- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Vicdan yapican bisey yok az bile demissin, ben onun dediklerinin hic iyi niyetli oldugunu düşünmüyorum agzina saglikŞimdide utanıyorum niye dedim diye.sizinle paylaşmak istedim.vicdanımı rahattım inan zaten zor günler geçiriyorum.bire bununla uğraşıyorum.
Hadi hayırlısı bakalımGünaydın kızlar
Saat 5 ten beri uyanigim dün benim ufaklık pek hareket etmedi hala da yok bi kıpırdama karın ağrım var belim felaket galiba acile gideriz gibime geliyor içim rahat değil kızimda da bu zmnlar hareket yok diye gitmiştim açılmam varmış yatış verdiler doğum yaptım ciktim aslında iyice ağrı hissetmeden gitmek istemiyorum bu sefer ama hareketini kontrol et sıkıntı olursa git acile dediği için Dr hep gidicem snrm kızımda bı buçuk gün bekledim agrim çok olmayınca suni ağrı vermislerdi ama o da çok hızlı ielrleme sağlamadi herşey yolundadır insAllah ama karnımın altı baya adet ağrısı gjbi ağrıyor benim en şiddetli adet ağrım böyledir normalde de
Yaaa hayırlısı olsun canım ya bosver takma34 biterken 2600dü. 36 biterken 3300 oldu. Son ay çok hızlı kilo alıyor diyor. Böyle gidersen 4ü geçer diyor. Ben 4ü çıkaramam dedim
Anlaman gayet normal alınganlık hepimizde bu dönemde oluyor ama onun dedikleri de sinir bozucu kendi tatlı alıp getireceğine sana demesi saçma yani sende çekme lafını vallaBiliyorum çok saçma bir konu yazarkende utandım.paylaşabileceğim kimsede yoktu.
Birde bir kere lafları battı bana sanırım ne dese de ters anlıyorum.
Valla dediğim gibi ben 19 haftalıkken gittim gayette herşeyinş net gördü birde 31de gittim herşeyi yine net gördüm anlayamadım canımmartın 4 ünde 20 +2 haftalıkken gitmişim 3 hafta sonra gel bebek küçük demiş.26+3 de gitmişim büyük ölçümleri alamıoz demiş.canım araya korona girmişti gitmemiştim.
İhmal etme git olmadı canım ya bilemedimkiGünaydın kızlar
Saat 5 ten beri uyanigim dün benim ufaklık pek hareket etmedi hala da yok bi kıpırdama karın ağrım var belim felaket galiba acile gideriz gibime geliyor içim rahat değil kızimda da bu zmnlar hareket yok diye gitmiştim açılmam varmış yatış verdiler doğum yaptım ciktim aslında iyice ağrı hissetmeden gitmek istemiyorum bu sefer ama hareketini kontrol et sıkıntı olursa git acile dediği için Dr hep gidicem snrm kızımda bı buçuk gün bekledim agrim çok olmayınca suni ağrı vermislerdi ama o da çok hızlı ielrleme sağlamadi herşey yolundadır insAllah ama karnımın altı baya adet ağrısı gjbi ağrıyor benim en şiddetli adet ağrım böyledir normalde de
Şafak 2Biz ilk babalar günümüzü kutluyoruz Allah'ım inşallah kucagimiza almayi da nasip eder.. Çoğumuz çoktan doğum yapti, ben bu önümüzdeki haftayı bekliyorum , belkide temmuzun sonuna kadar coook var cogumuza.. Rabbim bizlere bu güzelliği yaşamayı nasip etti.. İnşallah Sağlıkla tamamlamayı da nasip etsin.. Sayılı günler çabuk geçer.. Sizleri ve eslerinizi tebrik ediyorum.. bizden güzel bir an bırakmak istedim ♥ Şafak kaç hanımlar ?!Eki Görüntüle 2652415
Şafak 2
Allah yardımcın olsun.benim şuan kendime tahammülüm yok kaldı ki bir başkasına olsun. O yüzden elinden geldiği kadar dikkate alma kimseyi canım.onlara karşı algını kapatıp bebeğinle ilgilenbi ben eşime sarmıyorum sanırım olaylardan dolayı pskolojısı bozuk hiç ne naz yapıorum ne bişey.Kaynanamda aynı her gece dert dinliyorum hemde dünkinin aynısı her gece aynısı.hastaneye yatınca yanıma refakatcı istemıorum dedım ebelerde çok sart degıl dedı.yok benım eşim duramadı annemi nie kabul etmıon yani gelsin yani en son dayanamadım o zaman bana bu konularla ilgili hiç bişey anlatmasın dedim ya.tamam dedi benımkı ama yok annesine solemeyı unutmuş uyuyana kadar anlattıda durdu oy oy .bu hamileliğim berbat gecti.sözde diyordumki sütün en büyük düşmanı stresya odama cekilipi kapımı kapattım huzur içinde olacagım dedım ama yok artık ona inancım kalmadı.
