Kendime gelince yazarım tabiiBen 24 u diye hatırlıyorum niyeyse aaaaa Hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden Bize hemen haberlerini hızlıca paylaş lütfen ilk fırsatta ♥♥♥♥Heyecan yapmamak munkun mu ki..
Minnoşlar güçlü çıktı canımCanım benim , bende bana arkadaş geliyor diye seviniyorum sizi anlamaz miyim.. Doğrusunu istersen ilk gorusum benim riskli gebelikten dolayı, sizin de ikizler oldugundan hani genelde erken doguyorlar diye ilk doğumu yaparız diye bekliyordumamaaa Maşallahıniz var Darısı başıma inşallah .. Benim doktorum da kilosu biraz daha gelişsin, biraz daha ciğeri toparlasin diye diye .. son gün alacak galiba Güzel haberlerini verirsin inşallah ilk fırsatta bizlere..Sağlıklı doğumlar diliyorum Bende çok heyecanlandım ♥
Korkacak birşey yok, sonu mükemmelYaaa hem de nasıl onun korkusuna mı, heyecanına mı karnım nasıl ağrıyor
Ya eşimin ailesi başka şehirde, benim ailem bi ablam var zaten sağlık işinde.. koskoca 9 ayı son ayları evde calisrarka gunduzleri tek basima geçirdim, eşim çalışıyordu ..Hem calistim, hem evimi temizledim,yemek yaptım hep ya bişey olursa korkusuyla ... onlar bizden güçlüMinnoşlar güçlü çıktı canımneler neler diyenler oldu bana. 17. Haftadan sonra tamam artık çalışamazsın 20. Haftaya gel şükret. 23 te koronadan dolayı izne çıktık. Sonra 30. Haftada ikizleri alıyorlar 30 da doğurursun dediler. 35 i gör öp başına koylar başladı derken 38. Haftanın ortasında inşallah sağlıkla kucağıma alacağım açıkcası bende bu kadar beklemiyordum dediğin gibi ikizlerde böyle bir algı var ama maşallah kuşlarımın keyfi yerinde bak sende sonuna kadar gelmişsin. Rabbim ol dedi mi riskli gebelikte olsa ikizde olsa beşizde olsa oluyor. Rabbim hiçbirimizi korktuğumuz şeylerle sınamasın. Hepimiz evimize bebeklerimizle dönelim inşallah
Evet 79 kilo cok yaniboyuna göre çokmuymuş ki kilon
Aynen illa görünür o doktor baştan mı savdı acaba devlete mi gitmiştin detaylıya?benimkinde iç organlaryla ilgili göremiom dedi böbrek faln filan.eger benim doktr bişey grduysa dışta bişey görmüştr oda dedgn gbi kaç haftalk olrsa olsun detaylıda görnmesi lazımdı.ya baştan sagdılar iç organları göremeynce incelemeden gönderdiler.
evet canm hiç özele gtmedm kiAynen illa görünür o doktor baştan mı savdı acaba devlete mi gitmiştin detaylıya?
Oyy inşallahKorkacak birşey yok, sonu mükemmelmis gibi pamuk bebiş
Anlaman gayet normal alınganlık hepimizde bu dönemde oluyor ama onun dedikleri de sinir bozucu kendi tatlı alıp getireceğine sana demesi saçma yani sende çekme lafını valla
Vicdan yapican bisey yok az bile demissin, ben onun dediklerinin hic iyi niyetli oldugunu düşünmüyorum agzina saglik
Kızlar eşime durumu anlattığımda ablası olduğu için çok bişey demedi o konuşmayınca bende acaba yanlış mı yaptımda beni kırmamak için sesini çıkarmıyor dedim.yine kafaya takacak bişey buldum.Kendinizi hiç suçlu hissetmeyin.. Hele böyle bir dönemde sizi dusuneceklerine , huzursuz hissettirmeleri başta ayıp.. Üstüne düşünmeyin bile .. Üslup ta gayet kibar yani.. Bide size kimse tavır takinamaz.. Lütfen üzülmeyin...
Devlettekiler böyle yapıyor hep ya umursamıyorlarevet canm hiç özele gtmedm ki
Maaşallah bebişlerine. O lafları diyenlerin laflarını ağzına tıkamış olmak güzel oluyo bi yerde :))Minnoşlar güçlü çıktı canımneler neler diyenler oldu bana. 17. Haftadan sonra tamam artık çalışamazsın 20. Haftaya gel şükret. 23 te koronadan dolayı izne çıktık. Sonra 30. Haftada ikizleri alıyorlar 30 da doğurursun dediler. 35 i gör öp başına koylar başladı derken 38. Haftanın ortasında inşallah sağlıkla kucağıma alacağım açıkcası bende bu kadar beklemiyordum dediğin gibi ikizlerde böyle bir algı var ama maşallah kuşlarımın keyfi yerinde bak sende sonuna kadar gelmişsin. Rabbim ol dedi mi riskli gebelikte olsa ikizde olsa beşizde olsa oluyor. Rabbim hiçbirimizi korktuğumuz şeylerle sınamasın. Hepimiz evimize bebeklerimizle dönelim inşallah
Kendime gelince yazarım tabii
Çok sağ ol canım benim, seninkinde de beraber heyecan yaparız inşallahGünü geçtim ya şurada kaç saat kaldı ki,Ben bile heyecanlandım Bide kendiminki olsaydi Hayırlısıyla sağlıklı doğumlar inşallah ♥
Tansiyon ilaci iciyorum yine de çıkıyor limon sıkıp iciyorum, arada da ağrı kesici ve uzanip cok hareket etmiyip duş aliyorum serin serinTansiyonu 14/9 15/9 olanlar nasıl başa çıkıyosunuz arkadaşlardüşürmek için ne yapıyosunuz? Beslenmeniz çıkmasını etkiliyor mu?
Hic bisi yapmıyorum sadece cok su içiyorum ama genel tansiyonum 14-9 oldu onceleri de dusuj tansiyon skntim vardi hamileliktwn önce simdi bu cok fazla geliyo bide odem problemi asiri fazla ayaklarim cok aciyo gerilmekten bariz şişTansiyonu 14/9 15/9 olanlar nasıl başa çıkıyosunuz arkadaşlardüşürmek için ne yapıyosunuz? Beslenmeniz çıkmasını etkiliyor mu?
Aramizda 3 gun olacak yarin da benim kontrol var tarihi de netlestirelim ama ben 25 haziran diyorum dedi doktor senin spinal mi yapilacak epidural miOyy inşallah
Tansiyonu 14/9 15/9 olanlar nasıl başa çıkıyosunuz arkadaşlardüşürmek için ne yapıyosunuz? Beslenmeniz çıkmasını etkiliyor mu?
Tansiyon ilaci iciyorum yine de çıkıyor limon sıkıp iciyorum, arada da ağrı kesici ve uzanip cok hareket etmiyip duş aliyorum serin serin
Aman arkadaşlar sıkı takip edelim de , baş ağrısı olmasın yasa gecsin diye sık sık ensemi yıkıyorum , Düzenli besleniyorum ve her fırsatta uyuyup uyanıyorum Hemen tansiyonum kendine geliyor ... Sabah güne 12.8 ile başlıyorumHic bisi yapmıyorum sadece cok su içiyorum ama genel tansiyonum 14-9 oldu onceleri de dusuj tansiyon skntim vardi hamileliktwn önce simdi bu cok fazla geliyo bide odem problemi asiri fazla ayaklarim cok aciyo gerilmekten bariz şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?