 haftalıkken gitmişim 3 hafta sonra gel bebek küçük demiş.26+3 de gitmişim büyük ölçümleri alamıoz demiş.canım araya korona girmişti gitmemiştim.20li haftalarda gittiğinde nasıl küçük deyip dönderdi detaylıdaki doktor anlamadım ben 19.haftamda gittim hiçte öyle birşey demedi. Sonra hatta doktorum bir daha gitmemi istedi 31.haftada tekrar gittim büyük bakamam demedi anlayamadım ben senin durumu kaçıncı haftalarında gitmiştin
gül geç bence canım iyi cevap vermişsin aynen öyle o sana tatlılar getrsin.☺Kızlar görümcem benden uzakta olmasına rağmen bir telefonla sinirlerimi bozabiliyor.riskli gebeliğim olduğu için 7 ayı yatarak geçirdim ve eşimden başka bakacak kimsem yoktu.kimi gün saçım başım dağınık kimi gün bütün gün pijamalarla yattım.beni görüntülü arayıp ne giydin saçın hamilelik almadın mı yüzün niye asık diye hep moralimi bozdu.kendisini 8 ay boyunca 2 kere aramısımdır kendi iki günde bir görüntülü arıyor.şimdi de tutturmuş bebeğiniz olduğunda oğluma alın.sonra arıyor bebek doğduğunda bizi yemeğe götürün.bugun de aramış bebek doğduğunda bize tatlı ısmarlayın.
Benim de hep dr odasindan cikinca aklima gelir her sey.of of yine canımı sıkacak bişey buldum ya sinir olmamk elde değil.
kendime hakaret yasak degıl demı?Salak kafam ya dün muayenede doktor bana dedıkı sen detaylıya girmedn mi dedi girdim dedim kaçıncı haftada dedi emin degılım dedım.nese ordan sekreternn bilgisayardan gecmişe faln baktı ve salakben ne oluo demedim okadar salağım ki o an doğum haneye faln gönderio die onun derdine düştüm ve şuan çok pişmanim.
Ne düşündüğümüde söleyim ben ilk detaylıya gittim doktor 30lardamydı 20lerdemı vardıya .nese gittim doktor daha bebek küçükmüş detaylı göremiorum dedi sonra araya zıkım korona girdi korona hafifleyince gittiğimde doktr gönderdi detaylıya ve bu seferde bebek büyük göremiom dedi doktor.yani benım detaylı yalan oldu.Şimdide diyorum doktor kesin bi anprmlalik gördü sakatlık falan oyuzden detaylının derdıne düştü ama bana bi açıklama yapmadı bende sormadım offff.
bugun hastaneden çıkınca kafam dank etti.kocama da söleyemedim oda burnumdan getrecek biliorum çünki.bugun 2.doxa gttıgımde ebelere anlattaım doktrla görüşsem die ama onlarda yok imkansız dedıler bişey görse sana söylerdi muhakkak dedıler yani böyle muallakta kaldım.kafayı yiyecegım randevuda yok 15 gün sonraya anca bulunuo ben ne yapacam ya
İnşallah bakalım biz annelerin doğasında var sanırım olumsuz senaryo yazmak ☺Benim de hep dr odasindan cikinca aklima gelir her sey.ama bir sorun olsa soylerdi bence de Allahin izni ile iyi dusun iyi olsun
Benim dr 2 hamileligimde de ne sunu sunu ye yeme dedi ne de kilomu ölçtüCanim benim doktorumda bana kilona dikkat et siniri astin diyor
73ile basladim 79 kilodayim yani toplamda 6kilo aldim ama boyum kisa, baslangicda tombikdim oyuzden siniri astim ama diyet yazmadi bana ya
Bilmiyorum yani dikkat et diyo hamur isi, makarna ekmek cok yemek diyo ama nebilem yani yinede senin durumun icin yorum yapmasammi diyorum ay nebilim ac gebe olurmu ya
Kendilerinden bir çöp görmedim ki canım.hep eşimden bekliyorlar.eşimde herşeye tamam der.birilerinin bunları durdurması lazım.bizim evlendiğimizi idrak edemediler hala.gül geç bence canım iyi cevap vermişsin aynen öyle o sana tatlılar getrsin.☺
Of ben de cok fenayim bu aralar her seye dakikalarca agliyorum bence korona yuzunden eve tikilip kalmak da cok psk bozdu.dogurunca nolurum hic fikrim yok.esimin basinin etini yiyorum herkes batiyor banaAslında biz çok alınganız sanırım geçen gün bende saatlerce nedenini unuttum bişeye ağladım.
Eşim sordu niye ağlıyorsun diye.unuttum da diyemedim.
lohusalığı düşünemiyorum bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?