- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
Ben seker yüklenemesinden sonra gebelik sekerim çıktığı için diyete baslamistim. Bu haftama kadar da dikkat etmeye çalıştım sadece Bir kac kere şekerim yükseldi onun dışında hep normaldi.Ayy ne iyi doktor. Benimki beni sıkı diyete soktu. Tamamen senin yemenle alakalı, yemezsen kilo almaz diyor.
Eşim diyorki senin sayende cennetten üç dönüm arsam garanti.bana sabrı öğrettinOf ben de cok fenayim bu aralar her seye dakikalarca agliyorum bence korona yuzunden eve tikilip kalmak da cok psk bozdu.dogurunca nolurum hic fikrim yok.esimin basinin etini yiyorum herkes batiyor bana
Aynıyız ama bende gebelik şekeri çıkmadı. Bebeklerin genetiği bu, değiştiremeyiz. İnşallah sağlıkla doğarlar canımBen seker yüklenemesinden sonra gebelik sekerim çıktığı için diyete baslamistim. Bu haftama kadar da dikkat etmeye çalıştım sadece Bir kac kere şekerim yükseldi onun dışında hep normaldi.
34. Haftada 2.500gr olan bebeğim 36+3 te 3.300 e dayanmış. Kilolu hamile kalmadim toplamda aldığım kilo 12. Yani alacagi varsa aliyor ve genetigi de var bu isin diye düşünüyorumYeter ki saglikla kucagimiza alalım
Beni desteklemeniz inan beni motive etti.yoksa bütün gün kafama takmıştım bu konuyu.öyleyse haketti oBournemount bence en güzelini yapmışsın. Hadsize biri had bildirmezse kudurarak devam eder. Hadi şimdi bi daha söylesin. Bunlar da kendilerini dünyada laf sokmaya yetkili şube ilan etmiş, biz de sessizce boyun bükelim diye bekliyorlar. Benim de hassas noktam da g...ce maalesef. Kendi bilmiyorsa o had bildirilmek zorunda
Kendini strese sokacak bisey bulmussun bu annelik ne zor pimpiriklilikten olecegiz yaniof of yine canımı sıkacak bişey buldum ya sinir olmamk elde değil.
kendime hakaret yasak degıl demı?Salak kafam ya dün muayenede doktor bana dedıkı sen detaylıya girmedn mi dedi girdim dedim kaçıncı haftada dedi emin degılım dedım.nese ordan sekreternn bilgisayardan gecmişe faln baktı ve salakben ne oluo demedim okadar salağım ki o an doğum haneye faln gönderio die onun derdine düştüm ve şuan çok pişmanim.
Ne düşündüğümüde söleyim ben ilk detaylıya gittim doktor 30lardamydı 20lerdemı vardıya .nese gittim doktor daha bebek küçükmüş detaylı göremiorum dedi sonra araya zıkım korona girdi korona hafifleyince gittiğimde doktr gönderdi detaylıya ve bu seferde bebek büyük göremiom dedi doktor.yani benım detaylı yalan oldu.Şimdide diyorum doktor kesin bi anprmlalik gördü sakatlık falan oyuzden detaylının derdıne düştü ama bana bi açıklama yapmadı bende sormadım offff.
bugun hastaneden çıkınca kafam dank etti.kocama da söleyemedim oda burnumdan getrecek biliorum çünki.bugun 2.doxa gttıgımde ebelere anlattaım doktrla görüşsem die ama onlarda yok imkansız dedıler bişey görse sana söylerdi muhakkak dedıler yani böyle muallakta kaldım.kafayı yiyecegım randevuda yok 15 gün sonraya anca bulunuo ben ne yapacam ya
6 kilo mu hay masallahCanim benim doktorumda bana kilona dikkat et siniri astin diyor
73ile basladim 79 kilodayim yani toplamda 6kilo aldim ama boyum kisa, baslangicda tombikdim oyuzden siniri astim ama diyet yazmadi bana ya
Bilmiyorum yani dikkat et diyo hamur isi, makarna ekmek cok yemek diyo ama nebilem yani yinede senin durumun icin yorum yapmasammi diyorum ay nebilim ac gebe olurmu ya
Oo maşallah tosbik1 hafta önce 36 hafta biterken 3300dü.
