2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayy ne iyi doktor. Benimki beni sıkı diyete soktu. Tamamen senin yemenle alakalı, yemezsen kilo almaz diyor.
Ben seker yüklenemesinden sonra gebelik sekerim çıktığı için diyete baslamistim. Bu haftama kadar da dikkat etmeye çalıştım sadece Bir kac kere şekerim yükseldi onun dışında hep normaldi.
34. Haftada 2.500gr olan bebeğim 36+3 te 3.300 e dayanmış. Kilolu hamile kalmadim toplamda aldığım kilo 12. Yani alacagi varsa aliyor ve genetigi de var bu isin diye düşünüyorum Yeter ki saglikla kucagimiza alalım

Of ben de cok fenayim bu aralar her seye dakikalarca agliyorum bence korona yuzunden eve tikilip kalmak da cok psk bozdu.dogurunca nolurum hic fikrim yok.esimin basinin etini yiyorum herkes batiyor bana
Eşim diyorki senin sayende cennetten üç dönüm arsam garanti.bana sabrı öğrettin

Aynıyız ama bende gebelik şekeri çıkmadı. Bebeklerin genetiği bu, değiştiremeyiz. İnşallah sağlıkla doğarlar canım

Bournemount bence en güzelini yapmışsın. Hadsize biri had bildirmezse kudurarak devam eder. Hadi şimdi bi daha söylesin. Bunlar da kendilerini dünyada laf sokmaya yetkili şube ilan etmiş, biz de sessizce boyun bükelim diye bekliyorlar. Benim de hassas noktam da g...ce maalesef. Kendi bilmiyorsa o had bildirilmek zorunda

Beni desteklemeniz inan beni motive etti.yoksa bütün gün kafama takmıştım bu konuyu.öyleyse haketti o

Kendini strese sokacak bisey bulmussun bu annelik ne zor pimpiriklilikten olecegiz yani ben her gittigimde dr su yapildi mi bu yapildimi hep soruyo ki bisey gorse soyler diye dusunuyorum uzme kendini yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah sag salim kavusalim yavrularimiza...

Günaydın kızlar
Saat 5 ten beri uyanigim dün benim ufaklık pek hareket etmedi hala da yok bi kıpırdama karın ağrım var belim felaket galiba acile gideriz gibime geliyor içim rahat değil kızimda da bu zmnlar hareket yok diye gitmiştim açılmam varmış yatış verdiler doğum yaptım ciktim aslında iyice ağrı hissetmeden gitmek istemiyorum bu sefer ama hareketini kontrol et sıkıntı olursa git acile dediği için Dr hep gidicem snrm kızımda bı buçuk gün bekledim agrim çok olmayınca suni ağrı vermislerdi ama o da çok hızlı ielrleme sağlamadi herşey yolundadır insAllah ama karnımın altı baya adet ağrısı gjbi ağrıyor benim en şiddetli adet ağrım böyledir normalde de

6 kilo mu hay masallah

Tatlı bi şeyler ye hareket eder illa ona, birincide de böyle olduysan git tabii doktora

Kendilerinden bir çöp görmedim ki canım.hep eşimden bekliyorlar.eşimde herşeye tamam der.birilerinin bunları durdurması lazım.bizim evlendiğimizi idrak edemediler hala.
işte bütün iş eşte bitiyor bence önce onun idrak edip karşı tarafada ettirmesi lazım.Şakayla karısık sölemesi lazım bizmi hamıleyiz sizmi faln die ama işte eşinin huyunu blmedgm için oda zor olabılır tabi

Eşim diyorki senin sayende cennetten üç dönüm arsam garanti.bana sabrı öğrettin
bi ben eşime sarmıyorum sanırım olaylardan dolayı pskolojısı bozuk hiç ne naz yapıorum ne bişey.Kaynanamda aynı her gece dert dinliyorum hemde dünkinin aynısı her gece aynısı.hastaneye yatınca yanıma refakatcı istemıorum dedım ebelerde çok sart degıl dedı.yok benım eşim duramadı annemi nie kabul etmıon yani gelsin yani en son dayanamadım o zaman bana bu konularla ilgili hiç bişey anlatmasın dedim ya.tamam dedi benımkı ama yok annesine solemeyı unutmuş uyuyana kadar anlattıda durdu oy oy .bu hamileliğim berbat gecti.sözde diyordumki sütün en büyük düşmanı stresya odama cekilipi kapımı kapattım huzur içinde olacagım dedım ama yok artık ona inancım kalmadı.
her gün eşimlede tartışıolar senle yaşanmaz ben ayrı eve çıkcm dio kv benımkıde çıkarsan beni sil evlatlıktan dio of of

amin canım amin İnşallah

günaydın canım.Sen kensini biliyorsan tabikide git artık sonlara yaklaştık bi gün olmasa bi gün bu sonuç olacak sen tedbiri elden bırakma bi git acıle doğum olmasa bile bebişini gör.Hayırlı haberlerle gel İnşallah

özel gbi olacak ama boyun kaçtı senin.
bende 63 le başladım şimdi 67.5 falanım boyumda kısa ama orana göre çok degılmı acaba doktr bişy demedi bana boyumda1.45 faln diyecen.
sadece dün doğumhanedeki doktor boyumu sordu ne için dedim doğum için dedi doğumu etkilermiki dedim.ilkin normal olmasaydı etkiler derdimde dedi doğurmuşsun zaten dedi.e bu ilk doğumda nie biri bana bunu demedi anlamadım ya doğuramasaydım.Allah Allah şaka gbi

Bence hiç ihmal etmeyin, daha var derlerse çıkıp dönersiniz

Oo maşallah tosbik

Şafak kaçtı 3

Biz ilk babalar günümüzü kutluyoruz Allah'ım inşallah kucagimiza almayi da nasip eder.. Çoğumuz çoktan doğum yapti, ben bu önümüzdeki haftayı bekliyorum , belkide temmuzun sonuna kadar coook var cogumuza.. Rabbim bizlere bu güzelliği yaşamayı nasip etti.. İnşallah Sağlıkla tamamlamayı da nasip etsin.. Sayılı günler çabuk geçer.. Sizleri ve eslerinizi tebrik ediyorum.. bizden güzel bir an bırakmak istedim ♥ Şafak kaç hanımlar ?!

Rabbim 3 lenmiş olarakda bu pozları vermeyi nasip etsin İnşallah.çok tatlış duruyorsunuz.Hayırlı doğumlar diliyorum bebeğinizede sizede saglıklı uzun güzel ömürler nasip etsin Rabbim

Rabbim 3 lenmiş olarakda bu pozları vermeyi nasip etsin İnşallah.çok tatlış duruyorsunuz.Hayırlı doğumlar diliyorum bebeğinizede sizede saglıklı uzun güzel ömürler nasip etsin Rabbim

İnşallah hepimize , tuuuumm gebelerimize

Mrb kızlar sabah yazdıktan sonra evi nolur nolmaz diye toparladım bı de duş aldım biraz dinlenmek için uzandım uyumuşum eşim kiyamamis uyandırmaya sabah çok erken uyanmistm bebeğim hareket etti ağrım da biraz hafifledi gitmekten vazgeçtim yalancı alarm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…