2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Birer birer doğumlar arttıkça grupta sakinledi sanki ☺önceden grbun hızına yetişemezdim.
Ben ne zaman doğuracaksam
Bazen biraz daha dur dıorum bazende doğsun ya dıorum.Belki şu sklntılar hafifler biraz bebeğime kavuşunca.

Yaaa hem de nasıl onun korkusuna mı, heyecanına mı karnım nasıl ağrıyor

Sağlıkla kucağıniza alın insAllah kızlar ya çok heyecanlı Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah hepimiz sağlıkla kavusalim insAllah
aynen ya vala Rabb'im ne zmn hayırlıysa o zmn nasip etsin insAllah Rabbim feraha çıkarsın canım seni de
Kizlar benim gogus gobek arasi 5 parmak oldu resmen iyice iniyor. Acaba dogum ne zaman gerceklesecek ?
Benim de hatta indi ya ama cm olarak hiç ölçmemistim baştan beri

Bende simdi mutfaga geldim desem uc dort gundur istahta patlama var hamilelik boyunca yemedim dogru duzgun simdi duramiyom
yaaaaa al benden de o kadar hiç böyle acıktıgimi bilmem tüm hamilelik boyunca bu saatte yemek istemiyorum ama yesem mi bilemedim kilo ölçümü yapacaktım sabah yersem gerçek kilom çıkmayacak

Bu göbek aşağı inmesi bende hiç yok ya füze gibi duruyor geç mi doğacak demek bu ara ara günlük düzensiz sancılarımda var ama merak ettim
bence bünyeye bağlıdr ya ne bilim benimde düzensiz var ağrılarım hayırlısıyla bı randevum gelseydi
Her gece tam uykum gelince alarm kurmuş gibi geliyor mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…