2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hadi hayırlısı bakalım

Biliyorum çok saçma bir konu yazarkende utandım.paylaşabileceğim kimsede yoktu.
Birde bir kere lafları battı bana sanırım ne dese de ters anlıyorum.
Anlaman gayet normal alınganlık hepimizde bu dönemde oluyor ama onun dedikleri de sinir bozucu kendi tatlı alıp getireceğine sana demesi saçma yani sende çekme lafını valla

martın 4 ünde 20 +2 haftalıkken gitmişim 3 hafta sonra gel bebek küçük demiş.26+3 de gitmişim büyük ölçümleri alamıoz demiş.canım araya korona girmişti gitmemiştim.
Valla dediğim gibi ben 19 haftalıkken gittim gayette herşeyinş net gördü birde 31de gittim herşeyi yine net gördüm anlayamadım canım

İhmal etme git olmadı canım ya bilemedimki

Şafak 2

Allah yardımcın olsun.benim şuan kendime tahammülüm yok kaldı ki bir başkasına olsun. O yüzden elinden geldiği kadar dikkate alma kimseyi canım.onlara karşı algını kapatıp bebeğinle ilgilen

160 canim

Valla dediğim gibi ben 19 haftalıkken gittim gayette herşeyinş net gördü birde 31de gittim herşeyi yine net gördüm anlayamadım canım
benimkinde iç organlaryla ilgili göremiom dedi böbrek faln filan.eger benim doktr bişey grduysa dışta bişey görmüştr oda dedgn gbi kaç haftalk olrsa olsun detaylıda görnmesi lazımdı.ya baştan sagdılar iç organları göremeynce incelemeden gönderdiler.

Allah yardımcın olsun.benim şuan kendime tahammülüm yok kaldı ki bir başkasına olsun. O yüzden elinden geldiği kadar dikkate alma kimseyi canım.onlara karşı algını kapatıp bebeğinle ilgilen
ayy bende hiç öyle biri olamamışımdır ne olacaksa bilemiorm valla.bide konuşsam söylesem rahatlarm ama onuda yapamam.eşim mesela sinirlenince herseyi soler içini döker ben yapamam içime atarm oda daha beter sinire boğar beni

Aaayyyy ne kadar guzell♥♥♥ ben çok heyecanlandım Siz nasılsınız aman masallah Sağlıkla inşallah Güzel haberlerinizi bekliyoruz Benim doktorum yine çarşambaya kontrol verdi.. merakla bekliyorum
Çok garip duygular içindeyim. Eşimle çok duygusalız. 4 yıllık evliyiz. İki gün sonra hayatımıza girecek olan iki kuşla beraber her şey değişecek. Çok güzel olacak onlarla birlikte inşallah ikimizde memuruz ve yaşadığımız yerde tekiz akraba yok alışmıştık bir kör oğlu bir ayvaz hesabı yaşamaya. Son iki gün sonra bebeklerimiz gelince bu durum bitecek arada birbirimize bakıp gözlerimiz doluyor. Tedavi ile gebe kaldım. Çok şey yaşadık bu dört yılda. Birçok duyguyu aynı anda yaşıyorum. Hayır haberle gelin inşallah

Canım benim , bende bana arkadaş geliyor diye seviniyorum sizi anlamaz miyim.. Doğrusunu istersen ilk gorusum benim riskli gebelikten dolayı, sizin de ikizler oldugundan hani genelde erken doguyorlar diye ilk doğumu yaparız diye bekliyordum amaaa Maşallahıniz var Darısı başıma inşallah .. Benim doktorum da kilosu biraz daha gelişsin, biraz daha ciğeri toparlasin diye diye .. son gün alacak galiba Güzel haberlerini verirsin inşallah ilk fırsatta bizlere..Sağlıklı doğumlar diliyorum Bende çok heyecanlandım

Beni desteklemeniz inan beni motive etti.yoksa bütün gün kafama takmıştım bu konuyu.öyleyse haketti o

Kendinizi hiç suçlu hissetmeyin.. Hele böyle bir dönemde sizi dusuneceklerine , huzursuz hissettirmeleri başta ayıp.. Üstüne düşünmeyin bile .. Üslup ta gayet kibar yani.. Bide size kimse tavır takinamaz.. Lütfen üzülmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…