Tatlı bi şeyler ye hareket eder illa ona, birincide de böyle olduysan git tabii doktoraGünaydın kızlar
Saat 5 ten beri uyanigim dün benim ufaklık pek hareket etmedi hala da yok bi kıpırdama karın ağrım var belim felaket galiba acile gideriz gibime geliyor içim rahat değil kızimda da bu zmnlar hareket yok diye gitmiştim açılmam varmış yatış verdiler doğum yaptım ciktim aslında iyice ağrı hissetmeden gitmek istemiyorum bu sefer ama hareketini kontrol et sıkıntı olursa git acile dediği için Dr hep gidicem snrm kızımda bı buçuk gün bekledim agrim çok olmayınca suni ağrı vermislerdi ama o da çok hızlı ielrleme sağlamadi herşey yolundadır insAllah ama karnımın altı baya adet ağrısı gjbi ağrıyor benim en şiddetli adet ağrım böyledir normalde de
işte bütün iş eşte bitiyor bence önce onun idrak edip karşı tarafada ettirmesi lazım.Şakayla karısık sölemesi lazım bizmi hamıleyiz sizmi faln die ama işte eşinin huyunu blmedgm için oda zor olabılır tabiKendilerinden bir çöp görmedim ki canım.hep eşimden bekliyorlar.eşimde herşeye tamam der.birilerinin bunları durdurması lazım.bizim evlendiğimizi idrak edemediler hala.
bi ben eşime sarmıyorum sanırım olaylardan dolayı pskolojısı bozuk hiç ne naz yapıorum ne bişey.Kaynanamda aynı her gece dert dinliyorum hemde dünkinin aynısı her gece aynısı.hastaneye yatınca yanıma refakatcı istemıorum dedım ebelerde çok sart degıl dedı.yok benım eşim duramadı annemi nie kabul etmıon yani gelsin yani en son dayanamadım o zaman bana bu konularla ilgili hiç bişey anlatmasın dedim ya.tamam dedi benımkı ama yok annesine solemeyı unutmuş uyuyana kadar anlattıda durdu oy oy .bu hamileliğim berbat gecti.sözde diyordumki sütün en büyük düşmanı stresya odama cekilipi kapımı kapattım huzur içinde olacagım dedım ama yok artık ona inancım kalmadı.Eşim diyorki senin sayende cennetten üç dönüm arsam garanti.bana sabrı öğrettin
amin canım amin İnşallahKendini strese sokacak bisey bulmussun bu annelik ne zor pimpiriklilikten olecegiz yaniben her gittigimde dr su yapildi mi bu yapildimi hep soruyo ki bisey gorse soyler diye dusunuyorum uzme kendini yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah sag salim kavusalim yavrularimiza...
günaydın canım.Sen kensini biliyorsan tabikide git artık sonlara yaklaştık bi gün olmasa bi gün bu sonuç olacak sen tedbiri elden bırakma bi git acıle doğum olmasa bile bebişini gör.Hayırlı haberlerle gel İnşallahGünaydın kızlar
Saat 5 ten beri uyanigim dün benim ufaklık pek hareket etmedi hala da yok bi kıpırdama karın ağrım var belim felaket galiba acile gideriz gibime geliyor içim rahat değil kızimda da bu zmnlar hareket yok diye gitmiştim açılmam varmış yatış verdiler doğum yaptım ciktim aslında iyice ağrı hissetmeden gitmek istemiyorum bu sefer ama hareketini kontrol et sıkıntı olursa git acile dediği için Dr hep gidicem snrm kızımda bı buçuk gün bekledim agrim çok olmayınca suni ağrı vermislerdi ama o da çok hızlı ielrleme sağlamadi herşey yolundadır insAllah ama karnımın altı baya adet ağrısı gjbi ağrıyor benim en şiddetli adet ağrım böyledir normalde de
özel gbi olacak ama boyun kaçtı senin.Canim benim doktorumda bana kilona dikkat et siniri astin diyor
73ile basladim 79 kilodayim yani toplamda 6kilo aldim ama boyum kisa, baslangicda tombikdim oyuzden siniri astim ama diyet yazmadi bana ya
Bilmiyorum yani dikkat et diyo hamur isi, makarna ekmek cok yemek diyo ama nebilem yani yinede senin durumun icin yorum yapmasammi diyorum ay nebilim ac gebe olurmu ya
Günaydın kızlar
Oo maşallah tosbik
Rabbim 3 lenmiş olarakda bu pozları vermeyi nasip etsin İnşallah.çok tatlış duruyorsunuz.Hayırlı doğumlar diliyorum bebeğinizede sizede saglıklı uzun güzel ömürler nasip etsin RabbimBiz ilk babalar günümüzü kutluyoruz Allah'ım inşallah kucagimiza almayi da nasip eder.. Çoğumuz çoktan doğum yapti, ben bu önümüzdeki haftayı bekliyorum , belkide temmuzun sonuna kadar coook var cogumuza.. Rabbim bizlere bu güzelliği yaşamayı nasip etti.. İnşallah Sağlıkla tamamlamayı da nasip etsin.. Sayılı günler çabuk geçer.. Sizleri ve eslerinizi tebrik ediyorum.. bizden güzel bir an bırakmak istedim ♥ Şafak kaç hanımlar ?!Eki Görüntüle 2652415
Rabbim 3 lenmiş olarakda bu pozları vermeyi nasip etsin İnşallah.çok tatlış duruyorsunuz.Hayırlı doğumlar diliyorum bebeğinizede sizede saglıklı uzun güzel ömürler nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?