2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yarın benim randevum her hafta gidiyorum doktorda net bişey söylemiyor sağolsun
Ya MaşAllah ben bı randevu denk getirebilirsem kaç kez aldım iptal oldu bı de mecbur farklı doktora aldım bklm ne devlet mi özel mi adam gibi konuşsalar olmuyor sanki şu doktorlar da

Ya MaşAllah ben bı randevu denk getirebilirsem kaç kez aldım iptal oldu bı de mecbur farklı doktora aldım bklm ne devlet mi özel mi adam gibi konuşsalar olmuyor sanki şu doktorlar da
Özele gidiyorum canım ben şekerim sınırda çıkmıştı şimdi normale döndü suyum biraz fazla diye 3 haftadır her hafta kontrol ve nst başladık yarın 4. Olucak üst üste. Yaklaşık bir tarih yok mu dedim daha belli olmaz dedi normal doğum istiyorum dedim inş canım dedi hayırlısı bekliyoruz

Ben dolapta soguk ne varsa saldırdım bide film actim
afiyet olsun aklımı çelme lütfen yemiyim ya
Anladım canım iyi bari normale dönmüş şekerin Allah Allah bebek dönmedi mi bu haftalarda belli olmaz mı ki normal olup olmayacağı tabi normal olacaksa tarih verilmez de aman işlerine geldiği gibi gönülleri tutarsa cevap veriyor bazıları

Belki benim sikayetim cok fazlaydi diye vermis olabilir benim doktoe da istersen gunde bir sise ic diyo Allahim ya adamin diplomasini gormek istiyom artik
Senin doktor da iyiymiş
2 hafta önce dönmüştü canım bakalım belki yarın bişey der sen neden randevu alamadın nasıl gidiyor günlerimiz de yakınmış senle

Senin doktor da iyiymiş

2 hafta önce dönmüştü canım bakalım belki yarın bişey der sen neden randevu alamadın nasıl gidiyor günlerimiz de yakınmış senle ☺
Aaa nasıl bilmezsin benim doktoru burda cok meshur oldu

Kızlar sancıdan uykum dan uyandim iki kez çok ağrı yok ama sertleşiyor ağrı olunca anlamadım ben bide belim de ağrıyor, ne oluyor acaba bilginiz var mi?
canım ağrıların düzenli ve dinlenince geçmiyorsa bence ihmal etme sabah benim de ağrım vardı bı duş alıp dinlenince hafifledi Allah tan yoksa acile gidecektik
Senin doktor da iyiymiş

2 hafta önce dönmüştü canım bakalım belki yarın bişey der sen neden randevu alamadın nasıl gidiyor günlerimiz de yakınmış senle ☺
hadi hayırlısı bklm ne diyecek virüs nedeniyle sanırım doktorumun çalışma takvimi değişiyor sürekli normalde üç hafta demişti ama yine ayı buldu
Harbiden yaa bugun kuzenim de dedi sen diplomasini gordun mu hic doktora benzemiyo diye anlatsam daha neler yasandi gulersiniz bi ton
Hayırlısıyla kazasız belasız bı doğur vala düşündürücü senin doktor: D

Ay ben uyusam iyi olacak yoksa birşeyler yiyecek gibiyim yine bel ağrısı karın ağrısı yokluyor yalancı mi gerçek mi pofff anlayabilsek

Safak 3

Aslinda ill sayfadaki tabloya dogum yapanlarin tarihi yazilsa
Bakalim bu topikde en son kim doguracak kendimden suphelenmiyor degilim hani
Bende nedense once gelmesinde 1 2 gun gec olabilir diyorum
Halbuki artik coook zorlaniyorum ama sanki hic hazir degilmisim gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…