her gün eşimlede tartışıolar senle yaşanmaz ben ayrı eve çıkcm dio kv benımkıde çıkarsan beni sil evlatlıktan dio of of
160 canimözel gbi olacak ama boyun kaçtı senin.
bende 63 le başladım şimdi 67.5 falanım boyumda kısa ama orana göre çok degılmı acaba doktr bişy demedi bana boyumda1.45 faln diyecen.
sadece dün doğumhanedeki doktor boyumu sordu ne için dedim doğum için dedi doğumu etkilermiki dedim.ilkin normal olmasaydı etkiler derdimde dedi doğurmuşsun zaten dedi.e bu ilk doğumda nie biri bana bunu demedi anlamadım ya doğuramasaydım.Allah Allah şaka gbi
Heyecanlı mısınOo maşallah tosbik
benimkinde iç organlaryla ilgili göremiom dedi böbrek faln filan.eger benim doktr bişey grduysa dışta bişey görmüştr oda dedgn gbi kaç haftalk olrsa olsun detaylıda görnmesi lazımdı.ya baştan sagdılar iç organları göremeynce incelemeden gönderdiler.Valla dediğim gibi ben 19 haftalıkken gittim gayette herşeyinş net gördü birde 31de gittim herşeyi yine net gördüm anlayamadım canım
ayy bende hiç öyle biri olamamışımdır ne olacaksa bilemiorm valla.bide konuşsam söylesem rahatlarm ama onuda yapamam.eşim mesela sinirlenince herseyi soler içini döker ben yapamam içime atarm oda daha beter sinire boğar beniAllah yardımcın olsun.benim şuan kendime tahammülüm yok kaldı ki bir başkasına olsun. O yüzden elinden geldiği kadar dikkate alma kimseyi canım.onlara karşı algını kapatıp bebeğinle ilgilen
boyuna göre çokmuymuş ki kilon160 canim
Çok garip duygular içindeyim. Eşimle çok duygusalız. 4 yıllık evliyiz. İki gün sonra hayatımıza girecek olan iki kuşla beraber her şey değişecek. Çok güzel olacak onlarla birlikte inşallahAaayyyy ne kadar guzell♥♥♥ ben çok heyecanlandım Siz nasılsınızaman masallah Sağlıkla inşallah Güzel haberlerinizi bekliyoruz Benim doktorum yine çarşambaya kontrol verdi.. merakla bekliyorum
1Bence hiç ihmal etmeyin, daha var derlerse çıkıp dönersiniz
Şafak kaçtı 3
Yaaa hem de nasıl onun korkusuna mı, heyecanına mı karnım nasıl ağrıyorHeyecanlı mısınyarın kavuşuyorsun oğluna
Ben 24 u diye hatırlıyorum niyeyse aaaaa Hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden Bize hemen haberlerini hızlıca paylaş lütfen ilk fırsatta
Canım benim , bende bana arkadaş geliyor diye seviniyorum sizi anlamaz miyim.. Doğrusunu istersen ilk gorusum benim riskli gebelikten dolayı, sizin de ikizler oldugundan hani genelde erken doguyorlar diye ilk doğumu yaparız diye bekliyordumÇok garip duygular içindeyim. Eşimle çok duygusalız. 4 yıllık evliyiz. İki gün sonra hayatımıza girecek olan iki kuşla beraber her şey değişecek. Çok güzel olacak onlarla birlikte inşallahikimizde memuruz ve yaşadığımız yerde tekiz akraba yok alışmıştık bir kör oğlu bir ayvaz hesabı yaşamaya. Son iki gün sonra bebeklerimiz gelince bu durum bitecek arada birbirimize bakıp gözlerimiz doluyor. Tedavi ile gebe kaldım. Çok şey yaşadık bu dört yılda. Birçok duyguyu aynı anda yaşıyorum. Hayır haberle gelin inşallah
Beni desteklemeniz inan beni motive etti.yoksa bütün gün kafama takmıştım bu konuyu.öyleyse haketti o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?