2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Minnoşlar güçlü çıktı canım neler neler diyenler oldu bana. 17. Haftadan sonra tamam artık çalışamazsın 20. Haftaya gel şükret. 23 te koronadan dolayı izne çıktık. Sonra 30. Haftada ikizleri alıyorlar 30 da doğurursun dediler. 35 i gör öp başına koylar başladı derken 38. Haftanın ortasında inşallah sağlıkla kucağıma alacağım açıkcası bende bu kadar beklemiyordum dediğin gibi ikizlerde böyle bir algı var ama maşallah kuşlarımın keyfi yerinde bak sende sonuna kadar gelmişsin. Rabbim ol dedi mi riskli gebelikte olsa ikizde olsa beşizde olsa oluyor. Rabbim hiçbirimizi korktuğumuz şeylerle sınamasın. Hepimiz evimize bebeklerimizle dönelim inşallah

ayy bende hiç öyle biri olamamışımdır ne olacaksa bilemiorm valla.bide konuşsam söylesem rahatlarm ama onuda yapamam.eşim mesela sinirlenince herseyi soler içini döker ben yapamam içime atarm oda daha beter sinire boğar beni
[/QUOTE] aynı biz artık 2 gün önce konuştuk sen kızıyorsun ben susuyorum bikerede ben kıxıyım sen sus diye

Ya eşimin ailesi başka şehirde, benim ailem bi ablam var zaten sağlık işinde.. koskoca 9 ayı son ayları evde calisrarka gunduzleri tek basima geçirdim, eşim çalışıyordu ..Hem calistim, hem evimi temizledim,yemek yaptım hep ya bişey olursa korkusuyla ... onlar bizden güçlü Maşallah bize neler öğrettiler daha da güzel şeyler ogretecekler inşallah

Aynen illa görünür o doktor baştan mı savdı acaba devlete mi gitmiştin detaylıya?

İlk hamileliğimde de sol gögsümün altı çok acırdı ,bunda da çok acıyor.Bıcakla kesmişler gibi. İlkinde doğumdan sonra geçti.Daha çok var ,nasıl dayanacagım bilmiyorum.Sizlerinde acıyor mu ?

Anlaman gayet normal alınganlık hepimizde bu dönemde oluyor ama onun dedikleri de sinir bozucu kendi tatlı alıp getireceğine sana demesi saçma yani sende çekme lafını valla
Vicdan yapican bisey yok az bile demissin, ben onun dediklerinin hic iyi niyetli oldugunu düşünmüyorum agzina saglik
Kızlar eşime durumu anlattığımda ablası olduğu için çok bişey demedi o konuşmayınca bende acaba yanlış mı yaptımda beni kırmamak için sesini çıkarmıyor dedim.yine kafaya takacak bişey buldum.

sizinde benimle aynı düşüncede olmanız beni rahatlattı.teşekkür ederim yorumlarınız için ❤❤

Maaşallah bebişlerine. O lafları diyenlerin laflarını ağzına tıkamış olmak güzel oluyo bi yerde :))
Amin inşallah bebeklerimize sağ salim kavuşalım.

Tansiyonu 14/9 15/9 olanlar nasıl başa çıkıyosunuz arkadaşlar düşürmek için ne yapıyosunuz? Beslenmeniz çıkmasını etkiliyor mu?

Tansiyonu 14/9 15/9 olanlar nasıl başa çıkıyosunuz arkadaşlar düşürmek için ne yapıyosunuz? Beslenmeniz çıkmasını etkiliyor mu?
Tansiyon ilaci iciyorum yine de çıkıyor limon sıkıp iciyorum, arada da ağrı kesici ve uzanip cok hareket etmiyip duş aliyorum serin serin

Hic bisi yapmıyorum sadece cok su içiyorum ama genel tansiyonum 14-9 oldu onceleri de dusuj tansiyon skntim vardi hamileliktwn önce simdi bu cok fazla geliyo bide odem problemi asiri fazla ayaklarim cok aciyo gerilmekten bariz şiş

Tansiyon ilaci iciyorum yine de çıkıyor limon sıkıp iciyorum, arada da ağrı kesici ve uzanip cok hareket etmiyip duş aliyorum serin serin
Hic bisi yapmıyorum sadece cok su içiyorum ama genel tansiyonum 14-9 oldu onceleri de dusuj tansiyon skntim vardi hamileliktwn önce simdi bu cok fazla geliyo bide odem problemi asiri fazla ayaklarim cok aciyo gerilmekten bariz şiş
Aman arkadaşlar sıkı takip edelim de , baş ağrısı olmasın yasa gecsin diye sık sık ensemi yıkıyorum , Düzenli besleniyorum ve her fırsatta uyuyup uyanıyorum Hemen tansiyonum kendine geliyor ... Sabah güne 12.8 ile başlıyorum Sabahın çok erken saatinde güzel bir kahvaltı çok hafif Sonra öğlen uykusu artık kaç saat olursa.. bı iki saat daha tutuyor akşam 4 e doğru tekrar uyuyorum ilaç gibi Artık çok çabuk yorukdugum için çok uykum geliyor önceden ne kadar zorlasam uyuyamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…